Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jobb körülmények között dolgozhatnak a pestszentimrei Csibészek

A Csibész Családvédelmi Központ visszakapta felújított és kibővített központját a Vezér utcában.Kerületünkben 20 szakember és további 20 segítő menedzser dolgozik nap mint nap, mintegy 700, nehéz élethelyzetben lévő gyermekes család problémáinak enyhítésén.„A Vezér utcában megvalósult beruházással mostantól méltó körülmények között…

A tankerületek többsége átírta az iskolai tankönyvigénylési listát

Liner
-
 Ma 02:24Életmód

Az iskoláknak eredetileg április végéig kellett leadniuk tankönyvrendeléseiket az állami tankönyvellátónak (KELLO), azonban ezt megelőzően a tankerületeknek is be kellett mutatniuk ellenőrzésre a listát.

A BMW Motorrad kibővíti az R 18 és R 18 Classic tartozékpalettáját.

A BMW Motorrad tartozékok és opcionális felszereltségek választéka már most számtalan lehetőséget kínál az R 18 és R 18 Classic ízlés szerinti testre szabására. A „719” alkatrészek  bemutatásával a BMW Motorrad újabb lehetőséget kínál, amellyel a történelmi gyökerekhez hű legmagasabb szintű átalakítás válik elérhetővé. Elvégre a BMW…

Így tervezd meg az otthonod 3 lépésben - tippek a lakberendezőtől

Glamour
-
 Ma 02:12Életmód

Horváth Amelita vagyok, 2016 óta dolgozom lakberendezőként. ,,Boldog az, aki otthon boldog" - mondta Lev Tolsztoj. Ezzel az egyszerűnek tűnő életigazsággal kezdeném a bemutatkozásom, ugyanis ezt az elvet vallom én is. A mai rohanó világban az emberek állandó megújulásra és izgalomra vágynak, állandóan utaznak, keveset vannak otthon.…

Petíció: Legyen a Csepel SC a csepelieké!

Petíciót indított a Momentum annak érdekében, hogy a csepeli sportingatlanok kerüljenek a mindenkori csepeli önkormányzathoz!„Az egykor nagyhírű Csepel SC a kerület múltjának fontos része, melynek alapítói jogai nemrég egy cégtől Németh Szilárd magánalapítványához kerültek. Közös érdekünk, hogy a hatalmas ingatlanvagyon (Béke téri…

Ninja Warrior: Szujó Zoltán a kulisszák mögött (videóval)

Liner
-
 Ma 02:07Bulvár

Zajlanak az események a Ninja Warrior új évadának háza táján, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik, és mivel sok idő telt el az előző szezon óta, a nézők még izgatottabbak.

Bálázzon és csomagoljon a legjobbal!

Sajnos be kell ismerni, hogy valami megváltozott az időjárásban. Bár az tény, hogy eddig sem volt kiszámítható, de az elmúlt években egyre jobban eltolódott a szélsőségek irányába. A megváltozott klimatikus tényezők kedvezőtlen hatása, az ezekhez való alkalmazkodás befolyásolja a gazdálkodás sikerességét.

Üzemorvosok is beadhatják az oltást

Ripost
-
 Ma 02:00Belföld

Mostantól a nagyvállalatok is segítik a koronavírus-járvány elleni védekezést azzal, hogy üzemorvosaik bevonásával oltást szerveznek a vakcinára regisztrált mun­kavál­lalóiknak.

Márciusban a vártnál gyengébben teljesített az euróövezet ipar

A vártnál gyengébben teljesített az euróövezet ipara márciusban, de a rész összetevők arra engednek következtetni, hogy áprilisban erőteljes fellendülés kezdődik.

Néhány óra alatt 300 rendelést adott le lopott adatokkal egy hackercsoport

Liner
-
 Ma 01:54Életmód

Négy, külföldi származású fiatal férfit gyanúsítanak egy különösen nagy kárt okozó, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás kísérlete miatt.

Kazi Tamás: Ennél méltóbb lezárása nem is lehetne az atlétikai karrieremnek

Kazi Tamás, a középtávfutás legjobb magyar atlétája, két évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett egy csapatbajnoki elődöntős verseny során. Több darabra tört a kulcscsontja. Egy ilyen törés egy sportkarrier végét jelentette volna, de nem Tamás esetében, aki rácáfolt mindenre: élete legjobb egyéni csúcsával tért vissza.

A gyermekek oltására is szükség lehet, ha véget akarunk vetni a járványnak

Liner
-
 Ma 01:37Külföld

Egy svéd vakcinakutató szerint azért lehet szükség a gyermekek oltására, mert a fiatalok rengeteg emberrel érintkeznek a mindennapjaik során, és ezzel a súlyos szövődmények kialakulása is megelőzhető lenne.

A járvány alatt felfutó technológiai innovációk ötször gyorsabb bevételnövekedést eredményeznek

A Covid19-világjárvány alatt a technológiai beruházásokra fókuszáló vállalatok jelentősen növelték előnyüket versenytársaikhoz képest – állapította meg az Accenture új kutatása. Az eredményből kiderül, hogy ebben a nagy átalakulással járó időszakban a technológia valóban nélkülözhetetlenné vált az üzleti sikerhez, és nem csupán a cégek…

Felújítanak egy 110 éves általános iskolát Tatán

A felújítás során kiemelt figyelmet fordítanak a nevelő-oktató munka zavartalanságára.

Időjárás Szervác napján - 13 megyére adtak ki figyelmeztetést csütörtökre

Az ország nagy részére csütörtökre is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.