Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Új vezetővel erősít az EY

MMonline
-
  17.10.20 16:05 Karrier  6 hír a témában

Idén szeptembertől Pellion Ágnes irányítja az EY Magyarország teljes körű kommunikációját. Az új brand, marketing és kommunikációs igazgató felelősségi körébe tartozik többek között a klasszikus brandépítési feladatok mellett kiemelt stratégiai üzletfejlesztési projektek vezetése is.  

Kedvezmények várják a belföldön utazókat

MMonline
-
  17.10.20 15:42 Utazás  Kampány Gasztro

Számos szakmai szervezet csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új kampányához, amelynek fókuszában Magyarország kiemelt helyei, sokszínű, őszi kulináris kínálata, borai és borvidékei, valamint a Szent Márton napi hagyományok állnak. A kezdeményezéshez csatlakozott szállodák, éttermek és borászatok speciális ajánlatokkal…

Új védelem a zsarolóvírusok ellen

MMonline
-
  17.10.20 15:14 Infotech  Vírus Kibertámadás

Több millió számítógépet fertőztek már meg és titkosítottak a különböző zsarolóvírusok, és ezzel hatalmas károkat okoztak világszerte. A G DATA most egy olyan intelligens zsarolásvédelmi modult integrált termékeibe, amely kikapcsolt vírusvédelem mellett is megállítja a merevlemezeket titkosító kártevőket.  

Új lehetőségek a Telenornál

MMonline
-
  17.10.20 14:48 Mobiltech  Hűségidő Telenor

A Telenor új szerződéskötés esetén az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt. Emellett október 24-től biztosítják a lejárt szerződésű készülékek függetlenítését is.    

Ingyenes koncert lesz Budapesten

MMonline
-
  17.10.20 14:23 Film  Október 23. Koncert

New Level Empire, Bagossy Brothers Company, Margaret Island és Irie Maffia a Szabadság napján, 2017. október 23-án a Millenárison. A koncertsorozat házigazdája Rókusfalvy Lili, az M2 Petőfi TV műsorvezetője.  

Elégedettek vagyunk a portfólió eredményeivel – Fischer Gábor interjú

MMonline
-
  17.10.20 13:57 Film 

Gundelt én igazoltam, Liptai Claudia új szerződését is már én tárgyaltam, a Ninja Warrior hétfői sugárzása szintén az én ötletem volt – sorolja a nyári kinevezése után hozott első döntéseit Fischer Gábor. A TV2 Csoport programigazgatója a Marketing&Media magazinnak adott interjúban elmondta azt is, hogy miért alakította át a TV2 esti…

Kolosi Péter: bőven van még tartalék a tehetségkutatókban

MMonline
-
  17.10.20 13:31 Film 

Nyilván élesebb a verseny, de nem is számítottunk másra – nyilatkozta a TV2-vel vívott csatájukról a Marketing&Media magazinnak Kolosi Péter. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója azt is elárulta, hogy miért nem szeret újabban részleteket elárulni a terveikről.  

Új műsort kap Erdélyi Mónika

MMonline
-
  17.10.20 13:04 Film  Gasztro Erdélyi Mónika

A Cukrászok után Erdélyi Mónika újabb gasztronómiai műsorral jelentkezik a Chili TV műsorán. Az október 23-án induló Süti suli Mónikával epizódjaiban neves cukrászok és bloggerek érkeznek a stúdióba, hogy a műsorvezetővel közösen tanítsák sütni a nézőket.  

Víziók és tervek a tévés piacon

MMonline
-
  17.10.20 12:01 Film 

Mit mérnek az USA-ban, amit még nálunk nem, hogyan hódít az online tévézés és miért az ősz a legizgalmasabb évszak a tévézésben – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a BrandMania legújabb adásából. A műsorból az is kiderül, hogy mit jelent egy olimpiai arany a közösségi médiában és milyen szempontok alapján…

Új megoldást kínál a kiadóknak a Facebook

MMonline
-
  17.10.20 11:14 Infotech 

Eddig tíz kiadóval állapodott meg az új teszt projektje kapcsán a Facebook. A kezdeményezés lényege, hogy a közösségi oldal mobilalkalmazását használók bizonyos számú, egyébként fizetős anyaghoz ingyen jutnának hozzá, majd ezt követően előfizetési promóciót juttatnának el hozzájuk. Több kiadó szerint azonban ebben a formában nem éri…

Újabb médiaműhelyt nyitott az NMHH

MMonline
-
  17.10.20 10:44 Film  Oktatás Médiatanács

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a hatóság tizedik médiaműhelyét. A diákok a legmodernebb szoftvereken és csúcsminőségű számítógépeken szerezhetik meg a kreatív iparban hasznosítható gyakorlati tudásukat.  

Fenntarthatósági díjat kapott a Provident

MMonline
-
  17.10.20 10:18 Gazdaság 

A Provident Pénzügyi Zrt. „Global Sustainability Leadership” (Globális Fenntarthatósági Példakép) elismerésben részesült az október 11-12-én Dubaiban megrendezett Fenntarthatósági Világkongresszuson. A nemzetközi zsűri az egyéni díjazottak közé emelte Szirmák Botondot, a Provident vezérigazgatóját is.  

Díjazták a K&H programját

MMonline
-
  17.10.20 09:51 Gazdaság 

Egy aranyat és egy különdíjat is nyert a K&H: üzletet ide! program a Kreatív B2B Awardon. A Kreatív szaklap által másodszor meghirdetetett kommunikációs versenyen a tavalyi év legjobb B2B kommunikációs kampányait ismerték el.  

Szinte mindenhol gond a munkaerőhiány

MMonline
-
  17.10.20 09:22 Gazdaság  Állás

Majdnem minden szakterületre elért a munkaerőhiány a Profession.hu felmérése szerint. Az állásközvetítő portálon 2017 harmadik negyedévében meghirdetett 35 ezer állás új rekordot jelent.  

Internetes óriásvállalatok a G7-ek belügyminiszteri csúcsán

MMonline
-
  17.10.20 08:24 Infotech  Twitter Olaszország

A kiberterrorizmus az egyik témája az iparilag legfejlettebb országokat tömörítő G7-csoport belügyminisztereinek az olaszországi Ischia-szigetén csütörtök este kezdődött találkozójának, amelyen a Microsoft, továbbá a Facebook, Twitter internetes óriásvállalatok vezetői is részt vesznek.