Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

A Békemenetet is lepipáló tömeg tüntetett Londonban

MFor
-
  Ma 15:50 Gazdaság

Új népszavazást akarnak a Brexitről.

GDPR: a munkáltató engedélyéhez kötnék a céges laptopon való magánchatet

MFor
-
  Ma 15:35 Gazdaság

Várhatóan még a héten szavaz az Országgyűlés a kormány GDPR salátatörvény-javaslatáról, amely elfogadásával szakértők szerint új korszak kezdődhet az európai általános adatvédelmi rendelet életében.

Mészáros ügyvédje alvó céget vett magának

MFor
-
  Ma 07:29 Gazdaság

Eddig a Mészáros Lőrinc közelébe tartozó ügyvéd egykori Simicska-cégeket szerzett meg magának, mint egy megállót jelképezve a felcsúti milliárdos felé tartó úton. Ezúttal nem ez történt.

1342 milliárdot költött az Orbán-kormány sportra és vallásra 2017-ben

MFor
-
  Tegnap 17:41 BelföldNyugdíjVallás

A magyar kormány uniós csúcstartó sport- és egyházfinanszírozásban, de nem is akárhogyan, hiszen egyre inkább növelik az előnyüket az uniós tagállamok sorában.

Újra bíróság elé áll Lagzi Lajcsi

MFor
-
  Tegnap 15:17 Gazdaság

Lecserélték az eljáró bírót.

Működési bevételei növekedése hízlalta a Raiffeisen tavalyi profitját

MFor
-
  Tegnap 14:13 GazdaságRaiffeisen

Bár a Raiffeisen magyarországi leánybankja alacsonyabb adózott nyereséget ért el 2018-ban, mint egy évvel korábban, ennek azonban az az oka, hogy tavaly feleakkora céltartalékot írt vissza.  

A magyar papírok is jól járhatnak a Fed döntésével

MFor
-
  Tegnap 10:50 GazdaságUSAMNB

Erőteljes fordulatot vett az amerikai jegybank: idén már nem várható kamatemelés, sőt, a befektetők egyéves időtávon kamatcsökkentést prognosztizálnak.

Klasszis: megvannak a legjobb magyar befektetési alapok és alapkezelők

MFor
-
  Tegnap 10:40 GazdaságOTPAlapkezelő

A Privátbankár.hu tegnap este kiosztotta a Klasszis 2019 díjakat a hazai alapkezelői szakma legjobb vagyonkezelő szakembereinek. Az Év Alapkezelője az OTP, az év portfólió-menedzsere Zsiday Viktor, az év feltörekvő portfólió-menedzsere pedig Hosszú Ferenc lett.

Fellázadtak a tejtermelők a Penny ellen

MFor
-
  Tegnap 10:31 GazdaságSzlovákiaTej

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TTT) hatósági ellenőrzést kezdeményezett a Penny Market Kft. ellen a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatalnál és a Pénzügyminisztérium Nemzeti Adó- és Vámhivatalt vezető államtitkárságánál az üzletlánc által piacra dobott extrém alacsony árú szlovákiai import UHT tej miatt - tájékoztatta a…

100 forintos osztalékot fizetne a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a 2018. évi eredmény terhére a törzsrészvényekre a névértékkel megegyező, azaz 100 forint osztalék megállapítását és kifizetését javasolja a társaság éves rendes közgyűlésén - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken közzétett közgyűlési meghívóból.

Rejtélyes tulajdonos bukkant fel a TV2-ben Andy Vajna halála után

MFor
-
  Tegnap 10:17 MédiaTV2Kötvény

Alig néhány nappal Andy Vajna halála után új tulajdonos jelent meg a TV2-nél.

Brexit: megvannak az új kilépési dátumok

Március 29. helyett április 12-én vagy május 22-én lépnek ki a britek az EU-ból. Vagy máskor. A megállapodás újratárgyalását ugyanakkor kizárja az EU.

A New York Kávéház séfje nyit éttermet az új parlamenti irodaházban

Az Országgyűlés Hivatala 5 évre szóló szerződést kötött 2 céggel, az egyik Magyarország egyik legjobb séfjének rendezvényszervező Kft.-je.

Sokat segíthet a jövőbeli nyugdíjon az állami terv

MFor
-
  19.03.21 15:46 Gazdaság

Újabb részletek láttak napvilágot az idei évben elindítandó nyugdíjkötvényről. Ha valaki valóban az idős korára szeretne félretenni, akkor a befektetés kifejezetten vonzó lesz.  

Nem találtak bűnöst a Postaperben

MFor
-
  19.03.21 14:34 Gazdaság

A székház eladása során nem történt bűncselekmény.