Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Biden találkozni akar Putyinnal

Lehet, hogy lesz Biden-Putyin találkozó.

Nagyhatalmak újabb összecsapását hozhatja a chiphiány

MFor
-
 Ma 18:16Gazdaság

Eleinte úgy tűnt, hogy csak az autóipar problémája lesz az év elején jelentkező chiphiány, ám úgy tűnik, hogy a probléma ennél mélyebb. A félvezetők hiánya azonban úgy tűnik, hogy az amerikai-kínai vetélkedésnek is az újabb terepe lehet.

Rengeteg vállalkozást jegyeztek be, de valaminek vége szakadt

Magas szinten stabilizálódik a hazai cégalapítások száma: márciusban 3044 új magyarországi társas vállalkozást jegyeztek be.

Idén végre lehet a stratégiára koncentrálni, így átalakítják a termékpalettát - OTP Alapkezelő

A 2021-ben nyolcadszorra átadott Klasszis díjak közül az OTP Alapkezelő kettőt is elnyert - a cég marketing és értékesítési igazgatója adott rövid helyzetértékelést.

A koronavírus ellenére is javult az ország finanszírozási képessége

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden online sajtótájékoztatón mutatta be a 2020-as fizetési mérleg adatait. Ebből egyebek mellett az is kiderült, hogy a járvány okozta bevételek kiesése és az egészségügyi terhek miatt jelentkező többletkiadások ellenére is kedvezően alakultak a külső egyensúlyi folyamatok.

10 milliárd forintos egészségipari beruházás Kocsordon és Mátészalkán

Közel 10 milliárd forintos egészségipari beruházás valósul meg a Nyírségben az Egészségipari Támogatási Program keretében - jelentette ki Varga Mihály az EU-FIRE Kft. fejlesztés-sorozatának első ütemének virtuális átadásán. A most elkészült, kocsordi üzem 30 helybélinek, a két mátészalkai beruházás pedig összesen 139 embernek teremt…

Diákváros is lesz, Fudan Egyetem is, közölte a Miniszterelnökség

Gulyás Gergely minisztériuma arra reagált, hogy Karácsony Gergely kilátásba helyezte: lemondja az atlétikai vb-t, ha nem lesz Diákváros.

Véletlenül kínai vakcina után AstraZenecát kapott a magyar házaspár

A hetvenen felüli házaspár első körben kínai vakcinát kapott, majd mikor megjelentek a második oltáson, AstraZenecát fecskendeztek a karjukba. Így az oltási könyvecske egyik oldalán kínai, a másik oldalán Astra szerepel. Az eset egy magyar nagyvárosban történt.

Már nem sokáig kérhetjük az adóbevallás postázását

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) automatikusan elkészíti az szja-bevallási tervezeteket, de akinek nincs ügyfélkapu-regisztrációja, annak az idén is kérnie kell a tervezet postázását, ha szeretné azt papíralapon megkapni - hívta fel a figyelmet az adóhatóság.

Újabb pipa: megvan a 3 millió beoltott Magyarországon

Ahogy azt már reggeli cikkünkben is jeleztük, csak pár óra választott el attól, hogy a hárommiliomodik ember is megkapja a koronavírus-elleni oltását. A mérföldkő elérését Orbán Viktor Facebook-videóban tudatta.

Már biztosan kijelenthető, hogy tetőzik a harmadik hullám

Ezt jelentette ki Müller Cecília az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

A pedagógusok 87 százaléka tartja veszélyesnek az iskolanyitást

Egyre több gyerek, szülő, tanár és szervezet ad hangot annak, hogy az általános iskolák április 19-re tervezett nyitása szembe megy a józan ésszel. Nemcsak azért, mert a járványadatok továbbra is elképesztően aggasztóak, de a pedagógusok oltása sem alakított még ki megfelelő immunitást.

Bejött, amit jósoltunk: durván drágultak a lakások és újabb emelkedés jöhet

Mind a panel, mind a tégla lakások drágultak az idei első háromhavi adásvételek alapján. A kormányzati keresletélénkítés további áremelkedést vetít előre mind az új, mind a használt piacon, így idén akár 11-13 százalékos növekedés jöhet 2020-hoz képest. Mindez azt is sejteti, hogy még a többmilliós kedvezményre jogosultak közül is sokan…