Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Az X-Faktor megint a csúcson

MFor
-
  Ma 19:32 Gazdaság

Egy héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy éves nézettségi rekordot döntött az X-Faktor. A szombati harmadik adás azt is túlszárnyalta, így a tehetségkutató válogatója újra nézettségi csúcsot döntött.

A vagyonos kínaiak lepipálták az amerikaiakat

MFor
-
  Ma 18:24 KülföldUSAKína

A világ legtehetősebb tíz százalékába tartozók közül a kínaiak száma először haladta meg az amerikaiakét.

Trump kampányának támogatói főleg kisadományozók

Donald Trump és pártja már rengeteg pénzt gyűjtött saját újraválasztási kampányára, ráadásul az összegek jó része olyanoktól érkezik, akik néha csak pár dollárral támogatják az elnök csapatát. 

Konténerek indultak a selyemúton

Ma indult útjára első alkalommal a METRANS Csoport Budapestről Kínába rendszeresen közlekedő konténerszállító tehervonata. 

Ma sem szavaznak a britek a Brexit-megállapodásról

Ma sem lehet szavazásra bocsátani az EU és a brit kormány között létrejött kilépési megállapodást a brit parlament alsóházában.

Piaci visszaéléseket gyanít az Opus

Bejelentéssel élt az Opus a jegybank felé törzsrészvényeinek kereskedése kapcsán. 

Akik előtt bezárul a csok-kapu: mire megyünk, ha nincs több százezres jövedelmünk?

MFor
-
  Ma 16:15 Gazdaság

Nagyon kedvező az állami támogatás mellé felvehető akár 15 millió forintos csok-hitel, de nem jár automatikusan a legmagasabb hitelösszeg. Sokakat érhet felkészületlenül, hogy nem lesz elég a jövedelmük.

Salvini nevet vált

Olaszok Koalíciójának nevezte el Matteo Salvini, a Liga elnöke az egységre lépett jobboldali és jobbközép pártok szövetségét. Közben megbomlott az egyensúly a balközép kormány pártjai között. 

"A befektetés olyan Magyarországon, mint a foci" - diákok kaptak betekintést a pénzügyek világába

Újabb négy helyszínen folytatódott a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórum sorozata a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásával, ahol a résztvevők több fontos témával is megismerkedhettek. Családi költségvetés, befektetések, a jövő fizetési módszerei - ma már nem kérdés, hogy ezekkel a diákoknak is érdemes…

Czeglédy-ügy – ártatlannak vallják magukat azok, akik korábban vádalkut kötöttek

Tagadta bűnösségét a Human Operator Zrt. ügyének a Szegedi Törvényszéken hétfőn meghallgatott öt vádlottja. 

Nemzetközi áfacsalókat buktattak le Magyarországon

MFor
-
  Ma 14:34 GazdaságÁfa

Magyarországot megkárosító adócsaló nemzetközi bűnözői csoportot számoltak fel európai és amerikai bűnüldöző hatóságok szoros együttműködésében. 

Orbán kész együttműködni minden győztes polgármesterrel

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely maga is kész erre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén. 

Több a szegény Magyarországon, mint elsőre gondolnánk

Bár a kormányzati kommunikáció komoly eredményeket vonultat fel a szegénység csökkentését illetően, ha kicsit a számok mélyére nézünk, rögtön kiderül: nincs ok az örömre.

A ciklus végére hatvan százalék alatt a magyar államadósság?

A magyar adósságráta az egyik legdinamikusabb csökkenést mutatta a tagállamok között az Eurostat legfrissebb adatai szerint. 

2020-ra megépülhet a Török Áramlat Európába tartó szakasza

Elkészülte után a Török Áramlaton keresztül Magyarországra már hat milliárd köbméter gáz érkezhet.