Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Jön a megújuló ferihegyi gyorsforgalmi út, a vasút viszont homályba vész

A költségvetés összesen csaknem nettó 1,4 milliárd forintot fizet a nyertes FŐMTERV-UTIBER párosnak, hogy megtervezzék a ferihegyi repülőtér korszerű megközelítésére alkalmas utat és a kapcsolódó infrastrukturális elemeket. A szintén nagyon szükséges vasúti kapcsolat újragondolása viszont továbbra is késik.

Ezt ne mulassza el, ha kisvállalkozásként csökkenteni akarja az iparűzési adóját!

MFor
-
 Tegnap 18:41Gazdaság

Már le lehet tölteni az errre szolgáló nyilatkozatot a NAV oldalán.

OGYÉI: tisztáztuk az orosz vakcina gyártójával az aggályokat

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményt adott ki az orosz vakcinával kapcsolatban.Ebben azt írják, tisztázták a gyártóval az aggályokat, és minden gyártási tételt ellenőrizni fognak a magyar hatóságok.

Ötcsillagos luxusszállodában pihenhetnek a médiahatóság dolgozói szociális alapon

MFor
-
 Tegnap 16:11Gazdaság

A médiahatóság elégedett az alsópáhoki luxusszálloda szolgáltatásaival, ezért egy újabb 21 millió forintos keretszerződést kötött a katolikus mozgalom tulajdonában lévő hotellel. A katolikus rádiók sorra nyerik el a frekvenciákat.

Megvolt a legeredményesebb exit a Hiventures-nél

Az MFB Csoporthoz tartozó tőkealap-kezelő az egyik legnagyobb magyar tulajdonú logisztikai vállalatnak, a Trans-Spednek adta el 27 százalékos kisebbségi tulajdonrészét a Webshippy-ben, az e-kereskedelmi logisztika digitalizálásában úttörő startupban.

Jön az otthon végezhető COVID-gyorsteszt

Napokon belül a gyógyszertárakba kerülhet egy svájci cég koronavírus-gyorstesztje, amely 10 percen belül kimutatja, hogy átestünk-e már a fertőzésen. A termék ára egyelőre még nem ismert.

Müller Cecília: ma dönt a kormány a korlátozásokról

Müller Cecília szerint igyekezniük kell az egészségügyi dolgozóknak. Kiderült, hogy a tisztifőorvos szerint még nem lehet enyhíteni a korlátozásokon.

Rekord méretű játékadót hoztak össze a magyarok a járvány legkeményebb hónapjaiban az államnak

Nem veszítették el a jó szerencsébe vetett hitüket az emberek a koronavírus-járvány alatt sem, amit az is bizonyít, hogy tavaly novemberben és decemberben rég nem látott mennyiségben dőlt a játékadó az államkasszába.

A tavalyi árnál is magasabbra lőhet ki az arany az első félévben

A befektetők számára az év egyik hangsúlyos kérdése, hogy a nemesfém ára a tavaly nyári, történelmi csúcs után idén áttöri-e újra a lélektaninak mondott 2000 dolláros határt. Egyes elemzések szerint a Bitcoin belerondíthat a képbe. A BÁV befektetési aranytömb (BCA) forgalmából kiindulva nem nagyon lehetnek kétségek a nemesfém…

Kinek éri meg a NYESZ és mikor jó választás a nyugdíjbiztosítás?

MFor
-
 Tegnap 09:51Gazdaság

Már számtalan helyen megírták, hogy a nyugdíjbomba ketyeg, és nagy valószínűséggel akkor fog robbanni, amikor Y-generáció tagjai, a mai 30-40 évesek, elérik a nyugdíjas kort. Mivel ezzel az állam is tisztában van, ezért adójóváírással ösztönzi a fiatalokat az öngondoskodásra. Cikkünkben most - kissé talán rendhagyó módon - a három államilag…

Palkovics László idő előtt felmentette két miniszteri biztosát

Németh Gábor és Úsz Illés kinevezése is az év végéig szólt eredetileg.

Felpörgött a tesztelés - újra 1000 fölé ugrott az új fertőzöttek száma

Az új fertőzöttek száma ismét 1000 fölé emelkedett, de többet is teszteltek - a pozitív tesztek aránya 6 százalék alatti. Az aktív fertőzöttek száma csökken, de még mindig 85-en hunytak el egy nap alatt koronavírusban.

Átlépte a százmilliót a koronavírus-fertőzöttek száma

Globálisan már 55,3 millióan felgyógyultak a betegségből, több mint kétmillióan viszont belehaltak.

Közel kétszer annyian tartanak "jelentős mértékben" az állásuk elvesztésétől itthon, mint a járvány előtt

A magyar dolgozók több mint harmada pedig ennek közepes vagy nagy valószínűségével számol, mutatta ki egy nemzetközi felmérés.

Elszámoló levelet küldenek a bankok a moratóriumosoknak

Mert a januártól érvényes, hat hónapra szóló hosszabbítás jogilag elkülönül az első moratóriumtól.