Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Karácsonyi visszaszámlálás

Meglepetés
-
 20.11.27 09:00Életmód

Bár a koronavírus-járvány miatt igencsak megváltozott az életünk, ez nem ok arra, hogy idén ne a megszokott lelkesedéssel készüljünk a karácsonyra. Induljon a nagy karácsonyi visszaszámlálás!

„Tavasszal nagyapa, ősszel pápa lettem”

Lukács Sándor nem aggódik. Szigorúan betartja a szabályokat, és szívesen tölti idejét otthonában a feleségével. Napjai azzal is kiteljesednek, hogy sokat játszik unokájával, hiszen a kis Leó már nyolc hónapos.

„Az estéim sajnos egyedül telnek”

A táncos Andrei Mangra Bukarestből érkezett a Dancing with the Starsba. A jóképű fiatalember pillanatok alatt lett a magyar nők kedvence. Ki ne vágyna arra, hogy egy ilyen sármos pasi vezesse a táncparketten?

„Itt senki nem kíváncsi a kényeskedésre”

Meglepetés
-
 20.11.27 07:30Bulvár

A gázpedált sem érte el a Dakar-kamionban, a pályaversenyen pedig 30 kiló plusszal teszik egyensúlyba a fiúkkal. Vogel Adrienn mégis az egyik legjobb női autóversenyző.

„Szakácslelkész lettem Finnországban!”

Tari Zoltán két hétre indult Finnországba. Csak karácsonyozni akart, de végül sosem tért haza a téli kirándulásról. Szakácslelkész lett belőle a messzi északon!

„Mindenki azt mondja, csoda hogy élek”

Nagy Gergelyné élete május közepén változott meg gyökeresen. Egyik pillanatról a másikra olyan súlyos köhögő-rohamot kapott, hogy mentőt kellett hozzá hívni. Állapota félelmetes gyorsasággal romlott, pár óra múlva lélegeztetőgépre került, és át kellett szállítani az egyik budapesti járványkórházba.

Amikor a boldog pillanatokból fegyver lesz!

Meglepetés
-
 20.11.27 06:00Életmód

Egy szakítás, csalódás, elutasítás mindig fájdalmas, manapság viszont egyre többször a neten folytatódik – ami veszélyes is…

Készüljünk spirituálisan az ünnepekre! 9 +1 tipp!

Idén ne a rohanásról, feszültségről szóljon az advent, hanem a lelki felkészülésről.

„Amikor rossz kedvem van, a párom lelkesít”

Ez az év Ábel Anitának sem volt könnyű. A népszerű színésznő és műsorvezető úgy véli, a járvány második hullámában már csakis a szeretteinkre és a humorunkra számíthatunk a lelki túlélés érdekében.