Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

A boldogságunk ára

Talán eddig nem is vettük észre, de az is lehet boldogtalanságunk oka, hogy nem a saját életünket éljünk. Itt az ideje, hogy kézbe vegyük az irányítást!

„Az asztal a kékfestő terítővel a legnagyobb kincsem”

A napokban lett 90 éves Novák Ferenc, azaz Novák Tata. A legendás, Kossuth-díjas koreográfus ez alkalomból mesélt nekünk kalandokban bővelkedő életéről.

„Nekem Anglia volt az élet iskolája”

Három és fél évig a Barátok közt kulcsfigurája volt. Amikor a sorozatból kiírták a karakterét, Réti Barnabás úgy érezte, itt az idő az önmegvalósításra. A fiatal színész Londonba ment szerencsét próbálni. A kinti élet nehézségeiről és örömeiről is mesél most nekünk.

„Megfogta a vállamat, és annyit mondott, relax”

Kovács Krisztián rendőr alezredes a 2000-es évek elején, több mint egy évtizeden át védte a magyar politikai elitet és a Magyarországra érkező külföldi vezetőket. A rengeteg munka mellett életre szóló élményekkel gazdagodott. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy áldást kaptak a dalai lámától.

„Ha ilyen történetet látok korábban, még lenne apukám és nagymamám”

Egy félórás közös születésnap miatt vesztette el édesapját és nagymamáját Rózsa Beáta. Egy kis hiba is kerülhet emberéletbe – figyelmeztet a paksi három- gyerekes anya.

Fiatal pasik félárbócon

Miért van az, hogy már nemcsak az idősebb korosztály férfitagjai küzdenek azzal, hogy nem tudnak megfelelően teljesíteni az ágyban, hanem akár a huszon- és harmincvalahány évesek is? Utánajártunk az okoknak!

Söpörjük ki a negatív energiákat!

A gonosz a sarkokba, résekbe is be tud bújni! – gondolták a régiek, és bizony volt igazságuk.

„Nem szórom a pénzt, mert anyukám lakáskölcsönét is én fizetem”

És akkor egyszer csak bejelentették, hogy folytatódik a Szex és New York, amiben szó lesz a Covidról, Carrie-ről, Charlotte-ról, Mirandáról, arról, hogy nevelik a kamaszgyerekeket, miből élnek, férjnél vannak-e még vagy elváltak. Csak éppen Samantha hiányzik majd, mert Kim Cattrall lelépett. És április elején elkezdték a 10 részes…

Hogyan segítsünk? Hipochonder a családban

Meglepetés
-
 21.04.16 09:00Életmód

A hipochonderek rettegnek a betegségektől, így számukra a jelenlegi vírushelyzet maga a pokol. Mit tegyünk, hogy megkönnyítsük az életüket?

„A szingli életnek is megvannak az előnyei”

A legjobbkor érkezett a tavasz Kállay Bori számára. Túl van a víruson, minden idejét a kertjében töltheti. A közkedvelt színésznő őszintén mesélt nekünk az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

„Most már boldogan feladom a legényéletemet”

Sikeres, jóképű és híres. Úgy látszik, ez még mindig nem elég ahhoz, hogy Tóth Dávidnak komoly kapcsolata legyen. Az olimpikon lassan már négy éve egyedül él, és keresi az igazit. Ismerjék meg a TV2-n hamarosan induló A Nagy Ő című műsor főszereplőjét.

„Ha végleg be kell zárnunk, azzal az életemet zárom le!”

Meglepetés
-
 21.04.16 07:30Bulvár

Az elmúlt egy évben kilenc hónapot volt zárva a felsőlajosi magánállatkert. Utolsó tartalékaikból veszik a takarmányt, húst, ebből fizetik a még megmaradt dolgozók bérét.

„Isten mutatta meg: a pokolból is van kiút!”

Meglepetés
-
 21.04.16 07:00Bulvár

Geisz Gábor még csak 28 éves, de már megtapasztalta, milyen az életben magasan és mélyen lenni. Nagyon mélyen. Nemrég ugyanis még a Kálvin téren feküdt, egy beton pingpongasztal alatt, drogfüggő hajléktalanként, a halálra várva… ma viszont ő segít másokon, méghozzá ápolóként Angliában.

„Marcipánt és gumicukrot kap a családi bajnokság győztese”

Négy vitrin van tele a Karácsonyi gyerekek sakk-kupáival és érmeivel, bár a családban soha nem volt kötelező a fekete és fehér bábuk vezetése.

Miért fáj annyira az érzelmi megcsalás?

Meglepetés
-
 21.04.16 06:00Életmód

Egy kolléga, egy szomszéd vagy egy ismeretlen az internetről, akivel szép lassan mélyebb és fontosabb beszélgetéseink vannak, mint a párunkkal. Hol kezdődik az érzelmi megcsalás?