Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Belakja a TE a Sportkórházat

MedicalOnline
-
  17.10.20 14:00 Gazdaság  Oktatás

Átadták a Testnevelési Egyetem (TE) Sport-táplálkozástudományi Központját, amely a megújuló intézmény első befejezett rekonstrukciója.

A környezetszennyezés szedi a legtöbb áldozatot

A világ összes háborúja és a dohányzás is kevesebb áldozatot követel, mint a környezetszennyezés, derül ki az MNO írásából.

Belakja a TF a Sportkórházat

MedicalOnline
-
  17.10.20 13:47 Gazdaság  Oktatás

Átadták a Testnevelési Egyetem (TE) Sport-táplálkozástudományi Központját, amely a megújuló intézmény első befejezett rekonstrukciója.

Orvos helyett robot?

MedicalOnline
-
  17.10.20 12:15 Infotech 

A valódi orvos-beteg kapcsolatot semmilyen eszköz, vagy informatikai megoldás nem helyettesítheti, írja a Betegfókusz blog.

Mire figyelmeztet a romló szaglás?

MedicalOnline
-
  17.10.20 09:20 Egészség  Alzheimer-kór

Neurológiai betegségekre, például Alzheimer- vagy Parkinson-kórra is utalhat a szagláscsökkenés – hívja fel a figyelmet a semmelweis.hu.

A halálfélelem szervezi a piacot

MedicalOnline
-
  17.10.20 08:53 Gazdaság 

Kell tovább magyarázni, hogy a magyar nem vágyik a magánegészségügybe, legfeljebb olykor csak oda menekül? A Népszava publicisztikája.

Ónodi ismét a praxistámogatásról

Egymilliárd forinttal emelték a háziorvosi praxisvásárlásra és letelepedésre fordítható keretet, mondta Ónodi-Szűcs Zoltán az M1-en.

EESZT: lesznek bajok?

A 24.hu szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem fog zökkenőmentesen működni novembertől az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér.

Több száz szenior mozgott együtt

MedicalOnline
-
  17.10.20 06:12 Külföld 

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének Szenior Mozgásprogramja a mozgással járó fájdalom legyőzésében segíti az idősebb korosztályt.

Harmincmilliárdból újulhat meg a Dél-pesti

Megközelítőleg 30 milliárd forintból megújulhat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház az Egészséges Budapest program keretében.

Kossuth Zsuzsanna Emlékérmeket adtak át

MedicalOnline
-
  17.10.20 05:42 Külföld 

Az SE Klinikai Központhoz tartozó minden szervezeti egységből egy kiemelkedő munkát végző szakdolgozó részesült elismerésben.

Átlagkeresetek: sor végén az egészségügy

Nőttek a bérek az állami szférában, a bruttó átlagkeresetek a humán-egészségügyi, szociális területen a legalacsonyabbak, írja a Tőzsdefórum.

Országgyűlési javaslat lesz az egészségügyi nemzeti minimumból

MedicalOnline
-
  17.10.20 05:21 Gazdaság 

Bár sok esélyét nemigen látják az elfogadásának, Szabó Tímea országgyűlési képviselő (PM) beterjeszti az Országgyűlésnek azt a szakmai minimumot, amelyet tíz párt szakpolitikusai dolgoztak ki dr. Kincses Gyula exállamtitkár vezetésével – derült ki a többi közt a Medical Tribune Válaszúton – Konszenzust! című, október 19-ei…

Bértábla-korrekció: Lázár kitért

MedicalOnline
-
  17.10.19 15:20 Gazdaság 

Nem adott választ Lázár János arra a kérdésre, szán-e a kormány 30 milliárd forintot az egészségügyi bértábla korrekciójára.

Az egészségügyi bérekért tüntettek

Több ezer egészségügyi dolgozó tüntetett Romániában a bérezési törvény és a társadalombiztosítási rendszer reformja ellen.