Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Nagyok a kereseti eltérések

A pénzügyi szektorban 263 ezer forintos nettó kereseti különbség van az ország egyes területei között, de az egészségügyben is 110 ezer forint, írja a VG.

A vérnyomáscsökkentőktől a kancellárokig

MedicalOnline
-
  Ma 07:45 Gazdaság 

Vérnyomáscsökkentőkről, közszolgákról, kutatásról és kórházi kancellárokról is szó esett a parlament hétfői munkanapján.

Probiotikummal lassítható a csontok leépülése

MedicalOnline
-
  Ma 06:21 Egészség 

Elsőként vizsgálták azt, hogy a változókort követően a nőknél a probiotikumok kivédhetik-e a csontsűrűség-csökkenést, írja a PharmaOnline.

Kifejlesztették a színes röntgent

MedicalOnline
-
  Ma 05:55 Tudomány 

Egy új-zélandi egyetemekkel együttműködő cég bemutatta a világ első színes röntgenfelvételeit, közölte a G7.

A pára, a hő és a koramama közelsége

A Markhot Ferenc Kórház koraszülött részlegén most már édesanyjukkal együtt maradhatnak a legPICibbek is.

Éghajlatváltozás, hősokk, növekvő halálozás

Világszerte több mint egymilliárd embernek jelent komoly fenyegetést a globális felmelegedés miatti hőség a testük lehűtéséhez, az élelmiszerek és orvosságok tárolásához szükséges berendezések hiánya miatt.

A bőrdaganatot legtöbbször a beteg ismeri fel

MedicalOnline
-
  Ma 05:21 Egészség 

A graduális oktatásban, szakmai továbbképzésben és a laikusok felvilágosításában látom a leghathatósabb lehetőséget abban, hogy a betegek minél hamarabb kerüljenek megfelelő diagnosztikai lehetőséget és korszerű kezelést biztosító bőronkológiai centrumba – mondta lapunknak dr. Oláh Judit, a SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai…

A kórházszövetségből érkezhet a helyettes államtitkár

MedicalOnline
-
  Tegnap 14:36 Gazdaság 

Dr. Tóth Gábor, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója lehet a harmadik helyettes államtitkár az egészségügyért felelős államtitkárságon – értesült a MedicalOnline.

Több mint 5 milliárdos kormánytámogatás a III. kerületi rendelőintézetnek

Az Egészséges Budapest programban mintegy 5,1 milliárd forinttal támogatja a kormány a III. kerületi Szent Margit Rendelőintézet telephelyeinek felújítását és műszerparkjának korszerűsítését.

Az OGYÉI a kivont készítmények visszavételéről (Bővítve: a NEAK a térítési díjról!)

Megállapodás született a július 4-én kivont, valsartan hatóanyagú készítmények visszavételének gördülékeny ügyintézése érdekében.

Lovász: Inkább plusz források kellenek

MedicalOnline
-
  Tegnap 11:24 Tudomány  MTA ITM

A 2019-es költségvetési törvény elfogadása után folytatódhatnak az egyeztetések az MTA és az Innovációs és Technológiai Minisztérium között.

Vesztegetés elfogadása miatt két év börtön jöhet

Vesztegetés elfogadása miatt két év végrehajtandó börtönbüntetésre ítéltek első fokon egy orvost, aki a betegeitől olyan ellátásért kért pénzt, amelyet az egészségbiztosító egyébként finanszíroz.

Balesetbiztosítás nélkül

Míg egyes nyugat-európai országokban az emberek több mint 80 százaléka rendelkezik valamilyen balesetbiztosítással, Magyarországon ez az arány mindössze 10-20 százalék közé tehető.

331 praxis tartósan betöltetlen

Az már csak hab a tortán, hogy 19 olyan település van, ahol 13 éve nincs háziorvos, közli a Pénzcentrum.

Kincses nem ódzkodik a jegybanki javaslattól

MedicalOnline
-
  Tegnap 06:36 Gazdaság 

Fehéredne az egészségügyi rendszer, és megszűnne a hálapénz az egészségbiztosítás magánosításával – vélte a volt egészségügyi államtitkár a Hír TV-ben.