Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 91 hír

Horvátországban, Ausztriában és Szicíliában is megjelent a koronavírus (Bővítve: Tenerife)

MedicalOnline
-
  Ma 13:43 Külföld

Horvátországban, Ausztriában, Tenerifén és Dél-Olaszországban is megjelent az új típusú koronavírus.

GVH-bírság a bioszoláriumnak

A GVH 7 millió forint versenyfelügyeleti bírságot szabott ki a cégre, valamint eltiltotta a jogsértő gyakorlat folytatásától. A társaság reagált.

Futnak a vírus után

Egyelőre megjósolhatatlan, hogy hol és mikor lesz a járvány csúcspontja, vagy mikor érhet véget, írja a Népszava.

Kórházi hitelezők: ez zsarolás!

Zsarolásnak tekintjük a miniszter kijelentéseit – nyilatkozta a Népszavának Rásky László, az Orvostechnikai Szövetség főtitkára.

Csókay András kapta a Polgári Magyarországért díjat

Csókay András idegsebész kapta a Polgári Magyarországért díjat.

Koronavírus: még nincs pandémia, de fel kell rá készülni

Az Európai Unió 232 millió eurót különített el a vírus világméretű elterjedésének megelőzésére és a járvány visszaszorítására.

Transzplantáció: nem csak a mennyiség, a minőség is fontos

Nem csupán a transzplantációk számában teljesít jól Magyarország; a szakemberek szerint a szervátültetést követő túlélési időben sincs szégyenkeznivalónk.

Remények az arthritis psoriatica terápiájában

Az arthritis psoriatica a populáció 0,3−1,0%-át érintő, krónikus gyulladásos reumatológiai kórkép. A Medical Tribune cikkét a PharmaOnline idézi.

Fókuszban a bioetika

A Szenior Akadémia idei harmadik alkalmán a bioetika aktuális kérdéseit járta körbe dr. Kovács József, a Magatartástudományi Intézet igazgatója.

Milliós károkat okoznak a cégeknek a kiberincidensek

A megkérdezett informatikai és IT biztonsági szakemberek szerint a cégekre a legnagyobb fenyegetést saját gondatlan alkalmazottaik jelentik.

Hol jogosult az EU-ban tanuló diák egészségügyi ellátásokra?

Három lehetőség van a külföldön tanuló diákok egészségbiztosítására, mondta a LeitnerLeitner tanácsadója a HR Portálnak.

Új típusú agyi stimulátor

Az agyi stimulátoroknál technológiai ugrást jelent az a modell, ami a jelek kibocsájtásán túl az agyból származó jeleket is képes értelmezni, és azokra reagálni tud. A modellt elsőként egy kényszerbetegbe ültették be.

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban, jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

"Kulcsfontosságú az ápolói szolgálat"

Hétfőn tartották a magyar ápolók napjának központi ünnepségét. Miniszteri elismerő okleveleket és Kossuth Zsuzsanna-díjat adtak át.

Koronavírus: vizsgálják az Olaszországból érkezőket

Mérik az új koronavírus olaszországi terjedése miatt az onnan közvetlenül érkező utasok testhőmérsékletét a budapesti és a debreceni repülőtéren.