Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Miben bízhatunk a hamis hírek, a dezinformáció korában?

Médiapiac
-
  Tegnap 18:23 Média 

A bizalom a jövőbeli sikerek legfontosabb tényezőjévé vált annak ellenére, hogy a hagyományos média iránt még sosem volt ekkora a bizalmatlanság. A lapkiadókat nemzetközi szinten tömörítő World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA) a berlini IFRA/DCX Expo alkalmából publikált jelentése több mint 70 országból…

ByeAlex színeváltozása: hogyan lett a hipszter-karikatúrából X-Faktor zsűritag?

Médiapiac
-
  Tegnap 15:03 Média 

Napjaink egyeik legmegosztóbb médiaszereplője ByeAlex, aki pályája elején talán a kelleténél több kritikát kapott, feltehetően ezzel magyarázhatók az X-Faktorban és a jelenlegi zenei munkássága során hozott döntései.

Eltűnt az NKA-logó a ByeAlex-Majka klip elejéről

Médiapiac
-
  Tegnap 13:36 Média 

Még az elmúlt héten is sokan cikkeztek a nagy port kavart u,u,u című számról, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap támogatott, lehet ennek betudható, hogy lekerült a videóklip elejéről a szerv logója.

A Mozinet is a #MeToo mellé áll

Médiapiac
-
  17.10.20 17:06 Film  Mozi Október 23.

A #MeToo kampányhoz kapcsolódva a Mozinet a Megtorlás című film október 23-án, este 19.30-kor kezdődő vetítésének a teljes rá eső bevételét a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) számára ajánlja fel.

350 cég gondolja magáról, hogy szerethető

Médiapiac
-
  17.10.20 16:39 Média 

A Szerethető Munkahely Díj célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a hazai kis- és középvállalkozásokat, ahol valóban jó dolgozni.

Indiában is sikeres a Testről és lélekről

Médiapiac
-
  17.10.20 16:27 Film  Chicago Fesztiválok

Közönségdíjat nyert Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje Mumbai nemzetközi filmfesztiválján - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap, amely támogatta az alkotás elkészítését.

A Rossmann szerint jól lehet aludni a Szimpla kertben

Médiapiac
-
  17.10.20 16:27 Gazdaság  Trend

Legendás budapesti helyszínek díszítik a Rossmann trendi ágyneműkollekcióját.

Online kampány az OTP-től

Médiapiac
-
  17.10.20 16:27 Gazdaság 

Az OTP Bank online kampánnyal hívja fel munkáltató partnerei figyelmét a SZÉP kártyák cseréjére.

Lemond a hűségidőről a Telenor

Médiapiac
-
  17.10.20 13:36 Gazdaság  Hűségidő Telenor

Jövő keddtől az összes lakossági díjcsomagnál eltörlik a hűségidőt, új szerződéskötés esetén. Aki viszont telefont is vesz mellé, tőle továbbra is kérik a – 24 hónapos – hűségszerződést.

Leporolják a véreshurka reklámot?

Médiapiac
-
  17.10.20 12:45 Média  Kampány

A Médiaunió 2018-as országos társadalmi célú kampánytémája az „Az vagy, amit megeszel!″ – Rajtad is múlik! Válassz minőségi magyar terméket!

Új gasztroműsor a Chili TV-n

Médiapiac
-
  17.10.20 12:15 Média  Gasztro Erdélyi Mónika

A műsorvezető Erdélyi Mónika lesz.

Mi teszi a jó kommunikátort?

Médiapiac
-
  17.10.20 11:25 Gazdaság 

Ha a PR megpróbálja lehatárolni magát a kapcsolódó szakterületekről, elveszíti az erejét – vallja Pintér Dániel Gergő, aki szerint a szakma legjobb hazai művelői elmélet tekintetében nemzetközi szinten állnak, viszont a gyakorlati hiányosságokkal őszinte szembenézést sürget. A fiatal szakember több egyetem oktatójaként, a Média 2.0…

Új marketing és kommunikációs vezető az EY Magyarországnál

Médiapiac
-
  17.10.20 11:12 Gazdaság  6 hír a témában

Szeptembertől Pellion Ágnes irányítja az EY Magyarország teljeskörű kommunikációját. Az új brand, marketing és kommunikációs igazgató felelősségi körébe tartozik többek között a klasszikus brandépítési feladatok mellett kiemelt stratégiai üzletfejlesztési projektek vezetése is.

Csak bonbonnal tökéletes a Forrest Gump

Médiapiac
-
  17.10.20 10:21 Film 

A legjobb filmek mesteri tökéletességével megszülető nézői élményre irányítja a figyelmet a Paramount Channel legújabb imázskampánya.

Minden harmadik magyar vásárol a mobilján

Médiapiac
-
  17.10.20 09:24 Mobiltech  Trend

Több, mint félezren voltak kíváncsiak a mobil iparágat érintő trendekre. Az idei volt a hatodik Mobile Hungary konferencia.