Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

Még idén jöhet a Disney+

Médiapiac
-
  Tegnap 16:00 Média

Marta Szafranska, a Disney kelet- és közép-európai részlegének vállalati kommunikációs igazgatója a Ziro.hu-nak nyilatkozott a Disney streamingcsatornájának indulásáról.

Készül a Marvel Kapitány folytatása

Hivatalosan is megkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai - írja az MTI.

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli ″súlyos″ szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke - írja az MTI.

Elindult a Szétcsúszva program a fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorításáért

Elindult pénteken a Szétcsúszva program, a Momentán Társulat által indított kezdeményezés célja a fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorítása interaktív színházi edukációs előadások segítségével - írja az MTI.

A Positive Adamsky-t választották a gyorskorisok

A Positive Adamsky-t hívta segítségül a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a hétvégi Rövidpályás Gyorskorcsolya Eb webarculatának megtervezéséhez.

Mars-misszióról rántja le a leplet a SodaStream az idei Super Bowl-on

Nagy durranással készül a SodaStream a február 2-án rendezett amerikai Super Bowl-ra. A szódagép cég a reklám előzetesében egy lehetséges Mars-misszióról is lerántja a leplet.

Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói

Tavaly decemberben a MOM Park karácsonyi fotózást szervezett. A fotók értékesítéséből összegyűlt 850 000 forintot január 22-én adták át a Kis Lépések Alapítványnak.

Elindult az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.

Mélyponton Magyarország korrupciós megítélése a Transparency International felmérése szerint

Idén 25. alkalommal készítette el a világ legátfogóbb korrupciós felmérését, a Korrupció Érzékelési Indexet (Corruption Perceptions Index – CPI) a Transparency International (TI) Berlinben működő központja.

17 százalékkal nőtt a televíziós hirdetések száma 2019-ben

Megérkezett a Nielsen 2019-es televíziós körképe. A magyar lakosság mindössze 1 perccel tévézett kevesebbet tavaly, mint 2018-ben, a hirdetések száma azonban 17 százalékkal nőtt.

Az MNB 5 millió forintra bírságolta a 4iG Nyrt.-t

Médiapiac
-
  20.01.23 11:43 GazdaságMNB4iG

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a T-Systems Magyarország Zrt. megvásárlásának meghiúsulását vizsgálva, megbírságolta a 4iG Nyrt.-t, egyúttal a Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben is intézkedett - írja az MTI.

Az IKEA négy átvételi pont megnyitását tervezi Magyarországon

Médiapiac
-
  20.01.23 10:43 GazdaságIKEA

Az IKEA növekszik és átalakítja eddig megszokott kereskedelmét. A 2020-as tervek között szerepel többek között az új, non-branded átvételi pontok nyitása.

Novemberben elérte a 74 százalékot a 30 MBit feletti sebességű előfizetések aránya

Médiapiac
-
  20.01.23 09:43 Gazdaság

Az NMHH gyorsjelentést adott ki a hazai internethelyzetről, amely a három inkumbens szolgáltató, valamint a vezető alternatív szolgáltatók önkéntes adatközlésére épül.

Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére

Elkezdődött a nevezés a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlére, a Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26. és 29. között rendezi meg az eseményt - írja az MTI.

Januári újítások a Manna FM-nél

Médiapiac
-
  20.01.22 15:47 Média

Három új műsor is bekerült a Manna FM kínálatába az új évben.