Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Megtámadja a törvényt a keresztény fotós

Médiapiac
-
 Tegnap 17:00Média

Megtámadja az állam diszkrimináció ellenes törvényét egy keresztény fotós, mert szerinte az olyanra kényszerítené, ami ellenkezik vallási meggyőződésével.

Programsorozattal ünnepli a 120 éves magyar filmet a Nemzeti Filmintézet

Médiapiac
-
 Tegnap 15:00Film

Vetítések, kiállítás és egyéb programok szerepelnek kínálatban az első megrendezett magyar film, A táncz születésének évfordulóján.

Több közösségi portál reklámtevékenységét is betiltották Törökországban

Mert a Twitter, a Periscope és a Pinterest a törvény ellenére továbbra sem jelölt ki helyi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

Január 23-án adják át a Petőfi Zenei Díjakat

A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV névadóját formáló szobrokat 12 kategóriában kapják a hazai könnyűzene legjobbjai. Az életműdíjat idén Horváth Charlie veheti át.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

Médiapiac
-
 Tegnap 11:03Média

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.

Tele van zsidóellenes, náci tartalmakkal a Trumpot letiltó Twitter

Médiapiac
-
 Tegnap 09:00Média

″#heilhitler″ és ″#BurnTheJews″ - ilyen és ehhez hasonló hashtagekkel osztanak meg bejegyzéseket felhasználók a Twitteren és láthatóan mindezt büntetlenül tehetik, ugyanis a közösségi oldal - eddig legalábbis - nem törölte a profiljukat. Korábban még arra is volt példa, hogy a Twitter engedélyezett célzott hirdetéseket neonáci és…

Online koncertet ad az Anima Musicae Kamarazenekar

Médiapiac
-
 21.01.18 16:00Zene

Online koncertet ad Járdányi Pál, Szervánszky Endre, Veress Sándor és Tóth Armand műveiből január 22-én, a magyar kultúra napján az Anima Musicae Kamarazenekar.

Gyalázta-e a kereszténységet a HVG? Az Alkotmánybíróság eldöntheti

Nem mindennapi ügyet vesz napirendjére kedden az Alkotmánybíróság (AB). A testületnek tulajdonképpen a HVG című újság egyik címlapját kell alaposan szemügyre vennie.

A szolgáltató diktálhatja, mit nézzünk a tévében?

Médiapiac
-
 21.01.18 12:00Média

Az európai fogyasztóvédelmi jog alapja, hogy a fogyasztónak igaza van. Számos cég próbálkozik mégis szabály- vagy szolgáltatásváltoztatásokkal, amelyek sértenek bizonyos fogyasztói érdekeket.

Online verses koncertet adnak Pécsről, a magyar kultúra napja alkalmából

Médiapiac
-
 21.01.18 11:00Zene

Lackfi János és a Fugato Orchestra verses koncertjével ünneplik a magyar kultúra napját január 22-én Pécsen - tájékoztatta a Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZSÖK) az MTI-t.

Árnyékra vetődtek az ellenzéki médiumok

Médiapiac
-
 21.01.18 09:42Média

Nem igazak a baloldali portálok cikkei, amelyek azt állították, három évre előre 855 ezer euróért megvette a Ferencváros nemzetközi kupameccseinek közvetítési jogát az MTVA. Keretszerződésről van ugyanis szó, ha a csapat nem kvalifikálja magát az UEFA sorozatokba, pénzt sem fognak kapni.

Vidnyánszky Attila filmet rendez az Isten ostorából

Médiapiac
-
 21.01.15 17:00Média

A járványügyi előírások szerint, a lehető legszigorúbb feltételek mellett forgatják Vidnyánszky Attila többszörös fesztiváldíjas nemzeti színházi rendezését, az Isten ostora című darab tévés változatát.

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária

Médiapiac
-
 21.01.15 15:00Média

Regionális műsorszóró szervezet tagja lett az Antenna Hungária, a közép- és délkelet-európai, nemzetközi műsorszóró szervezet tavaly november végén alakult Zágrábban.

A szlovén kormány ideiglenesen jóváhagyta az állami hírügynökség újbóli finanszírozását

Médiapiac
-
 21.01.15 14:00Média

A szlovén kormány ideiglenesen jóváhagyta az STA szlovén hírügynökség újbóli finanszírozását - közölte a szlovén kormány kommunikációs hivatala (UKOM) csütörtökön.