Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Andreas Treichl, az Erste Group elnök-vezérigazgatója lett az év bankára az Euromoney-nál

Az Euromoney Andreas Treichlt választotta az év bankárjának a kelet-közép-európai régió bankszektorának fejlesztése érdekében végzett munkája elismerésként.

50 millió liter energiaitallal pörgeti fel magát a magyar

2018. június és 2019. május között közel 32 milliárd forint értékben vásároltak a magyarok energia- és sportitalokat, ami 15 százalékos értékbeli növekedést jelent az előző évi azonos időszakhoz képest.

Több mint 40 fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte - írja az MTI.

Kocsihúzó kis sráccal kampányol az Antenna Hungária

Az Antenna Hungária lakossági márkáit népszerűsítő legújabb reklámszpotjai cseppet sem hétköznapi történeteket és szereplőket mutatnak be.

Ki mondja, hogy a print média halott?! A kiterjesztett valóság életre kelti az újságcikkeket

Médiapiac
-
  Ma 11:30 Média

A Ledger Dispatch egy kaliforniai lap, mely 2018-ban döntött a kiterjesztett valóság bevezetése mellett a nyomtatott kiadványainál. A kreatív, egyedi tartalmak révén azóta is folyamatosan növelik a bevételeiket.

Az Atmediánál a Viasat History és a d1 tv reklámidejének értékesítése

2019. szeptember 1-től az Atmedia értékesíti a d1 tv és a Viasat History csatornák reklámidejét is, ezzel már összesen 46 csatornát képvisel.

Új Paypal szolgáltatás startolt 30 európai piacon

A PayPal Xoom szolgáltatásának európai bevezetésével lehetővé válik a gyors és biztonságos nemzetközi pénzküldés a világ 130 országába, köztük Magyarországra is.

Klímaváltozás a médiapiacon

Három világrend ütközése, fragmentáció és cross-médiás verseny – ezek a Whitereport for Directors – Summer Edition 2019 jelentés kulcsszavai 2019 nyarán. Mik a friss számok és mi következik ebből a piac különböző szereplői számára? A top100 médiacég, top30 médiaügynökség és top25 sales house friss pénzügyi adatiból emeltünk ki…

Az SPI-hoz került a holland Film1 márkacsalád

Az SPI International megvásárolta a Sony Pictures Televisiontől a holland prémium kategóriás csatorna, a Film1 televíziós és video-on-demand szolgáltatásának jogait. A megállapodás értelmében a teljes Film1 család az SPI-hoz kerül.

Egyre többen csatlakoznak az IAB Hungary-hoz

A kiadókat, hirdetőket, technológiai- és kutatócégeket, továbbá egyéb, az online hirdetési piacon tevékenykedő szolgáltatókat összefogó szervezet több mint száz taggal büszkélkedhet.

A megváltozott munkaképességűek harmadának van állása

Médiapiac
-
  Tegnap 10:48 GazdaságÁllás

A megváltozott munkaképességűek többsége a feldolgozóiparban és a szolgáltatási szektorban, elsősorban humán és szociális területen dolgozik, 40 százalékuk részmunkaidőben látja el feladatait.

Az 5G lehet a következő zöld technológia

Médiapiac
-
  Tegnap 09:36 GazdaságHuawei

Bemutatta éves fenntarthatósági jelentését a Huawei.

Megtévesztheti a fogyasztókat a „csokiszolárium”

A Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti eljárást indított a Chocolate Brown szolárium franchise hálózatot üzemeltető Sun System Kft. ellen.

Együtt fejleszt a Denso és a Toyota

Médiapiac
-
  Tegnap 09:24 GazdaságToyota

A jövő autóihoz elengedhetetlen alkatrészek és részegységek közös fejlesztése a cél.

Új gazdasági igazgató az Indamediánál

Médiapiac
-
  19.07.15 16:09 Média

Ziegler Gábor felkérésére július 15-től Andacs Botond tölti be ezt a pozíciót, hogy javítsa a vállalat gazdálkodási folyamatait.