Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

2019-ben Budapest lesz Európa Sportfővárosa

Médiapiac
-
  18.08.17 17:00 Gazdaság  5 hír a témában

Ennek apropóján a Fővárosi Önkormányzat egy hatalmas falfestményt adott át a Krisztina körúton. A városi sport népszerűsítése céljából felfestett képet a Színes Város Csoport készítette, az alkotók 91 liter festéket használtak el a munka során.

Különleges kórházi televíziót mutatott be az LG

Médiapiac
-
  18.08.17 12:09 Gazdaság  4 hír a témában

Az új készülék kényelmes és biztonságos megoldásokat kínál mind a páciensek, mind az orvosok számára.

Csalókra figyelmeztet a UPC

Médiapiac
-
  18.08.17 09:30 Gazdaság  UPC

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével.

A MediaCom nyerte a Shell globális médiaügynökségi megbízását

Médiapiac
-
  18.08.17 09:24 Gazdaság  Shell

A tender nyomán a médiaügynökségi hálózat felel a Shell kiskereskedelmi és kenőanyag üzletágához kapcsolódó médiatervezési és -vásárlási feladatokért.

Drifttel támogatják a mezőgépész szakmát

Médiapiac
-
  18.08.17 09:21 Gazdaság 

A Legyél Te is mezőgépész kampányban versenyekkel, drifttel és traktorfesztivállal győzik meg a fiatal generációt.

Menhelyi kutyáknak segít állást találni a Telenor

Médiapiac
-
  18.08.17 09:06 Gazdaság  Állás Alapítvány

A Telenor és a Fogadjörökbe Alapítvány együttműködéséből született Álláskereső Kutyusok Facebook-oldal menhelyi kutyáknak segít gazdát találni, és az ideiglenes örökbefogadás jelentőségére hívja fel a figyelmet.

Segítség a legkisebbeknek

Médiapiac
-
  18.08.16 15:15 Gazdaság  Adomány

Véget ért a Pampers és a Rossmann közös jótékonysági programja, amelynek során összesen 3,6 millió forint gyűlt össze, amelyet a Pampers a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek adományoz, a Rossmann pedig ugyanebben az értékben saját márkás termékekkel támogatja az Egyesületet.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

Médiapiac
-
  18.08.16 14:33 Média  UPC

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

Médiapiac
-
  18.08.16 14:18 Média 

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.

Lovasudvart épít a Budapest Bank pályázatának győztese

Médiapiac
-
  18.08.16 14:12 Gazdaság 

Egy óvodapedagógiai asszisztens álmának megvalósítását segíti a bank.

Kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV

Médiapiac
-
  18.08.16 14:06 Média  Augusztus 20.

Augusztus 20. és szeptember 2. között kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.

NMHH: újabb taggal bővül a Bűvösvölgy-hálózat

Médiapiac
-
  18.08.16 09:33 Média  Médiatanács NMHH

Újabb taggal bővül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiaértést oktató Bűvösvölgy-központjainak hálózata - jelentette be Karas Monika, az NMHH elnöke.

Magyar alkotást is jelölhetnek az Európai Filmdíjra

Tuza-Ritter Bernadett Egy nő fogságban című alkotása is szerepel az Európai Filmakadémia által kiválasztott 15 dokumentumfilm között, amelyek jelölést kaphatnak az Európai Filmdíjra.

Krzysztof Zanussi lesz a filmfesztivál zsűrijének elnöke

Az európai film egyik legfontosabb alakjaként számon tartott Krzysztof Zanussi lengyel filmrendező lesz a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál játékfilmes nagyzsűrijének elnöke.

A zene mindenkié?

Médiapiac
-
  18.08.16 08:03 Média 

„A szolgáltatók ugyanazért a közönségért versenyeznek, de nagyon eltérő feltételek mellett” – állítja az Artisjus üzleti transzformációs igazgatója. Míg például a Spotify megállapodott a lemezkiadókkal, a YouTube még mindig visszaél monopolhelyzetével. Tóth Péter Benjamin szerzőkről, jogdíjakról és magáról a zenéről.