Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Több mint ezer pályázat érkezett az MVM okosbútor-pályázatára

A nyerteseket 550 oktatási intézmény közül választották ki.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

Médiapiac
-
  19.10.18 10:14 GazdaságSAP

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.

Ki fogja vezetni a céget?

Médiapiac
-
  19.10.18 10:13 Gazdaság

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?

Létrejöhet a legnagyobb magyar online kereskedés

A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers-csoporthoz tartozó eMAG magyarországi leányvállalatának egyesülését.

Miért nem nőnek fel a férfiak?

Pénteken folytatódik a Comedy Central standupos műsorfolyama.

Hetvenéves a Nők Lapja!

Különleges születésnapi számmal jelentkezik a hetvenéves lap. A jeles alkalomra reklámfilm is készült Geszti Péter kreatív vezetése mellett, amelyben az ikonikus magazin három visszatérő címlaparca, Szinetár Dóra, Rúzsa Magdi és Hegyi Barbara szerepel.

Pályázatot írnak ki hátrányos helyzetű fiatalok digitális felzárkóztatására

„Digitális Esély 2019” címmel hirdeti meg közös pályázatát a NHIT és az SAP – jelentette be Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója és Vágujhelyi Ferenc, az NHIT elnöke.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Versenyt

A Zsigmond Vilmos által 2005 óta támogatott diák kategória mellett további négy kategóriában - kisjátékfilm, dokumentumfilm, tévéfilm és játékfilm – várják a szervezők az alkotók nevezését 2019. november 30-ig.

Index: Karácsony Gergely a közterületekről is kitiltaná a Lokált

Az új budapesti főpolgármester „hazug” kiadványnak nevezte a Lokált, a KESMA ingyenesen terjesztett lapját, és kijelentette, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy közterületen ne lehessen terjeszteni „a hazugságokat”.

Szállodát kommunikál a Café

Meghívásos tenderen választotta ki új kreatív ügynökségét az InterContinental Budapest hotel. Immár a Café Communications felel a Lánchíd lábánál található nagy múltú szálloda külső kommunikációjáért.

Lehetetlen küldetésre vállalkoznak az Aranyláz Alaszkában bányászai az új évadban

Médiapiac
-
  19.10.16 16:30 FilmUSADokumentumfilm

A dokumentumfilm bányászai – Parker Schnabel, Tony Beets és Rick Ness – október 24-én, 21.00 órakor új évaddal térnek vissza a képernyőre.

„Tabukról tabuk nélkül” új évad

Új évaddal jelentkezik a Spektrum saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”. Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség - ismét csupa tabu téma, amelyről nem merünk beszélni.

Helytelen korhatár-besorolás miatt szankcionálta az RTL Klubot a Médiatanács

Médiapiac
-
  19.10.16 14:30 MédiaRTL Klub

Egy amerikai akciósorozat előzetesének túl enyhe korhatár-besorolása, valamint egy ifjúsági műsorban közzétett, szabálytalan játékbolt-szponzoráció miatt szabott ki bírságot az RTL Klub szolgáltatójára az NMHH.

Az érzelmek szerepe a B2B-szektorban

Médiapiac
-
  19.10.16 13:39 Gazdaság

A Republic Group a közelmúltban egy sokak számára kényes témát, az érzelmek szerepét vizsgálta az üzleti életen belül. A kutatásban feltárt eredményekről Zámbó Annával, a Republic Group PR-részlegének vezetőjével beszélgettünk.

Új filmeket támogat a Filmalap!

2019. október 15-én a Filmszakmai Döntőbizottság filmgyártási támogatást szavazott meg az Átjáróház és a Kék Pelikán, gyártás előkészítési támogatást az Utas és holdvilág, a Sömmi és a Nagykarácsony című filmterveknek.