Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Pert vesztett a PestiSrácok

Media1
-
  Ma 16:18 Média

A Ripost után a PestiSrácokról is azt állapította meg a bíróság, hogy valótlanul vádolta zaklatással Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt.

Ismét pert vesztett az Origo

A KESMA portálja a másodfokú bírósági ítélet szerint is alaptalanul vádolta meg szexuális zaklatással László Imre orvost, a DK polgármesterjelöltjét a 2019-es önkormányzati választások során.

HD-csatornákkal bővül a DIGI TV kínálata

Media1
-
  Ma 11:20 Média

Az új, HD minőségű prémium csatornák már március elsejétől elérhetővé válnak.

Újabb milliárdokért figyeli Orbán Viktor bizalmasának cégcsoportja, mi történik a médiában

Több milliárd forintról szóló három éves kormányzati megbízást írt alá a napokban a Mráz Ágoston Sámuel vezette Observer Budapest, melyet megvásárolt a Nézőpont Csoport, Orbán Viktor egyik bizalmasának, Győri Tibornak az érdekeltsége. Győri korábban Habony Árpád üzlettársa volt, és nem először kap milliárdos állami megbízást.

Műsorváltozás Csukás István halála miatt

Media1
-
  Tegnap 19:33 Média

A hétfőn elhunyt Csukás Istvánra emlékeznek, több alkotását is műsorra tűzik. A változások érintik a Kossuth Rádiót, az M2-t, az M5-öt és a Duna Tv-t is.

Pécs Aktuál: új Fidesz-közeli újság Pécsett

Media1
-
  Tegnap 19:03 Média

Az új lap tulajdonosa a korábban a Fidesz színeiben önkormányzati képviselőként is dolgozó helyi médiavállalkozó, Fodor-Petrov József. A lap kreatív munkatársa pedig a már megszűnt OK!Pécs tulajdonosa, aki mai napig a kesmás SzegedMa főszerkesztője is egyben.

Újdonságokat jelentett be a hvg.hu

Media1
-
  Tegnap 16:39 Média

Lehetővé vált, hogy a felhasználók reklámmentesítsék az oldalukat, valamint testre is szabhatják a címlapjukat.

Ki nyert vasárnap, az RTL-es Álarcos énekes, vagy a TV2-n a Nicsak, ki vagyok?

Media1
-
  Tegnap 15:37 Média

Megérkeztek a friss nézettségi adatok, mindkét csatorna talált magának belőle pozitívumot.

The Guardian: Donald Trump kegyelmet ajánlott a WikiLeaks alapítójának, de súlyos feltétellel

Az amerikai elnök állítólag egyezkedni próbált Julian Assange-zsal, a WikiLeaks alapítójával, ha Assange hajlandó cserébe bizonyos információkat nyilvánosságra hozni Trump érdekében. Kezdődik Assange kiadatási eljárása.

Újra összeáll a Jóbarátok csapata

Az HBO új streaming szolgáltatásán, az HBO Max-on lesz látható, amint 15 év után újra összeáll a legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozat, a Jóbarátok csapata.

Bebörtönöztetné a Fidesz egyik alapítója a Válasz Online oknyomozó újságíróját

Media1
-
  20.02.23 18:54 Média

Bayer Zsolt publicistát olyannyira feldühítette a felesége vezette Országos Vérellátó Szolgálattal foglalkozó cikksorozat, hogy úgy érezte, reagálnia kell. Rögtön börtönbe is küldte volna Élő Anitát.

Távozik Lukács Miki, az RTL Klub Reggeli egyik műsorvezetője

Media1
-
  20.02.23 17:40 Média

A távozó Lukács Miki a műsor három évvel ezelőtti megújításától volt a műsorvezetői stáb tagja, hétfőn lesz látható utoljára.

Pert nyert a Mediaworks ellen egy DK-s politikus

Media1
-
  20.02.21 18:01 Média

A ma már Magyar Nemzet néven megjelenő Magyar Idők a bíróság szerint még 2018-ban megsértette Nemes Gábor jó hírnévhez fűződő jogát. A kesmás lapkiadónak sérelemdíjat kell fizetnie.

Indul a MinDig TV Extra technológiaváltása: dekódert kell cserélni, adásszünet is lesz

Media1
-
  20.02.21 16:34 Média

Újabb mérföldkőhöz érkezett a tíz ütemben megvalósuló tévés műszaki átállás, ami a nézők türelmét és közreműködését is igényli majd. A kellemetlenségeket követően azonban korszerűbb technológiát kapnak a digitális földfelszíni tévészolgáltatás nézői.