Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Hogyan nyerhetett az Index és a 24.hu egyszerre?

Media1
-
  Tegnap 19:45 Média

Az Index reklámértékesítői olyan adatokat tettek közzé, ami alapján mégsem tűnik olyan egyértelműnek a 24.hu október 13-i, a választás napján elért, sajtóközleményben is kommunikált győzelme. Hogyan nyerhette meg a választás napját egyszerre a 24.hu és az Index is? Elmagyarázzuk.

Újraalkották a PR definícióját

Media1
-
  Tegnap 17:51 Média

Hónapokon át zajlott az egyeztetés, hogy hogyan érdemes újradefiniálni a public relations kifejezést. A döntést végül Jerevánban hozta meg a nemzetközi pr-szövetség elnöksége.

Szlovák újságíró-gyilkosság: Benyújtották a vádiratot Ján Kuciak ügyében

A vádirat összesen hat vádpontot tartalmaz, köztük kétrendbeli bérgyilkosságot, a fiatal szlovák tényfeltáró újságíró és menyasszonya meggyilkolásán kívül egy másik, még 2016-ban elkövetett gyilkosságot is.

Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awardsra

A Magyar Marketing Szövetség immár ötödik alkalommal díjazza az ország legjobb marketing ügynökségét és a legkreatívabb marketinggel tevékenységgel rendelkező vállalatot.

Az Eurosporthoz kerül az ATP tenisztornák közvetítése

Media1
-
  Tegnap 14:55 Média

Az Eurosport négy országra, köztük Magyarországra vonatkozó exkluzív megállapodást kötött az ATP tenisztornák jogairól.

Nyomoznak a TV2 és az Origo munkatársai ellen

Media1
-
  Tegnap 11:39 Média

Rágalmazás vétsége miatt indult eljárás a kormányközeli cégeknél dolgozó munkatársak némelyike ellen.

Végrehajtók a 168 Óra kiadójánál

Media1
-
  Tegnap 11:02 Média

Tartozások miatt több végrehajtási eljárás is indult a 168 Óra kiadója ellen. Eközben ismét új ügyvezetőt kapott a hetilap kiadója, a Telegráf Kiadó Kft.

Kelen Károly: Tudósítás a parlamentből

Media1
-
  Tegnap 06:50 Vélemény

A bezárt Népszabadság szerkesztőjének az új parlamenti sajtókarámot látva eszébe jutott Petri Györgynek a miniszterelnöknek írt levélverse.

Kövér László parányi területre korlátozta az újságírók által használható területet

Media1
-
  19.10.21 21:37 Média

Két képviselő fotót is készített a Képviselői Irodaházban a terület adottságairól, az Index videóban mutatta meg, hogyan akadályozzák a munkáját a Parlamentben. A DK eközben levélben tiltakozik az újságírói jogok korlátozása miatt Kövér Lászlónál.

Drágul az HBO GO

Media1
-
  19.10.21 17:56 Média

Az áremelés következtében 26%-kal került majd többe az internetes videós tár használata, mint eddig.

Hírközlési labort avattak az Óbudai Egyetemen

Media1
-
  19.10.21 17:09 Média

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke.

A magyar Love Island 21+1 kulisszatitka

Media1
-
  19.10.21 14:49 Média

Igaz-e, hogy a szereplőkhöz fodrász járt be? Hány kamera figyelte az egzotikus szigeteki reality szereplőinek mozdulatait? Milyen szempontok alapján válogatták ki a társkereső férfiakat és nőket? Hogyan oldották meg a hangosítást a medencés jeleneteknél? Tervez-e második évadot az RTL Klub? Hány fős stáb dolgozott a közvetítéseken? A Media1…

Félmillióra büntették Józsefváros lapját, Pikó András számonkéri a főszerkesztőt

A VIII. kerület leendő polgármestere bejelentette, akkor is számon fogja kérni a főszerkesztőt, ha azóta esetleg már távozott a laptól, merthogy a történtekért őt terheli a felelősség. A kerületi lap egyébként nem jelent meg, amióta Sára Botond polgármester elvesztette a választást.

Felszámolás lehet a 168 Óra kiadója ellen, mert több havi bérrel tartozik

Lakner Zoltán, a hetilap távozó főszerkesztő-helyettese hónapokkal ezelőtti fizetését sem kapta meg, ezért felszámolási eljárás megindítását helyezte kilátásba a Köves Slomó nevével összefüggésbe hozható Telegráf Kft., a 168 Óra kiadója ellen.Több más 168 Órás szerző is panaszkodik, amiért nem kapta meg a jussát. Van, aki több éve várja a…

444: megszűnhet a Lokál és a Ripost, elbocsátások várhatók a megyei lapoknál

Media1
-
  19.10.20 23:01 Média

További átalakítás vár a fideszes médiaholdingra, legalábbis a 444 vasárnap megjelent cikke szerint, mely egyébként korábban már tagadott információkat közöl újként.