Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Indul a Klubrádió és a Médiatanács közötti pereskedés

Media1
-
 Ma 17:41Média

A pereskedés tárgya, hogy tovább üzemelhet-e a Klubrádió a budapesti FM 92,9 MHz-en február 14. után, vagy csak a folyamatban lévő, a médiaszolgáltatási jogosultság lejártáig már aligha lezáruló pályázat során lehet majd esélye visszaszerezni a frekvenciáját.

Bővül a Magyar Katolikus Rádió vételkörzete

Három új telephellyel is bővül a Katolikus Rádió vételkörzete, ezekkel kapcsolatban adott felvilágosítást a rádió vezetése hétfőn.

Ekkorát nőtt az RTL Magyarország állami reklámbevétele 2020-ban

Media1
-
 Ma 06:25Média

Közel 2,5 milliárd forintra növekedett az RTL Magyarország a magyar államtól származó éves reklámbevétele a nemrég lezárult évben – tudta meg a Media1.

Műsorváltozás a Life TV-n is Sas József halála miatt

A humoristával készült egyik utolsó interjút sugározzák.

Fizetőssé váltak a Magyar Hang egyes internetes tartalmai

Media1
-
 Tegnap 17:31Média

Magyar Hang Plusz néven vezették be a fizetőkaput a prémium tartalmakra.

Műsorváltozás az ATV-n Sas József halála miatt

A most elhunyt Sas József humoristára emlékezik az ATV vasárnap este.

Újabb durva médiamanipuláció a HírTV-n

Media1
-
 Tegnap 12:34Média

Egy 23 éves dolgozó fiatalként mutatta be Velkovics Vilmos műsorvezető a kormány egyik intézkedését méltató interjúalanyt, elhallgatva, hogy az illető a Fidelitas egyik vezető politikusa. Ő volt egyébként, aki pár éve lefestette a HírTV akkori tulajdonosának, Simicska Lajosnak az Orbán Viktort bíráló mondatát egy közterületi plakáthelyen.

Elhunyt Sas József

Több mint egy évtizeden át az ATV-n voltak láthatók a műsorai, kabaréi.

Végrehajtást indított a Jobbik a Magyar Nemzet ellen

Az ellenzéki párt azért kezdeményezett végrehajtói eljárást, mert a Fidesz-közeli napilap jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt helyreigazítást egy korábbi valótlansággal összefüggésben.

Nyomtatásban is megjelent a Media1

Media1
-
 21.01.15 16:24Média

Egyszeri alkalommal, a Media1 fennállásának második születésnapjához kapcsolódóan, 4 oldalas újságmellékletként, 20 ezer példányban készült el a hírportálunkhoz és rádióműsorunkhoz kapcsolódó nyomtatott kiadvány. Videón mutatjuk, hogyan készült a lap, és itt az információ arról, mit kell tennie, ha még nem jutott hozzá, és szeretne…

Hárman versenyeznek a Civil Rádió egykori frekvenciájáért

Media1
-
 21.01.15 14:32Média

Végül meglehetősen máshogy alakult a pályázók köre, mint ahogy eredetileg az előzetes nyilatkozatok alapján számítani lehetett rá. Amellett ugyanis, hogy nem adott be pályázatot a Civil Rádió és a Spirit FM sem indult el, meglepetésre végül nem pályázott a 7x24 Rádió nevében Breuer Péter sem. Néhány új, eddig nem említett szereplő…

Új, közös főszerkesztő a Story és a Best élén

Február közepétől a Story és Best magazin szerkesztősége újra közös főszerkesztő vezetésével állítja elő a sztármagazinok tartalmát. A csapat élére Takács Gabriella, a Borstól érkezik a céghez.

Nem vizsgálja a Médiatanács az MTI-s „fotócenzúrát”

Hiába érkezett bejelentés Ujhelyi Istvántól a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához, amiért a Magyar Távirati Iroda úgy közölt fotókat a Velencei Filmfesztiválon díjazott magyar alkotókról, hogy nem látszódott a képeken, hogy ők Free SZFE feliratú pólóban jelentek meg.

Bolsevikozni kezdte az ifjú fideszes politikus a National Geographic című lapot

Media1
-
 21.01.14 17:46Média

Kiss Norbert, a Fidelitas országos alelnöke meglehetősen indulatos kifejezésekkel kezdte el támadni a magazint azután, hogy annak szerkesztői címlapjukra a Pesti Hírlap ikonikussá vált fotóját választották, melyen egy egyetemista hallgató freeSZFE feliratú maszkban az egyetemi autonómia helyreállítását követelő molinó előtt látható.

Változhat-e a mobiltelefonálás és az internetezés díja a brexit miatt?

Az Egyesült Királyság az év eleje óta már nem tartozik az Európai Unióhoz, ezért innentől fogva Nagy-Britanniára és Észak-Írországra nem érvényesek az eddigi, a roaming díjak eltörléséről és a nemzetközi hívások díjának maximálásáról szóló szabályok. A szolgáltatókon múlik, hoz-e mindez áremelést.