Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Pécs százmilliókat fizetett ki a Fodihoz közeli médiacégeknek

Media1
-
  Tegnap 20:40 Média

2014 óta összesen közel negyedmilliárd forint+áfa összeget fizetett ki egy pécsi önkormányzati tulajdonú nonprofit kft. a Rádió 1 Pécset is tulajdonló, korábban a Fidesz színeiben önkormányzati képviselőként is dolgozó Fodor-Petrov Józseffel összefüggésbe hozható, zömében médiatevékenységet végző vállalkozásoknak.

Új szereplőkkel tér vissza a Drága örökösök

Szinte rögtön a sorozat harmadik évadával kezdődik az új év az RTL Klub nézői számára. Molnár Piroska, Xantus Barbara, Kiss Ramóna és több más ismert név is felbukkan majd Ökörapátiban.

Kiderült, mikor kerül az RTL Klub képernyőjére a Bátrak Földje, lehet, hogy folytatódik a Love Island

Media1
-
  Tegnap 11:35 Média

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója egy podcast interjúban említette meg a Bátrak Földje közelgő RTL-es premierjének időpontját. Azt is mondta, a kosztümös, saját gyártású napi telenovella egy kísérlet a részükről. Szóba került a Love Island és a 24.hu-ba történő meghiúsult befektetés is.

Kinyitott a mozi a Mammut 2-ben

Media1
-
  19.12.12 18:20 Média

Néhány perce egy vetítéssel nyílt meg a felújított mozi, melynek arculatváltási munkálatait látványos videón örökítették meg.

Az Index lapigazgatója lett a 24.hu Tech rovatának egykori vezetője

Media1
-
  19.12.12 17:12 Karrier

Pintér Mónika idén nyár óta már segítette az Index munkáját, most léptették elő.

Megkérdeztük Pikó Andrást, miért szerepel olyan sokszor a fotója a megújított Józsefváros Újságban

Media1
-
  19.12.12 15:56 Média

Sok kritikát kapott az elmúlt napokban az új 8. kerületi polgármester, mivel korábban azt ígérte, úgy újíttatja meg a kerületi újságot, hogy az kiegyensúlyozottabb legyen, ám ez egyelőre nem így történt. A Media1 ezzel szembesítette az újságíróból lett új polgármestert, aki a sajtósán keresztül reagált.

Beadta a DIGI az NMHH elleni keresetét

Media1
-
  19.12.12 13:50 Mobiltech

Tegnap óta a bíróságon van a holland DIGI Communications N.V. a távközlési óriást az 5G pályázatból kizáró NMHH-döntés jogszerűtlenségének megállapítására irányuló keresete. A cég az 5G-frekvenciaaukció felfüggesztését kérte a jogvitát lezáró jogerős bírósági ítélet megszületéséig.

Mobilapplikációval segít az újságíróknak a TASZ

Media1
-
  19.12.12 12:58 Mobiltech

Sajtóapp néven tett közzé egy új alkalmazást a Társaság a Szabadságjogokért.

Átadták a Sándor Imre díjakat

Hosszú idő után idén fődíjat is átadott a zsűri.

Az Európai Bizottsághoz fordult a Médiatanács újbóli elfideszesítése után a Momentum

A Momentum Renew Europe-os és más frakciókhoz tartozó képviselőkkel, valamint szakmai érdekképviseleti szervekkel közösen a Bizottság mellett az Európai Tanácsban a jogállamisági eljárást folytató finn uniós elnökségnél azt próbálja elérni, hogy lépjenek fel a médiaszabadság sárba tiprására irányuló magyarországi lépések ellen.

Belelapoztunk az új Pesti Hírlap első számába

Media1
-
  19.12.11 16:36 Média

A múltkori engedélyeztetési problémák után ezekben a percekben érkezik Budapest több frekventált pontjára a Kerényi György főszerkesztésében készülő ingyenes napilap első száma. A Media1 máris belenézett.

Visszatér az Exatlon Hungary, íme a részletek

Media1
-
  19.12.11 12:19 Média

Januárban új évaddal, és ezúttal is Palik László műsorvezetésével, de a megszokottól eltérő dominikai helyszínről jelentkezik a TV2 sportvetélkedője. A TV2 bemutatta az Exatlon Hungary játékosait.

Új főszerkesztő az Index élén

Media1
-
  19.12.11 10:50 MédiaFőszerkesztő

A leköszönő Tóth-Szenesi Attila a lap vezető szerkesztőjeként folytatja, az utódját házon belülről nevezték ki.

Péterfi Judit visszatér a tévéképernyőre

Media1
-
  19.12.11 09:45 Média

Minden hétvégén az ATV-n lesz látható.

Kínosan indított a 9 évre megválasztott új Médiatanács-tag

Media1
-
  19.12.11 09:02 Média

Az hagyján, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának egyik új, Fidesz-delegált tagjának a parlamenti eskütételre sem sikerült megfelelően elsajátítania a szervezet nevét, de még megismételnie sem sikerült az előolvasott szöveget.