Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Változik a TV2 és a SuperTV2 műsorrendje – népszerű sorozatot is érint

Media1
-
  Ma 20:06 Média

A változások érintik a Jóban rosszban, a Madárka, a Walker, a Texas-i kopó és a Szerelmem, Ramón című sorozatokat is.

Az NMHH kiírta az 5G pályázatot

Augusztus 8-ig lehet jelentkezni 5G frekvenciákért. A hatóság a pályázati kiírás szövegén változtatott a korábban közzétett tervezethez képest, de állítólag nem jelentősen.

Megvan az EU engedélye: A Vodafone pár napon belül a UPC tulajdonosa lehet

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet napokon belül megvalósulhat a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország közös működésével.

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

Újdonság a Google Térképen

Media1
-
  Ma 08:49 Média

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

Így reagál az RTL Híradó és a TV2 Tények az új médiatörvényre

A TV2 Tényeket kettébontják, az RTL Híradó pedig előbb véget ér július végétől, de hosszabb lesz a Fókusz. Minderre a médiatörvény nemrégiben történt változása, a híradók egybefüggő időtartamának 45 percben történő korlátozása miatt volt szükség.

Liptai Claudia újra az RTL Klub képernyőjén

Media1
-
  Tegnap 19:33 Média

18 év után újra feltűnik az RTL Klub képernyőjén Liptai Claudia, aki tavaly decemberben mondott fel a TV2-nél. Egy népszerű magyar sorozatban lesz látható.

A Telenor épp akkor kerülhet állami résztulajdonba, amikor indul az 5G tender

A Népszava forrásai azt állították, hogy tulajdonrészt vásárolna az állam a Telenorban. Az érintettek a sajtóhírek ellenére egyelőre hallgatnak, bár korábban Palkovics László innovációs miniszter tett már egy arra utaló kijelentést, hogy az állam részt vehet az 5G mobilhálózat kiépítésében.

E-sport közvetítést nézhetnek a UPC, az Antenna Hungária és a PARISAT előfizetői

Media1
-
  Tegnap 16:30 Média

Az említett szolgáltatóknál is elérhető Gametoon HD csatorna lett a nyári Esports Balkan Leauge (League of Legends) kizárólagos közvetítője, így a magyar versenyzők küzdelme is ezen a csatornán lesz látható.

Ezért nem tudják elérni a Rocker Rádiót

Media1
-
  Tegnap 15:31 Média

Technikai okok vannak a háttérben, de van megoldás, ha valaki továbbra is szeretné elérni az év elején indult netrádiót.

Újabb tévécsatornák a kormányközeli reklámértékesítő háznál

Media1
-
  Tegnap 13:39 Média

Két tévécsatornával bővül tovább az Atmedia pár év alatt óriásira felduzzadt portfóliója, mely így már 46 tévécsatornából áll.

Így halad a magyar médiapiac három világrendjének ütközete

Media1
-
  Tegnap 12:26 Média

Sok érdekes statisztikával érkezett meg szerdán a Whitereport a magyar médiapiacra vonatkozó legújabb kimutatása, melyből tényszerűen kiderül, hogyan áll a kormányközeli, illetve állami, valamint a piaci alapú és a globális hátterű médiapiaci cégek küzdelme, milyen volt a 2018-as év, és milyen kilátások várnak a szektorra.

Elindult az 5G mobilszolgáltatás Németországban is

A Vodafone lett az első mobilszolgáltató Németországban, amely ötödik generációs mobilszolgáltatást is nyújtani tud.

Habony Árpád ellen döntött az Alkotmánybíróság

Media1
-
  Tegnap 09:48 Média

A taláros testület szerint jogszerűen jelent meg az ibizai felvétel a 444-en a miniszterelnök nem hivatalos tanácsadójáról, a V4 hírügynökség tulajdonosáról. Az Alkotmánybíróság a volt koronaőrből lett médiaguru mellett egy börtönőr kérelmével is foglalkozott.

Ismétlés ütötte ki a Áll az alku új évadának premierjét a TV2-n

Media1
-
  Tegnap 08:48 Média

Az RTL Klub műsorai, köztük az ismétlésként futó A mi kis falunk epizódja lazán le tudta nyomni Gundel Takács Gábor táskás műsorának új évadának premierrészét, mely nagyon rossz nézettségi eredményt ért el.