Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

Meggyilkoltak egy fiatalembert Sepsiszentgyörgyön

Holtan találtak egy 21 éves fiatalt Sepsiszentgyörgyön. Gyilkosság történt, és az első számú gyanúsított már őrizetbe is vették.

Kudarcnak tűnik a kormány Első albérlet programja

Maszol
-
  Ma 16:34 Határtalan 

Hiába a havi akár 900 lejes lakhatási támogatás, országos szinten csak 110 állástalan állt munkába lakhelyétől 50 kilométerrel távolabb.

Mihai Tudose töredelmesen bevallotta: nem érti a párhuzamos állam fogalmát

Maszol
-
  Ma 15:55 Határtalan 

Mihai Tudose kormányfő csütörtökön a sajtónak bevallotta: nem érti a "párhuzamos állam" fogalmát. Ezzel lényegében kétségbe vonta annak az

Meghalt az ország egyik legnépszerűbb színésznője, Stela Popescu

Maszol
-
  Ma 15:34 Határtalan 

Holtan találták lakásán Stela Popescu színésznőt - közölte az Agerpresszela bukaresti rohammentő-szolgálat (SMURD) koordinátora, Bogdan Opriţa.

Diszkrét lelemény - Balázs Imre József szerzői estjén jártunk

Maszol
-
  Ma 15:32 Határtalan 

Balázs Imre József, az erdélyi magyar irodalom

Megfér-e egy családban egymás mellett több értékrend?

Maszol
-
  Ma 15:28 Határtalan 

Mit jelent a család fogalma a 21. században? Milyen családmodellt fogad el a társadalom, amelyben élünk, és a család, amelyből származunk?

Maros megyei sportolókat díjaznak a Maros megyei sport kiválóságok napján

Maszol
-
  Ma 15:21 Határtalan 

Idén egy nagyszabású ünnepség keretében ünnepelik meg a Maros megyei sportolókat. December 9-én, a Maros megyei sport kiválóságok napja keretében  délután 14 órától kezdődően két díjátadó ünnepségre is sor kerül a Kultúrpalota Nagytermében..

Sepsiszentgyörgy kénytelen beszállni a szállodaiparba?

Maszol
-
  Ma 14:50 Határtalan 

Nem sikerül eladni a sepsiszentgyörgyi Bodok szállót. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat negyedik próbálkozása is sikertelennek bizonyult, nem talált vásárlót a tulajdonában lévő és a városközpont képét rontó kilenc emeletes szállodára.

Alkotmánybíróság: vizsgálódhat a DNA Belina-ügyben

Elutasította az alkotmánybíróság Călin Popescu-Tăriceanu szenátusi elnök beadványát, és megállapította, hogy nem áll fenn jogi konfliktus a kormány és a korrupcióellenes ügyészség (DNA) között a Belina-ügyben indított bűnvádi eljárás kapcsán.

A valóság- és tehetségkutató showk világáról szól a Figura új tantermi előadása

Maszol
-
  Ma 12:43 Határtalan 

Első alkalommal mutat be tantermi előadást a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház. Dávid A. Péter rendezésében Akiválasztott című produkciót vasárnap este 7 órától tekintheti meg először a közönség.

Csaknem ötezer éve érkezett a pestis Európába az eurázsiai sztyeppéről

Már a késő újkőkor vége és a bronzkor kezdete között, 4800-3700 éve is jelen volt a pestis Európában - állapították meg német kutatók ősi maradványok vizsgálata során. 

Rostás-Péter István: Boia újabb félelmei

Maszol
-
  Ma 12:20 Határtalan 

A román történész a felszínes, avitt nacionalista szlogenek harsány szajkózásától félti a centenáriumot. Attól, hogy elsikkad mindaz, amit 1918 jelent, felhígul és unalmassá, közhelyszerűvé válik.