Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Okosautót bérelnél? Segít a Toyota és az Avis

Márkamonitor
-
  Ma 12:30 Cégvilág 

Az Avis Budget Group tízezer, internetes kapcsolattal rendelkező Toyotával bővíti a flottáját Észak-Amerikában.

Kapkodtak a nyomtatott szemüvegért

Két év alatt sikerült a startup-álom: a 3D nyomtatott szemüvegeket gyártó Forma Eyewear alapítóinak szakmai befektetőknek sikerült eladniuk vállalkozásukat.

Nyárra hangol a Coca-Cola

Olaszország után márciustól hazánkban is új Coca-Cola variáns jelenik meg a boltokban és szórakozóhelyeken: a teljesen cukor- és kalóriamentes, frissítő citromos ízű Coca-Cola zero Lemon.

Másképp szórják a fényt

Nevet vált a Philips Lighting: a jövőben a céget Signify-nek nevezik majd, termékeinek márkaneve ugyanakkor továbbra is Philips marad

Védi sofőrjeit a Főtaxi

Gyorsabbá és egyszerűbbé tette riasztási protokollját a Főtaxi a sofőrök biztonságának növelése érdekében - közölte a társaság.

Lépett az Uber

Az Uber minden önvezető autójának tesztjét felfüggesztette, mivel a cég robotautója halálra gázolt egy gyalogost Tempében, Phoenix külvárosában. Az Uber szerint ez az első fatális gyalogosbaleset, amelyet önvezető autó okozott.

Bitcoinnal kenyérpirítót?

A Csehországban technológiai újításairól közismert Alza webáruház most egy különleges újdonsággal áll elő: 2018. március 19-től Magyarországon is elfogad Bitcoint fizetőeszközként, így az összes online áruházában lehetővé válik a kriptovalutás fizetés.

A Baltikum meghódítását tervezi a magyar cég

A CIG Pannónia vagyonbiztosítója kezesi biztosítási termékkel lépett a baltikumi piacra. Hazánkon túl a társaság így már hét további európai országban értékesíti termékeit.

Mit gondol, melyik márka lett az Év autója?

Márkamonitor
-
  Ma 05:15 Cégvilág 

A Car of the Year zsűrije megválasztotta 2018 legjobb autóját. Az európai autóipar legnagyobb elismerését a Volvo XC40 kapta, ami magabiztos fölénnyel utasította maga mögé a versenytársait.

CIB-kutatás: mire vágyunk?

Márkamonitor
-
  Tegnap 15:48 Gazdaság  Világnap ENSZ

Az egyik legfőbb eredmény, hogy fontosabb a magánélet a karriernél, de a felmérés eredményei a hungarikumnak tartott pesszimizmusról alkotott képet is árnyalják.

Új eleme lehet a Balaton-brandnek

Egymilliárd forintnyi uniós forrás fordítható 2019 közepéig a Balaton régió katasztrófavédelmi rendszereinek fejlesztésére – mondta el a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) Közbiztonsági Testületének elnöke.

Újráztak az év ügyfélbarát biztosítói

Márkamonitor
-
  Tegnap 14:45 Cégvilág  AEGON

A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna második éve, míg a nagy biztosítók között az Aegon immár harmadik éve őrzi Az év ügyfélbarát biztosítója” díjat.

Skandináv projektben az ABB

Az ABB villámtöltőket szállít a két buszgyártó bevonásával megvalósuló elektromos busz programhoz, melynek köszönhetően Trondheim városa 2019-re megszüntetheti a fosszilis üzemanyag felhasználást a tömegközlekedésében.

Lufthansa + változások + kihívások = igen

Márkamonitor
-
  Tegnap 14:12 Cégvilág 

Új globális kampányával a légitársaság igent mond a változásra és az új kihívásokra: azt üzeni, #SayYesToTheWorld.

Finomhangolja szempontrendszerét az Agency Toplist

Márkamonitor
-
  Tegnap 11:51 Gazdaság 

Közleményük szerint nagy örömükre szolgál, hogy a MAKSZ-MRSZ-IAB-DIMSZ-ÖRT közös nyilatkozata üdvözli egy újabb reklámügynökségeket és pr ügynökségeket rangsoroló lista létrehozását, mely cél az Agency Toplist első és legfontosabb célja.