Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Akcióvadászat helyett jótékonyság

marie claire
-
  Ma 08:00 Életmód

A dm idén a Giving Friday elnevezésű kezdeményezésével az adományozásra hívta fel a figyelmet, és teljes aznapi forgalma 5 százalékát rászorulóknak adta. Így azok a vásárlók, akik 2019. november 29-én vásároltak a dm üzleteiben vagy online shopjában, vásárlásukkal egy jó ügy mellé álltak, és rászoruló családokat támogattak.

Luxuspalotának is elmegy az új sminküzlet

marie claire
-
  Ma 04:03 Divat

A Global Cosmetics News oldalon megjelent hír szerint eddigi legfontosabb, zászlóshajónak számító üzletét nyitotta meg a Lancôme Párizsban. Tényleg álomszép…

Szatén, flitter és bársony: a karácsony sztárjai

marie claire
-
  Ma 03:33 Divat

Az ünnepek állandó résztvevője a csillogás, akár lakberendezésről, akár divatról van szó. Különböző anyagokat hívhatunk segítségül, ha nem csupán a lelkünket, hanem a testünket is emelkedett fénybe burkolnánk.

Harry herceg és családja külön karácsonyozik

marie claire
-
  Ma 03:03 Színes

Sussex hercege és hercegnéje a brit királyi család több karácsonyi hagyományát is megtöri idén, kezdve azzal a ténnyel, hogy külön töltik az ünnepeket.

A karácsony szelleme: mondj igent a segítségre!

marie claire
-
  Tegnap 18:00 Életmód

Remek alkalom a karácsony, hogy erősítsük a kötődéseket a rokonainkkal és barátainkkal. Ennek egyszerű módja például, ha idén igent mondunk mindenkinek, aki segíteni szeretne nekünk.

Egy különleges fehérnemű üzlet, a Bralette

marie claire
-
  Tegnap 16:00 Divat

A három barátnő által alapított Bralette egy izgalmas fehérnemű üzlet Budapesten, ahol Európa vezető fehérnemű márkáival találkozhatunk. Dr. Csákabonyi Nárcisz válaszolt kérdéseinkre.

Képzési programot szervez a Recirquel

marie claire
-
  Tegnap 15:00 Kultúra

Veszélyeztetett fiatalokkal foglalkozó szakembereknek indított továbbképzést Magyarországon a Cirque du Soleil-jel együttműködésben a Recirquel.

Magyar fogások tapasban újragondolva

marie claire
-
  Tegnap 14:00 Életmód

Az Andrássy út 41. alatt található egykori Klassz Bisztrót Forrai Miklós és csapata gondolta újra, hogy Andrássy Food and Wine néven nyissa meg ismét a nagyközönség számára.

Gyerünk, anyukám! – a sikersztori könyvben is

marie claire
-
  Tegnap 13:00 Egészség

A több tízezer édesanyát online videók formájában megmozgató Nóra igazi közösséget épített, történetéből pedig egy könyv is született.

Lélekmelengető ételek az ünnepek alatt

marie claire
-
  Tegnap 11:00 Életmód

Az ünnepi ételsorainknak lélekmelengető üzenete van, és ha egészségesen készítjük el a fogásokat, a testünk is elégedett lesz.

Juhász Anna nagykövetként az olvasásért

marie claire
-
  Tegnap 10:00 Kultúra

Habár épp két hónapja a 2010-ben alapított Hadik Irodalmi Szalon ezen a néven befejezte működését a budai kávéházban, Juhász Anna továbbra is otthona, Újbuda művészeti fellendülésén dolgozik majd: december 13-án Újbuda tiszteletbeli kulturális nagykövetének nevezte ki Dr. László Imre polgármester.

Helen Mirren rákapott a tetoválásokra

marie claire
-
  Tegnap 09:00 Bulvár

A királynő által lovaggá ütött, azaz Dame Helen Mirren egy ideje ismét erősen kacérkodik egy újabb tetoválás gondolatával.

Mitől lehetünk 5 százalékkal boldogabbak?

marie claire
-
  Tegnap 04:03 Életmód

A döntéseink által alakítjuk az életünket, és ezek a döntések akár boldogabbá is tehetnek minket.

Colin Firth 22 év házasság után válik

Colin Firth és felesége, Livia nem tudták megmenteni huszonkét éve tartó házasságát, bár még két évig próbálkoztak a zaklatási és megcsalási botrány után.

Hat hét – édesapám elvesztése

marie claire
-
  19.12.14 18:00 Életmód

Dusza Erika édesapja utolsó, családdal töltött hat hetét írta le naplójában. A bő egy évtizeddel ezelőtti feljegyzések nemrég, hospice-önkéntessége kezdetekor kerültek újra a kezébe, és most értek meg arra, hogy Erika példáján keresztül másoknak is erőt adjanak.