Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 371 hír

Parázs vitába kezdett L. Simon az atv-sekkel

Mandiner
-
  Tegnap 19:50 Belföld 

„Végigmondhatom a gondolatot, hogy érthető legyek?” – tette fel a kérdést L. Simon László.

Antonio Guterres: Kofi Annan maga volt az ENSZ

Mandiner
-
  Tegnap 18:50 Vélemény 

A nagy Nelson Mandelának, akit Madibának is hívtak, saját beceneve volt Kofi számára. Úgy hívta, hogy »vezetőm«. Ez nem tréfa. Kofi mindannyiunk vezetője volt.

Máthé Zsuzsa: Egy nyílt levél utóirata Jeszenszky Zsoltnak

Mandiner
-
  Tegnap 18:40 Vélemény 

Egy nő ugyanis nem biodíszlet (egy konzervatív nő sem), nem szexuális céltábla és nem eszköze a férfiak játszmáinak, hanem önálló gondolatokkal és látásmóddal bíró teremtmény, aki maga is igényt formál arra, hogy hangot adjon a véleményének, még ha az adott esetben kellemtelen is.

Szijjártó Münchenben: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

Mandiner
-
  Tegnap 18:22 Belföld  7 hír a témában

Szijjártó Péter kijelentette, hogy Magyarország és Bajorország egyaránt „erős és versenyképes Európát akar, amely nem ellensége saját iparának”, és „nem megszabadulni akar Európa keresztény gyökereitől”, hanem azt vallja, hogy vissza kell térni a keresztény értékekhez.

Ankara és Moszkva megállapodott az idlíbi demilitarizált ütközőövezet határairól

Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn Szocsiban megállapodott, hogy országaik október 15-ére demilitarizált ütközőövezetet hoznak létre Idlíb tartományban a szíriai kormányerőket és a lázadókat elválasztó demarkációs vonal mentén.

Az SZBU cáfolja, hogy eljárást folytatna Kárpátalján valamely nemzetiségi kisebbséggel szemben

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter azt írta, „látható, hogy az orosz trollok nem késlekedtek, és kamu videókat tesznek fel a világhálón a kárpátaljai magyarok állítólagos presszionálásáról”. Szerinte egyelőre teljes a butaság és nulla a kreativitás a trolloknál, de résen kell lenni, mert képesek a fejlődésre.

Matolcsy: Kilenc szellemi műhely működik majd a bölcs várban

Mandiner
-
  Tegnap 17:56 Belföld  Oktatás Anglia

Kilenc szellemi műhely működik majd a „bölcs várban”, a tudás házában, az épületben egyebek mellett 3 doktori program, köztük a Széchenyi Egyetem angol nyelvű doktori iskolája, 2 alapítvány, könyvkiadó és érmekiállítás is helyet kapott – mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke pénteken azon a rendezvényen, amelyen átadták…

Áder: A jelenleginél nagyságrendekkel nagyobb migráció várható

Mandiner
-
  Tegnap 17:47 Belföld  Debrecen Áder János

A határvédelem a következő években a korábbinál nagyobb terhet jelent majd a katonáknak - hangsúlyozta a köztársasági elnök pénteken a debreceni Kratochvil Károly katonai középiskola diákjainak tartott előadásán.

Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

Ukrán politikus: Nincs jogalap a magyar útlevél elvételére az ukrán állampolgároktól

Mandiner
-
  Tegnap 17:31 Belföld  Ukrajna Kárpátalja

Nincs jogalap a magyar útlevél elvételére az ukrán állampolgároktól – jelentette ki Kárpátalja humán ügyekért felelős helyettes kormányzója pénteken az unn.com.ua ukrán hírportálnak.

Sajó Dávid: Egy deszkás punk lehet Texas következő szenátora

Roberto Francis O'Rourke negyedik generációs ír bevándorló, a texasi El Pasóban született, édesapja pedig megyei bíró, illetve Mark White texasi demokrata kormányzó egyik segítője volt.

Nem haladnak a Brexit-tárgyalások

Mandiner
-
  Tegnap 17:12 Külföld 

A brit miniszterelnök Nagy-Britannia és az EU közötti tárgyalások kapcsán úgy látja, hogy az EU nem értékeli kellőképpen a népszavazás eredményét.

Filip Minich: Šefčovič átvenné Juncker székét, nincs sok esélye rá

Mandiner
-
  Tegnap 16:46 Vélemény 

Hiába tiszta a neve Brüsszelben Maroš Šefčovičnak, de egy olyan kormány áll a háta mögött, amely a korrupciós botrányokban tengődik.

Az RMDSZ részvételre és lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít

Mandiner
-
  Tegnap 16:42 Belföld  Románia RMDSZ

Kelemen Hunor RMDSZ-elnök elmondta: a szövetség még a népszavazás kiírása előtt közvélemény-kutatást készíttetett az erdélyi magyarság körében, mely azt mutatta ki, hogy az elsöprő többség konzervatív álláspontot képvisel a család meghatározása ügyében.