Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

Ki az? Szakmája borbély, a vérnyomása leesik

Magyarország Kúl
-
  Ma 09:45 Életmód 

Surda a jellegzetes pepita kalapjával, eleve kudarcra ítélt ötleteivel, és a vérnyomás problémáira gyógyírt jelentő feketekávéval vidámságot csempészett a ’80-as évek hétköznapjaiba.

Én is lehetek vak?

Magyarország Kúl
-
  Ma 09:00 Utazás 

Te tudod, hogyan kell átvezetni a zebrán egy vakot? Vagy lesegíteni a troliról? És mindezt hogyan kell megtanítani egy látó kisgyereknek? Ötéves lányom kényes kérdéseire válaszoltam.

Manipulálhatták az 1969-es Táncdalfesztivált

Magyarország Kúl
-
  Ma 08:00 Életmód 

X-Faktor, Voice, Megasztár… hosszasan sorolhatnánk, hogy miféle tehetségkutatókat rendeztek az utóbbi években a hazai televíziók. Bár egytől-egyig profi show-król volt/van szó, két kezünkön meg tudjuk számolni, hogy az indulók közül hányan maradtak hosszasan, egyre növekvő sikerrel a szakmában. A Táncdalfesztiválok előadói közül viszont sokan…

30 szerepet tol egy darabban a magyar színész

Magyarország Kúl
-
  Ma 06:15 Színes 

Ritka bravút láthatnak a Játékszín nézői egy frissen bemutatott darabban: kedvenc színészeik több szerepben láthatók, van, aki harmincat is eljátszik.

Helyére kerül a legújabb Duna-híd

Magyarország Kúl
-
  Ma 05:45 Színes 

Tudta, hogy újabb híd épül a Duna felett, ezúttal Győr környékén? A következő napokban zajlik a híd helyére tolásának kényes művelete.

Ezeket ittuk az átkosban: Bambi, Traubi, Márka

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 17:00 Életmód 

Amikor még a kóla kapitalistának számított, itt volt nekünk a meggy Márka, a Bambi és a Traubisoda!

30 éve ők voltak Hollywood legszebb színésznői

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 16:00 Életmód 

Volt idő, amikor a színésznők természetes szépségükkel bűvölték el a nézőket, nem a plasztikai műtétekkel. 3 szőke színésznő, akik ma már 60 pluszosak, de 30 éve minden férfi vágyálmában ők voltak a főszereplők.

Elhunyt a 90-es évek ismert magyar énekesnője

A mohácsi énekesnő halálhírét édesanyja erősítette meg.

Szuperhősök gyógyítják a beteg gyerekeket

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 15:45 Életmód 

Pedig választhatná Hófehérkét, Wonder Womant vagy a Toy Story Jessie-jét is. A szegedi Gyermekgyógyászati Klinikán jártak a szuperhősökké és mesehősökké átlényegült cosplayerek. Az összes osztályt végigjárták, ahol csak gyerekek feküdtek, hogy a puszta jelenlétükkel gyógyítsanak. Ők a CosHelp csoport; a tekintetek – az övék és a…

Balatoni pontyrekordokat hozott a versenyhét

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 15:00 Színes 

Többször hírt adtunk a Balatonon zajló, bojlis horgászverseny elképesztő, 20 kiló feletti pontyairól: a megmérettetés véget ért, és az összeredmény is egyedülálló.

Balatonföldvár csodálatos ezen a drónvideón

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 14:00 Utazás 

Egyszerűen nem lehet megunni a Balaton feletti drónvideókat: ezúttal a déli parton, Balatonföldvár szépségeit veszi sorra egy kamera a levegőből.

Megverték az Index újságíróját

Csak a panaszkönyvet kérte, de a KFC üzletvezetője nem adta, a biztonsági őr pedig kivezette, megütötte, majd meg is verte.

Magyarok a hollywoodi sorozat producerei

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 11:30 Színes 

Egyre menőbb a magyar filmipar, ezt bizonyítja az a hír is, hogy az etyeki Korda stúdió vezetői már nem csak forgatási helyszínt nyújtanak egy amerikai sorozat második évadának, hanem egyben társproducerei is annak.

Először sütöttem kenyeret, nagyon megérte

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 10:45 Recept 

Hajnali 5-kor ébredtem, hogy nagymamám receptje alapján megsüssem életem első kenyerét. Nem is sikerülhetett volna jobban október 16-án, a kenyér világnapján.

Ideológiai katasztrófát is okozott Csernobil

Magyarország Kúl
-
  Tegnap 10:15 Életmód 

1986. április 26-án a Vlagyimir Iljics Lenin atomerőmű 4-es reaktora felrobbant és radiokatív felhő borította be a Szovjetunió és Európa több, mint 20 országát. A robbanás után itthon is igyekeztek eltitkolni a történteket, de gyorsan rájött a vezetés, hogy ez nem fog sikerülni.