Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ügyészség kezdeményezte a Viking Sigyn mögött haladó hajó kapitányának bűnügyi felügyeletét

A férfi a rendőrségi idézésre önként jelent meg. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására.

Nagy Feró: Jó, hogy a magyar előadókat segítjük idén

Jó, hogy a magyar könnyűzenei előadókat segítjük idén A Dal című műsorban minél több lehetőséggel – mondta Nagy Feró, A Dal 2020 zsűritagja.

Hatvanéves nő árult kábítószert Nógrád megyében

Egy 60 éves nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök, a Karancskesziben élő asszony új pszichoaktív anyaggal kereskedett – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Horváth Ildikó: Magyarországon nincs koronavírusos beteg

Ezzel együtt komolyan veszik a Kínában halálos áldozatokat is szedő betegséget. Kiemelten odafigyelnek a megelőző intézkedésekre – közölte az államtitkár.

Németh Zsolt: Nélkülözhetetlen a magas szintű párbeszéd Ukrajnával

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:35 Külföld

Egyebek mellett a területén élő kisebbségek jogait érintő törvényeket illetően kell tárgyalni Ukrajnával – jelentette ki az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Strasbourgban.

A jég hátán

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:31 Sport

A jégtánc világa már csak olyan, hogy kevés a hadra fogható férfi táncos, úgyhogy fölösleges finnyáskodni, Zavozinnak is örülni kellett.

A Lufthansa-csoport leállítja kínai járatait

Legalább 47 megerősített esetet jelentettek 16 országból, köztük Thaiföldről, Franciaországból, az Egyesült Államokból és Ausztráliából. Haláleset még nem történt Kínán kívül.

Leginkább a túlsúly és mozgáshiányos életmód fenyegeti a magyarok egészségi állapotát

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:09 Belföld

A magyarok egészségét befolyásoló kockázati tényezők között a túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfontosabb az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete kutatásának eredményei szerint.