Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szoboresszenciába sűrített életenergiák

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:13 Kultúra

Szüntelen alkotókedv és vitalitás sugárzik a 102 éves Veszely Jelena szobrászművészből, akit a horvátok világhírű mestere, Ivan Mestrovic tanított egykor Zágrábban.

Az Alkotmánybíróság elutasította a lakástakarék-pénztárak ügyében benyújtott ellenzéki indítványt

Az testület elutasította azt az indítványt, amelyben ellenzéki képviselők alkotmányellenességre hivatkozva a lakástakarék-pénztárakról szóló törvény tavaly októberi módosításának semmisítését kérték.

Seehofer: A kimentettek elosztása nem jelenthet határnyitást

Az érintett országokra nem vonatkozhatnának kötelező kvóták, nehogy bárki de facto határnyitásként értelmezze a dolgot – jelentette ki a német szövetségi belügyminiszter.

Esküvői kisokos: Van, amin nem érdemes spórolni

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:37 Belföld

Hiába gyönyörű a panoráma és megható a ceremónia, egy nem megfelelő szolgáltató akár az egész esküvőt tönkreteheti.

Barcelona: polgári akció a zsebtolvajok ellen

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:01 Külföld

A katalán fővárosban évek óta virágzik a zsebtolvajlás, tavaly rekordot ért el a bűncselekmények száma. Naponta átlagosan 33 erőszakos rablás történt a városban.

A mettőr és az idő

Nem hoz zavarba egy tipométer vagy az a szakszó, hogy einfach lénia, és tudom, milyen íze van az első nagyfröccsnek a slussz után tíz óra tájban a rég eltűnt Athenaeum környékén.

Új fegyverkezési verseny

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:24 Külföld

Donald Trump védelmi miniszterjelöltje az amerikai hadsereg korszerűsítésére helyezné a hangsúlyt a Kína és Oroszország jelentette növekvő fenyegetés árnyékában.

Mélyen és professzionálisan kódolt versciklusok

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:06 Kultúra

G. István László költő, műfordító, tanár viszonylag hamar jelentkezett új kötetével, ami ilyenkor arra ingerli az olvasót, hogy nagyobb odafigyeléssel nézze meg a verseket.

Nem zuhanás, csak útkeresés

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:48 Sport

Leszámítva Babos Tímea női páros elődöntőjét, magyar szempontból nem volt diadalmenet a hétvégén zárult wimbledoni teniszbajnokság.

A vizsgált kalandparkok 11 százalékát ideiglenesen lezárták

A vizsgált kalandparkok 31 százaléka az üzemeltetésre vonatkozó előírásoknak teljes körűen nem felelt meg, de nagyobb részüknél csak adminisztrációs problémákat találtak.

Nincs csodatechnológia

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:30 Gazdaság

A nukleáris alapú áramtermelés mellett a hidrogén mint energiahordozó hasznosításának létjogosultságára hívta fel a figyelmet a Nemzetközi Energiaügynökség.

Most sem remegett Angela Merkel keze

A német kancellár az állapotát firtató kérdésekre korábban azt mondta: „Tisztában vagyok a hivatalommal járó felelősséggel, és ennek megfelelően óvom az egészségemet.”

Tények cáfolják Ungár Pétert

Az ellenzéki képviselő azt mondta, ezrek esnek majd ki az ellátó rendszerből, ezzel szemben viszont többen kapnak most ápolási díjat, és gyod-ot, mint korábban.

A Tigázban szerzett részt az Opus Global

A tranzakció kapcsán közölték azt is, hogy a Tigáz a MET-csoport konszolidációs körében marad, és szakmai irányítását vezérigazgatóként továbbra is Lehőcz Balázs Gábor látja el.

Fidesz: Az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott

A meglévő családtámogatások mellett az ellenzékiek elutasították azokat az új intézkedéseket is, amelyeket a családvédelmi akciótervvel vezetnek be.