Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 445 hír

Navad Lapid izraeli rendező filmje nyerte az Arany Medvét

A világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja az idén sem ért véget magyar vonatkozású díj nélkül, Buda Anna Flóra Entropia című animációja kapta a rövidfilmes kategóriában a Teddy-díjat,

Hívd fel Peppinót!

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:03 Vélemény

A március végén Marinko sorsáról döntő bírónak mérlegelnie kell a fogvatartott rácsok mögötti magatartását, továbbá, hogy a sorozatgyilkos továbbra is veszélyt jelent-e a társadalomra.

Nagy borok a semmiből (1.)

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:37 Vélemény

Derecskén járt Rezeda Kázmér. Derecske különös vidék, erősen református, erősen kisgazdafészek. Ott még az ötvenes években is lábujjhegyen jártak a kommunisták.

Szijjártó Péter: a Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz

A magyar kormány nem hagyja majd, hogy egy a fővárosáról elnevezett folyamat újabb migránsok Európába hozásának platformja legyen.

A politika szorításában vergődik az Amazon

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:58 Külföld

Lemondott egy új központ építéséről az Amazon, a világ legnagyobb internetes kiskereskedelmi vállalata, miután Jeff Bezos cége demokrata párti belviszály áldozatává vált New Yorkban.

Merkel: Európa bajban van, harcolni kell érte

Súlyos bajok gyötrik Európát, harcolni kell érte, és küzdeni kell a multilateralizmusért, a nemzetközi ügyek egyetértésen, többoldalú megállapodásokon alapuló formálási módjának megőrzéséért is – mondta Angela Merkel német kancellár szombaton az 55. müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (MSC).

Rekordméretben épül napelempark Győrben

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:32 Gazdaság

A napelempark Európában a maga nemében, az épületen kialakítottak között a legnagyobb lesz – közölték a társaságok, amelyek közel 25 éves együttműködésben állapodtak meg.

Ez a harc lesz a végső?

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:19 Vélemény

Az Iszlám Állam mint területi egység megszűnik létezni, de a dzsihadizmus követőinek száma a világon húsz év alatt megháromszorozódott.

Tandori Dezsőt az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti

Tandori Dezső munkásságát számos kitüntetéssel ismerték el: 1978-ban József Attila-díjat, 1996-ban a Magyarország Babérkoszorúja díjat kapott, 1998-ban Kossuth-díjjal ismerték el életművét.

Állomásfejlesztésbe kezd a vasúttársaság

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:53 Gazdaság

Megkezdődik a Nyugati és a Keleti pályaudvaron a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása.

Századvég: a baloldali szavazók 70 százaléka elutasítja a migrációt

Ifj. Lomnici Zoltán szerint más európai országokban is jelen van az a gondolat, hogy nem bevándorlók betelepítésével kell kezelni a demográfiai problémákat.

Jól megélnek a jég hátán

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 15:27 Sport

Szemben egyik-másik, visszahúzódó életet élő kiválóságunkkal, Liu Sanyiék kifejezetten keresik a nyilvánosságot, nem irtóznak tőle.

Fokozott óvatosságot kér a KKM az Észak-Macedóniába látogató magyaroktól

Magyarország Szkopjei Nagykövetségén 0-24 órában működik a konzuli szolgálat, amely a +38971386096-as telefonszámon érhető el.

Soltész Miklós: nemet mondunk a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre

„Mi továbbra áldozni a fogunk a gyermekekre és a családokra, tisztelni fogjuk a nőket és meg fogjuk becsülni az anyaság fáradalmait” – mondta.

Nem lefutott még a nagyobb béremelés az állami cégeknél

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 14:36 Gazdaság

Az érdekképviseletek szerint a munkaerőpiaci helyzet miatt nélkülözhetetlen új bérmegállapodásról tárgyalni az állami fenntartású közszolgáltatóknál.