Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

Premier League – A City nyerte a manchesteri derbit, így újra az élen

A Manchester City vendégként 2-0-ra legyőzte városi riválisát, a Manchester Unitedet, így a 31. fordulóból pótolt rangadó megnyerésével ismét élre állt az angol labdarúgó-bajnokságban.

Török rendőrség: Merényletre készült az Iszlám Állam egyik tagja

A férfit azzal gyanúsítják, hogy merényletet akart elkövetni az országban a következő nap tartandó első világháborús megemlékezésen.

Bakondi György: Vissza kell térni a külső határok védelméhez

Bakondi György kifejtette: remélik, hogy a közeledő választáson egy más politikai irányt képviselő erő kerül többségbe, s változás fog történni az európai bürokrácia politikájában.

Szili: Az EP-választás a migráció támogatóinak és ellenzőinek küzdelme lesz

Sorsdöntő lesz a májusi európai parlamenti választás, mert több az Európai Unió (EU) jövőjét érintő kulcsfontosságú kérdésről is döntés születik.

Hatgólos veszprémi előny a negyeddöntőben

A Veszprém 28-22-re győzött a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén.

Horváth Ildikó: Pozitív változást hoztak az egyes népegészségügyi intézkedések

Magyar Nemzet
-
  Ma 20:36 Belföld

A közétkeztetés reformja, a mindennapos iskolai testnevelés, a népegészségügyi termékadó bevezetése látható eredményeket hozott, a gyermekek elhízása megállt.

Kövér László: Európa nagy embert vesztett el János korábbi nagyherceg halálával

János korábbi luxemburgi nagyherceg halálával a nagyhercegség és Európa egy második világháborús hőst veszített el, akinek emlékét megőrizzük – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke.

AM-államtitkár: Elfogadhatatlan a mezőgazdasági támogatások csökkentése

Ha az európai bürokrácia javaslata szerint 20 százalékkal csökkenne az agráriumra fordított források összege, az 2 milliárd euróval kevesebb támogatást jelentene Magyarország számára.

Áder János tiszteletvacsorán fogadta a 1979-ben világbajnok asztaliteniszezőket

Az ünnepi eseményre egyrészt a sportág Budapesten zajló világbajnoksága adott alkalmat, másrészt pedig az, hogy negyven éve április 30-án született meg a történelmi diadal Phenjanban.

A külügyminisztérium 11 millió forint értékű gyorssegélyt nyújt Srí Lanka számára

A tárca a terrortámadás következményeinek enyhítésére, illetve a súlyosan sérült túlélők megsegítésére nyújt segítséget Srí Lankának.

Potápi: Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány a külhoni kultúra erősítését

Új-Zélandtól Székelyföldig idén is több ezer magyar szervezetet támogat a magyar kormány, hogy segítse a külhoni magyarok nemzeti önazonosság-tudatának erősítését.

Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság Márki-Zay Pétert

A táblabíróság a polgármester egy helyi vállalkozóról és a város korábbi aljegyzőjéről tett valótlan kijelentéseiről állapította meg, hogy azokkal a politikus megsértette a felperesek jó hírnevét.

Novák Katalin kitüntetést kapott Varsóban a magyar családpolitika elismeréseként

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:43 Külföld

Varsóban kiemelt figyelemmel követik a magyar családpolitikát, nagy tisztelettel tekintenek ennek komplex jellegére, sokat merítenek a magyar tapasztalatból.

Húszezer fős bevándorlókaraván közeledik az amerikai határhoz

Mexikónak fel kell tartóztatnia őket, vagy kénytelenek leszünk lezárni azt a határszakaszt és bevetni a katonaságot” – fogalmazott az amerikai elnök.

Légzéskimaradás is állhat a horkolás hátterében

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:38 Belföld

Fáradtság, fejfájás, ingerlékenység, koncentrációs zavar, izzadás — ha valaki kellő mennyiségű alvás ellenére is ilyen tüneteket tapasztal, annak hátterében éjszakai légzéskimaradás is állhat.