Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 467 hír

Salvini: A magyar nép rendkívüli volt 1956-ban és most is az

Matteo Salvini a római magyar nagykövetségen tartott ünnepi megemlékezésen hangsúlyozta: amilyen bátrak voltak 1956-ban a magyarok, olyan bátor politikai vezetőik vannak ma is.

Hollik István: Korrekt együttműködésre törekszünk a főváros vezetőivel

A kormányszóvivő szerint ha Budapest új vezetése nemet mond például az atlétikai centrum megépítésére, akkor a rendezés jogát vissza kell adni, mivel azt a főváros nyerte el.

Kevesebb földgáz kellett tavaly

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:24 Gazdaság

A hazai földgázfelhasználás 9883 millió köbméter volt tavaly, 413 millió köbméterrel kevesebb, mint 2017-ben – tudatta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.

Diszkriminált magyarlakta települések

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:04 Külföld

A magyarok által lakott településeket diszkriminatív módon érinti a szlovák finanszírozási rendszer – derült ki a hét végén megtartott Önkormányzati Szabadegyetemen.

Kádár Tamás sérült és Kínába készül

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:44 Sport

Továbbra is Kádár Tamás, a Dinamo Kijev hátvédje szolgáltatja a legtöbb témát a külföldön szereplő magyar labdarúgók közül.

Felbolydította Bejrútot a WhatsApp-adó

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:24 Külföld

Reformcsomagot fogadott el a libanoni kormány, miután már hat napja folytatódtak országszerte a tüntetések, tiltakozásul a gazdasági bajok és az ennek nyomán tervezett gazdasági megszorítások miatt.

Az utókor felelőssége: művészet és kegyelet egysége

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:04 Kultúra

A szabadság, az elnyomás vagy a gyász absztrahálása a legkényesebb terület, főleg ha monumentális absztraktokról van szó, mint az anno sok vihart kavart, budapesti „vaskefe”.

Jelentősen mérséklődött a magyarországi adósságráta

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:45 Gazdaság

A kormány változatlanul elkötelezett a kiszámítható és felelősségteljes költségvetési politika iránt, ahol kiemelt szerep jut az államadósság csökkentésének.

Kövér László: Kiemelt szerepük volt a szakkollégiumoknak a rendszerváltás előkészítésében

1987-ben egyáltalán nem gondolták azt, hogy három év múlva választások lesznek és összedől a kommunista rendszer – jegyezte meg az Országgyűlés elnöke.

Böröcz László: Az 1956-os forradalom kétszer is diadalmaskodott

A véráztatta 20. századi magyar történelem fénypontját jelentő 1956-os forradalom és szabadságharc kétszer is diadalmaskodott – mondta a Fidelitas elnöke a Fidesz ifjúsági szervezete által a budapesti Széna téren megtartott kedd esti megemlékezésen.

Lemond szombathelyi mandátumáról Balázsy Péter

A kormánypárti polgármester-jelölt megköszönte a rá leadott 16 363 szavazatot, amely 399-cel volt kevesebb, mint amennyit Nemény András ellenzéki jelölt kapott.

Kortárs képzőművészek alkotásaival gyarapodik nyolc közgyűjtemény

A műtárgyakat a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) keddi kiállítás megnyitóján adta át a múzeumok vezetőinek Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár Szentendrén.

A brit kormány szünetelteti a brexit-megállapodás tárgyalását az EU döntéséig

A londoni alsóház előbb jóváhagyta majd leszavazta a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás ratifikációjára kidolgozott kormányzati menetrendet.

Nyert a Real és az Atlético Madrid is a BL-ben

Az Atlético Madrid 1-0-ra legyőzte a vendég Bayer Leverkusent, a Real Madrid pedig megszerezte első győzelmét a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.