Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trócsányi László: a kiegyezés után meghozott jogszabályok a történeti alkotmány részei

Magyar Idők
-
  Ma 17:25 Belföld 

A miniszter felsorolása szerint ezek közé tartoznak a bírósági szervezetekről, a közigazgatásról, valamint az ügyészségekről szóló jogszabályok.

Szijjártó Péter a visegrádi négyek közötti kapcsolatok szorosabbra fűzéséről tárgyalt

A migrációs politika miatt számos támadást indítottak és fognak a jövőben is, de az ezekre adott reakciók bebizonyították, hogy a visegrádi csoport erősebb és egységesebb, mint valaha.

Stabilabb lesz a budapesti beruházások finanszírozása

Magyar Idők
-
  Ma 17:08 Belföld 

Biztosabbá válik a fővárosi fejlesztések finanszírozása a novemberben megalakuló Fővárosi Közfejlesztések Tanácsán keresztül – jelentette be Tarlós István főpolgármester.

Macronnak először otthon kellene eredményt felmutatnia

Magyar Idők
-
  Ma 16:57 Belföld 

A Századvég Alapítvány vezető kutatója szerint egy olyan politikus akar babérokra törni, akit saját hazájában is elutasítanak.

Felrúgják nálunk a hagyományokat

Lassan a végéhez érkezik a visz­szaszámlálás az esztendő legrangosabb hazai világversenye, a szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság előtt.

Brüsszeli rendőrök százai jelentettek beteget tiltakozásképpen a munkakörülményeik miatt

Az érintettek a nyugdíjreform, a fizetett szabadságra vonatkozó szabályok és a munkaerőhiány miatti túlterheltség ellen tiltakoznak.

Rosszullétek kerülhetők el a vizes tetőhűtéssel

Magyar Idők
-
  Ma 16:30 Gazdaság 

A BME közreműködésével zajlik annak a magyar technológiának az egyedi fejlesztése, amely a lapos tetővel rendelkező kereskedelmi, raktár- és üzemcsarnokok nyári hűtését hivatott biztosítani.

Nagy István: meg kell becsülni az agrárszakemberek munkáját

A miniszter, aki a díj fővédnöke is, kiemelte, hogy a kitüntetéssel a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkáját, valamint társadalmi felelősségvállalását szeretnék elismerni.

Cáfolat az Orbán-kormányt lejáratni kívánó rosszindulatú cikkre

Magyar Idők
-
  Ma 16:21 Belföld 

Prof. dr. Rihmer Zoltán most megjelent reflexiójában néhány ténnyel és adattal válaszolt a The Lancet a hazai egészségpolitikai körökben nagy port kavaró állásfoglalására.

Együttműködési megállapodást kötött Budapest és a Magyar Kerékpárosklub

Az együttműködés kiemelt célja, hogy teljesüljenek a fővárosi önkormányzat Balázs Mór-tervében és a Budapest 2030 hosszú távú városfejlesztési koncepciójában kitűzött forgalmi részaránycélok.

Ortodox egyházszakadás

A konstantinápolyi szinódus érvényen kívül helyezte azt az 1686-os dokumentumot, amely a moszkvai patriarchátusra ruházta azt a jogot, hogy a kijevi érsekség vezetőit kinevezze.

Puzsér a fővárosi hivatal Szókratésze akar lenni

Magyar Idők
-
  Ma 16:03 Belföld 

Az ECHO TV Keménymag című műsorának csapata szerint Szókratészként kihúzná magát a felelősség alól, hiszen úgysem győz, és csak a vízióért felel.

Kocsis Máté: Demeter Márta azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből!

A kormánypárti politikus szerint a polgári jogi és a büntetőjogi felelősség egyaránt felmerül az ügyben, a lehetséges lépéseket a képviselőcsoport vizsgálja.

Indák a kastélyplafon alól

Magyar Idők
-
  Ma 15:54 Kultúra 

1956-os belövéseket, metró okozta repedéseket rejtenek az Iparművészeti Múzeum falai. A Lechner Ödön által tervezett épületet nemcsak kívül, hanem belül is teljesen felújítanák.

Nagyon viszik a hiteleket

Magyar Idők
-
  Ma 15:36 Gazdaság 

Jelentős felívelés rajzolódik ki a lakáshitelezésben, a tavalyi erős első fél évhez képest is 40 százalékkal nagyobb összegben engedélyeztek kölcsönfelvételt 2018 első hat hónapjában.