Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Navracsics Tibor: Veszprém kamatoztatni fogja az előnyöket

Magyar Idők
-
  Ma 19:13 Kultúra

Az uniós biztos hangsúlyozta: az Európából és a világ más pontjairól érkező látogatók felfedezhetik a várost és a helyi kulturális értékeket.

Szabálytalanságokat talált a Millenárisnál az ÁSZ

A Millenáris Tudományos Kulturális NKft. gazdálkodása és vagyongazdálkodása 2012 és 2015 között nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, 2016-ban a vagyongazdálkodás már szabályszerű volt – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése.

A magyar társadalom nagy többsége elítéli a balos vandalizmust

A Századvég friss felmérése szerint a megkérdezettek 83 százaléka nem tartja elfogadhatónak az utcai erőszakot és a rendőrök ellen irányuló agressziót egy tüntetésen.

3,3 milliárdot fordítanak 2019-ben a Nemzeti Tehetség Programra

Magyar Idők
-
  Ma 18:00 Gazdaság

A következő kétéves cselekvési terv újdonságai, hogy iskolarendszerű szakképzési intézmények is pályázhatnak a felhívásokra, több versenyt online formában is elérhetővé tesznek.

Heten vannak őrizetben a strasbourgi terrortámadással kapcsolatban

További két embert vett őrizetbe péntekre virradó éjjel a francia rendőrség a három áldozatot követelő strasbourgi merénylettel kapcsolatban, amelyet az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalt magára.

A tüntetők dermesztő dolgot tettek

Magyar Idők
-
  Ma 17:32 Belföld

Nekik mindent szabad?

Átadták a felújított első világháborús Szentlélek Katonatemetőt Fehérváron

Magyar Idők
-
  Ma 17:27 Belföld

Az ünnepélyes átadáson Benkő Tibor honvédelmi miniszter hangsúlyozta, hogy a katonák megbecsülése, az emlékezés rájuk nem mehet feledésbe.

Macron: legfeljebb tisztázni lehet, de újratárgyalni nem a brit kilépési megállapodást

Macron sajtóértekezletén kijelentette, létrejött egy megállapodás, az „egyetlen lehető és legjobb megegyezés”, amelyet az unió már nem tud újratárgyalni.

A megkérdezettek kétharmada elutasítja az ellenzék parlamenti politizálását

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint hétmillió emberhez eljutott a parlamentben történt botránykeltés híre, két és fél millióan pedig „aktívan foglalkoztak is a témával”.

Megtartotta alakuló ülését a CO2 Koalíció

A Palkovics László által életre hívott új testület létrehozásának közvetlen kiváltó oka a gépkocsik károsanyag-kibocsátására vonatkozó tervezett európai szabályozás előkészületeinek előrehaladása volt. 

Átadták az Adam Mickiewiczről elnevezett parkot a fővárosban

A névadásra a világirodalom talán legismertebb lengyel költője születésének 220. és a lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulóján kerül sor – közölte Tarlós István.

Ismét romboltak Budapesten a baloldali vandálok - fotogaléria

Magyar Idők
-
  Ma 16:38 Belföld

Csütörtökön is kimentek az anarchista tüntetők a Kossuth térre, és hozták a megszokott formájukat, „tevékenységük” az alábbi fotógalérián is látható.

Budapestre és 12 megyére is figyelmeztetést adtak ki havazás veszélye miatt

Országszerte havazás kezdődik – tudatta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalára feltöltött videójában. A havazás miatt szombatra tizenkét megyére és a fővárosra figyelmeztetést is kiadtak, további három megyében hófúvásra figyelmeztetnek.

Biztató jelen, reményteli jövőkép

A kézilabda-Eb sajátos versenykiírásának köszönhetően hiába nyert meg hatból négy mérkőzést a magyar női kézilabda-válogatott, nem jutott be a legjobb négy közé.

Egy vérből valók vagyunk

Magyar Idők
-
  Ma 15:56 Kultúra

Az Ismerős Arcok 2019-ben ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból ma országos turnéra indul a zenekar.