Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz

Megérkezett az influenza elleni ingyenes védőoltás a háziorvosokhoz, összesen 1,3 millió adag érhető el térítésmentesen – mondta az egészségügyért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján, egy VIII. kerületi háziorvosi rendelőnél.

A Fitch még javíthat idén a magyar osztályzaton

Magyar Idők
-
  Ma 09:38 Gazdaság 

Még egy alkalom marad 2017-ben, hogy változzon hazánk hitelminősítői megítélése, miután legutóbb a Moody’s nem nyúlt Magyarország osztályzatához. Az alap­folyamatok és a piaci árazás alapján indokoltnak látszik a mostaninál is jobb minősítés, ami az ország újabb devizaforrások bevonására irányuló törekvései miatt lehet különösen fontos.

Szanyi Tibor és 1956 emléke

Magyar Idők
-
  Ma 09:20 Vélemény 

Több ismerősömmel is arra fogadtunk, Szanyi Tibor nem fogja tudni megállni, hogy ne gyalázza, ne tegye zárójelbe 1956-ot. Nem tudta. Szerintem nem is nagyon próbálkozott.

Gyalázkodott Szanyi Tibor

Magyar Idők
-
  Ma 08:23 Belföld 

Megdöbbentő és botrányos a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulása, 61 évvel a forradalom és 28 évvel a rendszerváltás után az MSZP-ben még mindig ott szunnyad a gyűlölet és a cinizmus az ’56-os forradalom iránt, még mindig idézőjelbe teszik a nemzeti ünnepet, meggyalázva ezzel minden forradalmi hőst és hozzátartozóikat – így…

Nemzetállam és a globális gazdaság

Magyar Idők
-
  Ma 08:00 Vélemény 

A cégek nemzetek feletti működése kapcsán érdemes visszatérni a bevándorlásra, amely szintén cégérdekeket is szolgálhat. A nemzetek közötti jelentős munkaerő-áramlás hozzájárul a bérek leszorításához, az olcsó munkaerő biztosításához.

A nemzet öröksége kötelez

Mi tudjuk, hogy a népvándorlást meg lehet állítani, a globalizá­ciót féken lehet tartani, Brüsszelt meg lehet zabolázni, a pénzügyi spekuláns tervét meg lehet lékelni, az Európai Egyesült Államok őrült ötletére pedig kényszerzubbonyt lehet húzni.

Újabb leépítésektől tartanak Szentgotthárdon

Első körben mintegy száz kölcsönzött munkást küldtek el a szentgotthárdi Opel-gyárból, de az ott dolgozók további elbocsátásoktól tartanak. A PSA ugyanis olyan feltétekkel vásárolta meg a General Motorstól az Opelt, amelynek következtében nem áll érdekében német fejlesztésű alkatrészeket használni. A szentgotthárdi üzem jövője ezzel…

Veszprém: a Szeged után Pálmarsson is kipipálva

Rég nem látott nagy fölénnyel és ennek megfelelő különbséggel, 30-21-re győzött a címvédő Telekom Veszprém a Mol-Pick Szeged otthonában a férfikézilabda NB I szombati rangadóján. A veszprémiek a Pálmarsson-ügyből is hasznot húztak, a még nyáron önkényesen távozó izlandi játékost leigazolta a Barcelona – sajtóhírek szerint méghozzá…

Tisztelgés Arany János előtt

Magyar Idők
-
  Ma 06:43 Kultúra 

Arany János halálának 135. évfordulója alkalmából 2017. október 22-én megemlékezéssel és koszorúzással tisztelegtek a költő síremlékénél a Fiumei Úti Sírkertben. Cardiffban A walesi bárdokat megelevenítő fényjátékot mutattak be az évfordulón.

Tarolt a választáson Andrej Babis pártja

Bejött a papírforma Csehországban: a szavazatok 29,7 százalékának megszerzésével magabiztos győzelmet aratott az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom a hétvégi képviselőházi választásokon.

A világ magyarsága 1956-ra emlékezett

Magyar Idők
-
  Ma 06:28 Belföld 

A 61 évvel ezelőtt kitört forradalom hőseire emlékezett az ország itthon és a határokon túl is. Kövér László házelnök többek között arra emlékeztetett, hogy a kommunizmus eszméje nyugaton született, de keleten valósult meg és szedte áldozatait. Lázár János, a kancelláriát vezető miniszter kiemelte: több mint egy emberöltőnyi fejlődést és…

Feloldhatják a titkosítást?

Magyar Idők
-
  Ma 06:21 Belföld 

Még idén kiderülhet, hogy feloldhatják-e a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatát megrázó kémper egyes iratainak titkosítását. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálata jelenleg is zajlik, és legkorábban márciusban hozhatják nyilvánosságra a dokumentumokat.

Ünnepi és programbeszéd

Magyar Idők
-
  Ma 06:14 Belföld 

  Simon János politológus, egyetemi tanár: Orbán Viktor kevés témát érintő, de nagyon jól összefogott beszédet mondott.

Orbán Viktor: A globalizmus erői veszélyeztetnek

A miniszterelnök ünnepi beszédében párhuzamot vont az európai nemzetek jövőjét veszélyeztető globalista tervek elleni fellépés és a 61 évvel ezelőtti, történelmet formáló napok között. Orbán Viktor szerint a népvándorlást meg lehet állítani, a globalizációt féken lehet tartani, Brüsszelt meg lehet zabolázni, a pénzügyi spekuláns tervét meg lehet lé

Ünnep, idézőjel nélkül

Magyar Idők
-
  Ma 06:00 Vélemény 

Olyan nap volt ez a mostani október 23-a, amilyennek lennie kellett. Benne volt minden, ami tükrözi, visszaadja a mai helyzetet.