Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 435 hír

A Mol Vidi kiütötte a Honvédot, a Fradi ikszelt a Pakssal

Magyar Idők
-
  Tegnap 22:25 Sport 

A Ferencváros a hazai pontvadászatban immár 17 összecsapás óta veretlen, a Groupama Arénában pedig 2017 tavaszán kapott ki legutóbb, azóta 23 találkozón nem talált legyőzőre.

Pásztor István: a magyarok a 2018-as választáson államiságuk elvei és magyarságuk mellett döntöttek

„Erről szólt a 2018-as magyar országgyűlési választás, amely a nemzet választása volt, a miénk is, vajdasági magyaroké” – húzta alá a VMSZ elnöke.

Magosz: csak az „őrült profitéhség” indokolja a léalma alacsony felvásárlási árát

Jakab István az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában kijelentette: a léalma felvásárlásáról folyó vitában a demonstráción kívül is vannak még eszközök a gazdák kezében.

Bakondi György: az érintett szervek felkészültek az ünnepi rendezvények biztosítására

Több száz rendezvényt kell biztosítani, ami komoly erőfeszítést kíván a rendvédelmi szervektől, de mindenki felkészült, a budapesti tűzijátékot például több ezer ember fogja biztosítani.

Az autósztráda-társaság félmilliárd eurós kártérítést ígér

A híd roncsai alatt újabb holttestet találtak, és az egyik kórházban ápolt súlyos sérült, egy román férfi meghalt, így a halálos áldozatok száma 43-ra emelkedett.

Átadták Közép-Európa legmodernebb lovasközpontját Szilvásváradon

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:35 Belföld 

A Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit.

Nemzeti ünnepünk Ópusztaszeren

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:25 Belföld 

Ópusztaszer a magyarság számára egy fontos gyülekezőhely. Árpád vezér és nemesei 34 napot töltöttek a környéken, ahol megállapították az ország törvényeit – emelte ki Farkas Sándor.

A Los Angeles-i Magyar Ház alelnöke előbb sértegeti a magyar kormányt, majd együttműködést vár el

Tegnap a szokásos hisztéria zajlott a balliberális médiumokban, amelyek annyira szorult helyzetben vannak, hogy egészen Los Angelesig rohantak témáért. Pontosabban kreáltak egyet – ahogy szoktak.

Merkel: Németországnak és Oroszországnak tennie kell a nagy nemzetközi válságok rendezéséért

A Meseberg-kastély udvarán az orosz államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy Németország készen áll az együttműködésre Oroszországgal a válságok rendezéséért. 

Vadásznapon az államtitkár

Magyar Idők
-
  Tegnap 19:45 Belföld 

Magyarország vadállománya kiemelkedő értékű természeti kincs, melyet meg kell őriznünk a jövő generációi számára – fogalmazott az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.

Putyin volt a díszvendég az osztrák külügyminiszter esküvőjén

Elutazása előtt Putyin filctollal egy kis szívet rajzolt a menyasszony és vőlegény autójára, beleírta a pár nevét, majd aláírta a rajzot. Az orosz elnök németül búcsúzott el az újdonsűlt pártól.

Macedónia kizárása mellett érvel az Mrsz

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:30 Sport 

A rendkívül sportszerűtlen eset miatt hivatalos levélben fordulnak az Európai Röplabda-konföderációhoz, amelyben mind a macedónok, mind a játékvezetők precedens értékű büntetését kérik.

A nyári melegben is dübörög a Fake News gyár

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:45 Belföld 

Kis színes égés a 444-től.

Tuzson Bence: szolgáltató államra van szükség

Olyan államot szeretnénk építeni, amelynek minden cselekedete a köz szolgálatáról szól – hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Pusztító árvíz Indiában

Több mint kétszeresére, 67-ről 164-re emelkedett a monszunesők miatti áradások halálos áldozatainak száma az India déli részén található Kerala államban.