Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 350 hír

Fontos az önkéntes munka

Magyar Szó
-
  Ma 11:43 Határtalan

December elején van az önkéntesek világnapja, ennek apropóján szervezett ünnepélyes fogadást aktivistái számára a Vöröskereszt kishegyesi községi szervezete.

Rajtaütéses ellenőrzések

Magyar Szó
-
  Ma 11:12 Határtalan

A városi felügyelőség fokozottan ellenőrzi a városi fuvarozókat, a legkisebb szabálysértést is komolyan büntetik.

Változnak a választási tervek

Magyar Szó
-
  Ma 10:28 Határtalan

Harmadik alkalommal ültek tárgyalóasztalhoz a szerb kormány és az ellenzékben politizáló pártok képviselői pénteken Belgrádban. 

Szükségben minden betevő falat számít

Magyar Szó
-
  Ma 09:34 Határtalan

November 6-a óta üzemel Topolya községben a népkonyha, a Vöröskereszt helyi szervezete koordinálásával, illetve az önkormányzat anyagi támogatásával.

Érkeznek a szemeteskukák

Magyar Szó
-
  Ma 08:55 Határtalan

A zentai kommunális vállalat a hét közepén kezdte meg az új szemeteskukák kézbesítését.  

Újabb öt produkció a döntőben

Újabb öt produkció jutott a Fölszállott a páva idei gyerekévadának második, péntek esti középdöntőjéből a döntőbe, a szabadkártya sorsáról a nézők dönthettek.  

Újvidéktől Amiens-ig

Magyar Szó
-
  Ma 08:12 Határtalan

A Szerb Nemzeti Színházban tegnap ünnepélyes keretek között átadták az Európa Ifjúsági Fővárosa címet, amelyet az idén Újvidék viselt. A rangos cím 2020-ban a franciaországi Amiens városához kerül. 

Mega diplomagyár

Magyar Szó
-
  Tegnap 22:11 Határtalan

Ki az elkövető? Ki az áldozat? Diploma-e a diploma? Minden magánegyetem diplomagyár, vagy olyan is létezik, amelyik esetében a valamikori hallgatók diplomája érdemi oktatási tevékenység és tudás eredménye? Vajon az a kizárólagos felelős, aki a feltételezések szerint évtizedeken át átveri – bár a hülyíti kifejezés talán több szempontból is…

Blokád, vagy nyomásgyakorlás?

A Szerbiáért Szövetség képviselői és szimpatizánsai pénteken blokkolták az RTS (Szerbiai Rádió és Televízió) belgrádi székházának bejáratait, szerintük ugyanis a közszolgálati televízió már nyolc éve nem végzi professzionálisan a munkáját. A több órásra szánt blokádot békés tüntetésként tervezték, de a provokálás lehetőségét sem zárták ki.