Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 348 hír

Több mint 400 millió eurót gyűjtöttek össze az erre kijelölt hivatalos szervezetek

Több mint 400 millió eurót gyűjtött össze a párizsi Notre-Dame helyreállításához a francia kulturális minisztérium által a magánemberek és vállalatok adományának fogadására kijelölt négy hivatalos szervezet.

A budapesti közönség Európával van

Az egyéni versenyszámokban minden magyarországi és szerbiai indulónak véget ért a budapesti asztalitenisz-világbajnokság. A férfiaknál már korábban nyilvánvalóvá vált ez a tény, a nőknél azonban szerdáig tartotta magát a hazai válogatott.

Mindenki foglalkozhat utasszállítással

Magyar Szó
-
  Tegnap 21:54 Határtalan

A Köztársasági Képviselőházban a vita elsősorban a Szerb Radikális Párt és a hatalmon levő koalíció képviselői között folyt szerdán, mivel a Szerbiáért Szövetség köré tömörülő pártok képviselői továbbra bojkottálják a parlamenti ülést.

Még néhány napig lehet csak regisztrálni

Magyar Szó
-
  Tegnap 21:28 Határtalan

A magyarországi lakcímmel nem rendelkező kettős állampolgárok most először vehetnek rész európai parlamenti választásokon, amelyeket Magyarországon május 26-ára írtak ki. A választójog a magyar állampolgárság velejárója, ugyanakkor ahhoz, hogy élhessen vele a külhoni kettős állampolgár, kérnie kell felvételét a központi névjegyzékbe. Ezt a…

Brexit - Távozási időpontjának tisztázását kéri Maytől a tory frakció

Távozási időpontjának tisztázását kérte szerdán Theresa May miniszterelnöktől a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciójának legbefolyásosabb szakpolitikai testülete.

Milliárdok érkeznek Kínából

Magyar Szó
-
  Tegnap 20:23 Határtalan

Útszakaszok és vasútvonalak építéséről szóló finanszírozási megállapodásokat és szándéknyilatkozatokat is aláírtak szerdán Kínában az Egy övezet, egy út (Új Selyemút) elnevezésű nemzetközi gazdasági konferencián Belgrád és Peking képviselői.

Erdei gombás marharaguleves

Magyar Szó
-
  Tegnap 19:23 Vélemény

Kora tavasszal az ember néha-néha megkíván valami tápláló és meleg egytálételt.

Édes órák

Magyar Szó
-
  Tegnap 19:19 Határtalan

.