Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 353 hír

Hegedűvonóval a meleg otthonokért

Magyar Szó
-
  Ma 09:40 Határtalan

Délutáni, bácsfeketehegyi koncertje után Mága Zoltán Liszt Ferenc-, valamint Prima Primissima díjas magyar hegedűművész vajdasági koncertkörútjának tizennegyedik állomása az újvidéki Mária neve katolikus templom volt, ahol az érdeklődők élőben hallgathatták a művészt és az őt kísérő Budapest Gypsy Band-et.

A játék, amely összeköt és összetart

Magyar Szó
-
  Ma 09:13 Határtalan

A zentai sportcsarnokban az idén is megszervezték a vajdasági fogyatékkal élők mini paralimpiáját.

Felújítják a limáni egészségházat

Magyar Szó
-
  Ma 08:58 Határtalan

Néhány napon belül kiírják az adicei, új egészségház megépítése céljából elkészített versenypályázatot, valamint folyamatban van az újtelepi egészségház rekonstrukciós projektumának a kidolgozása is.

Védelmi miniszter: a kurdok kivonulása után nincs szükség újabb hadműveletekre

A kurd kivonulás után ebben a szakaszban már nincs szükség folytatni az offenzívát a jelenlegi hadműveleti területen kívül - emelte ki a török védelmi miniszter szerdán Ankarában.

A világtörténelem hősei előtt tisztelgett az ifjúság

Több mint háromezer Kárpát-medencei középiskolás és egyetemista vett részt Budapesten a Gloria Victis 1956-os emlékünnepség és ifjúsági találkozó megemlékezésén a Duna budai rakpartján található Műszaki Egyetem előtti téren.

A Tottenham 5–0-ra megverte a Crvena zvezdát

A londoniak tudták, hogy a BL-ben ősszel eddig történtek miatt van mit törleszteniük szurkolóik felé, és ennek jegyében korán eldöntötték a meccset: Erik Lamela egy-egy beadásából Harry Kane fejelt (1–0), Szon Hung Min lőtt gólt (2–0) az első húsz percben.