Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 416 hír

Saját otthon támogatásból

Magyar Szó
-
  Ma 15:07 Határtalan

Az oroszlámosi Dr. Batthyány-Strattmann László Művelődési Egyesület a magyarországi Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának köszönhetően megvásárolta azt az épületet, amely a múltban vendéglátóipari létesítményként már valamilyen módon szerepet vállalt a falu életében, ám mostantól az egyesület székházaként válhat a…

Túllépte az 1500-at az új fertőzöttek száma

Magyar Szó
-
  Ma 15:00 Határtalan

Az egészségügyi szakértők egyelőre nem javasolnak újabb óvintézkedéseket, Branislav Tiodorović epidemiológus pedig arról beszélt, az óvodákat és az iskolákat nyitva tartják, de az újonnan azonosított fertőzöttek számának emelkedésére számítanak.

Pattogott a labda a Petőfiben

Magyar Szó
-
  Ma 14:41 Határtalan

Vadonatúj pingpongasztalok kerültek az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskola előcsarnokába.

Tiodorović: Egyelőre szó sincs az óvodák és iskolák bezárásáról

Egyetértünk az európai állásponttal, és köreinkben sem merült fel az óvodák és iskolák bezárásának kérdése – jelentette ki Branislav Tiodorović epidemiológus, a köztársasági válságtörzs tagja a Szerbiai RTV-nek.

Egy nagyon veszélyes és hosszú hullám kezdetén tartunk

Magyar Szó
-
  Ma 14:03 Határtalan

Mirović tartományi kormányfő, ezenkívül növekedett a kórházi kezelésre szorulók száma is. Jelenleg a Tartományi Klinikai Központban 50 pácienst kezelnek, tízzel többet, mint csütörtökön.

Kémiai plakk-kontroll

Magyar Szó
-
  Ma 13:18 Egészség

A kémiai plakk-kontrolt akkor alkalmazzák, ha nem lehet kézi fogmosással és fogápolással eltávolítani a lepedéket a fogakról, ha gyulladásos folyamatok jelentkeznek vagy jelentkezhetnek, vagy a gyulladásos folyamatok veszélyt jelentenek valamilyen szisztémás betegségeknél. Ezek a szerek csökkentik a baktériumok számát és terjedésüket a…

A mezőgazdasági épületeket mentesítik az adóteher alól

Magyar Szó
-
  Ma 13:04 Határtalan

A szerbiai pénzügyminisztérium szerint eddig is fizettek adót a polgárok a melléképületek után, ami az utóbbi napokban szárnyra kelt hírekkel ellentétben az ingatlanadóról szóló törvény módosításával a jövőben csökkenni fog.

Épül a pálya

Magyar Szó
-
  Ma 12:34 Határtalan

A kishegyesi Egység Labdarúgóklub pályája mellett szeptember elején megkezdődött egy műfüves pálya építése.

Játékos aktivitások nagyoknak és kicsiknek

Magyar Szó
-
  Ma 11:43 Határtalan

Fekete Edit óvónő, Stuparić Magda óvónő és Tanka Simon Julianna kézműves alapította meg 2018-ban Topolyán a Mega Mozaik Egyesületet. Céljaikról, terveikről Stuparić Magda óvónőt kérdeztük:

Közös piknik helyett rajzpályázat

Magyar Szó
-
  Ma 11:17 Határtalan

Az Audiovoxnak a járványhelyzet ellenére az idén is sikerült megszerveznie a Hallani és megérteni elnevezésű, hallássérült gyerekeket megcélozó emberbaráti akciót, amit immár IX. alkalommal rendezték meg.

Megszerettették a bábjátékot és a meséket

Magyar Szó
-
  Ma 10:49 Határtalan

Az adai Jancsi Bohóc Bábszínháza évente kétszáz előadást mutat be óvodákban, iskolában, művelődési egyesületekben, színházban, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken Vajdaság-szerte és az anyaországban.