Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Növekedett az Unióból való hulladékkivitel

A tavalyi évben az Európai Unióból származó hulladék kivitele azokba az országokba, amelyek nem tagjai a közösségnek, elérte a 32,7 millió tonnát.

Letartóztatták a kavači klán vezérét

Megerősítették, hogy elfogták a kavači klán vezérét, Slobodan Kašćelant és értékelése szerint ez a montenegrói rendőrség legnagyobb eredménye az utóbbi tíz évben.

A gyermekmosolyt nem takarja el az arcmaszk

Az elsősök beiratkozása az idén április 1-jén kezdődött és május 31-éig tart. A szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában szeptember 1-jén 62 kisdiák számára szólal meg az iskolacsengő, közülük 40 szerb nyelvű, 22 pedig magyar nyelvű osztályba jár majd. Az iratkozással egyidejűleg az iskola pszichológusa, illetve pedagógusa…

A klímaváltozás miatt aggódnak leginkább az európai fiatalok

A 23 európai országban több mint 22 ezer fiatal körében készített kutatásban a válaszadók mintegy fele azt mondta, hogy a globális felmelegedést tartják az emberiség legsúlyosabb problémájának.

„Polgárőrök” önbíráskodása

Zomborban, Apatinban, Belgrádban és más településeken előfordult már, hogy a magukat polgárőröknek (narodna patrola) tartó, migránsellenes, szélsőséges férfiak sajátos módszerekkel igyekeznek megoldani a migránshelyzetet. Zomborban legutóbb az elmúlt vasárnap egy ilyen polgárőrség önkényesen előállított egy csoport, vagonokban…

Szorult helyzetben ismerszik meg a vezér

Kéthosszabbításos thrillert nyert meg a Denver a Memphis ellen.

Dina lemaradt a trikóról

Három magyar versenyző, Valter Attila, Fetter Erik és Dina Márton állt rajthoz az olaszországi Alpesi Körversenyen (Tour of The Alps).

Új elnök a topolyai nyugdíjas-egyesületben

A közelmúltban megtartotta évi közgyűlését a topolyai községi nyugdíjas-egyesület. Erről kérdeztük Ortó Károlyt, az egyesület új elnökét, aki az elmúlt években alelnökként tevékenykedett.

Meghalt 207 beteg, 2527-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Hatósági házi karanténban 42.068-an vannak, a mintavételek száma 5.179.517-re nőtt.

Támogatás vajdasági vállalkozásoknak

Branko Ćurčić tartományi kormányfő-helyettes tegnapelőtt ellátogatott az újvidéki Üzleti Inkubátorházba, ahol Đorđe Ćelić igazgatóval az ágazat jelenlegi helyzetéről beszéltek. Az inkubátorház legfontosabb szerepe a vállalkozói szellem támogatása, különösen a kezdők számára.

Pásztor: A régi bűnöknek hosszú az árnyéka

Pásztor István az Újvidéki Rádió Hangadó szerda című műsorának vendége volt. 

Kanizsai buli fiataloknak

Szombaton délelőtt az egyik legkedveltebb magyarkanizsai játszó- és közösségi téren, a Gödrökben várják a fiatalokat rendhagyó eseményre. Gördeszkás versenyeket már szerveztek máskor is, de ez a mostani egészen újnak ígérkezik, mert nagy nyereményekkel kecsegtető slam poetry megmérettetésre is várják az ifjabb korosztályt, akiknek…

Jelölhetünk az Októberi Díjra

A városi képviselő-testület keretében működő ünnepnap-meghatározó és díjodaítélő bizottság tegnap felhívást intézett az újvidéki polgárokhoz, a munka-, politikai és egyéb szervezetekhez, egyesületekhez stb., hogy tegyék meg javaslataikat arra vonatkozólag, hogy kit, illetve melyik szervezetet, közösséget javasolják a város 2021-es Októberi…