Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Izraelben már a fiatalokat is oltják

Izrael már a fiatalokra, egészen pontosan a 16–18 évesekre is kiterjesztette a koronavírus elleni oltási programját. 

Elárverezték a Knight Rider híres K.I.T.T.-jének egy másolatát

David Hasselhoff amerikai színész fénykorának több tucat emléktárgyát, köztük a Knight Rider-sorozatból ismert beszélő autó, a K.I.T.T. egy másolatát is elárverezték egy amerikai aukción.

Elárverezték a Knight Rider híres autójának másolatát

David Hasselhoff amerikai színész fénykorának több tucat emléktárgyát, köztük a Knight Rider-sorozatból ismert beszélő autó, a K.I.T.T. egy másolatát is elárverezték egy amerikai aukción.

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot – írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi tájékoztatást idézve.

Jégbe zárt hűség

Egész évben jól elvoltak. Ők ketten, a párjával, mindig egymás mellett úsztak, együtt keresték az ehető zsenge 

Már az udvarlás sem a régi?

A születésnapi ebéd elfogyasztását követően, egy-két rövidital után tanulságos beszélgetésbe kezdtem anyai nagymamámmal. A „Hogy állsz a lányokkal?” és az „Udvarolsz te, fiam, rendesen?” kötelező kérdéssort követően elmesélte, hogyan hódították meg a férfiak a nőket, még az ő idejében. Elmondta, hogy akkoriban heti egy alkalommal…

Utakkal Vajdaság gazdasági fejlődéséért

Lálity Urbán Emese Zentán született. Okleveles mérnök, az Újvidéki Egyetem Szabadkai Építőmérnöki Karának Építőipari Tanszékén szerzett felsőfokú végzettséget. Házasságkötését követően költözött Torontálvásárhelyre. Antalfalva község önkormányzatánál először az épületek törvényesítési folyamatát koordinálta, majd építésügyi…

178-an lélegeztetőgépen

Szerbiában az elmúlt 24 órában 7549 tesztet végeztek el, 1318 személynél mutatták ki a koronavírus jelenlétét.

Szarvas Gábor hazaköltözött Adára

Az adai születésű Szarvas Gábor nyelvész, a magyar nyelvművelés megteremtőjének tiszteletére tavaly októberben a Szarvas Gábor Nyelvművelő Napok ötvenéves évfordulóján emlékszoba nyílt Adán, a könyvtárban. 

Krueger John-Henry ezüstérmes 1000 méteren

Krueger John-Henry ezüstérmet nyert 1000 méteren a lengyelországi Gdanskban zajló rövidpályás-gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.

Meghalt Walter Bernstein amerikai forgatókönyvíró

Meghalt 101 éves korában Walter Bernstein amerikai forgatókönyvíró, akinek nevéhez számos világsiker - többek között A hét mesterlövész és a Viszontlátásra a pokolban - fűződik.  

A madridi Prado a női művészeket jobban hangsúlyozva rendezi át állandó tárlatát

A világhírű madridi Prado múzeum a női művészeket jobban hangsúlyozva rendezi át állandó tárlatát - ismertette Miguel Falomir igazgató a képtár idei terveit a spanyol fővárosban tartott sajtótájékoztatón.

Charles Michel: az EU be fogja tartatni az oltóanyaggyártókkal a szerződéses kötelezettségeket

Az Európai Unió be fogja tartatni a koronavírus elleni oltóanyaggyártókkal a velük kötött szerződésekben foglalt kötelezettségeket - jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke vasárnap a francia Europe 1 rádiónak nyilatkozva.

Kijárási tilalom Hollandiában

Hollandiában is bevezették az éjszakai kijárási tilalmat. Így kevés kivételtől eltekintve senki nem lehet az utcákon este fél kilenc és hajnali fél öt között.

Az őrtűzzé vált szobor

Bármelyik szomszédos település felől is érkezik a közúton, nem fogja elkerülni a figyelmét Bácskossuthfalva tágas központja, az alázatot és erőt sugárzó református templomtornya, öreg fáival méltóságos parkjai, illetve Kossuth Lajos tekintélyt sugárzó, jövőbe révedő, de kissé aggódó szemű mellszobra.