Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 326 hír

Magyarország és Szerbia viszonya történelmi csúcsponton van

Magyar Szó
-
  Ma 10:38 Határtalan

Főként gazdasági és a régió stabilitását érintő témákról tárgyalt telefonon Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Legalább 19 évi börtön várhat Manafortra, Trump volt kampányfőnökére

Robert Mueller, a különleges vizsgálóbizottság vezetője legalább 19 évig tartó börtönbüntetés kiszabását javasolja Paul Manafortra, Donald Trump amerikai elnök volt kampányfőnökére - adta hírül pénteken este több helyi médium a bizottság beadványára hivatkozva.

Az EP a személyszállítás liberalizációja felé lépett

Magyar Szó
-
  Ma 09:45 Külföld

Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése által tegnap elfogatott rendelet fontos lépés a személyszállítási piac liberalizációja felé.

Terrortámadást akadályozták meg a hatóságok Észak-Macedóniában

Terrortámadást akadályozták meg a hatóságok Észak-Macedóniában - közölte pénteken a helyi belügyminisztérium.

Százak mennek a parlamenti családi napra

Magyar Szó
-
  Ma 08:46 Határtalan

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége az idén is megrendezi hagyományos családi napját a magyar parlamentben, amelyre több száz magyar család érkezik a Kárpát-medencéből.

Vérengzésbe fogott egy elbocsátott munkás Chicago mellett

Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett lövöldözésnek, meghalt az elkövető is - jelentette be péntek esti sajtókonferenciáján Kristen Ziman, a helyi rendőrség vezetője.

Egy az ötmillióból, másodszor

Magyar Szó
-
  Ma 07:28 Határtalan

Péntek este második alkalommal tartották meg az Egy az ötmillióból elnevetésű hatalomellenes tüntetést Szabadkán.

A kisiskolák védelmében

Magyar Szó
-
  Ma 07:03 Határtalan

Szerbia-szerte az önkormányzatok most hozzák meg az általános iskolai hálózatra vonatkozó javaslatukat. A Magyar Nemzeti Tanácsnak is véleményeznie kell ezeket azon önkormányzatok esetében, ahol magyar nyelven is folyik az oktatás. Eddig 26 esetben történt meg ez a véleményezés.

Nigériában a jövő hétre halasztották az elnökválasztást

Nigériában órákkal a szombati kezdés előtt a jövő hétre, február 23-ra  halasztották az elnökválasztást - jelentette be szombaton a központi választási bizottság elnöke.