Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

'Nem léphetnek be úgy a suliba, mintha most dobta volna ki őket az ágy' - dresszkódot írt elő egy iskola a szülőknek

A texasi iskola vezetősége ezentúl nem engedi be azokat az anyákat és apákat, akik igénytelenül vagy túlságosan alulöltözve jelennek meg.

Hat vendéggyőzelem a kupa nyolcaddöntőjében

Székelyhon
-
  Ma 20:18 Sport

Elkezdődött a labdarúgó Román Kupa Hargita megyei sorozatának 3. fordulója. A nyolcaddöntő első hat mérkőzésén egyaránt vendégsiker született.

Bot fúródott a szemébe, elküldte a kórház

Bot fúródott a szemébe, elküldték a kórházból a kisfiút. Orvoshiány miatt.

Állítsátok meg Zoranát!

Magyar Szó
-
  Ma 20:17 Határtalan

Marinika Tepić, a Szabadság és Igazság Pártjának (SSP) alelnöke nyilvánosan követeli: sürgősen akadályozzák meg, hogy Zorana Mihajlović építésügyi, közlekedési és infrastruktúra-fejlesztési miniszter a továbbiakban bármit is aláírjon Szerbia polgárai nevében, mert „szinte minden aláírásával áthág valamely törvényt, aminek azután a…

Regenerálódás a nappaliban [VIDEÓVAL!] – Lezárul a Gyerünk, anyukám tornanapló

Véget ért a Szülés Utáni Regeneráló Program. A tornázós hetek tapasztalatairól már épp eleget szövegeltem: írtam motivációról és mélypontról, éjszakai és jelmezes edzésről, pilatesről és zsírégetésről… Most viszont eljött az…

Asztalitenisz vb: Kína és Japán osztozik a női pároson

NSO
-
  Ma 20:16 Sport

Női párosban is kialakult a legjobb négy mezőnye, ahová két japán és két kínai kettős jutott be, mégpedig különösebb izgalmak nélkül.

A disznó után lovával is fajtalankodhatott a dunaharaszti férfi

Blikk
-
  Ma 20:15 Belföld

A disznó után, most a lovával fajtalankodott egy 75 éves dunaharaszti férfi.

Folytatódnak a kitoloncolások Németországból Afganisztánba

Folytatódnak a kitoloncolások Németországból Afganisztánba. Csütörtökön újabb, Németországból kitoloncolt afgán menedékkérőket szállító repülőgép érkezett az afganisztáni fővárosba, Kabulba.

IoT és VR alapú megoldások is nyertek a Vodafone Digitális Díjon

Kütyü
-
  Ma 20:15 Mobiltech

Megvannak a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyertesei. A 6 tagú zsűri 144 pályamű közül 8 nyertest hirdetett. Három kategóriában díjazták a legjobb pályaműveket: Digitális Gyerekek, Digitális Családok, Digitális Nonprofit szervezetek.

Táncelőadásban mutatják be a bukovinai székelyek hányatott sorsát

A Székelyföldről elszármazott bukovinai székelyek szenvedéstörténetét mutatja be a táncok és énekek révén a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes. A produkció főpróbáját csütörtök délután tartották a csíkszeredai Városi Művelődési Házban.

Egy év fogházra ítélték Ostffyasszonyfa polgármesterét

Felfüggesztett büntetésről van szó, az ítélet nem jogerős. Egy kétéves kisfiút harapott meg a polgármester rottweilere, ezért állították bíróság elé a férfit.

Megnyíltak a kapuk: lessen be az első budapesti Tesla bemutatótermébe

Blikk
-
  Ma 20:15 BelföldTesla

Megnyitotta kapuit az első Tesla bemutatóterem Budapesten.

Rimaszombat városába érkeztek örökségünk hűséges őrzői

Igazi tavaszi napsütés, madárcsicsergés fogadta a huszonnyolcadik Tompa Mihály Országos Versenyre érkezőket. A szép szó ünnepe a névadó szobrának megkoszorúzásával vette kezdetét, ahol Fekete Irén, a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének országos elnöke mondott köszöntőt. „Az idén immár 28. alkalommal találkozunk az…

Szerbiának 20,7 tonna aranya van

A Szerbiai Nemzeti Banknak idén március végén 20,7 tonna megtakarított aranya volt. A széfben őrzött nemesfém értéke 862 millió amerikai dollár, vagyis 767 millió euró, írja a Nova ekonomija.  A devizamegtakarításokat tekintve ez a mennyiségű arany Szerbia össz megtakarításának 6,7 százalékát teszi ki, mondták a Nemzeti Bankban. Az arany…