Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mostantól az államalapító királyunkat hívjuk Orbán Viktornak

A fővárosi közgyűlés úgy döntött, hogy a szentendrei HÉV budapesti szakaszát eztán hívjuk ötös metrónak, mert "a budapesti gyorsvasúti hálózat részeként, távlati metróként" kell rá tekinteni. 

Rekordszámú migránst fogtak el az éjjel, ez áll a háttérben

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon néhány órán belül negyvenhat illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni az ország területére. Vonaton és gyalog is próbálkoztak.

Nevetséges módszerrel spórolhatsz kézmosáskor!

Nosalty
-
  Ma 04:44 Gazdaság

Az USA-ban évente 259millió kg papír kéztörlőt pazarolnak el a közWC-kben. Nálunk nyilván ennek töredékét, lehet arányosítani, de épp elég sokat. Egy jogász megoldja a dolgot!

Jégeső, viharos szél - itt figyelmeztetés szinte az egész országra

Zápor, zivatar érkezik, de teljességgel megjósolhatatlan, hogy az ország nyugati felében mikor érkezik az égi áldás viharos széllel. Fázni azért nem fog senki, legfeljebb délelőtt.

A villányi Bock Borászat 1,6 milliárd forintos fejlesztést indított el

A villányi Bock Borászat Kft. 1,6 milliárd forintot ruház be 2020 végéig, egyebek között prémium minőségű borok, szőlőlé, valamint hidegen szárított gyümölcstermékek piacra hozatala érdekében – tájékoztatta...

Nyers hússal eteti kisfiát a vegán anya

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

A német anya élete nagy részében vegetáriánus, majd vegán volt, kisfiát nyers hússal táplálja, gyümölcsöt ritkán, zöldséget pedig szinte egyáltalán nem ad neki.

Mást mond a botanika a paradicsomról, mint amit az iskolában tanultunk róla

A paradicsom egy megosztó növénynek számít, ha azt kérdezzük vele kapcsolatban, hogy zöldség vagy gyümölcs. Helyes válasz bármelyik lehet, attól függően, hogy a növénytant vesszük magyarázatul, vagy a konyhai felhasználási szokások alapján soroljuk be ezt a népszerű növényt.

Shay Mitchell vetéléséről vallott

Starity
-
  Ma 04:34 Bulvár

Újra gyermeket vár a szép színésznő, ám előző babáját elveszítette. Videóban mesélt arról, hogyan küzd a gyásszal.

Cinthya Dictator nagy döntést hozott

Cinthya Dictator úgy döntött leszámol régi komplexusával.

5 csillagjegy, akit a múlt sokkal erősebbé tett – Te is szerepelsz köztük?

A múltnak köszönhetően rengeteget fejlődünk, és minden ember aki belép az életünkbe azt a célt szolgálja, hogy valamit tanítson nekünk, függetlenül...

A Facebook-posztok erről árulkodnak

HáziPatika
-
  Ma 04:30 Egészség

Többféle fennálló betegség is felismerhető pusztán az emberek Facebook-bejegyzései alapján - állítja egy új tanulmány.

Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

Lokál
-
  Ma 04:30 Külföld

Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.

Parókája alá rejtette a kokaint

Lokál
-
  Ma 04:30 Külföld

Parókája alá rejtett kokain miatt vettek őrizetbe egy kolumbiai férfit a barcelonai repülőtéren – közölte a katalán város rendőrsége kedden.

Csökken a szocho, de időigényesebb lehet az adminisztráció

Az átmeneti rendelkezések hiánya miatt számos adózóban felmerülhet a kérdés, hogy a szociális hozzájárulási adó (szocho) évközben történt csökkentése miatt mely kulcsot kell majd alkalmazni az adóbevallás során. Ilyen esetekben számos megfontolandó tényezőt kell figyelembe venni a bevallás elkészítésénél, hívta fel a figyelmet a nemzetközi…

Pörög a magyar: 50 millió liter energiaitalt fogyott egy év alatt

2018. június és 2019. május között közel 32 milliárd forintért vásároltak a magyarok az energiaitalokból, ami 15 százalékos értékbeli növekedést jelent az előző évi azonos időszakhoz képest – derült ki a Nielsen kiskereskedelmi indexéből.