Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Emlékművet állítanak a Dunai hajóbaleset áldozatainak

Emlékművet állítanak Budapesten, a Margit híd pesti hídfőjénél a Hableány sétahajó egy évvel ezelőtti balesete áldozatainak - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a helyszínen.

Mtü: bővüléssel zárhatja a nyarat a belföldi turizmus

Guller Zoltán 50 és 70 százalék közöttire becsüli a nyári hónapok foglalási arányát a vidéki szálláshelyeken, így tehát - mint fogalmazott - a kilátások sokkal kedvezőbbek annál, mint amit néhány hete valószínűsíteni lehetett. A foglalások aránya vidéken júniusra még csupán 16 százalék, júliusra viszont már 41 százalék, augusztusra pedig 59…

Június 1-től enyhítenek a karanténkorlátozásokon Kárpátalján

Az utóbbi hét napban Kárpátalján a 100 ezer főre számított koronavírusos betegek száma 11,48-at tett ki, ennek értelmében a technogén-ökológiai és a rendkívüli helyzetekért felelős bizottság úgy döntött, hogy enyhít a megyénkben bevezetett korláto...

Tarcali bányató

A Nagy Kopasz-hegy lábánál, Tokajtól nem messze csapadék és forrásvíz töltötte fel a régi bányagödröt, s így keletkezett a Tarcali bányató.

Hulkeinstein: Megnyerni egy bajnoki címet egyszerű, de megvédeni már más tészta

Esport 1
-
  Ma 15:11 Gaming

Címvédőként emelhette magasba a trófeát Hulkeinstein, de mi áll az újabb sikeres szezon hátterében?

Ungár Péterre mutogat a kétségbeesett Jobbik

Demokrata
-
  Ma 15:10 Belföld

Ungár Péter arról ír Facebook-oldalán, hogy Jakab Péter szerint ő tehet a Jobbik belső problémáiról.

A járvány lecsengőben, a baleseti számok emelkedőben

A közutak biztonságát és mások életét veszélyeztetők határozott rendőri fellépésre számíthatnak. Az új koronavírus megjelenésével és a veszélyhelyzet bejelentésével a járműforgalom jelentősen visszaesett Magyarországon – ezzel együtt pedig a közúti balesetek száma is csökkent. A rendőrök ekkor is jelen voltak a közutakon. Voltak…

Összeütközött két autó a 4-es főúton Újfehértónál

Két személyautó karambolozott a 4-es főút 252-es kilométerénél, Újfehértó térségében. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Nyolc főt állítottak elő bűncselekmény gyanúja miatt a Mi Hazánk csütörtöki tüntetése után

Kés, gázspray és kövek voltak egyes tiltakozóknál, ezért intézkedtek – írta a rendőrség. Két főt közösség elleni erőszakkal gyanúsítanak, mert négy embert bántalmaztak.

Alkatrészeket akart lopni Szentesen, a rendőrség fél órán belül elfogta

A szentesi rendőrök a sértett segítségével az elkövetéstől számított fél órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki gépjárműalkatrészeket tulajdonított el a városban.

Deli: A munkahelyek megvédése a cél

Az Európai Parlament (EP) Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottságának (TRAN) csütörtöki ülésén Brüsszelben tárgyalták az Európai Bizottság által javasolt Idegenforgalmi és közlekedési intézkedéscsomagot.

Minneapolisban eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt

A minnesotai Minneapolisban csütörtökre eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt.

A jegybank 1,75 százalékra csökkentette az irányadó kamatot

A Román Nemzeti Bank igazgatótanácsa pénteki monetáris politikai ülésén 25 bázisponttal, 1,75 százalékra csökkentette az alapkamatot.

A bérleti díj csökkentését javasolja az önkormányzatoknak a BKIK

VG
-
  Ma 15:07 Gazdaság

A kamara a mikro-, kis- és középvállalkozások részére javasol megoldást a kereskedelmi ingatlanok bérleti díjának ésszerű mérsékléséről a járványidőszakban.