Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erjesztett zöldségek, csillag-rekordok és női séfek

Rekord számokkal indított a francia Michelin Guide 2019-ben, összesen 632 csillagos éttermet számlál az országban.

Asztmás rohamot is előre tudnak jelezni ezek a segítőkutyák

Joy
-
  Ma 13:18 Állatvilág

Indianapolisban (USA) már dolgoznak az első olyan kutyák, akiket arra képeztek ki, hogy asztmás betegeknek időben jelezzenek egy roham előtt.

Már a tünetek előtt jelzi az Alzheimer-kórt egy vérvizsgálat

Lokál
-
  Ma 13:17 Külföld

Már a feledékenység és a többi tünet megjelenése előtt megbízhatóan jelzi az Alzheimer-kórhoz vezető agyi károsodásokat egy egyszerű vérvizsgálat egy új kutatás szerint.

Öszeomlik a Honvédkórház baba intenzívje

24
-
  Ma 13:17 Belföld

Még az érdeklődő édesanyáknak sem tudták megmondani, mi lesz az osztállyal.

NB II: FTC-nevelésű szélsőt szerződtetett a Vác

NSO
-
  Ma 13:16 Foci

Gyürki Gergő és Sóron Tibor is a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

Vadászoknak kötelező a járványügyi képzés az ASP-vel fertőzött területeken

Hazánk afrikai sertéspestissel (Asp) fertőzött területein egyéni és társas vadászatot csak járványügyi képzést végzett, sikeres vizsgát tett és erről tanúsítvánnyal rendelkező vadászok folytathatnak. E kötelezettségüknek a vadászok immár online is eleget tehetnek a Nébih távoktatási oldalán.

Egymilliárd eurót fordít törökországi beruházásokra az EBRD

Egymilliárd eurót tervez az idén törökországi beruházások finanszírozására fordítani az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) a török Anadolu hírügynökség beszámolója szerint.

SPLIT B2B nemzetközi konferencia és workshop

Turizmus Online
-
  Ma 13:15 Utazás

A rendezvényen várhatóan mint egy 30 horvát, illetve régiós „seller“ (TDM, TO, TA, turisztikai közösségek) valamint 30 külföldi „buyer” vesz részt.

Victoria Beckham kissé aggódik a Spice Girls koncertek miatt

Joy
-
  Ma 13:15 Bulvár

Hamarosan indul a Spice Girls turnéja, de a legendás lánybanda tagja egy kicsit izgul valami miatt.

Sportójságírás: Szöllősi György lett az AIPS Europe alelnöke

NSO
-
  Ma 13:15 Sport

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.

Kína gazdasági válságban van – állítja Peking vezető közgazdásza

FüHü
-
  Ma 13:15 Vélemény

6,6%-al növekedett Kína gazdasága tavaly vagyis Ausztrália egyéves GDP-jének értékével lett magasabb, és mégis nagy a nyugtalanság Pekingben és külföldön is. Pekingben az ország egyik vezető közgazdásza állítja nem 6,6% a növekedés üteme hanem csak 1,67%. Több mint egymillióan töltötték le Hsziang Szonkuo professzor komor jóslatait…

Döbbenetes képek - Pusztítói robbanás Veszprémben, még egy arra haladó busz is összetört

Egy társasházban két lakás kiégett a robbanás után, a detonáció egy az utcán haladó busz ablakait is kitörte. Megérkeztek a képek a veszprémi társasházban történt robbanás helyszínéről.

Képtelen nemet mondani? Talán ez a módszer segíthet!

HVG
-
  Ma 13:15 Gazdaság

Sokunk számára nem természetes nemet mondani. Ha fejleszteni akarjuk magunkban az ellentmondás képességét, tudatosítanunk kell, mi vezérel minket az örökös igenre.