Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 475 hír

Orbán Viktor a sátoraljaújhelyi börtönben

ma7.sk
-
  Ma 18:31 Életmód

Magyarországon a fegyencek is segítik a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Orbán Viktor a sátoraljaújhelyi börtönbe látogatott

ma7.sk
-
  Ma 18:31 Életmód

Magyarországon a fegyencek is segítik a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

A sportos filmek világa

ma7.sk
-
  Ma 18:24 Film

Az aszfalt királyai című filmet négy kategóriában jelölték Oscar-díjra az idén. Két szobrot kapott a Matt Damon és Christian Bale főszereplésével készült sportfilm, és a kritikusok mellett a nézők tetszését is elnyerte. A sportról, a sportolók bukásairól és sikereiről korábban is készültek remek alkotások.

A turócszentmártoni egyetemen speciális weboldal indult a Covid-19 betegségről

ma7.sk
-
  Ma 18:07 Határtalan

A turócszentmártoni egyetemi kórház egy speciális szlovák nyelvű weboldalt indított a Covid-19 betegségről.

Magyarország első vasbeton hídjának építője

ma7.sk
-
  Ma 18:00 Életmód

Groffits Gábor nevét ma már kevesen tartják számon, tájainkon pedig talán nem is hallottak róla. Pedig ő is földink volt. 140 esztendeje, 1880. március 21-én az Érsekújvárhoz közeli Tótmegyeren született, amelynek akkoriban még jelentős magyar lakossága is volt.

Az autószervizeket sem kíméli a járvány

ma7.sk
-
  Ma 17:40 Cégvilág

A korábbi kormányfő, Peter Pellegrini a Covid–19 koronavírus-járvány kapcsán ülésező központi válságstáb 2020. március 16-i tanácskozását követően jelentette be, hogy több ponton is módosították az előző napon hozott, az üzletek nyitva tartásának korlátozására vonatkozó intézkedéseket.  

Könyveket, folyóiratokat tett elérhetővé online a Történettudományi Intézet

Több mint harminc kötetet, valamint folyóiratokat, ismeretterjesztő filmet és nemzetközi projektek anyagait tette elérhetővé online a Történettudományi Intézet.

Háborognak az angol focisták, mert a liga lefaragna a fizetésükből

Az angol élvonalbeli labdarúgók szakszervezete (Pfa) elutasította a Premier League-klubok által javasolt 30 százalékos bércsökkentést.

Állami karantén vár azokra, akik hétfő reggel hét óra után térnek vissza Szlovákiába

A szlovák rendőrség közösségi oldalán tájékoztatótt arról, hogy a külföldről hazatérő állampolgárokat hétfő reggel hét órától kötelezően állami karanténba szállítják a hatóságok.

A mulandó helyett a valóban lényeges meglátására szólított fel a pápa Virágvasárnap

A mulandó helyett a valóban lényeges meglátását sürgette Ferenc pápa az egyház történetének legelső interneten közvetített virágvasárnapi miséjén, amelyet a hívőkkel teli Szent Péter tér helyett a teljesen üres Szent Péter-bazilikában mutatott be.

110 ezer liter fertőtlenítőszert szállított ki a Mol

A gyártás megkezdését követő első napokban 110 ezer liter Mol Hygi kéz- és felületfertőtlenítőt szállított ki a Mol Lub az ország különböző pontjaira, hogy segítse a koronavírus-járvány megfékezését -  közölte a társaság vasárnap az Mti-vel.

Mihez kezdjünk a vírusokkal?

ma7.sk
-
  Ma 16:00 Életmód

Az elmúlt hetekben az orvoslás modern irányvonalainak, eszközeinek a bemutatását kezdtem el. Ebben a sorozatban egy következő állomás lenne azoknak a technikáknak az ismertetése, amelyekkel többek között a genetikai betegségek válhatnak gyógyíthatóvá.

Von der Leyen: új "Marshall-terv" kell a járvány miatt válságba süllyedt Európai Unió megerősítéséhez

A második világháború utáni nyugat-európai újjáépítést szolgáló Marshall-tervhez hasonló nagyszabású gazdaságfejlesztési program szükséges a koronavírus-járvány miatt válságba süllyedt Európai Unió (Eu) megerősítéséhez - írta az Európai Bizottság elnöke a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban. Ursula von der Leyen…

Gröhling: az általános iskolákban bizonyítvány helyett szóbeli kiértékelés és online középiskolai felvételi jöhet

A frissen kinevezett oktatáügyi miniszter, Branislav Gröhling az Állami Pedagógia Intézettel tart közös sajtótájékoztatót hétfőn. Akkor derül majd ki, végül milyen értékelést kapnak az általános iskolák diákjai júniusban, az ugyanis már szinte biztos, ebben a félévben nem lesz hagyományos tanítás.