Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 391 hír

Trump úgy döntött, nem részesíti elnöki kegyelemben magát és családjának tagjait

Donald Trump leköszönő amerikai elnök úgy döntött, hogy nem részesíti elnöki kegyelemben saját magát és családtagjait sem - számolt be erről tájékozott forrásokra hivatkozva kedden az amerikai sajtó.

Micsoda emberi nagyság: Trump úgy döntött, nem részesíti elnöki kegyelemben magát és családjának tagjait

Donald Trump leköszönő amerikai elnök úgy döntött, hogy nem részesíti elnöki kegyelemben saját magát és családtagjait sem - számolt be erről tájékozott forrásokra hivatkozva kedden az amerikai sajtó.

Málenkij robot gömöri túlélők szemével

ma7.sk
-
 Tegnap 21:13Határtalan

Serényfalva/ Ózd/ Uzapanyit/Nagybalog. 76 évvel ezelőtt, január 19-én indultak el a gömöri foglyokkal teli marhavagonok a szovjet munkatáborok felé. A szerencsértlen áldozatok akkor már sejtették, hogy nem néhány napos romeltakarításra mennek. Korábban ezzel hitegették őket. A Vörös hadsereg a második világháború végén több százezer embert…

Továbbra is lesz támogatás a külhoni intézmények és programok számára

Budapest. Folyamatosan kapják a forrásokat azok az intézmények, amelyeket kiemelten támogat a magyar kormány – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a budapesti sajtótájékoztatóján. Potápi Árpád János úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szükség van a külhoni nemzeti jelentőségű intézményekre és…

Oroszországba szerződhet Almási László

ma7.sk
-
 Tegnap 21:01Foci

A Fortuna Ligában szereplő Mfk Rózsahegy felvidéki támadója, Almási László orosz sajtóhírek szerint az orosz bajnokságban szereplő Akhmat Groznij csapatához igazolhat.

Raši: A veszélyhelyzet megszakításával is a dilettantizmusát bizonyítja a kormány

Minden nap amatőrizmusáról tesz tanúbizonyságot a kormány, például azzal is, hogy két napra megszakad a veszélyhelyzet – jelentette ki Richard Raši független parlamenti képviselő, a parlamenten kívüli Hlas-SD elnökhelyettese, arra reagálva, hogy a kormány a hétvégén új határozatot fogadott el, amely nyomán két napig szünetelni fog a…

Országos tesztelés 2021: Pénteken, előzetes regisztráció mellett indul a dunaszerdahelyi tesztelés

ma7.sk
-
 Tegnap 20:29Határtalan

Dunaszerdahely pénteken, január 22-én kezdi meg a lakosság tesztelését. Erre előzetesen kell regisztrálnia az érdeklődőknek.

Nem is tudta a múzeum, hogy ellopták a festményt, a rendőrség viszont megtalálta

Leonardo da Vinci Salvator Mundi (Világmegváltó) című művének 500 éve készült másolatát találta meg az olasz rendőrség egy nápolyi lakásban. Az alkotást egy múzeumból lopták el, de az intézmény nem is tudott róla.

Ficóék rendkívüli parlamenti ülést hívnának össze

ma7.sk
-
 Tegnap 20:01Határtalan

Az ellenzéki Smer-SD rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi, az egyetlen napirendi pont az előrehozott választásokkal kapcsolatos népszavazás kiírása lenne. Ezt Robert Fico, a párt elnöke jelentette be keddi sajtótájékoztatóján. Szerinte a szükséges 30 aláírás összegyűjtése nem jelent problémát. Hozzátette: a rendes ülésen a…

A 15 évvel ezelőtti légikatasztrófa áldozataira emlékeztek Hejcén

ma7.sk
-
 Tegnap 19:52Határtalan

Hejce az ott történt tragédiával örökre beírta magát a szlovák-magyar történelembe, és a közös gyász szimbólumává vált – hangzott el kedden, a szlovák katonai repülőgép lezuhanásának 15. évfordulóján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben szervezett megemlékezésen.

Szijjártó: Kárpátalján is legyen állandó Ebesz-misszió

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra kérte hétfői hágai tárgyalásain Kajrat Abdrahmanovot, az Ebesz új kisebbségügyi főbiztosát, hogy Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai megfigyelő missziója, mert sok esetben a magyarokat fizikailag fenyegető atrocitások történnek ott, az Európai…

A statisztikai hivatal úgy gondolja, hogy a brit lakosság 10 százalékának szervezetében lehet koronavírus-antitest

A brit statisztikai hivatal (Ons) kedden ismertetett legújabb becslése szerint a brit lakosság tíz százalékának szervezetében lehet jelen koronavírus-antitest.

Rövidhír: Már a hét végén indulhat a 85 év felettiek vakcina-regisztrációja

Marek Krajčí egészségügyi miniszter az egyik kereskedelmi tévében arról beszélt, a hét végén több járásban is elindulhat a 85 év felettiek vakcina-regisztrációja. 

Hamarosan nálunk is felbukkanhat a sokat bírált kínai vakcina. Mutatjuk, mit kell tudni róla!

ma7.sk
-
 Tegnap 19:10Külföld

Szinte mérget, esetleg Covid-os zsepit mernénk venni rá, hogy a külföldön, különösen Magyarországon óriási sajtófigyelmet kapó kínai vakcinák néhány napon, vagy Matovičékat ismerve, inkább héten belül Szlovákiában is felbukkannak. Éppen ezért éreztük fontosnak összeszedni a lényegesebb információkat a vakcináról, hiszen…

A Kisebbségi Jogvédő Intézet pályázata

A Kisebbségi Jogvédő Intézet tanulmány-pályázatot hirdet külhoni és magyarországi egyetemi hallgatóknak (jogász, politológus, más társadalomtudományi szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.