Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 412 hír

Az Sns nem kommentálja a cseh miniszterelnök-helyettes elmaradt moszkvai útját

A parlamenten kívüli Szlovák Nemzeti Párt (Sns) nem nyilatkozik arról, tudta-e Andrej Danko pártelnök, hogy Jan Hamáček cseh miniszterelnök-helyettes tervezett moszkvai útja csupán figyelemelterelés – derül ki Zuzana Škopcová, az Sns pártigazgatójának nyilatkozatából. Škopcová hozzátette, a történteket Csehország…

Csehországban jelentősen lassult a járvány terjedése

Ezer alá csökkent a napi új igazolt fertőzések száma a hét végén Csehországban. Tavaly szeptember közepe óta ezek a legalacsonyabb napi adatok - derül ki az egészségügyi minisztérium honlapján hétfő délelőtt nyilvánosságra hozott kimutatásból. Tudni kell azonban azt is, hogy a hétvégi napokon mindig alacsonyabb a tesztek száma, mint a…

A Covid-automata alapján az ország már bordó besorolásba került

Hétfőtől feketéből bordó besorolásba került az ország a Covid-automata alapján.

A 40 éves Naď a Pfizer-vakcinát kapta, holott az AstraZeneca járt volna neki: így részesítik előnyben a politikusokat

Amíg az átlagemberek hetek óta oltási időpontokra várakoznak, addig több politikus már régen megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A kormány tagjai nemcsak az időpontok esetében élveznek elsőbbséget, hanem a vakcina típusát is megválaszthatják.

Saját dallamot komponál a boroknak egy francia cég

Az évjáratot, az aromákat és a termőhelyet tükröző, saját dallamot komponál a boroknak egy francia cég.

#Jobuliamagyariskola 7. : Hogy ne keverje a saját nyelvét egész életében

ma7.sk
-
 Ma 11:59Karrier

Ismét itt az április, amikor a magyar szülőknek felelősségteljes döntést kell hozniuk, amellyel meghatározzák csemetéjük jövőjét. A #ma7 médiacsalád beíratási kampányának részeként "gyerekszáj" videósorozatot indítunk. Magyar iskolába járó gyerekek mondják el, miért jó buli a magyar iskola!

Az Európai Unió és Oroszország kapcsolatai nem javulnak, a feszültség fokozódik

Az Európai Unió kapcsolatai Oroszországgal nem mutatnak javulást, épp ellenkezőleg, a feszültség több szempontból is fokozódik - jelentette ki Josep Borrell az unió kül - és biztonságpolitikáért felelős főképviselője az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői videókonferenciája előtt adott sajtónyilatkozatában.

Újra misére hív a harangszó

ma7.sk
-
 Ma 11:35Kultúra

Lassan újraindul a hitélet. A javuló járványhelyzet lehetővé tette, hogy mától ismét kinyithassanak a templomok, amelyek január 1-e óta zárva voltak. A jelenleg érvényes szabályok szerint 15 négyzetméterre juthat egy hívő, vagyis a szentmiséken való részvétel még erősen korlátozott.

Vesztegzár alatt az indiai főváros

Egyhetes vesztegzár lép életbe hétfő este India fővárosában, Újdelhiben, a hatóságok a lezárástól a koronavírus-járvány lassítását, valamint az egészségügyi ellátórendszerre nehezedő terhek mérséklését remélik.

A sokszínűség árnyalatai

ma7.sk
-
 Ma 11:04Foci

A Hertha Bsc német labdarúgócsapat múlt héten kedden hivatalos honlapján jelentette be, hogy azonnali hatállyal felbontotta Petry Zsolt szerződését. A döntést az váltotta ki, hogy a klub magyar kapusedzője egy, a Magyar Nemzet internetes oldalán megjelent interjúban sportszakmai kérdések mellett politikai véleményét is megfogalmazta.

Szuperliga: Szemünk előtt változik meg véglegesen az európai futball

ma7.sk
-
 Ma 10:41Foci

Szállingózó hírek alapján sejteni lehetett, mi készül, de a közvélemény sokáig nem vette komolyan, hogy néhány európai topklub, legyen bármily' tőkeerős, majd saját tornával rukkol elő. A Bajnokok Ligája riválisának szánt Szuperliga teljesen átalakíthatja az európai futballt, az Uefa ugyanis azzal fenyegette meg az alapítókat, kizárja őket a…

Egyre jobb hírek: Kétezer alatt a kórházban ápoltak száma, kevesebb mint száz új esetet azonosítottak

Az elvégzett 1 434 Pcr teszt közül 93 bizonyult pozitívnak vasárnap. Ez 6,4 százalékos pozitivitást jelent.

Koronavírus: Tovább csökkenő számok a Lévai járásban

Április 16-a és 18-a között ismét megnyitottak a Lévai járás önkormányzatainak mintavételi helyei.

Enyhülnek a szájmaszk- és reszpirátorviselésre vonatkozó előírások

Hétfőtől enyhülnek a szájmaszk- és reszpirátorviselésre vonatkozó előírások. Az enyhítést a járványhelyzet javulása teszi lehetővé – tájékoztatott a Közegészségügyi Hivatal (Úvz).

Megújult a Seat Arona

ma7.sk
-
 Ma 10:03Életmód

A spanyol márka 2017 óta gyártott legkisebb szabadidő-autója nemrég látványos frissítésen esett át.