Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 306 hír

Nmzetközi elfogatóparancsot adtak ki az Agrokor tulajdonosa ellen

Lokál
-
  Tegnap 17:00 Külföld  Horvátország

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki szombaton a horvát ügyészség (DORH) Ivica Todoric, Horvátország legnagyobb magántulajdonú vállalata, a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő Agrokor tulajdonosa ellen.

A rendezők céhe kizárja a szexuális erőszakkal vádolt producert

Az Amerikai Rendezők Céhe (DGA) elindította azt az eljárást, amelynek eredményeként a 16 ezer tagot számláló testület kizárja tagjai sorából a szexuális erőszakkal vádolt Harvey Weinstein producert.

A hősök emléke ma is fontos

Lokál
-
  Tegnap 16:00 Belföld  1956 Október 23.

A hősök emléke ma is fontos, a jóban és a küzdelemben is egyaránt osztozunk, hogy a megpróbáltatásokból végül megerősödve kerüljünk ki - emelte ki Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára Tallinnban, az 1956-os forradalom évfordulójára rendezett…

Fidesz: Szanyi megnyilvánulása megdöbbentő és botrányos

Lokál
-
  Tegnap 15:56 Belföld  MSZP Törökország

Megdöbbentőnek és botrányosnak tartja a Fidesz a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulását; az MSZP európai parlamenti képviselője " 'Ünnephez' közeledvén" felvezetéssel a közösségi oldalán tett közzé egy fényképet, amely egy, a Köztársaság téri pártszékház ostromakor megkínzott és lábánál fellógatott embert ábrázol.

Trócsányi: Ma is ugyanazok az értékek fontosak, mint 1956-ban

Lokál
-
  Tegnap 15:02 Belföld  1956 Október 23.

A körülmények változnak, de az igazi értékek állandóak, és ezek szükségesek a sikerhez és megbecsüléshez minden nemzet, így a magyarság számára a harmadik évezred elején is - mondta Trócsányi László igazságügy-miniszter az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Műegyetemi emlékműnél tartott ünnepségen vasárnap.

Bírálják a WHO-t, mert Mugabét jószolgálati nagykövetnek nevezné ki

Nagy felháborodást keltett Zimbawéban, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az ország elnökét, Robert Mugabét jószolgálati nagykövetnek nevezné ki, miközben Zimbabwe egészségügyi rendszere súlyos problémákkal küzd.

Volt amerikai elnökök részvételével rendeztek segélykoncertet a hurrikánok áldozatainak

Lokál
-
  Tegnap 14:00 Külföld  Hurrikán Segély

Öt volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.

Felháborító! Ezzel a képpel verte ki a biztosítékot Szanyi Tibor

Lokál
-
  Tegnap 13:17 Belföld  1956 Szanyi Tibor

Szanyi Tibor a szocialisták EP-képviselője egy felakasztott egy felakasztott ávós képet posztolt közösségi oldalán az október 23-al kapcsolatban.

Több mint négymilliárd forintért épül tudásközpont

Lokál
-
  Tegnap 13:00 Belföld  Könyvtár

Több mint négymilliárd forintos beruházással tudásközpont épül Szekszárdon a Modern városok program keretében. A létesítmény, amelyben könyvtár és levéltár is lesz, a tervek szerint 2019-ben készül el.

Egy 78 éves férfi is a Czeglédy-ügy károsultja

Lokál
-
  Tegnap 12:54 Belföld  Vas Szombathely

Nem csak diákokat, de nyugdíjasokat is érint a Czeglédy Csaba által fémjelzett iskolaszövetkezeti ügy. A

Dömötör: Mindenkit várunk hétfőn a Terror Házához

Lokál
-
  Tegnap 12:22 Belföld  1956

A szabadságharc megmutatta, hogy a magyarok mindig kiállnak magukért - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek azzal összefüggésben, hogy hétfőn az 1956-os forradalom 61. évfordulóját ünnepli az ország.

Terrorizmus miatt szigorítják a repülőtéri dolgozók biztonsági ellenőrzését

Ausztráliában megszigorítják a repülőtéri dolgozók biztonsági ellenőrzését, így a többi között a poggyászkezelőket, az utasellátókat, a mérnököket és a karbantartó személyzet tagjait vetik alá robbanószerek kimutatására alkalmas és egyéb vizsgálatoknak - jelentette be az ausztrál kormány vasárnap.

Fidesz: Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését

Lokál
-
  Tegnap 11:33 Belföld  Belgium Fidesz

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését, hogy minél hamarabb végre lehessen hajtani Soros György üzletember "tervét", évente egymillió bevándorló Európába telepítését - jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Tállai: 155 ezer ügyfelet segített a NAV támogató ellenőrzése

Lokál
-
  Tegnap 11:00 Belföld  MTVA Nemzetgazdaság

Idén augusztus 31-ig 90 ezer hagyományos revíziót, és 155 ezer úgynevezett támogató jellegű ellenőrzést indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a támogató eljárások 11 milliárd forint bevételt hoztak - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy család Lentiben

Lokál
-
  Tegnap 10:00 Belföld  7 hír a témában

Három ember, köztük két gyerek szenvedett szén-monoxid-mérgezést az otthonában szombat délután Lentiben - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.