Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az nyer, akire most a partner számíthat!

okosipar.hu
-
  Ma 03:33 Cégvilág

A NEW technology magazin a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan vállalkozásokat és vezetőket szólítson meg, akik a maguk szektorában elismertek, és a szavukat a piac is meghallja. Az üzemen belüli logisztika mindig is a szívügyünk volt, hiszen a fejlesztések már túlmutatnak a „békákon” és a hagyományos targoncákon.…

Nagy baj van a kaliforniai sivatagokban

Player
-
  Ma 03:30 Életmód

A Kaliforniai Egyetem kutatói szerint a Nevada és Kalifornia határán fekvő New York államnál nagyobb térségben az elmúlt évszázadban a madárfajok populációja átlagosan 43 százalékkal esett vissza.

Oroszországban bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek

Oroszországban szerdától este 11 és reggel hat óra között nem lehetnek nyitva a showműsoros szórakozóhelyek és az éttermek a járványhelyzet súlyosbodása miatt.

Kilenc hónapos terhesen, titokban ment férjhez: az apja sem láthatta Gryllus Dorka esküvőjét

Blikk
-
  Ma 03:30 Bulvár

Titkos esküvő! Tíz évvel azután, hogy egymásba szerettek, a hétvégén összeházasodott Gryllus Dorka (47) és Simon Kornél (44). Az örömhírt a közösségi oldalukra töltötték fel, de a Blikk részleteket is megtudott.

Zöld Kalandozások – fenntartható divat, ruhakihívások

Metropol
-
  Ma 03:20 Kultúra

A Humusz Szövetség újraindítja előadássorozatát (online és offline egyaránt), melynek témája ezúttal a házunk táján megvalósítható környezettudatosság.

Visszavonták a családtagok a luxusvilla hirdetését: a vírus miatt nem tudják eladni Gesztesi Károly házát

Blikk
-
  Ma 03:20 Bulvár

Eltűnt Gesztesi Károly (†56) házának hirdetése. Négy hónapja gyerekei 210 millió forintért eladásra hirdették a januárban elhunyt színész budakalászi birtokát. Egy hónapja pedig a kétgenerációs villa árát 189 millióra mérsékelték, ám a mediterrán stílusú luxusingatlan kikerült az értékesítéssel megbízott iroda kínálatából. Netán eladták?

Milánóban és Nápolyban kritikus a járvány terjedése

Kedd este újabb zavargás robbant ki Róma egyik legnagyobb belvárosi terén.

Tíz év alatt 125 százalékkal nőtt a magyar átlagbér

Növekedés
-
  Ma 03:12 Gazdaság

Az átlagfizetések a feldolgozóiparban bővültek a leginkább. A bérfelzárkózás is megindult. 2009-ben a német átlagbér a magyar szint 4,3-szorosa volt, most már csak a 3-szorosa.

Jelentős szigorításról döntöttek a szomszédban

Bejelentette Jelko Kacin kormányszóvivő, a koronavírus-járvány felgyorsult tombolásának lassítása, és végül megfékezése érdekében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a szlovén kormány

Ilyen menyasszony volt Gryllus Dorka

Nemsokára megszületik Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke, így a pár úgy döntött, itt az ideje összeházasodni.

Bátraké a szerencse – „Lábnyom” – társasjáték fiataloknak

Metropol
-
  Ma 03:10 Kultúra

A játékban a jelenünk megmentése a tét. Gondolkodj, tervezz és dönts a környezet védelemének és fenntarthatóságának figyelembevételével - írják a szervezők.

Német embercsempész robbantotta fel magát Vitnyéden

Fejbe lőtte magát, majd a nála lévő felrobbant kézigránát szétszakította a testét egy 52 éves német embercsempésznek Vitnyéd külterületén. L. Thomas Citroën gépkocsijában 5 szír állampolgárt próbált Ausztriába juttatni.

Top 10 természetes étvágycsökkentő

Well and Fit
-
  Ma 03:07 Életmód

Ezek az ételek beilleszthetők még a fogyókúrás étrendbe is, és még az étvágyadat is csökkentik!

Egy magyar innováció nyomán a tubás akár táncolhat is már a színpadon

Tudás.hu
-
  Ma 03:05 Színpad

A tuba, ez a szép mélyhangú rézfúvós hangszer eddig szólózásra egyáltalán nem volt alkalmas – mondta a Tudás.hu-nak Szentpáli Roland. A tubaművész-zeneszerző és Juhász Zoltán aranykoszorús hangszerész mester közös, szellemes hangszerfejlesztése azonban változtatott ezen. A kétállású Twobára felfigyelt a világ. Hogyan lesz valaki…