Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Az Óbudai Egyetemen egy új típusú lélegeztetőgépet fejlesztenek

Liner
-
  Tegnap 20:18 Életmód

A MassVentil Project keretében akár egyszerre 50 ember lélegeztetésére is alkalmas gépet fejlesztenek az Óbudai Egyetem tudósai. The post Az Óbudai Egyetemen egy új típusú lélegeztetőgépet fejlesztenek appeared first on Liner.hu.

Ilyen belülről a sürgősségi osztály a koronavírus-járvány idején

Liner
-
  Tegnap 19:15 Életmód

Helyi tudósítók beszámolói alapján bepillantást nyerhetünk az egyik New York-i kórház mindennapjaiba. The post Ilyen belülről a sürgősségi osztály a koronavírus-járvány idején appeared first on Liner.hu.

A YouTube eltávolítja a koronavírust 5G-vel összekötő összeesküvés-elmélet videókat

Liner
-
  Tegnap 18:12 Külföld

A koronavírus terjedésével mondhatni törvényszerűen megjelentek a témához kapcsolódó összeesküvés-elmélet videók is, ahogy ez a legtöbb, nagy horderejű jelenségnél lenni szokott. The post A YouTube eltávolítja a koronavírust 5G-vel összekötő összeesküvés-elmélet videókat appeared first on Liner.hu.

Rendkívüli mértékben felpörgeti a tesztelések számát az Egyesült Államok

Liner
-
  Tegnap 17:38 Külföld

A helyi egészségügyi szervezet szóvivője szerint mindenki, akinek “szüksége van rá”, kaphat egy tesztet, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy koronavírus-fertőzött-e, vagy sem. Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériumának asszisztense, Dr. Brett Giroir a “Today” show-ban adott interjújában beszélt arról, hogy jelentős…

Múltból a jelenbe – videón az F1-es játékok fejlődése

Liner
-
  Tegnap 17:35 Infotech

Most, hogy a koronavírus járvány következtében a legtöbb sporteseményt, így a motorsport versenyeket is lemondták, hatalmas népszerűségnek örvend az Esportok világa. The post Múltból a jelenbe – videón az F1-es játékok fejlődése appeared first on Liner.hu.

Csökkent a COVID-19 járvány fertőzési rátája a legtöbb spanyol régióban

Liner
-
  Tegnap 16:45 Külföld

Maria Jose Sierra, a spanyol egészségügyi központ egyik sürgősségis emberének hétfői bejelentése szerint, az ország legtöbb pontján már egyre kevesebb új koronavírus fertőzöttet regisztráltak. The post Csökkent a COVID-19 járvány fertőzési rátája a legtöbb spanyol régióban appeared first on Liner.hu.

Védőfelszerelések hiánya miatt tüntető orvosokat tartóztattak le Pakisztánban

Liner
-
  Tegnap 16:01 Külföld

A világszerte tomboló koronavírus-járvány sajnos egyre nagyobb feszültséget sző az emberek között, és nem kivételek ez alól a frontvonalban küzdő orvosok sem. The post Védőfelszerelések hiánya miatt tüntető orvosokat tartóztattak le Pakisztánban appeared first on Liner.hu.

Tömegek lepték el újra a turisztikai látványosságokat Kínában

Liner
-
  Tegnap 15:21 Külföld

A szakértők szerint még mindig óriási a kockázata az újrafertőződésnek, ennek ellenére több kínai lakos úgy döntött, hogy a karantén végeztével kirándulnak a hétvégén. The post Tömegek lepték el újra a turisztikai látványosságokat Kínában appeared first on Liner.hu.

Mi a titka az Xbox Series X új doboz alakjának?

Liner
-
  Tegnap 14:41 Infotech

A Microsoft fejlesztői csapata elárulta, miért úgy néz ki a legújabb játékgépük, mint egy kisebb hűtőszekrény. The post Mi a titka az Xbox Series X új doboz alakjának? appeared first on Liner.hu.

20 millió maszk után most heti egymillió arcpajzs gyártásába kezd az Apple

Liner
-
  Tegnap 14:01 Külföld

A súlyosbodó koronavírus járvány közepette minden segítség jól jön, ha a készletek biztosításáról van szó. The post 20 millió maszk után most heti egymillió arcpajzs gyártásába kezd az Apple appeared first on Liner.hu.

Bejelentette a gazdaságélénkítő csomag második szakaszát a kormány

Liner
-
  Tegnap 13:28 Életmód

A koronavírus-járvány következtében számos gazdasági szektor bajba jutott az országban, valamint emberek tízezreit fenyegeti, hogy elvesztik az állásukat. The post Bejelentette a gazdaságélénkítő csomag második szakaszát a kormány appeared first on Liner.hu.

Húsvét után kinyithatnak az üzletek Ausztriában

Biztató hírek érkeztek nyugati szomszédunktól – Sebastian Kurz osztrák kancellár bejelentette, hogy az ünnepek alkalmával enyhíteni fog az intézkedéseken. The post Húsvét után kinyithatnak az üzletek Ausztriában appeared first on Liner.hu.

38-ra emelkedett a koronavírus halálos áldozatainak száma Magyarországon

A COVID-19 járvány március 4-ei megjelenése óta 744 embert fertőzött meg Magyarországon, amelyből immáron 38 személy hunyt el és 67 fő gyógyult meg, a legfrissebb, hétfő reggeli adatok szerint. The post 38-ra emelkedett a koronavírus halálos áldozatainak száma Magyarországon appeared first on Liner.hu.

Átverés, hogy a Netflix ingyen előfizetést ad a koronavírus idejére

Liner
-
  Tegnap 11:16 Életmód

Hamis az az ajánlat, ami egy ideje kering az interneten, miszerint a Netfix ingyenesen nyújtja majd a szolgáltatását a koronavírus járványra való tekintettel. The post Átverés, hogy a Netflix ingyen előfizetést ad a koronavírus idejére appeared first on Liner.hu.

Már közel 1.3 millióra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

Liner
-
  Tegnap 10:39 Életmód

Egy nap alatt 73 ezer új fertőzöttet regisztráltak, ami jól jelzi, hogy messze vagyunk még attól, hogy a járványt a hátunk mögött tudjuk. The post Már közel 1.3 millióra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma appeared first on Liner.hu.