Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

Több ezer résztvevőt várnak a Balaton-átúszásra

Elindult a nevezés a 39. Balaton-átúszásra, melyre idén is hatalmas az érdeklődés. Te leúszod vagy megúszod az 5,2 km-es távot?

Hogyan lesz Badacsonytördemicen könyvekből kisbusz?

LikeBalaton
-
 Tegnap 16:00Megyei

Emlékszel a pörgő tördemici alsószoknyákra, a hangos kurjantásokra, a pásztorbotok dobogására, a csillogó gyerekszemekre? Most könyvadománnyal segítheted a táncosokat álmuk elérésében, egy kisbuszra gyűjtenek.

Befejeződött a tihanyi apátság Királykriptájának feltárása

Befejeződtek a feltárások a tihanyi apátság altemplomában, így ismét látogatható a Királykripta, ahol az alapító I. András király sírhelye is megtalálható. Feltételezések szerint a királyi családtól származó csontokat is találtak az altemplom feltárása során – közölte a munkálatokról tartott hétfői tihanyi sajtótájékoztatón Takács Ágoston vezető ré

Tudod, hogy mit eszel, ha balatoni halat kérsz? Most már igen!

A tó két legjelentősebb hala, a fogassüllő és a ponty "Balatoni hal" elnevezéssel megkapta az uniós oltalmat.

A Balaton legtitkosabb levendulása

Amikor fürdeni még csak a legelszántabbak mernek, gyümölcsből csak a koraikat élvezhetjük, a levendula virágzása mégis elindítja a nyarat. Indul a levendula szüret a Szent Balázs-hegyen egy magánbirtokon, ami a lassulásról, az illatokról és színekről szól.

Most mindennél egyszerűbb vonattal utazni a Balatonhoz

Minden eddiginél jobb nyári menetrendet állított össze a MÁV-START és a Volánbusz, hogy minél több turista, nyaraló, kiránduló vagy Balaton környéki lakos számára kínáljon kedvező és az autózással szemben versenyképes utazási ajánlatot.