Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Világszínvonalú európai kávé

LikeBalaton
-
  Ma 16:09 Megyei

Hirdetés - A szlovák Ebenica kávémárka nemcsak otthon, hanem külföldön is számos rajongót szerzett.

Csécsei Zoltán nyerte Balatonalmádiban a 24 órás futó Ob-t

Vasárnap ért véget Balatonalmádiban a futók 24 órás Országos Bajnoksága, amelyet a férfiak mezőnyében Csécsei Zoltán nyert. Teljesítménye egészen elképesztő: 277.48 kilométert tett meg!

Vándorkiállítást szerveznek az Év Balatoni Háza pályázathoz kapcsolódóan

LikeBalaton
-
  Ma 12:00 Megyei

A megmérettetés népszerűsítése érdekében vándorkiállítást is útjára indítottak, melyen a tavaly díjazott épületek láthatóak.

Láttad már a víz alatti Balatont? - Most megnézheted videón!

LikeBalaton
-
  Ma 10:00 Megyei

Nem is gondolnánk, mennyi minden rejtőzik a vízfelszín alatt! A videó egy kis víz alatti utazásra invitál minket vidám, szaxofonos zenei aláfestéssel.

Novemberi piknik? Ez Zalakaroson nem kérdés!

Második alkalommal rendezi meg a Balaton közeli üdülőváros a rendhagyó Márton-napi gasztronómiai fesztiválját. Szőlőhegyi piknikre invitálnak mindenkit, aki szeret enni, inni, kirándulni és fürdőzni!

Védd a mobilod vízálló tokkal a vízbe eséstől

LikeBalaton
-
  Ma 01:00 Megyei

Hirdetés - A mobiltelefon vízibiciklizés, csónakázás vagy vitorlázás közben is nálunk van, és folyamatos aggodalmat jelent, hogy beleeshet a vízbe. Ez pedig rányomja a bélyegét az élményre. A megoldás egyszerűbb, mint sokan gondolnák.

A Covid-19 a Balatonról ugyan elterelte a versenyt, de magyar zászló is lengedezett a Giro d'Italián

LikeBalaton
-
  Tegnap 20:40 Utazás

Bár a Giro d'Italia nem jött idén Magyarországra, Valter Attila, a CCC Pro Team kerékpárosa egyetlen magyar versenyzőként büszkén képviseli hazánkat. A verseny eredetileg május 9-én került volna megrendezésre egy budapesti nagy rajttal, számos Balaton parti szakaszt is érintve, a járvány miatt azonban október 3. és 25. közé tették. A budapesti…

Visszafogott év végi ünneplésre készülnek a Balatonnál

Tömeges rendezvényt sehol nem terveznek a Balatonnál, de adventi vásár több helyütt is lesz decemberben. Rövidesen megnyílnak a műjégpályák, idén először Zalakaroson is nyitott korcsolyázóhely gazdagítja a téli sport- és turisztikai kínálatot, de nem maradnak el a hagyományos téli regatták sem.

Keszthelyi útikalauz időutazóknak

LikeBalaton
-
  Tegnap 14:00 Utazás

Hogy lesz a városi sétákból Keszthely múltjába vezető útikönyv? Mi változott az elmúlt évszázad során a Balaton-parti városban? Iski Szilvia, a Helikon Kastélymúzeum történésze mesél nekünk az időben és térben átívelő utazásról, a Keszthelyi kalauz időutazók részére című kiadványról.

Kóstold meg a Fradi kapus balatoni borát!

LikeBalaton
-
  Tegnap 10:00 Megyei

Idén sem panaszkodhat szőlőtermésére Hajdu Attila, a Fradi volt válogatott futballkapusa.

Szofi, a vidrabébi az új lakó Petesmalomban

LikeBalaton
-
  Tegnap 08:00 Megyei

Szofi az új lakója a Petesmalmi Vidraparknak. Mutatjuk a cuki fotókat és a részleteket!

Milák Kristóf Balatonfűzfőn kezdte újra az edzéseket

LikeBalaton
-
  20.10.24 17:00 Bulvár

Koronavírus-fertőzése után ismét edzésbe állt, és a decemberi országos bajnokságra készül Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó.