Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

Sífutás - háttérben a Balatonnal

LikeBalaton
-
  Ma 11:43 Megyei

Érdekes kombináció a Balaton parton: kikötő, vitorlások és egy sífutópálya. Alsóörsön jártunk, ahol minden gyerek kipróbálhatta a sífutást az Eplényből hozott havon.

Lehet-e szánkózni Eplényben?

LikeBalaton
-
  Ma 09:55 Megyei

A szánkózás a télhez tartozik, főleg azoknak, akik még nem szerelmesei a síelésnek vagy snowboard-ozásnak. Utánajártunk mi a helyzet Eplényben, a Síarénában, ha valaki csak csúszna egyet a családdal.

Hatalmas siker a volt a januári GasztroPiknik Zamárdiban

Elképzelted, hogy Zamárdiban ott állsz a parton és isteni balatoni bort kóstolgatsz? És ugyanezt januárban is el tudod képzelni? Ha igen, akkor ott voltál a Balatoni Kör gasztrorendezvényén, melyen szinte moccanni sem lehetett, olyan sokan jöttek össze.

Ultramenő a termálfürdőzés - pláne a barátokkal!

LikeBalaton
-
  Tegnap 17:00 Megyei

A termálvíz sok, a modern életvitelhez kapcsolódó problémára is megoldást kínál. Ne hidd, hogy csak az idős, beteg embereknek van rá szüksége. Nem is gondolnád, hogy milyen jó hatással lehet rád ebben a mai rohanó, munkával és stresszel terhelt világban.

Több mint egymillió vendég fürdött tavaly a Hévízi-tóban

LikeBalaton
-
  Tegnap 14:00 Megyei

Egymilliónál több vendég látogatott tavaly a hévízi Tófürdőbe, ahol nemrég felújítási munkák kezdődtek, megújulnak az öltözők, a vizes helyiségek.

Négy alkalmas borszakkör indul Balatonfüreden

LikeBalaton
-
  Tegnap 12:00 Megyei

Ha valaki állt már tanácstalanul a boltok boros polcai előtt azon gondolkodva, vajon melyik fog illeni a vacsorához, ha hazaérve csak tippelni tudott, hogy melyik pohárba kell tölteni, vagy csak mindig is szerette volna tudni, hogyan kell bort kóstolni, akkor biztosan el tudja képzelni, miről is fog szólni a Füredi Borszakkör a Zelnában.

Hasznos tanácsok korcsolyázáshoz - erre figyelj!

LikeBalaton
-
  Tegnap 10:00 Megyei

Kellemes, szórakoztató időtöltés lehet a korcsolyázás, ha betartjuk az alapvető szabályokat, és odafigyelünk magunkra, illetve társainkra.

Szenzáció a Balatonnál: Sífutópályát építettek Alsóörsön

Alkalomhoz illően Alsíörsnek nevezték át a falut egy napra, ahol igazi telet idéző, kitűnő hangulatban sílécet csatoltak kicsik és nagyok szombaton, a partközeli Sirály parkban, ahol szakemberek ingyenesen oktatták a sífutást.

A tihanyi orgona évszázadokon átívelő útja

LikeBalaton
-
  Tegnap 06:00 Megyei

A Tihanyi Apátság orgonája különleges barokk hangulatával igazi éke a templomnak. A kórusrácson álló 15 tagú angyalzenekar pedig nem csak Magyarországon egyedülálló, de a világban sincs párja.

Honeybeast - napfényes évkezdés!

LikeBalaton
-
  20.01.25 19:27 Megyei

A Reggeli napfény klippel és a dal címével fémjelzett országos turnéval indítja az évet a Honeybeast. Többek között Veszprémben is láthatjuk az első negyedévben a csapatot.

Jön az E10-es benzin. Jó ez a hajómotoroknak?

LikeBalaton
-
  20.01.25 14:00 Vitorlás

2020 januárjától megváltozott a 95-ös benzin összetétele. Az új, E10 jelzésű üzemanyag a régebbi típusú hajómotoroknak nem tesz jót, viszont megelőzhetjük a meghibásodásokat egy kis odafigyeléssel. Szakértői interjú.

Szilveszterkor 50 milliót zsákmányoltak a Balatonnál, most elfogták őket

Több mint 70 rendőr dolgozott azon, hogy kézre kerítsék azokat a betörőket, akik szilveszter éjszakáján betörtek egy balatonszemesi és egy balatonlellei házba. A somogyi kriminalisztika történetében egyedülálló bűncselekményről van szó az elkövetők profizmusát és a nagy kárértéket tekintve.

Halpusztulás a Sión: átépítik a zsilipet, emiatt engedték le a vizet

LikeBalaton
-
  20.01.25 08:00 Megyei

Megkezdődött a balatoni zsiliprendszer átépítése, az elmúlt hetekben a kiliti duzzasztónál földmunkát végeztek, a héten pedig megkezdték ugyanennek a műtárgynak az alapozó munkáit is.

"A Balaton-felvidék gyönyörű, régi házait meg kell őriznünk!"

LikeBalaton
-
  20.01.25 06:00 Megyei

Szűcs Endre építész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja eddig mintegy százhatvan lakóház, présház értékmentő, építészeti munkáiban vett részt a Balaton-felvidéken. Közeledik a hetvenhatodik születésnapjához, a tanítványai szerint azonban az unokák szeretgetése mellett még mindig óriási energiával vesz részt az építészeti értékmentésben is. Ha…

Mérgezik a kutyákat Balatonbogláron? Vagy miért került a virsli a fűbe?

LikeBalaton
-
  20.01.24 17:45 Megyei

Egyelőre nincs válasz arra kérdésre, hogy miért szórt egy férfi felkarikázott virslit Balatonbogláron a vasút melletti füves területre. Mindezt egy hölgy látta kutyasétáltatást közben. A virslit felszedte, le is fagyasztotta, de feljelentést nem akar tenni.