Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Bakancslistás kirándulások #7 - Halápi Tanösvény

LikeBalaton
-
  Ma 06:00 Megyei

A Zalahaláp mellett található Haláp hegynek és a körülötte futó fiatal tanösvénynek számos érdekessége van. Az élővilág bemutatása, az egykori bányászat nyomai és a nemrégiben felállított szoborpark látványa mellett a hegy tetejéről olyan kilátás nyílik elénk, ami lélegzetelállító és egyedülálló.

A vízibiciklin is a biztonság legyen az első!

Amikor elindult a strandszezon, nem lehet elégszer hangsúlyozni a vízi balesetek megelőzésének fontosságát.

Milyen íze van a szigligeti nyárnak?

LikeBalaton
-
  Tegnap 14:00 Megyei

A szigligeti Kisboltot írd fel a balatoni gasztro bakancslistádra, az itt vásárolt alapanyagokból olyan reggelit, ebédet vagy vacsorát készíthetsz, amitől te leszel a vendégeid abszolút kedvence!

Örömünnep a Balatonnál: a települések használhatják a kikötőket

LikeBalaton
-
  Tegnap 13:09 Megyei

Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) vezérigazgatója és a balatoni polgármesterek aláírták a szerződést, mely szerint a hajózási társaság nem adja el a településeken a tulajdonában levő kikötőit, azokra 25 évre ingyenes használati jogot biztosított, ahogy eddig is jellemző volt - mondta el Koncz Imre, Balatonakali polgármestere, aki az

Itt a nagy balatoni fröccskörkép!

Kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés, házmester? Fehér bor vagy rosé az alapja? Teszel bele málnát, levendulát esetleg fenyőrügy szörpöt? A Balatonnál megszámlálhatatlan verzióban készülnek a legjobb fröccsök, gyere, kóstold körbe velünk a tavat!

Megkóstoltuk az Év Fagyiját! Mutatjuk, milyen a passió-karamell

Dobó Norbert balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja, és ő szerezte meg az ezüstérmet is törökmézes vaníliájával.

Liptai Claudia is cirkuszol Balatonlellén, Zamárdiban kipróbálhatjuk a zsonglőrködést

Július 10-11-én cirkuszok éjszakája! Lellén már péntek délelőtt, balatoni elefántfürdetéssel kezdődik a cirkuszünnep, Zamárdiban pedig híres bohócokat és neves zsonglőrt is láthatunk a porondon.

Ma nem látsz ennél szebbet! Gyönyörű balatoni fotók az üstökösről

A déli partról fényképezte le a NEOWISE-üstököst Schmall Rafael, neves asztrofotós. A július 8-án, hajnalban készült felvételeken egyszerre látszanak az északi part hegyei és a különleges égi jelenség, amelyekhez még egy fénylő felhő is díszletként szolgált.

Késsel-villával ássuk meg saját sírunkat – Mindennapi függőségeink Zacher Gáborral

LikeBalaton
-
  20.07.08 16:00 Megyei

Ha a Hévízi-tó 96 százalékos alkoholból lenne, akkor azt a magyarok évente háromszor kiinnák. És nyilván folyamatosan Keszthelyen állna a sor vége…

Újdonság a Balaton-átúszásban: féltávot is lehet úszni!

LikeBalaton
-
  20.07.08 15:15 Megyei

Az idei év újdonsága: a Lidl Balaton-átúszás Féltáv, azaz egy 2.600 méteres rövidebb táv, amely Balatonboglárról indul. A résztvevők beúsznak 1300 métert, majd visszafordulnak és azonos pályán érnek célba az átúszókkal.