Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 88 hír

Karácsonyi angyalokat keresnek a siófoki kutyusoknak

LikeBalaton
-
  Ma 10:00 Megyei

Egy különleges felhívást tett közzé a Siófoki Állatvédő Alapítvány. Karácsonyi angyalokat keresnek azoknak a kutyusoknak, amelyek az idei ünnepeket egészen biztosan a menhelyen töltik. Nekik van a legnagyobb szükségük a támogatásra, angyal pedig bárki lehet, aki adományoz.

Hétvégi programajánló - a hidegebb napokon sem fogsz unatkozni a Balatonnál

LikeBalaton
-
  Ma 07:00 Megyei

A következő héten már jövünk a karácsonyi vásárokkal és a Mikulás-napi, valamint adventi programokkal. De addig sem fogsz unatkozni, ha a Balatonnál szeretnétek eltölteni a hétvégét. Ilyenkor is nagyon színes a kínálat, csupán melegen kell öltözni és már indulhat is a programfelfedezés a magyar tenger körül. Segítünk választani!

A horgászatot és a balatoni halakat is népszerűsítették a Bakony Expón

LikeBalaton
-
  Tegnap 17:00 Megyei

Kiemelt szerepet kaptak a halak és a halfogyasztás az elmúlt hétvégén megrendezett 6. Bakony Expón. A Peca-Kunyhó sátra az élő halakkal – kortól és nemtől függetlenül – rengeteg érdeklődőt vonzott.

A veszprémi cukrászlány anyukaként kezdett süteményekkel foglalkozni

A kislánya első születésnapjáig piskótát is alig sütött, de Reichert Míra akkor úgy döntött, valami különleges tortá­val szeretné megörökíteni a nagy napot. Nem is sejtette, hogy alig pár év múlva világbajnokságon indul majd a tortájával.