Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Manu Delago az A38 Hajón – Kedden este Budapesten lép fel a handpan egyik legnevesebb művésze

Lángoló
-
  Ma 16:13 Zene

Utolsó hetéhez érkezett az idei CAFe Budapest, a régió legfontosabb összművészeti fesztiválja. The post Manu Delago az A38 Hajón - Kedden este Budapesten lép fel a handpan egyik legnevesebb művésze first appeared on Lángoló.

Popmetálos kataklizma, kis földtörténeti tanulmánnyal – Meghallgattunk négy metállemezt

Lángoló
-
  Ma 14:45 Zene

Megkritizáltuk gyorsan a Heathen, az Amaranthe (képünkön), a The Ocean és a Kataklysm lemezeit. The post Popmetálos kataklizma, kis földtörténeti tanulmánnyal - Meghallgattunk négy metállemezt first appeared on Lángoló.

Budapestről is jelentkezik majd a 2020-as MTV EMA gála

Lángoló
-
  Ma 14:12 Zene

Az eseményt a Little Mix vezeti majd, akik jelöltek is a versenyen. The post Budapestről is jelentkezik majd a 2020-as MTV EMA gála first appeared on Lángoló.

Ó, kapitány – Premieren a BAAB legújabb klipje

Lángoló
-
  Ma 12:34 Zene

A BAAB zenekar idén sem tétlenkedett., bár az év számukra sem a tervezettek szerint alakult The post Ó, kapitány - Premieren a BAAB legújabb klipje first appeared on Lángoló.

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

Lángoló
-
  Ma 12:26 Film

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit. The post Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén first appeared on Lángoló.

Az Apple újra feltalálta az MTV-t

Lángoló
-
  Ma 12:08 Infotech

Zenei csatornát indítottak klipekkel, slágerlistával és premierekkel. The post Az Apple újra feltalálta az MTV-t first appeared on Lángoló.

Meghalt José Padilla, az ibizai Cafe del Mar legendás DJ-je

Neve összenőtt a naplementés lounge-zsal. The post Meghalt José Padilla, az ibizai Cafe del Mar legendás DJ-je first appeared on Lángoló.

Félig titkos progresszív világsztár – Solaris-vinyl új keveréssel és bónusszal

Lángoló
-
  Ma 10:21 Zene

Tavaly megjelent nagylemezük kapott új kiadást. The post Félig titkos progresszív világsztár – Solaris-vinyl új keveréssel és bónusszal first appeared on Lángoló.

Nagyon furcsán kell irányítani a Huawei hangzásban is erős fülhallgatóját

Lángoló
-
  Tegnap 17:38 Infotech

Leteszteltük a Huawei Freebuds Pro-t, ami zajszűrésben nagy, egy májkrémes kenyér viszont rávilágít az Achilles-sarkára. The post Nagyon furcsán kell irányítani a Huawei hangzásban is erős fülhallgatóját first appeared on Lángoló.

Wanted Podcast #15 // „Soha nem utáltam az életemet” – beszélgetés Szabó Benedekkel

Lángoló
-
  Tegnap 14:40 Zene

Szabó Benedek az elmúlt 10 év egyik legfontosabb figurája a magyar könnyűzenében. The post Wanted Podcast #15 // „Soha nem utáltam az életemet” – beszélgetés Szabó Benedekkel first appeared on Lángoló.

A 90-es években még jók voltak a fesztiválok – Frissítgesd a fesztiválgenerátort és zokogj felette!

Lángoló
-
  Tegnap 14:21 Zene

Hát kik léptek már fel ezeken!? A mai fiatalok már azt sem tudják kik ezek. The post A 90-es években még jók voltak a fesztiválok - Frissítgesd a fesztiválgenerátort és zokogj felette! first appeared on Lángoló.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Lángoló
-
  Tegnap 12:17 Film

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni. The post Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház first appeared on Lángoló.

Új Refused-EP jön, már van is róla egy dal

Lángoló
-
  Tegnap 11:57 Zene

Bónuszként pedig egy teljes EP, amit SAMURAI név alatt adtak ki a Cyberpunk 2077 nevű játékhoz. The post Új Refused-EP jön, már van is róla egy dal first appeared on Lángoló.

Sosem adta zenéjét reklámokhoz a Beastie Boys, most egy kampányfilm miatt kivételt tettek

Lángoló
-
  Tegnap 11:26 Zene

Joe Bidennek engedélyt adtak, de korábban annak ellenére lettek milliomosok reklámzenéből, hogy sosem engedélyezték a felhasználást. The post Sosem adta zenéjét reklámokhoz a Beastie Boys, most egy kampányfilm miatt kivételt tettek first appeared on Lángoló.

BRÉKING! Max Cavalera levágta a rasztáját (jöhet az a párna)

Lángoló
-
  Tegnap 10:34 Zene

Vége egy korszaknak. The post BRÉKING! Max Cavalera levágta a rasztáját (jöhet az a párna) first appeared on Lángoló.