Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

110 nm-es loft lakás az egykori Gizella malomban

Lakberinfo
-
  17.10.18 18:36 Otthon 

A belső kétszintes frissen berendezett loft lakás a ház negyedik emeletén található, erkélye kellemes látványt nyújt a Tinódi utcára, és közel van a Duna parthoz.

Így tegyük vonzóvá ingatlanfotóinkat

Lakberinfo
-
  17.10.17 14:36 Otthon 

A leggyakrabban csak a minőségi fotókon múlik, hogy egy potenciális vevő megtekinteni-e a lakást vagy sem. Mit érdemes és mit nem érdemes tehát láttatni az ingatlanfotókon?

Lassan beköszönt az igazi ősz, tudd meg mikor kell bevinni a növényeidet!

Lakberinfo
-
  17.10.17 12:36 Otthon 

Most még olyan meleg van, hogy a tavaszi virágzású orgona is újra kibontotta szirmait. De azért már készenlétben kell állnod, hogy időben bevidd a szabadban nyaraltatott szoba- és balkonnövényeidet a teleltetőhelyükre.

Újjáéledő 65 m2-es budapesti lakás a vigalmi negyed közelében

Lakberinfo
-
  17.10.16 15:33 Otthon 

Budapest belvárosában sok a szép homlokzatú, ám lehangoló állagú egykori bérház. A jó hír az, hogy ezekben a tömbökben egyre több a ragyogóan berendezett és felújított modern lakás.

Kényelmes étkezővel a családi együttlét is nagyobb élmény

Lakberinfo
-
  17.10.15 17:33 Otthon 

Válassz a komfortos és stílusos étkezőszék és étkezőasztal kombinációkból a Rio Design Lakberendezés bemutatótermében, vagy kérj ajánlatot online!