Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Londoni loft lakás lazulós nappalival és nagy szigetes konyhával

Lakberinfo
-
  Ma 14:18 Otthon

London egy meghatározó iparváros volt a történelem során, így bőségesen találunk itt lakássá alakítható épületeket. Néz meg ezt a gyönyörűen berendezett lakást, ami minden részletében a loft stílust testesíti meg.

Régi kőépületeket idéző dekoráció egyedi tervezésű Otti sarokelemekkel

Lakberinfo
-
  Tegnap 23:18 Otthon

Az alábbiakban az Otti termékek, mint a természetes kövek megjelenését valósághűen idéző megoldások alkotói világába nyújtunk bepillantást.

Földszínekre hangolt 191 m2-es szentpétervári lakás

Lakberinfo
-
  Tegnap 14:12 Otthon

Ez a négyszobás, 191 m2 alapterületű lakás Szentpétervár szívében, a Krestovsky DeLuxe lakóparkban található. A tervezők a lakberendezésnél a fő hangsúlyt a földszínek kombinációjára fektették.

Új felülettel megjelenő metró csempe sorozat változatos színekben

Lakberinfo
-
  19.10.17 16:06 Otthon

A metró csempék és általában a falicsempe design évről-évről megújul, frissül és változatos formákat ölt. Egy új modern-klasszikus metró csempe változatot mutatunk!

Így teremts luxust a fürdőszobában!

Lakberinfo
-
  19.10.14 19:21 Otthon

Minden évadnak megvannak a sztárjai, a RAVAK-nál azonban időtálló megoldásokat találsz, amelyek csodát művelnek a legapróbb fürdőszobával is.

Nem mindennapi lakberendezés egy frissen átadott kaliforniai álomotthonban

Lakberinfo
-
  19.10.12 23:36 Otthon

Idén került átadásra az RDM kivitelező csapattól a Home 10 projekt. Ez egy hatalmas ház, ahol minden helyiség egyben egy közösségi tér is.