Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Régi malomépületből egy káprázatos otthon

Lakberinfo
-
  19.05.25 14:39 Otthon

Egy több mint 160 éves malomépületet mentette meg egy család Wisconsin államban. A felújítást követően mesés átalakuláson ment keresztül.

Meglepően izgalmas lett a sötét színek használata ennél a lakásnál

Lakberinfo
-
  19.05.24 16:27 Otthon

A ZOOI Interior Studio szokatlan színpárosításaival igazi drámai enteriőröket hoznak létre. Eklektikus lakberendezés az új generációs tehetséges ukrán tervezőktől.

Akár 20% kedvezmény BoConcept dán design étkezőbútorokra!

Lakberinfo
-
  19.05.23 15:27 Otthon

Ünnepelje a nagy pillanatokat stílusosan, kényelemben. Mi most 10% árkedvezményt adunk minden étkezőasztalra és étkezőszékre. Vagy válasszon egy komplett étkezőgarnitúrát és takarítson meg 20%-ot.

5 dolog, amit tudnod kell a robotfűnyírókról és telepítésükről

Lakberinfo
-
  19.05.23 13:27 Otthon

Egy robotfűnyíró megvásárlása új színre fogja emelni a kertgondozást, de érdemes tisztában lennünk néhány fontos dologgal, ami a készülék telepítését illeti.

Exkluzív szépségsziget belsőépítészeti tervei a DD Interior Studiótól

Lakberinfo
-
  19.05.22 16:27 Otthon

Egy exkluzív szépségsziget megalkotásával bíztak meg az ügyfelük a DD Interior Stúdiót. A cél az volt, hogy a belső tér sugallja a magas minőségi szolgáltatást és kellemes teret adjon a vendégeknek kikapcsolódni, ellazulni, akár egy szigeten.

Gyerekszobai bútorok, emeletes és autóságyak kényelmesen webshopból

Lakberinfo
-
  19.05.22 12:27 Otthon

Az Enterieur Webáruház gyerekszobai bútorok és kiegészítő bútorok egész sorát kínálja azoknak, akik gyermekük részére élvezhető, játékos és igényes környezetet szeretnének teremteni.