Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Karakteresen felújított és berendezett belvárosi 41 m2-es lakás a Nagymező utcában

Lakberinfo
-
  Tegnap 00:00 Otthon

Kis lakások esetében talán az egyik legnehezebb feladat, hogy egységes karaktert adjuk a belső tereknek. Cikkünkben Csendes-Kálmán Szilvia és Sinkovics Viktória lakberendezők munkáját ismerhetitek meg.

Ágyak és tárolóbútorok most kedvezménnyel a BoConceptnél

Lakberinfo
-
  Tegnap 00:00 Otthon

A BoConcept üzletek átmenetileg zárva tartanak de online minden ügyféllel kapcsolatban állnak. Ismerd meg az új Április akciós ajánlatokat!

Luxus ágynemű kollekciók Portugáliából

Lakberinfo
-
  20.04.07 00:00 Otthon

Az Amalia 1922 óta fejleszt és készít luxus és művészi textíliákat Portugáliában, amelyeket a portugál kultúra és gyönyörű tájai ihlettek.

Egyedi tervezésű hazai burkolatok kertbe, teraszra, autóbeállókba

Lakberinfo
-
  20.04.06 00:00 Otthon

A tavasz beköszöntével kertünk ismét főszereplőjévé válik életünknek. Gondoljuk át lépésről lépésre, milyen burkolatokra lesz szükségünk a tökéletes kert és terasz kialakításához!

A Rio Design aktuális nyitva tartása az átmeneti időszak alatt

Lakberinfo
-
  20.04.05 00:00 Otthon

A MaxCity földszintjén két Rio Design bemutatótermet is találunk. Az üzletek az átmeneti időszakban is látogathatók 10 és 15 óra között.

Inspiráló egyterű konyha és nappali halvány púderrózsaszín árnyalatokkal

Lakberinfo
-
  20.04.05 00:00 Otthon

A halvány púderrózsaszín egy nagyon kellemes nőies árnyalat, ami egyszerre visszafogott és elegáns. Ezeken a professzionális látványterveken is ez a tónus dominál.

Kettéválasztott lakásból két pici minigarzon dobogós rejtett ágyakkal

Lakberinfo
-
  20.04.04 00:00 Otthon

A kettéválasztott lakások profi kivitelezője a TimeLessDesign Budapesten a Haller utcában alakított ki két minigarzont a leendő tulajdonos számára igényes felújítással, színes és ötletes lakberendezéssel.