Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

IoT és VR alapú megoldások is nyertek a Vodafone Digitális Díjon

Kütyü
-
  Tegnap 20:15 Mobiltech

Megvannak a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díj nyertesei. A 6 tagú zsűri 144 pályamű közül 8 nyertest hirdetett. Három kategóriában díjazták a legjobb pályaműveket: Digitális Gyerekek, Digitális Családok, Digitális Nonprofit szervezetek.

Növekedéssel kezdte az évet a Huawei

Kütyü
-
  Tegnap 18:45 InfotechHuawei

A Huawei Technologies közzétette idei első negyedéves, nem auditált üzleti eredményeit. A cég árbevétele 2019 első három hónapjában elérte a 179,7 milliárd jüant, amely 39 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A vállalat nettó profitrátája nyolc százalék volt, ami enyhe növekedést jelent 2018 első negyedévéhez…

Elindult az első európai kereskedelmi 5G hálózat

Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken,…

A Telekom az első az online mobiltelefon-értékesítésben

2018-ban a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derül ki a GKI Digital piacelemzéséből.* Az elemzőcég mérései szerint az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2018-as online forgalmának harmadát adja a Telekom online értékesítési platformja.

QR kódon alapuló technológiát fejlesztett ki a Midi Kft.

A Széchenyi 2020 programban meghirdetett Ginop-2.1.7-15 – Prototípus, termék, technológia és szolgáltatásfejlesztés pályázati kiíráson a Midi Mobil ID Innovációs Kft. 49,95 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert kutatás-fejlesztési projektjének megvalósítására.

Szintet lépett a gaming Magyarországon!

Kütyü
-
  19.04.24 10:07 InfotechIKO

A számítógépes játékok pár évtizeddel ezelőtt még alacsony költségvetéssel, szűk rajongói körnek készültek; mára azonban egy teljes iparág nőtt ki belőlük: mind a mögöttük álló tőke, mind pedig a célcsoport sokszorosára nőtt. Az IKO Digital új márkája, a MetaBro ennek a hatalmas közönségnek szeretne olyat nyújtani, amire eddig még nem volt…

Vízálló és kalandra kész fényképezőgép

A Nikon bemutatja a Coolpix-család legújabb tagját, a kalandkedvelő Coolpix W150 fényképezőgépet. Vízálló, ütésálló, fagyálló és porálló – ez a kompakt kaland-fényképezőgép bárhová elkíséri, és igazán könnyen kezelhető.

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit

Kütyü
-
  19.04.23 12:02 InfotechSony

A World Photography Organisation kihirdette a Sony World Photography Awards 2019 fotópályázat végső győzteseinek névsorát.

Valódi fekete árnyalatok, élethű színek

Az AG8 Bravia 4K HDR Oled TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Becsekkolt Budapestre is a Like Locals

Kütyü
-
  19.04.22 11:19 MobiltechGoogleUtazás

Budapestiek mutathatják meg Budapestet turistáknak, az App Store-ban és Google Play-ben elérhető Like Locals újgenerációs mobilapplikáción keresztül. 

Tízből négy magyar nyomkodja a telefonját a volán mögött

Tízből négyen használják az okostelefonjukat vezetés közben, közülük pedig minden ötödik ember üzeneteket és közösségi médiás bejegyzéseket is szokott írni az autóban – a többi közt ez derül ki az Aegon reprezentatív felméréséből. 

Az AI nemcsak tudja, hogy mit lát, hanem ismeri is

Kütyü
-
  19.04.21 09:49 MobiltechRobotTelefon

Elég csak célozni és ellőni azt a körülbelül 25 000 szelfit és a még ennél is lényegesen több képet – amelyet egy ember átlagosan élete során készít –, hogy mesteri fotókat kapjunk a mesterséges intelligencia támogatásával. Egyre fontosabb szerepet tölt be az életünkben a vizuális történetmesélés, így az okostelefon márkák – köztük a Honor is…

Kis testben az óriások ereje

Kütyü
-
  19.04.20 08:48 InfotechKameraTelefon

A technológia fejlődésével az eszközök folyamatosan egyre kisebbek. A legjobb példa erre a telefonok kamerája: ahhoz, hogy olyan fényképet csináljunk a 90’-es években mint ma egy telefonnal, egy vállról indítható rakétavető méretű masinát kellett használni. Mára pedig már a kisujjunk hegyén is elfér egy ilyen kamera. Ez a tendencia egy…