Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Miért védd a kutyád máját gyógynövényekkel?

Talán először azt kellene tisztázni, hogy MITŐL is kellene a kutyáink máját megóvni? Mert alkoholt nem isznak, legalábbis nem ez a jellemző. A májat azonban nem csak a szeszes ital teheti tönkre, hanem például vírusok, testidegen vegyszerek vagy akár a stressz károsíthatják nagymértékben.

A Rex alapítvány szerint a közösségépítés a kulcs

A Rex Kutyaotthon Alapítvány két közösségi kezdeményezést is indított 2017 novemberében. 22-én megnyitotta új közösségi terét, az Angyalkertet, valamint bemutatta egy országos állatvédelmi oktatási központ, a Felelős Állattartás Házának terveit.

Szebb jövőt építenek a kutyáknak és kutyásoknak - segítsetek egy-egy szavazattal!

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 14:15 Állatvilág 

Kutyás egyesületek, szervezetek is indulnak egy olyan pályázaton, melyen a legjobbak jelentős szakmai és anyagi támogatást nyerhetnek el - szavazz rájuk, hogy tovább támogathassák az állatvédelmet, a bajban lévő kutyákat, valamint a kutyás életmódot és a felelős állattartás tudatosítását!

A kutyatartók tovább élnek!

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 06:00 Állatvilág 

Legalábbis kisebb kockázattal alakulnak ki náluk olyan betegségek, amik közelebb hozhatják az életük végét. Ezt mi, kutyások eddig is tudtuk/sejtettük, ám most tudományos bizonyíték is érkezett elméletünk igazolására.

7 év börtönt is kaphat, aki nem biztosít menedéket a fagy elől kutyájának

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.21 13:30 Állatvilág 

Pennsylvania állam új törvénye szerint súlyos büntetésre számíthat az, aki a téli fagyok idején nem biztosít állatának megfelelő menedéket, ahova az behúzódhat a zord időjárás elől.

Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.21 06:00 Állatvilág 

Egy reptéren hagyta “feleslegessé” vált kutyáját a gazda - belegondolni is borzalmas, mit élhetett át a kutya: zavarodottság, kétségbeesés majd a végtelen magány és reménytelenség.

Alacsony vérnyomásra gyógynövények

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.20 13:00 Állatvilág 

Talán meglepő, de a kutyáknak is lehet alacsony a vérnyomása, habár jóval ritkábban fordul elő, mint az embereknél.

A kutyák őszinte szeretete a szörnyű emlékek hatását is enyhíti

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.20 06:00 Állatvilág 

Legjobb barátaink még a poszttraumás stressz-zavarban szenvedő betegeken is képesek segíteni önzetlen szeretetükkel.

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.19 07:15 Állatvilág 

Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

Hogyan legyél kutya?

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.18 07:15 Állatvilág 

Milyen egy igazi kutya? Hogy kell viselkednie, mit kell csinálnia, hogy mindenki tudja róla: ő egy igazi, vérbeli kutya? Egy grafikus páros által elképzelt eb megtanítja mindenkinek a kutyalét igazságait!

Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is!

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.17 14:45 Állatvilág 

A fekete kutyák is gyönyörűek! És nem kevésbé vágynak a szeretetre, egy gondoskodó gazdira és egy meleg otthonra, mint fehér, barna, vagy épp tarka társaik. Mégis, ha az örökbefogadási esélyekről van szó, a fekete bundájú állatok helyzete elszomorító.

Börtönbe került egy brit férfi, mert nem biztosított megfelelő orvosi ellátást kutyáinak

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.17 06:00 Állatvilág 

Egy brit férfi kutyái közül kettő súlyos betegségben szenvedett, és a gazda ahelyett, hogy állatorvoshoz vitte volna őket, inkább az otthoni kezelést választotta. A helyzetet súlyosbította, hogy embereknek szánt gyógyszerrel próbált segíteni állatain.

Így élnek az ördögfiókák - Két rosszcsont kölyökkutya története

Kutyabarát Helyek
-
  17.11.16 14:00 Állatvilág 

Kölyökkutyával az élet - rengeteg öröm, nevetés, de sok bosszúság is kíséri az apróság rosszalkodását. A két németjuhász kalandjaiból egy egész könyvre való élmény összegyűlt, amiket most a kutyabarátok is kézbe vehetnek.