Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Hazatértek Mátyás király corvinái

KultúrPart
-
  Tegnap 17:15 Kultúra

Számos pompás corvina és más díszkódex érkezett magyar gyűjteményekből és a világ távoli pontjairól, New Yorktól Párizson keresztül Bécsig az Országos Széchényi Könyvtárba, melyekből kiállítást rendeztek.

Improvizáció és kortárs komolyzene fúziója

KultúrPart
-
  Tegnap 17:11 Kultúra

A Budapest Improvisers Orchestra kilenc kreatív zenész vállalkozása arra, hogy eltörölje a kortárs komolyzene és az improvizatív zene közti határokat – legutóbb január 20-án léptek fel az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál keretében.

Legyél Te a legügyesebb appfejlesztő!

KultúrPart
-
  19.01.18 16:58 Kultúra

Ismét meghirdették a Future Makers Nagydíjat, melyre január 21-ig nevezhetnek a programozás és a különböző hasznos alkalmazások iránt érdeklődő diákok.

Best of kortárs

KultúrPart
-
  19.01.18 13:44 Kultúra

Különleges lemezbemutató koncertet ad a Modern Art Orchestra a BMC koncerttermében január 20-án este fél nyolctól. A repertoáron a legjobb magyar zeneszerzők szerepelnek, de lesz egy Stravinsky is!

Újra Budapest Táncfesztivál!

KultúrPart
-
  19.01.18 11:20 Kultúra

Egyedülálló magyarországi bemutatókkal, külföldi és hazai sztárokkal, budapesti premierekkel készül a február 15-én induló Budapest Táncfesztivál.

Indul a 2019-es szezon a Gasztrosétányon!

KultúrPart
-
  19.01.17 17:01 Kultúra

Január 19-én a már jól ismert és sokak által kedvelt Téli Etyeki Pikniken élvezhetjük, mi szem-szájnak ingere.

Ilyen csodálatos még soha nem volt a drogfüggőség

KultúrPart
-
  19.01.17 12:04 Kultúra

Nic Sheff 18 éves korára minden drogot kipróbált, édesapja, David pedig kétségbeesetten próbálja megérteni és megállítani a gyilkos függőséget: ezt meséli el a Csodálatos fiú.

Ha rafinált és érzékeny a rendezés

KultúrPart
-
  19.01.15 12:14 Kultúra

Sokszínű, rendkívül profi és számos filmben is feltűnik a magyar anyanyelvű szlovén színésznő, Alida Bevk, akit most a Láthatáron Csoport A megmentő c. előadásban láthat a közönség január 17-én.