Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Zenés kutyakiképzés a Millenárison

Tíz éven felülieknek szóló táncjátékot mutat be a Nemzeti Táncszínház, a darab főhőse egy Tofu P. Potter névre hallgató kutya, aki felvételt nyert a Kutya Művészeti Akadémiára.

Világsztárok kincsei

KultúrPart
-
  Tegnap 08:37 Kultúra

Vasárnaptól újra jelentkezünk az MTVA csatornáin Kincskereső c. műsorunkkal, ezúttal három világhírű magyar művész munkáit mutatjuk be.

Álomszerű báj, és egy alacsony frekvenciás oszcillátor

KultúrPart
-
  20.10.26 17:54 Zene

Október 27-én mutatja be új albumát a Nagy Anna kvintett az Opus Jazz Clubban. A lemezről, és a hosszú távú tervekről nagy Emma mesélt.

„Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!”

KultúrPart
-
  20.10.26 07:54 Kultúra

A chicagói 7-ek tárgyalása több szempontból sem tökéletes, de kellően aktuális és hatásos mű az Egyesült Államok egyik leghíresebb koncepciós peréről.

Misztikus testek emlékei

Október 27-én debütál Gergye Krisztián Társulatának új darabja A test emlékezete a Nemzeti Táncszínházban.

Milyen a Derkósok helyzete?

KultúrPart
-
  20.10.23 16:49 Kultúra

Az idei Art Marketen bemutatkoznak a Derkovits-ösztöndíjasok is, akik Helyzet? címmel ön- és társadalomelemző alkotásokat mutatnak be október 25-ig a Millenárison.  

Weöres Sándor és a forradalom

KultúrPart
-
  20.10.22 19:55 Kultúra

Lehet-e apolitikus egy költő? Szerzőnk, aki Weöres és Hamvas Béla életművének szakértője, izgalmas és aktuális gondolatai Weöres '56-os forradalomhoz fűződő viszonyáról.

Tánc az összetartozásról

KultúrPart
-
  20.10.22 09:55 Kultúra

Október 24-én mutatja be a Nemzeti Táncszínházban a Gyertyaláng című, Trianon tematikájú darabját a Duna Művészegyüttes. Az előadás koreográfusával, Juhász Zsolttal beszélgettünk.