Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A Tabán titkai

KultúrPart
-
  Tegnap 11:10 Kultúra

Izgalmas kiállítás nyílt a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában, amelynek középpontjában az egykori szerb székesegyház áll.

Lehetsz gyenge és erős is egyszerre

KultúrPart
-
  18.11.12 19:43 Kultúra

A Breivik-merényleteket feldolgozó 22 Julyban alig ismerni rá Paul Greengrass-re – de ez egyáltalán nem baj.

Barbár mesék

KultúrPart
-
  18.11.11 07:46 Kultúra

A Conan kegyetlen kardja igényes megjelenésű, kemény borítós képregény gyönyörű rajzokkal – de akkor is csak egy ponyvafantasy.

Különleges lemezzel jelentkezett Dés László

Bár korábban szerzőként és hangszeres előadóként hatalmas ismertségre és népszerűségre tett szert  és nagy slágerek sora fűződik nevéhez, ám soha korábban előadói anyaga nem született.

Véget ért a mesterkurzus

KultúrPart
-
  18.11.09 12:00 Kultúra

Október 1. és 6. között tartotta az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány zeneszerzőknek és karmestereknek szóló mesterkurzusát, melyről a Kultúrpart csapata forgatott kisfilmet.

Indul a Héttorony!

Idén november 7. és 20. között rendezik meg a Héttorony Fesztivált, amely a legjobb világ- és népzenéket viszi el Makovecz Imre tereibe. 

Az igazi osztályellenség

KultúrPart
-
  18.11.08 18:31 Kultúra

A néma forradalom egy kelet-német osztály történetén keresztül mutatja be, hogy hogyan reagál az állampárti gépezet, ha úgy érezi, egyesek másként gondolkodnak a világról, mint ahogy azt szabad volna. 

Szőni kéne!

KultúrPart
-
  18.11.08 10:50 Kultúra

Képzelt Riport - ja, csak a XXI. századról címmel a klasszikus zenés darab újszerű feldolgozását mutatják be november 9-én az OFF Kultúrszövőgyárban.

Különleges kínai mesét mutat be a Kolibri Színház

KultúrPart
-
  18.11.07 13:01 Kultúra

A császárfiú álma c. zenés mesejátékot Jókai Mór A leaotungi emberkék című meséje nyomán Horváth Péter írta és Novák János állította színpadra, aki egyúttal az előadás zeneszerzője is.

Győz a szerelem

A XX. századi opera-repertoár két remeke csendül fel a Nemzeti Filharmonikusok előadásában november 11-én az Olasz Kultúrintézetben, Hamar Zsolt vezényletével.