Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

A koronavírus hatására futótűzként terjed az érintésmentes kézbesítés

Kosárérték
-
  Tegnap 11:00 Gazdaság

A Covid-19 vírus következtében a látványosan fejlődik az érintésmentes kézbesítés. A magyar szolgáltatók is villámgyorsan "járványüzemmódba" váltottak.

5 jó tanács, hogy a legjobb árakkal induljon a webáruházad

Kosárérték
-
  20.04.08 09:30 Média

Az árazás, az árérzet a kínált szolgáltatások mellett az egyik legfontosabb tényező, amely alapján a vásárló meghozza a döntését.

Mit akarnak majd a vásárlók az “új normák” korában?

Kosárérték
-
  20.04.07 10:14 Gazdaság

A Nielsen globális piackukató legutóbbi felmérései alapján azt állítja, hogy a járványhelyzet tartósan fogja megváltoztatni a fogyasztói szokásokat, amely a kereskedelemben is hangsúlyáthelyeződéseket eredményez majd.

Nagy siker az Amazon automatizált zöldségese

Kosárérték
-
  20.04.06 10:28 Gazdaság

Az Amazon nemrégiben megnyitotta az első, nagy méretű, teljesen automatizált Amazon Go zöldséges kioszkját a koronavírus által legjobban sújtott Egyesült Államokbeli városban, Seattle-ben.

A sikeres termékbevezető kampány titkai

Kosárérték
-
  20.04.03 10:18 Média

Egyes kereskedelmi iparágakban népszerű stratégiai eszköz, hogy egy új termék bevezetését előértékesítési kampánnyal kötik össze. Ez a taktika nem csak a videojáték-ipar privilégiuma, más szektorok marketingesei éppúgy élnek vele.