Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Online adventi Halász Judit koncert a Vígszínházból

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban, idén december 6-án délutánra lehet megváltani a művész ünnepváró online koncertjére a jegyeket

Ferencváros díszpolgára díjat adományozott Kurtág György zeneszerzőnek a kerület polgármestere

A koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú óvintézkedések mellett adta át Baranyi Krisztina polgármester és két alpolgármestere, Döme Zsuzsanna és Reiner Roland kedden a Budapest Music Centerben a díjat a 94 éves mesternek

Meghosszabbították a 360 Design Budapest online kiállítást

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a kortárs designtárgyakat felvonultató 360 Design Budapest online kiállítást.

Az Örkény Színház újra Vers Csak Neked akciót rendez

Itt az advent, jönnek az ünnepek, ezért az Örkény Színház felújítja VERS CSAK NEKED akcióját. Kérjük, gondoljanak azokra, akik egyedül vannak ilyenkor, a járvány miatt nem is mozdulhatnak ki és örülnének annak, ha felhívnánk őket egy-egy kedves költőjük versével.

Spanyol művészetpirulák a Cervantes Intézettől

Havonta jelentkező online sorozatban ismerhetjük meg a Szépművészeti Múzeum spanyol gyűjteményének remekműveit.

Denzel Washington az évszázad (eddigi) legjobb színésze

Koronán túl
-
 20.12.02 15:36Életmód

Érdekes nevek bukkantak fel a New York Times évszázad színésze összeállításában.

Online követhetők a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjei

Decembertől online követhetők a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjei, az első virtuális előadás csütörtökön látható a Filharmónia Magyarország szervezésében.

A dal a miénk – A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

Koronán túl
-
 20.12.01 15:25Életmód

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

Bécs és Budapest párhuzamos városképei a 20. századból

Koronán túl
-
 20.12.01 13:07Életmód

A kiállítás urbanisztikai szempontból vizsgálja a két főváros közti hasonlóságokat az első világháború utáni időszaktól a "rövid 20. századig", vagyis a hetvenes évekig.

Látható Charles Darwin kézirata A fajok eredete c. híres művéből

Koronán túl
-
 20.11.30 12:54Életmód

A fajok eredete című könyv első vázlatát kézzel írta Charles Darwin, amelyből alig maradt fenn néhány oldal az utókor számára.

Spilák Klára rövidfilmes alakítását díjazták New Yorkban

Koronán túl
-
 20.11.29 14:30Életmód

A New York-i The Short Film (SOFIE) Awards legjobb női mellékszereplőnek járó díját kapta Spilák Klára a Kimaradt körök című filmben nyújtott alakításáért.

Folytatódik a VígSTREAMház Máraival!

Koronán túl
-
 20.11.29 08:00Életmód

Az 1938. március 12-i eseményektől indítja a történetet Márton László rendező, amikor a náci Németország csapatai Anschlusst hajtottak végre Ausztriában, vagyis az ország megszűnt függetlennek lenni.

Újra büszkélkedhetünk a Rubik-kockával

Koronán túl
-
 20.11.28 15:00Életmód

Rubik-kocka bútort készített a tokiói olimpiai stadion sztárépítésze.

Indult az e-Trafó

Koronán túl
-
 20.11.28 07:00Életmód

Startolt a Trafó online programsorozata, ahol virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások is várják az érdeklődőket.