Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Táncolj, Debrecen!

KoncertHu
-
  Ma 11:54 Zene  Debrecen Hollandia

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város címmel esti karneváli felvonulást rendeznek a Debrecen belvárosában.

És akkor Zrínyi ismét kirohan...

KoncertHu
-
  Ma 11:33 Zene  Zrínyi Miklós

Ismét hagyományőrzők elevenítik fel Zrínyi Miklós kitörését Szigetváron a Zrínyi Napokon, amelyet idén szeptember 6. és 9. között rendeznek meg.

5 év után ősszel új albummal jelentkezik a Hellogoodbye

KoncertHu
-
  Ma 11:21 Zene 

Az együttes az októberben érkező új albumról adott egy kis ízelítőt az augusztus elején megjelentetett új videóval és dallal, ez a S’Only Natural.

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

KoncertHu
-
  Ma 11:09 Zene 

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

KoncertHu
-
  Ma 11:03 Zene 

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.

Videón rögzítették Marilyn Manson színpadi bukását

Rájár a rúd az egykoron antikrisztusnak kikiáltott Marilyn Mansonra. Az utóbbi időben folyton történik valami negatív dolog a környezetében, vagy vele, ami miatt lemondani kényszerül egy-egy koncertjét. Most sem úszta meg váratlan lelépés nélkül.

Bencze Máté döntős!!!

KoncertHu
-
  Tegnap 10:33 Zene  6 hír a témában

A Magyarországot képviselő Bencze Máté szaxofonos bejutott a döntőbe a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyében Edinburghben.

Pénzcentrum: Ennyiért haknizik Korda György és Balázs Klári

KoncertHu
-
  Tegnap 10:09 Zene 

Az énekesnő augusztus elején ünnepelte 66. születésnapját, férje pedig januárban töltötte be a 79. évét. Ennek ellenére egyikük sem pihen, folyamatosan vannak fellépéseik, melyeket ők maguk szerveznek le. Eszük ágába sincs visszavonulni, pedig állítólag megtehetnék, mivel van bőven félretett pénzük – írja lapértesülésekre hivatkozva a…

Boros Misi és Bogányi Gergely: A Virtuózok négy évadának győztesei és legizgalmasabb versenyzői az Arénában

KoncertHu
-
  Tegnap 10:00 Zene 

Időutazásra hívnak a Virtuózok: Boros Misi és Bogányi Gergely szimbolikus kettősével indító, különleges koncerten idézik fel a televíziós tehetségkutató sikertörténetét szeptember 7-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Az időjárás tönkretette 12 ezer ember szórakozását – elmaradt a Backstreet Boys koncertje

KoncertHu
-
  18.08.19 15:36 Zene  Koncert Backstreet Boys

Óriási vihar tombolt, az egyik beengedő kapu a rajongókra is dőlt a népszerű zenekar oklahomai koncertje előtt – írja a CNN értesüléseire hivatkozva a Startlap.hu.

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

KoncertHu
-
  18.08.19 15:06 Zene 

Hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg az év „legszentendreibb” eseményét, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivált. A mind műfajilag, mind tematikailag sokszínű programsorozatban több, mint 162 esemény várja a látogatókat a három nap alatt.

Sercli Feszt a Kobuciban az új kenyér ünnepén

KoncertHu
-
  18.08.19 15:00 Zene 

Úgy hiányzott nekünk ez a négy zenekar együtt, mint egy falat kenyér! Mi több: olyan, mintha kenyérrel ennénk a kolbászos bucit augusztus 20-án Óbudán.

Benéztünk a Zártosztályra

KoncertHu
-
  18.08.18 14:18 Zene 

Igaz, ez a koncert még a Sziget előtt volt, tehát bizony kissé megkésett ez a beszámoló (fesztiválok országszerte, meg még munka is, nehéz ügy ez, de hát szegény ember akkor ír, amikor ideje van, azt, hogy lusta disznó is vagyok mellesleg, most ne feszegessük), de hát talán jobb későn, mint soha.

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

KoncertHu
-
  18.08.18 09:27 Zene  Got Talent

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

KoncertHu
-
  18.08.18 08:57 Zene 

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!