Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

KoncertHu
-
  Tegnap 08:07 Zene 

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban került sor még május 18-án.

Magyarországra jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

KoncertHu
-
  Tegnap 08:06 Zene 

Budapesten az Arénában, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban is fellép jövő januárban az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake.

Peti és az oroszlánok – itt az Intim Torna Illegál új nagylemeze

KoncertHu
-
  Tegnap 08:05 Zene 

A tavaly egy kislemezzel jelentkezett zenekar május 25-én új konceptalbumot ad ki, amelyet Peti oroszlánokkal kapcsolatos élményei, látomásai is inspiráltak.

BFZ à la carte!

KoncertHu
-
  18.05.25 16:45 Zene 

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

KoncertHu
-
  18.05.25 16:43 Zene 

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.

Ez kész! Mármint a Sziget programja

KoncertHu
-
  18.05.25 12:57 Zene 

Hét nevet hoztak nyilvánosságra a Sziget szervezői, ezzel immáron komplett az idei év zenei programja.

600 minikoncert a főváros 11 pontján: Zenélő Budapest

KoncertHu
-
  18.05.25 09:57 Zene  3 hír a témában

Mintegy 600 minikoncertet ad Budapest 11 pontján csaknem 100 művész a Zenélő Budapest című ingyenes szabadtéri sorozat keretében május 25. és augusztus 12. között.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki egy spanyol rapper ellen

KoncertHu
-
  18.05.25 09:48 Zene  6 hír a témában

Nemzetközi, európai és belföldi elfogatóparancsot adott ki Spanyolország a Valtonyc művésznéven ismert José Miguel Arenas Beltrán spanyol rapper ellen, akinek csütörtökön kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, amelyet dalszövegei miatt róttak ki rá.

Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

KoncertHu
-
  18.05.25 09:42 Zene 

Tavaly a Velencei-tónál táncoltatta meg a közönséget, idén Szegedet választotta a jamaicai zenész Sean Paul, aki a SZIN 50-edik szülinapjának ajándéka lesz a rajongók számára.

Zenére komponált ékszerek

KoncertHu
-
  18.05.24 15:42 Zene 

Többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Kovács Katalin, Vincze Lilla, Laky Zsuzsi és Tallós Rita mutatták be annak az ékszerháznak a tavaszi-nyári kollekcióját, amelynek alkotói a zenéből merítettek ihletet.

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

KoncertHu
-
  18.05.24 15:39 Zene 

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya (vagy apa-)zenekar 45 éve jelentette meg a The Dark Side of the Moon című albumát, erre épül az egész turné, ami 2018. november 20-án a Barba Negra Music Clubba.

Amióta nincs Hegyalja, a Tokaj Fesztiválkatlan zengeti a környéket

KoncertHu
-
  18.05.24 08:51 Zene 

Szeptember elejéig a legváltozatosabb műfajú előadásokkal, többek között musical, tánc és színházi előadásokkal, klasszikus és pop koncertekkel, humorestekkel várják az ország egyik legnagyobb szabadtéri színpadának számító Tokaj Fesztiválkatlanba a nézőket. A hétvégén indul a programfolyam!

Visszalépett Rost Andrea: egy fiatal szoprán lesz Salome

KoncertHu
-
  18.05.24 08:42 Zene 

A Szabad Tér Színház október óta Rost Andrea címszerepbeli debütálásával hirdette a Salome operabemutatót, azonban visszalépett a nagynevű magyar szoprán.

Több mint fesztivál: Kapolcska

KoncertHu
-
  18.05.24 08:32 Zene 

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!

Csak egy sört kell innod, és premier előtt meghallgathatod a PASO új számát!

KoncertHu
-
  18.05.23 17:22 Zene  3 hír a témában

Az együttes idén ünnepli 15. születésnapját, és ezen alkalomból egy neves sörfőzdével közösen különleges kézműves sört dobnak a piacra. Ez önmagában még nem lenne újdonság, hiszen láttunk már ilyet, de itt egyúttal a PASO premier előtt álló zeneszámának igazán újszerű megjelentetési módjáról is szó van.