Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Öt magyar lemez is felkerült a 2018-as nemzetközi világzenei listára!

Öt magyar lemez is felkerült a World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistájának idei összesítésére. A 150-es elitben a legjobb helyezést Lakatos Mónika érte el, akinek Romanimo című, a Gryllus Kiadó gondozásában megjelent albuma a 14. lett.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

KoncertHu
-
  Tegnap 20:20 Zene Varga Viktor

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

KoncertHu
-
  Tegnap 08:33 Zene Rúzsa Magdi

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.

Új klip, új album és egy lemezbemutató: The Bluebay Foxes

KoncertHu
-
  Tegnap 08:22 Zene

A mindössze két éve alakult The Bluebay Foxes a hazai indie-rockot játszó zenekarok csoportját erősíti egészen szép sikerrel. Hamarosan megjelenő Now című albumuk előfutáraként érkezett egy új videó a december 20-án az Akváriumban koncertező csapattól.

Radiohead-et és Erasure-t játszik a véletlenül alakult belga kamarazenekar – jönnek!

KoncertHu
-
  Tegnap 07:33 Zene

Az Echo Collective szinte pár hónap alatt tört be a kortárs színtérre: 2018 elején majdnem egyszerre jelentettek meg egy újragondolt Erasure-lemezt, illetve a Radiohead Amnesiacjének áthangszerelt verzióját. 2019. február 26-án az A38-on megmutatják az egyiket élőben is...

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

KoncertHu
-
  18.12.11 17:06 Zene Animal Cannibals

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó kedden.

Van egy keresztkérdésünk: száraz lábbal hogy lehet uszodában forgatni?

KoncertHu
-
  18.12.11 09:27 Zene NKA

Az NKA Hangfolgaló Programjának pályázati nyertesként Elüt címmel elkészítette lemezét és legújabb videóját a Keresztkérdés. A klipes dal egy hip-pop, soul és funky alapokra építkező popzene, sok szintivel

Rock-metal nevek nyitják a Fezen fellépőlistáját

KoncertHu
-
  18.12.11 08:36 Zene

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

KoncertHu
-
  18.12.11 08:21 Zene

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.

Presser, Lovasi, Kiss Tibi – nagy vendégségre készül a Csík Zenekar

KoncertHu
-
  18.12.10 18:43 Zene

December 28-án és 29-én a Budapest Kongresszusi Központban számos ismert vendég is színpadra lép a zebekar jubileumi koncertjén: Presser Gábor, Lovasi András (28-án), Kiss Tibor (29-én), a Tölcséres Banda, Pál István Szalonna, Grecsó Krisztián és a Fitos Dezső Társulat.

Magyarul is olvasható már Johnny Ramone önéletrajzi könyve

KoncertHu
-
  18.12.10 18:43 Zene 7 hír a témában

Commando – Johnny Ramone önéletrajza címmel megjelent magyarul a legendás New York-i Ramones együttes alapító gitárosának memoárja.

Roger Waters elérte, hogy lemondta izraeli turnéját a Pink Floyd zenéjét játszó zenekar

KoncertHu
-
  18.12.10 06:57 Zene Izrael Pink Floyd

Lemondta izraeli turnéját a Pink Floyd számait játszó zenekar Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapító tagjának nyomására – jelentette vasárnap a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli újság honlapja.

Három helyszín, három tematika, négy koncert: ünnepel a ROAD!

KoncertHu
-
  18.12.10 06:45 Zene

A "nagykamasz" ROAD zenekar 2019-ben betölti a 15. életévét, az évfordulót nem pusztán három koncerttel ünneplik meg: mindegyik koncert más helyszínen és más tematikával lesz látható, három egymást követő márciusi napon

Elmarad Curtis és Emilio Arénába tervezett koncertje

KoncertHu
-
  18.12.10 06:27 Zene Koncert Curtis

Erről a koncert szervezője a Facebookon értesítette a rapper rajongóit.