Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Gyászol a MÁV Szimfonikus Zenekar

KoncertHu
-
  Ma 18:54 Zene  Elhunyt MÁV Zrt.

93 éves korában elhunyt Irwin Hoffman, akire a MÁV Szimfonikusok mély hálával és örök barátsággal gondolnak, hiszen a nagyszerű karmester több mint 10 éve rendszeres vendége volt az együttesnek.

Nemrég ott voltunk a koncertjén – most a New York Times zenei különkiadásának címlapján látható

KoncertHu
-
  Ma 18:42 Zene 

Néhány hete az A38 Hajón abszolút telt ház kísérte figyelemmel King Krule "The OOZ" című albumának lemezbemutató fellépését. A huszonéves zenei géniusz karrierje most újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hiába minden: soha többé nem lesz LGT!

KoncertHu
-
  Ma 08:49 Zene 

Bevallom férfiasan, féltem a Zenevonat Szuperkoncerttől. És ha félek egy koncerttől, akkor szeretem, ha a félelmem elillan az első hang leütése, pendítése vagy kiéneklése után.

Gombóc, kaviár, pezsgő – a fesztivál, amelyen nem zenére csápolsz

KoncertHu
-
  Ma 08:36 Zene  Hétvége Gasztro

A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a legjobbat vonultatja fel Magyarország legnagyobb presztízsű gasztrofesztiválja a pünkösdi hétvégén, május 17-20 között a Millenárison.

Sziget 2018: Ki is az a Kendrick Lamar?

KoncertHu
-
  Ma 08:18 Zene 

Sziget fesztivál 2018-as felhozatalában 7 headlinert emeltek ki a szervezők, minden napra egy, de természetesen rengeteg további külföldi sztár is fellép majd a fesztiválon. Az első nap augusztus 8-án, szerdán lesz, az aznapi headliner Kendrick Lamar.

Azt tudtátok, hogy van egy focista-rapperünk?

KoncertHu
-
  Tegnap 18:30 Zene 

Megjelent a focista-rapper, Ferkó Csabi legújabb dala, a „Nézd, Budapest!".

Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grande együtt vonulnak!

KoncertHu
-
  Tegnap 09:45 Zene 

A három énekesnőt sok más sztár mellett invitálták meg a márciusi “March for Our Lives“ vagyis “Felvonulás az életünkért” fegyverhasználat-ellenes megmozdulásra.

Tragédia történt a Cirque du Soleil VOLTA előadásán

KoncertHu
-
  Tegnap 07:54 Zene  Cirque du Soleil

A VOLTA a gigantikus utazócirkusz 18. show-ja 1984 óta. Az előadás forgatókönyvét az extrém sportok határozták meg. Ezen előadás légi akrobatája volt a párizsi születésű, 38 esztendős Yann Arnaud, aki a március 17-i, tampai előadás kötélszáma során a földre zuhant.

Elhunyt az ország legvitatottabb fesztiváljának alapítója

KoncertHu
-
  Tegnap 07:27 Zene  Elhunyt Fesztiválok

Március 17-én, szombaton, életének 63. évében váratlanul elhunyt Zimányi Dániel, az O.Z.O.R.A. fesztivál megálmodója, létrehozója és üzemeltetője.

5 napos dal tavaszváráshoz

Itt van ez a Sándor-József-Benedek, és nagyon úgy tűnik, forró tavaszunk lesz idén, mert nem bírják el a meleggel teli zsákokat... Amíg megérkezik a rakomány, hallgassatok napfényes zenéket!

Ez a Claptone nem az a Clapton – de nem tudjuk, valójában ki ő

KoncertHu
-
  18.03.18 13:51 Zene 

Budapestre érkezik a house titokzatos nagykövete, a nagy misztikummal övezett, álarcos Claptone, hogy március 24-én elvarázsolja zenéjével az Akvárium Klub közönségét.

Peace, Love, Ukk

KoncertHu
-
  18.03.18 13:39 Zene 

A Sümeg melletti, 3+1 napos rendezvényen 34 zenekar lép fel, csak vegytiszta rockzene szól – és ami ma már egyre ritkább: a hazai élvonal mellett teret kapnak feltörekvő tehetségek is, illetve külföldi zenei csemegék is.

Újabb plágiumper a láthatáron: egy kínai sztár lenyúlta a Neoton slágerét

KoncertHu
-
  18.03.17 11:30 Zene  Neoton Familia

Nemzetközi plágiumperre készül Végvári Ádám, miután egy kínai popsztár "kölcsönvette" a Neoton Karnevál című dalát – adta hírül a Bors.

Újra összeáll a Cotton Club Singers – lesz köztük egy leendő nagypapa is!

KoncertHu
-
  18.03.17 11:06 Zene 

A Zsidó Művészeti Napok keretében június 3-án – több év után először – újra összeáll a Cotton Club Singers. Ezt annak a rövid beszélgetésnek a legutolsó bekezdéséből tudjuk, amelyet a Blikk közölt László Boldizsárral.

Tommy Katona hazajön a Gary Moore Emlékestre

KoncertHu
-
  18.03.17 10:48 Zene 

Április 4-én ünnepelné 66. születésnapját az egyik legnagyobb hatású blues-rock gitáros, Gary Moore. Ahogy 2012 tavasza óta minden évben, idén áprilisban is Budapesten találkoznak tisztelői és rajongói, barátok és családtagok, hogy egy vérbeli rock, blues-rock koncerttel adózzanak a gitáróriás emléke és zenei hagyatéka előtt az A38 Hajó…