Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 78 hír

Még 2030-ig sem látunk előre

Klubrádió
-
  Tegnap 21:35 Vélemény

Túlteng a pártpolitika, de senki sem mutat fel egy világos jövőképet. Magyarország vezetői a reformkor óta nem fejlesztik és nem használják fel az emberi erőforrást kellőképpen.

Újabb, kisebb földrengés rázta meg Horvátországot

A rengést egész Dalmáciában és Likában érzékelte a lakosság, károkról nem érkezett bejelentés.

Az SZFE szerint kézi vezérlésre állna át a kuratórium

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése szerint a kuratórium a napokban ismét egyoldalúan és jogszabályba ütközően írta át az egyetem Szervezeti és Működési Rendjét (SzMR).

Kamatdöntés és Inflációs jelentés jelenik meg a jövő héten

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank keddi kamat-meghatározó ülése és a szeptemberi Inflációs jelentés publikálása lesz, más statisztikai adat nem jelenik meg.

Herbie, KITT és a többiek

Történelmi viszonylatban beszélgettünk a különböző autós filmekről; és szó volt Polanski új alkotásáról, a Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy című drámáról.

A városligettől Berlinig - Utcafront

Klubrádió
-
  Tegnap 08:52 Vélemény

Bemutatjuk a Liget Budapest Projektnek azt a részét, amelyet talán a legkevesebben vitatnak. Jelentkeznek megszokott rovataink is.

A tudatos vásárlás nem pénz kérdése

Klubrádió
-
  Tegnap 08:15 Vélemény

Hogyan vásárol az, aki tudatos?  Milyen esélyük van a munkaerőpiacon a kisgyermekeseknek? Ez a két téma a Szerepvállalásban.

Koronavírus: már vidékről kell mentősöket hozni Budapestre a teszteléshez

Klubrádió
-
  Tegnap 07:49 Vélemény

Budapesten kell a legtöbb koronavírus-teszt, és már ott tartanak, hogy a vidéki mentőállomásokról kell felrendelni egységeket csak a tesztelés miatt.

Szőcs Géza: Görög színház a Sétatéren

Klubrádió
-
  Tegnap 06:49 Vélemény

A Klubrádió honlapján minden hétvégén közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. Ezúttal Szőcs Géza Görög színház a sétatéren című versének részletét hallgathatják meg a szerző előadásában.

Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan az MSZP élén

Először állnak társelnökök a Magyar Szocialista Párt élén, a személyeket illetően bejött a papírforma.

Tanúság, hit, bizalom – Láthatatlan erők?

Klubrádió
-
  20.09.19 17:14 Vélemény

A Galaxis kalauz 105. epizódja ott folytatódott, ahol az előző adást befejeztük. Arról beszélgettünk, hogy a jeles eseményeinket szeretjük nagy társaságban ünnepelni, tanúk előtt.

A szellem napvilága ragyogjon minden ház ablakán!

Klubrádió
-
  20.09.19 15:08 Vélemény

Fáradt, elhasznált arcokat látok a buszon és az utcákon, törtető, másodperces előnyökért másokat legázoló autósokat az utakon, unott és fafejű csinovnyikokat a hivatalokban. Tudom, mindez általánosítás és mint ilyen félrevezető is lehet, de megkockáztatom, hogy nagyon sok hallgató egyetérthet velem abban, hogy vannak ilyen tapasztalatai.

Bezárkózás, kirekesztés, nemzeti rock

Klubrádió
-
  20.09.19 13:13 Vélemény

Működik a kormány propagandagépezete, amely darabokra tépi a társadalom szövetét, szítja az indulatokat, és biztosítja a "népnek" szükséges szellemi kábítószereket.

Az MSZP-től a Fidesz új hecckampányáig

Klubrádió
-
  20.09.19 11:53 Vélemény

Tisztújítás a szocialistáknál. Hol az értelmiség? Mi a baja a Fidesznek a pszichológusokkal? Mi várható Belaruszban? Ez volt a Hetes stúdióban.

Összeomlik a turizmus – a Várban demonstráltak

Klubrádió
-
  20.09.19 09:48 Vélemény

Elsősorban szakmai együttműködést követelnek a kormánytól, és gyors intézkedéseket az iparág életben tartására.