Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Anno Budapest: Ferihegy, vagy Liszt Ferenc Repülőtér

Látogassanak el Önök is a Ferihegyi reptérre Panxnotded Miklóssal.

Besúgók és békefenntartók

Klubrádió
-
 Tegnap 19:33Vélemény

Kováts Kriszta múlt vasárnap Forgách András íróval beszélgetett édesanyja titkosszolgálati munkájáról és Iványi Györggyel vietnami békefenntartói küldetéséről. A holnapi új adásban Török Andrást és Diószegi Endrét kérdezi majd a pesti Nagykörút történetéről.

Pride: Csak annyit szeretnénk, ami mindenkinek jár

A Madách Imre térről a Tabánig vonultak az idei Budapest Pride résztvevői. A Tabánban felszólalt Hegedűs Máté Pride szervező és öccse Emett, Vladimir Luxuria, az Európai Parlament első transznemű képviselője, Szél Bernadett, Vay Blanka, a Prizma Transznemű Közösség aktivistája, és Karácsony Gergely.

Kerekesszékkel a lakásban - Lang Györgyi és Falusi Mariann avatott be a részletekbe

Klubrádió
-
 Tegnap 18:01Vélemény

Az akadálymentes lakás kialakításáról Lang Györgyivel, Falusi Mariannal és egy profi lakberendezővel beszélgetett Kárpáti Iván.

Taikonauták, kutya IQ-tesztek és a nemtudás

Klubrádió
-
 Tegnap 17:04Vélemény

A Holdra szállástól a kutyásítandó macskákig vezetett a Galaxis kalauz ezen a héten. Útközben megvizsgáltuk a nemtudás elismerésének lehetőségeit és veszélyeit is.

Orvostanhallgatók keresik fel a be nem oltott időseket

Egészségügyi hallgatók keresik majd fel azokat a 60 évnél idősebb embereket, akik eddig még nem oltatták be magukat. 

Feltételeket szab a kormány az uniós helyreállítási pénzhez

A Magyar Közlönyben jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök ellenjegyzésével a kormányhatározat, melynek lényege, hogy a helyreállítási tervet csak akkor kezdik meg, ha olyan feltételeket szab az Európai Bizottság, amelyeket más tagállamokkal szemben is elvár.

Tüntetést szerveznek a Pegasus-botrány miatt

A Momentum a július 26-án a Terror Háza elé hívja mindazokat, akik nem kérnek a Fidesz rendőrállamából, a pártállami módszerekből.

Pegazus, hova repülsz? – Szénási Sándor jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 15:05Vélemény

A kormányfő továbbra is azt játssza, hogy hallgat, a propaganda meg azt, hogy a megfigyelési ügy jelentéktelen.

Szilágyi Áron szerezte meg az első magyar aranyat Tokióban

Végig uralta a pástot Szilágyi Áron Luigi Samele ellen. Győzelmével London és Rio után Tokióban is olimpiai bajnok lett kardvívásban.

Kik állhatnak a megfigyelési botrány mögött?

Klubrádió
-
 Tegnap 11:45Vélemény

Az e heti Hetes Stúdió fő témája természetesen a Pegasus-ügy volt, de szót ejtettünk arról is, hogy mi köze lehet ehhez Soros Györgynek, a gyerekvédelmi népszavazásról, valamint arról, hogy a felnőtt lakosság 34 százaléka antiszemita. A második órában pedig megbeszéltük a héten történteket.

Szakértő: A még nem beoltottakra kell fókuszálni

Klubrádió
-
 21.07.23 23:47Vélemény

Rékassy Balázs egészségügyi közgazdász szerint a még nem beoltottakra kell fókuszálni és visszahozni a járványkezelést a politika területéről az egészségügyhöz.

Asselborn: Teljesen elszigetelődött Magyarország az Unión belül

Klubrádió
-
 21.07.23 18:59Vélemény

A sarkos kijelentéseiről ismert Jean Asselborn adott interjút a Klubrádiónak. Luxemburg külügyminiszterét legutóbbi merész megjegyzéséről faggattuk, miszerint a magyar uniós tagságról kellene referendumot tartani, nem a meleg közösségek diszkriminációjáról. Eljutott szerinte a magyar kormány egy olyan pontra, amikor azt kell mondani…

A franciák aggódnak Orbán népszavazása miatt

Franciaország aggódik a magyar gyermekvédelmi törvényről kiírt népszavazás kapcsán a témák összemosása és „hangszerelése” miatt - jelentette ki Clément Beaune, az európai uniós ügyekért felelős francia államtitkár pénteken.

Ráday Mihályra emlékeztünk

Klubrádió
-
 21.07.23 18:13Vélemény

Két, a közelmúltban elhunyt művészre Ráday Mihályra és Kántor Péterre emlékeztünk.