Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 85 hír

A gyalogosnak is van kötelezettsége

Klubrádió
-
  Ma 16:06 Vélemény

Hallgatói kérdésekre válaszolt a kreszprofesszor. Szóba kerültek a zebrán, a körforgalomban érvényes szabályok és az újfajta elektromos járgányok is.

Tordai Teri mert viccelni a beszervezéssel

Klubrádió
-
  Ma 16:05 Vélemény

Akkor én ezt este elmesélem a Nemzetiben! – mondta Tordai Teri színésznő annak a tisztnek, aki 24 éves korában megpróbálta beszervezni. Máig se érti igazán, hogy merte megcsinálni, de szerencséje volt.

Orbánt gyászolja Iványi Gábor

Klubrádió
-
  Ma 14:20 Vélemény

A miniszterelnök környezetében nincs egyetlen igaz ember sem, aki megmondaná neki, hogy a vesztébe rohan, és magával ránt másokat is.

A szakértő nem vár európai áttörést a jogállamiság védelmében

Klubrádió
-
  Ma 13:27 Vélemény

Noha szerepel Ursula von der Leyen céljai között, Bartha Dániel elemző nincs meggyőződve arról, hogy a jogállamiság védelmében rövid távon áttörést láthatunk az EU-ban.

Szilágyi János: az ember megvénül ugyebár

Klubrádió
-
  Ma 11:58 Vélemény

A híreket még mindig falja, de különösebben érdekes műsorokat nem talál a televízióban. Minden gyors és egyben felületes.

Gázszerelő a gázelosztó cégben: Mészáros Lőrincé a Tigáz fele

Mészáros Lőrinc érdekeltsége megszerezte a Tigáz részvényeinek majdnem a felét. A cég a rezsicsökkentés miatt nem nagyon nyereséges, de százmilliárdos árbevétele van.

Miért is van, ha nem használhatjuk? - A leállósáv

Klubrádió
-
  Ma 10:51 Vélemény

Egy nyári hétvégén mindig iszonyúan zsúfolt az M7-es autópálya, mellesleg nem csak az. Veszélyes ötlete támadt valakinek.

Nem kellenek az „éhenkórász diplomások”: nagyot csökkent a felsőoktatásban tanulók száma

Klubrádió
-
  Ma 10:40 Vélemény

A felsőoktatásban tanulók száma 22 százalékkal esett vissza 2010-hez képest képest, ezt Polónyi István oktatáskutató szerint egyértelműen a kormány felsőoktatás-politikája okozza.

Több néppárti árulásnak tartja Von der Leyen akcióját

Nagyon szűk többséggel választották meg Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé. Beszédében a Néppárt támogatását adottnak véve csak a baloldaliak, liberálisok, zöldek felé nyitott, ráadásul erről nem is egyeztetett sajátjaival - ezt pedig többen árulásként élték meg. Lapszemle.

Kerítés-hülyítés

Klubrádió
-
  Tegnap 22:22 Vélemény

Gyanúsan sok pénz megy el a rendőrség költségvetéséből a határkerítésre. Egy szűk körön kívül senki sem tudja, hogy mi mindent számolnak el ezen a címen.

Megszavazták - Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke

Szűk többséggel, de bizalmat szavazott az Európai Tanács jelöltjének a parlament.

„A leszivárgó ocsmányság fog betenni az Orbán-rezsimnek”

A kormány ellen dolgozik az egyre látványosabb „elgazdagodás” és a várható gazdasági nehézségek is. Kell azonban a világos ellenzéki alternatíva is – véli Bod Péter Ákos közgazdász.

„A kormány erősebb, mint az akadémia”

Klubrádió
-
  Tegnap 19:18 Vélemény

Palkovics László elismert szakember, az pedig természetes, hogy a kormány bele akar szólni a pénz felhasználásába – véli egy jobboldali hallgatónk.

Éttermiségi panaszkodás - Kárpáti Iván jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:01 Vélemény

Mindenhol fagyasztott tintahal, rák, hal tökéletesen egyformán, unalmasan elkészítve. Egységes lények, azok, amiket a Lidlben is árulnak minden városban. A kikötőkben nincsenek kis halászhajók, amikről talán feltételezni lehetne, hogy reggel hozzák a friss példányokat. Ahogy a Balatont a hekk, úgy teríti be a partot ez a mirelit özön.

Nem zöldséget beszélünk! - Balkonkertészet

Klubrádió
-
  Tegnap 16:44 Vélemény

A balkonon, erkélyen termesztett növények egy szempontból olyanok, mint a háziállatok. Minden áldott nap foglalkozni kell velük.