Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

Százmilliárd forintot kap az egészségügy a stratégiai kabinet döntése alapján

Százmilliárd forintot hagyott jóvá a stratégiai kabinet az egészségügynek – értesült a Népszava.

Szerencse? Játék!

Klubrádió
-
  Ma 09:56 Vélemény

A Kovátsműhely következő daltörténetében a szerencsejátékok misztikus világába visszük el hallgatóinkat. Nyáry Krisztián a második világháború előtt üzemelő titkos Bucsinszky-játékbarlangokról mesél nekünk a vasárnapi adásban, Szolnoki András pedig bebizonyítja, hogy a szerencsejátékokhoz a szerencse önmagában kevés: sokkal…

Kockázattal az élet

Klubrádió
-
  Ma 08:07 Vélemény

Kadarkai Endre vendégei a héten: Gárdos Péter, aki már 14 évesen elhatározta, hogy filmrendező lesz és Apró Anna kockázati tőkebefektető.

Mit derítenek fel a „nem kormánygépek” Las Vegasban?

Klubrádió
-
  Tegnap 21:53 Vélemény

Egzotikus helyekre, kaszinóvárosokba, adóparadicsomokba látogattak el a Honvédség elvileg csapatszállító és felderítő gépei. A részleteket nagyon titkolják.

Elhúzódó sztrájkra számítanak Franciaországban

Karácsonyig folytatódhat a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban, amely már 9-ik napja tart.

„Méretes kizsákmányolás” jöhet a pedagógusoknál

Önként vállalt túlmunkának számítana, ha egy pedagógus távol lévő kollégáját helyettesíti – írja a Népszava. Szűcs Tamást, a PDSZ elnökét kérdeztük.

Impeachment: megszavazták a Trump elleni vádpontokat

Az amerikai képviselőház igazságügyi bizottsága 23:17 arányban megszavazta a Donald Trump elnök alkotmányos felelősségre vonását  hivatalosan is elindító eljárás vádpontjait.

„Cigány, de rendes”

Klubrádió
-
  Tegnap 18:13 Vélemény

Horváth M. Judit fotóművész már gyerekként tudta, érezte, hogy létezik egy ilyen ki nem mondott kategória, amelynek – asszimilálódott cigány származásával – ő is tagja. Gálvölgyi János vendégeként erről is mesélt az Ötösben.

Iránymutató kultúrmatek

Klubrádió
-
  Tegnap 18:00 Vélemény

Szóval nem lesz itt baj, ha elveszik a pénzt, az épületet, az igazgatói pozíciókat, ezek az emberek akkor is alkotni fognak, a szabadsághoz nem a közpénzeken keresztül vezet az út. Sőt megértve, de nem figyelmen kívül hagyva a színházi szakma egy részének hallgatását, annyira jó volna, ha nem is lenne közpénz a történetben, vagy legalábbis nem…

Mérgezett nők ketrece

Klubrádió
-
  Tegnap 16:46 Vélemény

Babarczy Eszter "coming out'-ja, Frenák Pál új darabja, az AEGON-díj, A két pápa és a Műcsarnok aktuális kiállításai a mai Café Péntekben.

Az olvasónak mindig igaza van – akkor is, ha nem

Klubrádió
-
  Tegnap 16:46 Vélemény

A reneszánsz vágyú magyar, azok a hatvanas, hetvenes évek. Elvesztett múltak, kizsákmányoló kapcsolatok és egy öntörvényű zseni. – Könyves délelőttje lesz a Klubrádiónak.

A skótok új függetlenségi népszavazást akarnak

Klubrádió
-
  Tegnap 16:15 VéleménySkócia

A toryk győzelme után talán még január végén kilépnek a britek az Európai Unióból. Ezt ellenzi a Skót Nemzeti Párt, amely szintén megerősödött a csütörtöki választáson. Elnöke ismét népszavazást tartana a függetlenségről.

Dugódíj: budapesti konzultációt kezdeményeznek Karácsonyék

Klubrádió
-
  Tegnap 16:04 Vélemény

Több körben kérdezik meg az embereket, konzultáció és népszavazás is lesz a dugódíjról, valamint a dízelautók korlátozásáról - mondta Dorosz Dávid.

Kizárták a Szabadságpártól Heinz-Christian Strachét

Kizárták az Osztrák Szabadságpártból Heinz-Christian Strache volt pártelnököt, egykori alkancellárt. 

Elvitte az ikreket az apa, az anya csak rácson keresztül láthatja őket

Klubrádió
-
  Tegnap 15:06 Vélemény

A Klubrádióban is elmondta történetét az az anya, aki nyolc hónapja csak úgy találkozhat másfél éves ikerlányaival, hogy egy rács van köztük. Az apa még nem nyilatkozott az ügyben.