Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Leszögeződött, megrendezésre kerül

Klubrádió
-
  Ma 08:07 Vélemény

Újabb nyelvi vitákba vetették magukat a Szószátyár műsorvezetői, Kálmán László és Nádasdy Ádám. A két nyelvész klubrádiós kollégák vitájába is beleszólt.

Kiárusítják a szokásainkat és ezen jól keresnek

Klubrádió
-
  Ma 07:55 Vélemény

Az internetről eleinte sokan azt gondolták, az a szabadság, a demokrácia. Tévedtek. Mára kiderült az internethasználók nagyon is manipulálhatók.

Ingyenhívás madzagos pénzzel

Klubrádió
-
  Ma 07:15 Vélemény

A nyilvános telefonfülkék világát idézte meg az Anno Budapest. Életmentő kétforintosról, szülést könnyítő tantuszról és végtelenített telefonkártyákról is meséltek a műsorba betelefonálók.

Vízimajmok leszármazottait gyanítják a Balatonban, is

Klubrádió
-
  Ma 07:00 Vélemény

Majdnem fóka lett az ember, vagy delfin – többen is ezt állítják. Elmerülés az emberi evolúció ritkán emlegetett magyarázatában, a vízimajom-elméletben.

Ha jön segítség az emberiségnek, akkor nagyon messziről

Klubrádió
-
  Tegnap 20:07 Vélemény

Kozmikus erők és borászat, káosz és kegyesség, évmilliárdok óta közeledő energiák, dühöngve védelmező Nap. A klímát, de az emberiség jövőjét is befolyásoló űrbéli hatásokkal foglalkozott az Ötös.

Négy volt miniszter ment neki Palkovicsnak

Klubrádió
-
  Tegnap 15:55 Vélemény

Ha másra használja az MTA-nak törvény szerint járó pénzt az innovációs miniszter, bűncselekményt követ el – közölte Bárándy Péter, Draskovics Tibor, Forgács Imre és Vastagh Pál .

Rohanó idő, gombfoci, zombik

Klubrádió
-
  Tegnap 15:08 Vélemény

A túlmozgásos élőhalottnak tűnő futballról, a sportág lehetséges végéről, valamint Minyutti főfelügyelőről és az égben Tandorira váró laudációról is szó volt a Reggeli sportban.

Két rosszcsont, vagy két bomba Európában?

Klubrádió
-
  Tegnap 14:18 Vélemény

Kialakulhat-e olyan helyzet Olaszországban, mint Magyarországon ha megerősödik az Északi Liga. A válasz egyértelmű nem!

Tandorira emlékezünk

Klubrádió
-
  Tegnap 12:17 Vélemény

A kortárs irodalom napokban elhunyt egyik legnagyobb figurájáról, Tandori Dezsőről szól majd a Café Péntek első része. Aztán a filozófusok éjszakája és majdnem ismeretlen művészek jönnek.

Mit tegyünk, ha az ATM elnyeli a bankkártyánkat? 2

Klubrádió
-
  Tegnap 11:20 Vélemény

Mit csináljunk, ha az ATM-ből nem kapjuk meg a kért összeget? Erre a kérdésre is választ kaphatnak a Nívó című műsorunkból.

Már Svájccal is sikerült összeakaszkodni

Klubrádió
-
  Tegnap 11:03 Vélemény

Ha valamilyen megállapodás tervezetében ott van a menekült, vagy migráns szó, azt a magyar diplomácia azonnal megvétózza. Egészen kis túlzással ez a helyzet, így történt az EU-Svájc megállapodás esetében is.

Meg kellene érteni a NATO lényegét

Nem Orbán Viktornak és nem a miniszternek kellene döntenie a haderőfejlesztésről. A NATO-nak van világos, közös döntése – hívta fel a figyelmet a szakértő.

A tinik harmadától kértek már meztelen fotót a neten

Klubrádió
-
  Tegnap 07:55 Vélemény

Kell-e csodálkoznunk azon, hogy a tinédzserek egy része fenntartások nélkül mutatja meg magát az interneten, ismeretleneknek is? Kell-e féltenünk őket?

Esélylatolgatás - Összefoghatnak az Európa-ellenes pártok

Klubrádió
-
  Tegnap 07:18 Vélemény

Romániában is terjed a populizmus. Följöhetnek a jobboldali nacionalisták az EP-választásokon. Moszkva Brüsszelt bírálja Soros György miatt. Nemzetközi Lapszemle.

Olyat tenni, amilyet még senki

Klubrádió
-
  19.02.14 13:57 Vélemény

Független Mentorhálózat és Lakásszeminárium. Két izgalmas kezdeményezés a csütörtöki Ötösben.