Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Rádiója rossz vagy serceg?

Vince Mátyás, a HVG volt főszerkesztője, az MTI egykori elnöke a Dobszerdában.

Harminc képviselő záratná ki a Néppártból Deutsch Tamást

Bár a Magyar Nemzetnek Deutsch Tamás rossz viccnek nevezte az indítványt, amiben kizárását kérik néppárti politikusok, de délre a frakció harminc tagja aláírta és eljuttatta a levelet Manfred Weber frakcióvezetőnek és Simon Busutil frakció főtitkárnak. A ügyben várhatóan december 9-én szavazást tartanak.

Új főszerkesztő az Index élén

Fekete-Szalóky Zoltán viszi tovább az Indexet, aki eddig a tagcserén átesett portál főszerkesztő-helyettese volt.

Összeesküvés lenne a Szájer-ügy? Nem valószínű

Szájer József jó ideje zárkózott, alig lehet vele szót váltani. Feltehetően a belső énje és a Fidesz mostani politikája közti ellentét az oka – mondja Ujhelyi István.

Karácsony Gergely: A BKV nem szerződik zavaros hátterű céggel

Bár a minden szabályosan zajlott le a közbeszerzési pályázat során, és a hatályos törvények sem tiltják, mégsem attól a cégtől bérel majd buszokat a BKV, amelyikről időközben kiderült, hogy Cipruson jegyzett vállalathoz kötődik. Karácsony Gergely főpolgármester arra utasította a fővárosi cégeket, hogy zárják ki közbeszerzési pályázatokból…

Szijjártó Péter a sajtóból értesült a Szájer-ügy részleteiről

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminszter a Continental kőbányai sajtótájékoztatóján azzal hárította el a Szájer József EP-képviselő lemondásával és brüsszeli partijával kapcsolatos kérdéseket, hogy arról ő is csak a sajtóból értesült.

Karácsonykor is itt lesz még a járvány

A kormány a szabályok enyhítését tervezi karácsonyra, de szakemberek szerint a járvány még nem érte el a platót. Az óvatosság továbbra is indokolt.

Semjén Zsolt nem érti, miért kéne kommentálnia a Szájer-ügyet

Kordonokkal zárták el a Karmelita kolostor bejáratát ötven méteres sávban, miután újságírók jelentek meg, hogy Szájer József lemondott EP-képviselő „házibulijáról” kérdezzék a kormánytagokat. Akik mégis válaszoltak, többségében helyeselték párttársuk lemondását.

Deutsch: Viccnek is durva, hogy ki akarnak zárni a Néppártból

Az Európai Néppárt aláírásgyűjtést indított a frakción belül azért, hogy Deutsch Tamást kizárják soraikból egy megjegyzése miatt, amivel a Gestapo és az ÁVO gondolatrendszeréhez hasonlította Manfred Weber néppárti frakcióvezető egy kijelentését. Ezt követően Deutsch azt mondta, hogy ha azért, mert valaki kiáll a szabadságért…

Engedélyezték a Pfizer/BioNTech vakcináját Nagy-Britanniában

Ez az első koronavírus elleni vakcina, mellyel megkezdődhet a veszélyeztetettek tömeges oltása.

Szájert nem hívta a szexparti házigazdája

A Szájer József részvételével zajlott múlt heti brüsszeli szexparti szervezője azt állítja, nem ismerte korábban a magyar politikust, nem ő hívta a buliba, és ott sem tudta meg, milyen tisztséget visel. Azt is mondta, nem drogoztak az orgián. 

Hosszú csúcsra készülnek Orbán miatt

A jogállamiságról szóló vitát még a német elnökség alatt kellene lezárni. Portugália nem szívesen venné nyakába ezt a terhet, nincs B-terv.

Magyar György: A polgárok okosabbak a politikusoknál

Lassú, de bölcs folyamaton megy át az ellenzék, amikor belátja, hogy egységesen, akár egy választási pártban lehet legyőzni a Fideszt.

Mennyit tudhat Bodolay az SZFE életéről?

Klubrádió
-
 Tegnap 21:35Vélemény

Bodolay Géza, a Színház- és Filmművészeti Egyetem Színházművészeti Intézetének újonnan kinevezett vezetője által megfogalmazott több pontatlan kijelentése mellett néhány személyét érintő kritikájára is reagált nyílt levelében Csernai Mihály, az egyetem hallgatói ónkormányzatának elnöke.