Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

Híve most inkább kihagyta Orbánt a Soros-támogatások elbeszélésből

Klubrádió
-
  Ma 04:16 Vélemény

Egyetlen helyen sem tartotta fontosnak megemlíteni a Soros-birodalom születése címmel írt friss tanulmányában Békés Márton jobboldali történész a Fidesz vagy Orbán nevét.

Lakner az újabb konzultációról: A kormány visszatért a sorosozáshoz

Klubrádió
-
  Tegnap 21:58 Vélemény

Az elmúlt tíz év valójában összekapcsolódó kampányok folyamata, és úgy tűnik, a sorosozást minden helyzetben válasznak tekinti a kormányoldal – mondta Lakner Zoltán.

TGM: Trianon itt veszteség, a szomszédban győzelem

Klubrádió
-
  Tegnap 21:56 Vélemény

Nem ismerjük, nem tudjuk, hogy milyen lett volna a Trianon utáni Magyarország, ha nagy marad. Tamás Gáspár Miklós filozófus szerint ezért sem kellene Trianonról írni.

Az Egyesült Államok megszakítja a kapcsolatát a WHO-val

Donald Trump elnök kijelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok megszakítja a kapcsolatot a az Egészségügyi Világszervezettel.

A Dohány utcai rendezvényről 34 embert jelentettek fel

A rendőrség a Dohány utcai helyszínre szervezett gyűléssel összefüggésben 34 embert jelentett fel szabálysértés elkövetése miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Bozóki: Orbán itt a piros, hol a pirost játszik

Klubrádió
-
  Tegnap 18:45 Vélemény

Bozóki András politológus, volt miniszter szerint az ellenzék óriási esélyt szalasztott el azzal, hogy nem vonult ki a Parlamentből, amikor bevezették a rendeleti kormányzást.

Ferencz Győző: Egy kikerülhetetlen hibáról

Klubrádió
-
  Tegnap 18:36 Vélemény

A költészet napjától a karanténidőszak legvégéig a Klubrádió honlapján minden nap közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül, hogy az otthon maradást ezzel is tartalmasabbá, könnyebben elviselhetővé tegyük. Ma Ferencz Győző Egy kikerülhetetlen hibáról – A múltkonstrukció…

Gyere mama, menjünk együtt cigányozni! - Selmeci János jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:02 Vélemény

A boltba még nem mehetek el a nyolcvanéves nagyanyámmal, de meccsre már igen.

Szeressük egymást, Gyerekek!

Klubrádió
-
  Tegnap 17:42 Vélemény

Különleges gyereknap a Klubdélelőtt műsorában: írók, művészek, színészek, közéleti emberek ismert, felnőtt gyerekei lesznek a vendégeink.

Védekezésből elégtelen

Klubrádió
-
  Tegnap 15:26 Vélemény

A kormány sikernek tünteti fel a koronavírussal szembeni védekezést. Az igazság az, hogy az egész régiót megkímélte a járvány, a magyar halálozási arány pedig iszonyú magas.

PDSZ: A primitívségre primitív választ ad a kormány

Lesznek iskolák, ahol fellélegezve fogadják az iskolaőrséget, de az is biztos, hogy ez önmagában nem oldja meg az iskolai erőszak problémáját – véli a PDSZ.

Nem kivágni kell a beteg fákat, hanem több forrást adni a kezelésükre

Klubrádió
-
  Tegnap 14:43 Vélemény

Bardóczi Sándor nem gondolja, hogy a budapesti fák 80 százalékát ki kellene vágni, ehelyett több forrást kellene biztosítani a beteg fák kezelésére.

Kádár nyomdokain jár Orbán

Klubrádió
-
  Tegnap 13:24 Vélemény

Még mindig erős a Kádár-rendszer iránti nosztalgia. A Fidesz-szimpatizánsok egyharmada is úgy véli, hogy jobb volt akkor.

Békának érzik magukat a gödiek, főleg azután, amit a kormány csinált velük

Klubrádió
-
  Tegnap 11:34 Vélemény

Nem elég, hogy a megkérdezésük nélkül kezdték el építeni náluk a kontinens egyik legnagyobb akkumulátorgyárát, de a cégtől jövő pénzt is elvették tőlük.

Magyarország a despotizmus fölemelkedésének allegóriája

Klubrádió
-
  Tegnap 08:35 Vélemény

Az új despotizmus címmel írt könyvet egy ausztrál egyetemi professzor, a kötet arról szól, miként változtatják meg belülről egyes hatalmasok a demokráciát. Úgy véli, az Orbán Viktor vezette Fidesz olyan kliensrendszert teremtett, ahol adott a féken tartott bíróság és média, a hamis állítások terjesztése, a kívülről szabadnak látszó választás, a rok