Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 126 hír

Koronavírus: újabb magyarok karanténban

Egy magyar kamionsofőr rekedt a lombardiai karanténban, ő jól van, egy másik kamionos viszont, aki hazatért Olaszországból, rosszul érzi magát, mentő viszi kórházba. A spanyolországi Tenerifén egy szállodakomplexumot helyeztek karantén alá, ahol magyarok is vannak, de nem tudni, hányan - közölte Menczer Tamás, a KKM államtitkára…

Döntött a Fidesz-kétharmad, felfüggesztették a börtönkártérítések kifizetését

Megszavazta a Fidesz-KDNP, június 15-ig nem fizethető ki börtönzsúfoltság miatt megítélt kártalanítás – így döntött kedden az Országgyűlés.

Megvédi Budakeszi az Álomvölgyet?

Klubrádió
-
  Ma 13:46 Vélemény

Talán a civil tiltakozásnak köszönhető, talán másnak, tény, hogy megmozdultak a hatóságok, az önkormányzat pedig helyi természetvédelmi oltalom alá helyezheti az Álomvölgyet.

Niedermüller Péter kész bocsánatot kérni a taxisoktól

Klubrádió
-
  Ma 13:21 Vélemény

Megint bocsánatkérésre szólítják fel Niedermüller Pétert. Az Országos Taxis Szövetség elnöke a Klubrádióban visszautasította, hogy a taxisok drogot fuvaroznának. A VII. kerület DK-s polgármestere kész azoktól a becsületes taxisoktól elnézést kérni, akiket egy interjúban, szándéka ellenére megbántott.

Demeter Szilárd: Kis lukácsgyörgyök osztják az észt, újra lövetnének

Klubrádió
-
  Ma 12:23 Vélemény

Demeter Szilárd ismét kifejtette, hogy kiket tart magyar írónak. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a mandineren beszélt "identitásváltó magyarokról", akikre nem érdemes közpénzt költeni. Ide sorolta a szerinte "újmarxista futóbolondokat", "kis lukácsgyörgyöket" is, akikről úgy véli, ha hatalomra kerülnek, "lelkiismeretfurdalás nélkül újból löve

Jön a nyugdíjkötvény

Klubrádió
-
  Ma 12:20 Vélemény

Egyelőre nem sokat lehet róla tudni, csupán azt, hogy egy új állampapír lesz, amely kamatozását, hozamát tekintve versenyképes lehet a szuperállamkötvénnyel is.  

Most van tétje a 7. cikkely szerinti eljárásnak

Klubrádió
-
  Ma 10:26 Vélemény

Az Európa Parlament legnagyobb frakciói megunták a Tanács tehetetlenkedését, fel akarják gyorsítani a magyar és a lengyel kormánnyal szemben indított eljárást.

Mi teszi a nőt? Meg a férfit?

Klubrádió
-
  Ma 10:17 Vélemény

Olyan hétköznapi fogalmakról is szó volt a műsorban, amelyek jelentése talán nem olyan egyértelmű, mint elsőre gondolnánk. 

A PDSZ 60 százalékos egységes béremelést kér

Kevesli a tanároknak járó újabb 10 százalékos bérfejlesztést a PDSZ. A szakszervezet közleménye szerint ez a 10 százalékos pótlék nem béremelés, és a kormány célja, hogy megossza a pedagógusokat.

Felfüggesztik a börtönpénzek kifizetését

Felfüggeszthetik a börtönviszonyok miatti kártérítések kifizetését Az Országgyűlés a kormány kezdeményezésére szavaz az erről szóló törvényjavaslatról, amit gyorsított menetben tárgyaltak.

Magyar szál az amerikai hírszerzésben

Klubrádió
-
  Ma 07:25 Vélemény

A Magyar Foundation elnevezésű alapítványt csaknem száz százalékban, 2,1 millió dollár adományozásával az Orbán-kormány hozta létre.

A kamaszok nem nyelik le a NAT-ot

Klubrádió
-
  Tegnap 22:11 Vélemény

Teljesíthetetlen követelményrendszer, poros, elavult, 15—20 év múlva nevetni fognak rajta. Addig is kontraproduktív, a középiskolásoknak ezt a tantervet nem lehet beadni.

Tüntetnek a fóti gyermekváros megbüntetett lakója mellett

Kislőrincz Dávid, a fóti gyermekotthon egyik lakója rapszámot írt arról, hogy ne zárják be az intézményt, ahol ő is él. A vezetőség ezután megbüntette (bár utólag azt kommunikálták, hogy ez nem a dal szövege miatt volt), Molnár Áron, azaz noÁr és az aHang mellé állt, szolidaritási akciót tartanak.

Korózs: Több kellene a kormánytól koronavírus-ügyben

Klubrádió
-
  Tegnap 21:31 Vélemény

Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke szerint koronavírus-ügyben pánikra nincs ok, de aggodalomra igen.

Iohannis államfő összehívta a legfelsőbb védelmi tanácsot

Sajtóértesülések szerint az elkövetkező napokban Románia valamennyi nemzetközi repülőterén termoszkennereket állítanak fel a lázas utasok kiszűrésére.