Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Koronavírus: minden szem Szlovákiára figyel

Megkezdődött Szlovákiában a teljes lakosság tesztelése. Az első három nap során, vasárnapig 137 ezer személyen végezték el az antigéntesztet, ebből 5 298 lett pozitív. Ez közel 4 százalékos fertőzöttséget jelent. Ha a tesztelés során végig ilyen arányban lennének pozitívak a minták, akár 200 ezer fertőzött is lehet az 5 milliós országban.

Sok pénzt adnak a régi mobilokért

A Telenor üzleteiben bárki, bármikor leadhatta eddig is használt mobilját, hogy újrahasznosítsák. A szolgáltató pár napja indult akciójában most egy lépéssel még tovább mennek: egyenesen pénzt adnak a régi mobilokért.  De ez még nem minden. akik értékesítik régi készüléküket, jelentős extra kedvezményt kapnak, ha új Samsung Galaxy…

Próbálkozz ingyen!

KKV Magazin
-
  Ma 05:34 Cégvilág

Október 30-ig jelentkezhetnek, és ingyen kipróbálhatják a hazai induló energetikai vállalkozások, kkv-k az InNow projekt online oktatási platformját, ami abban segít nekik, hogy sikeresen lépjenek piacra. 

Európai kkv-k félelme

KKV Magazin
-
  Ma 04:34 Cégvilág

Gazdasági mentőcsomagok, különböző kurzarbeit-modellek ide vagy oda, nem látják túl fényesen a jövőjüket az európai kis- és középvállalkozások – legalábbis a vállalati és kormányzati tanácsadással foglalkozó McKinsey friss kutatása szerint. (Kkv-nak minősül a 250 vagy annál kevesebb embert foglalkoztató cég.)

A szuper állampapír elbújhat: van ami kétszer ennyit hozott!

KKV Magazin
-
  Tegnap 21:44 Gazdaság

Ahogy kúszik feljebb az infláció, és gyengül a forint érdemes újra átgondolni, hogy melyik állampapírt válasszuk középtávon. Ha megnézzük az elmúlt egy évben melyikkel lehetett a legtöbb pénzt csinálni meglepő eredményre jutunk. Mutatjuk melyik verte toronymagasan az 5 százalékos hozamú szuper állampapírt és melyikben lehet még…

Koronavírus: jó hírek érkeztek

KKV Magazin
-
  20.10.23 23:03 Életmód

Bár Európa nagy részén továbbra is gyorsan terjed a korona vírus és nyomában a szigorítások, azért vannak bíztató hírek is. Összeszedtünk egy csokorra valót.

Egy klassz tipp a hosszú hétvégére

KKV Magazin
-
  20.10.23 19:37 Életmód

Mediterrán klíma, sok történelmi emlék, izgalmas kulturális programok és a gasztronómiai kínálatra sem lehet panasz. Pécs pont olyan hely, ami csábít egy hosszú hétvégére. Ja és az utazást összekapcsolhatjuk egy villányi látogatással is.

A nyerő állampapír nyomában: szuper vagy prémium?

KKV Magazin
-
  20.10.23 19:04 Gazdaság

Ahogy kúszik egyre feljebb az infláció, érdemes újra átgondolni, hogy melyik állampapírt érdemes választani középtávon. Megnéztük a mai helyzetben melyik lehet a nyerő: a MÁP Plusz, a Prémium vagyaz euró alapú befektetési lehetőségek.

Lassan utoljára: vasárnap óraátállítás

Most hétvégén egy órával többet alhatunk, hiszen vasárnap hajnali 3 órakor 2 órára kell visszaállítani az órákat. Mindezt már rég megszoktuk, hiszen 1980 óta Magyarországon folyamatosan állítgatjuk az órát, március utolsó hétvégéjén előre, október utolsó hétvégéjén pedig vissza tekerjük. De hamarosan mindennek vége, sem nálunk sem az…

Mutatjuk, mennyi lehet a minimálbér 2021-ben

KKV Magazin
-
  20.10.22 22:59 Cégvilág

Ahogy közeledik az év vége, az egész országot foglalkoztatja a kérdés: mennyi lesz a minimálbér jövőre, hány százalékot emelkedik az ideihez viszonyítva? 

Koronavírus: semmi jóra nem számíthatunk

KKV Magazin
-
  20.10.22 21:58 Életmód

Bár komoly korlátozások nálunk egyelőre még nincsenek, de ha körbe nézünk a régióban egyértelmű: semmi jóra nem számíthatunk. Pár héten belül mi is utolérhetjük a szomszédokat és jöhetnek újra a brutális szigorítások, a távoktatás, a lezárások és a kültéri szájmaszk viselés. Megnéztük hogy állnak a régióbeli társaink.

A hatékonyság és eredményesség kulcsa a tényeken és adatokon alapuló értékesítés irányítás

Csak tavaly több mint 500 új kkv ügyfél választotta partnerként a Budapest Bankot. Nem véletlen, hogy a társaságot a kis- és középvállalkozások bankjaként is szokták emlegetni. De hogyan tovább most, hogy a koronavírus behálózta a világot? Amikor a jövőbeli tervek kerülnek szóba, a pénzügyi világban a „digitalizáció” lett a kulcsszó. Janó…

Nyugdíjemelés: megvannak a friss számok

KKV Magazin
-
  20.10.22 11:56 Gazdaság

A Magyar Közlönyben megjelent a kormányrendelet szerint november 1-jétől, január elsejei visszamenőleges hatállyal 1,2 százalékkal emelkednek a nyugdíjellátások. Mindezekre az eredetileg tervezettnél magasabb várható infláció miatt van szükség.

Most megtudhatja melyik lakást, vagy házat tudja megvenni

A lakáskeresőknek segít az ingatlan.com új és innovatív szolgáltatása, a Hitelintéző, amely pár adat megadása után “megmondja” nekik, hogy az anyagi helyzetük alapján meg tudják-e vásárolni a kiszemelt ingatlant.

Robotika az agráriumban

KKV Magazin
-
  20.10.22 05:00 Cégvilág

Az agrárium jelenét és jövőjét két tényező alakíthatja. Egyrészt az adatalapú digitális technológiák alkalmazása, másrészt a technológiai eszközök széles körű használata utat nyithat a robotikának és a mesterséges intelligencia agrárcélú felhasználásának. A koronavírus-járvány hatására ezek a fejlesztések most új lendületet vehetnek és…