Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Fontos határidő közeleg: a NAV mindenkinek készít adóbevallás-tervezetet

A NAV mindenkinek elkészíti az szja-bevallás tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyen munkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akár egyéni vállalkozó.

A jövő zöld állásai

KKV Magazin
-
  Tegnap 11:03 Életmód

A gazdaság és társadalmunk új korszakba érkezett, amelyben a fenntarthatóságnak mindennél fontosabb szerep jut, ami a foglalkoztatás szintjén is változásokat indukál. A következő évtizedben mintegy 18 millió zöld állás jöhet létre, köztük olyan izgalmas foglalkozások, mint a vízlábnyom menedzser, a mesterséges hús tudós vagy a…

Akár 70 milliós befektetést is kaphatnak a magyar startupok

KKV Magazin
-
  20.01.27 22:57 CégvilágStartup

Hardver startupoknak indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus – írja közleményében a Deloitte, amely a program szakmai partnere.

Fókuszban a kiberbiztonság

KKV Magazin
-
  20.01.27 12:11 Cégvilág

Új szakaszba lépett a Modern Vállalkozások Programja, a harmadik etap keretein belül pedig a kiberbiztonság is helyet kapott. A vállalkozások digitalizálását zászlajára tűző program már az eddigi működése alatt is számos sikert könyvelhetett el, azonban most nem kisebb fába vágja a fejszéjét, mint a hazai kkv-k IT-biztonságtudatának…

Fenntartható kompromisszum

KKV Magazin
-
  20.01.26 15:00 Életmód

A szabadidőjárművek megállíthatatlan népszerűsége komolyan hátráltatja a klímaváltozás elleni küzdelmet. Egyre több gyártó igyekszik csekély vagy zéró emissziójú hajtáslánccal menteni a menthetőt.

A Vaszkó család hat lépése

KKV Magazin
-
  20.01.26 14:19 Cégvilág

A férfiak a vasárnapi ebéd utáni kávéjukat kavargatva kockás papírra álmodták a jövőt. Az „álom” valójában egy hatlépéses üzleti terv volt.

Van még mit fejleszteni a kkv-programon

KKV Magazin
-
  20.01.26 08:00 Cégvilág

A kkv-k támogatását szolgáló uniós program eredményes és innovatív, de vannak problémái - olvasható az Európai Számvevőszék a kis és középvállalkozások támogatását célzó eszközről szóló különjelentésében.

Az MFB három új hitelprogramot indít a kkv-knak

KKV Magazin
-
  20.01.25 16:02 CégvilágKKVMFB

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. három új hitelprogramot hirdetett meg a hazai kis- és középvállalkozásoknak – jelentette be Sipos-Tompa Levente, az MFB Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Adóemelésre számítanak a kkv-k

KKV Magazin
-
  20.01.24 08:00 Cégvilág

A hazai kkv-k várakozásait mutató K&H kkv bizalmi index számottevően, 8 pontot csökkent. Bár az index továbbra is a pozitív tartományban van, és összességében bizakodva tekintenek a cégek 2020-ra, a mostani hangulatromlás mögött az áll, hogy a kkv-k növekvő közterhekre számítanak idén.

Dobbantó Program - nőknek

Tíz éves a Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén alapuló Dobbantó Program, amely a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki célul.

Tech trendek

KKV Magazin
-
  20.01.23 19:52 Cégvilág

2020 talán minden eddiginél nagyobb kihívások elé állítja a magyar vállalkozásokat a digitalizáció terén, hiszen a technológia soha nem látott ütemben alakítja át a vállalatok működését. Akár kisvállalkozásról, akár közepes méretű- vagy nagyvállalatról van szó, az aktuális tech trendekkel minden cégvezetőnek érdemes tisztában lennie.

Óriási változás a bankoknál - itt vannak a részletek

KKV Magazin
-
  20.01.22 14:00 Cégvilág

A magyar bankok is beszálltak a digitális versenybe. Egyre többüknél lehet online számlát nyitni, személyi hitel, áruhitel, autóhitel, sőt babaváró támogatás is elérhető már otthonról a fotelból.

Hiánypótló megoldások

KKV Magazin
-
  20.01.22 11:26 Cégvilág

Mind a generációváltáshoz, mind pedig a hazai, illetve nemzetközi terjeszkedéshez kínál új megoldást KKVPRO üzletágával a Hiventures. Kiknek érdemes jelentkezniük, és milyen feltételekkel juthatnak tőkéhez, erről kérdeztük Katona Bence vezérigazgatót és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettest.