Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Ónos esőre, hófúvásra figyelmeztetnek

A késő délutáni, esti órákban egy melegfront felhő-, és csapadékrendszere éri el hazánkat, a havazás mellett kisebb területen akár ónos eső is lehet.

-14 fok volt ma reggel

Kiderül
-
  Ma 08:37 Időjárás 

Ma hajnalra a havazást és esőzést okozó hidegfront délkelet felé elhagyta hazánkat. Mögötte nagy területen kiderült az ég. A havas tájakon nagyon lehűlt reggelre a levegő.

Délután jön az újabb hó

Kiderül
-
  Ma 05:00 Időjárás 

Északnyugat felől a délutáni órákban újabb front éri el hazánkat, amelyből estig elsősorban a Dunántúl nyugati részén számíthatunk havazásra, de számottevő megmaradó hóréteg csak a magasabban fekvő területeken lehet.

Hétfő délután újabb havazás kezdődik

Kiderül
-
  Tegnap 13:39 Időjárás  Nógrád

Hétfőn melegfront éri el hazánk északnyugati tájait. A délutáni óráktól a Kisalföldön és az Alpokalján kialakulhat kisebb havazás, de jelentősebb hóréteg kialakulása nem valószínű.

További megyékre adtak ki figyelmeztetést a havazás miatt

Kiderül
-
  Tegnap 10:23 Időjárás  Havazás

Az intenzív havazás következtében az OMSZ további megyékre adott ki figyelmeztető előrejelzést. Az ország északi, északkeleti területein többfelé 5 centimétert meghaladó hóvastagság várható.

Ma többfelé szakadni fog a hó

Kiderül
-
  Tegnap 05:09 Időjárás  Havazás

Az ország déli és nyugati megyéit leszámítva ma hamisítatlan téli időben lesz részünk. Az intenzív havazás fokozatosan a középső területekről a Tiszántúlra helyeződik át.

Akár 15 centi hó is lehet

Kiderül
-
  18.01.20 12:10 Időjárás 

Az elmúlt napok enyhe időjárása véget ér, ugyanis észak, északkeleten felől több fokkal hidegebb levegő áramlik fölénk, emellett többfelé kell havazásra is számítani.

Az OMSZ is havazásra figyelmeztet

Kiderül
-
  18.01.20 11:09 Időjárás  Közlekedés Havazás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a várható jelentős mennyiségű hó miatt.

Ennyi hó várható vasárnap

Kiderül
-
  18.01.20 10:40 Időjárás 

Az éjszakai órákban egy magassági hideg légörvény helyeződik hazánk fölé, ennek köszönhető az egyre nagyobb területre kiterjedő havazás. Lássuk várhatóan mennyi havat hoz.

Az idei tél eddigi legnagyobb havazása készül

Kiderül
-
  18.01.20 05:16 Időjárás  Havazás

Vasárnap hajnalban egy csapadéktömb kezd kifejlődni a Dunántúlon, amelyből egyre több helyen kezd el hullani a hó, estére akár 5-15 centiméter vastag hóréteg is kialakulhat az ország középső és keleti területein.

Vasárnapra lehet készíteni a szánkókat

Kiderül
-
  18.01.19 12:35 Időjárás 

Szombat este újabb front éri el hazánkat, amely jelentősen lelassul térségünk felett. Vasárnap hajnalban egyre több helyen kezd el hullani a hó az ország középső és keleti tájain.

Kékestetőn nagy pelyhekben szakad a hó

Kiderül
-
  18.01.19 11:57 Időjárás 

Északnyugat felől egy hidegfront érte el az országot, amelynek hatására többfelé eleredt az eső hazánkban, magasabb hegyeinkben azonban hó hull.

Létrejöttek Európa gigantikus hullámai

Kiderül
-
  18.01.19 10:19 Időjárás 

A Portugália nyugati partjainál található Nazaré falucska nem csak nyáron népszerű célpont a turisták számára homokos tengerpartja miatt. Télen ugyanis itt alakulnak ki Európa legnagyobb hullámai.

Havazással tér vissza a tél

Kiderül
-
  18.01.19 05:29 Időjárás  2 hír a témában

Már nem tart sokáig az enyhe idő, ugyanis észak felől hamarosan intenzív hidegfront éri el hazánkat. Hatására vasárnapra virradóra ismét többfelé számíthatunk intenzív havazásra.

Vasárnap ismét fehérbe öltözik az ország nagyobbik fele

Kiderül
-
  18.01.18 12:59 Időjárás 

Az időjárás megismételni látszik önmagát, ahogy múlt héten is vasárnap reggelre érkezett meg a havazás hazánkba, úgy tűnik ezen a hétvégén sem lesz másként.