Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Szerdán már országszerte havazni fog

Egy mediterrán ciklon határozza meg hazánk időjárását a következő napokban. Kedden az ország délkeleti felén, szerdán pedig már országszerte várható havazás.

Mutatjuk, mennyi hóra számíthatunk kedden

Hétfőn késő este egy mediterrán ciklon éri el dél felől hazánkat, amely a keddi nap folyamán az ország délkeleti felén többfelé okoz havazást.

Nagyobb mennyiségű hóra figyelmeztetnek délen és keleten

Az esti óráktól újabb havazás veszi kezdetét a déli megyékben, amelyből kedd estig helyenként akár 10 centimétert meghaladó vastagságú hóréteg alakulhat ki.

Kedden érkezik az újabb havazás

Kiderül
-
  Tegnap 13:18 Időjárás Hétvége

Időjárásunkat a hazánktól délnyugatra örvénylő mediterrán ciklon határozza meg. Délen és keleten kedden újabb havazásra számíthatunk, amely szerdára az egész országra átterjed.

Ciklon hoz havat és esőt a hét közepén

Kiderül
-
  Tegnap 05:09 Időjárás Havazás

A követező napokban is változékony időre van kilátás, amelyet egy mediterrán ciklon okoz. Sok helyen várható havazás, amelyet a keleti területeken időnként eső vált fel.

Helyenként -11 fokig hűl a levegő kedd éjjel

A havas, derült tájakon jóval -8 fok alá is csökkenhet az éjszakai hőmérséklet a következő napokban. Északkeleten lesz a leghidegebb.

Nem jön enyhülés Ausztráliában, újabb hőhullám várható

Kiderül
-
  19.01.20 09:55 Időjárás

Lassan egy hónapja tart az extrém hőség Ausztráliában, ami a következő egy hétben sem csillapodik.

Figyelmeztetés érvényes keleten a havazás miatt

Kiderül
-
  19.01.20 08:13 Időjárás

Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyékre elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra vonatkozóan.

Keleten tart ki legtovább a havazás vasárnap

Kiderül
-
  19.01.20 05:03 Időjárás

Nyugatról kelet felé haladva nő a vasárnapra várt hó mennyisége. A hófödte, derült tájakon hétfőtől komoly éjszakai fagyok lehetnek.

Hó lepi be a jövő hetet

Kiderül
-
  19.01.19 12:51 Időjárás

Mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat a jövő héten. Bár a modellek egyelőre eltéréseket mutatnak a várható hó mennyiségét illetően, szerdától az ország jelentős részén gyarapodik a megmaradó hóréteg.

Öt megyére figyelmeztetést adtak ki a vasárnapi havazás miatt

Kiderül
-
  19.01.19 08:43 Időjárás Havazás

Az érkező melegfronttal havazás kezdődik, vasárnapra egyre nagyobb területen. Lepel-7 centi friss hó valószínű vasárnap estig.

Mutatjuk, hol várható a legtöbb hó a hétvégén

Szombaton melegfront éri el hazánkat. Estétől délnyugat felől kis intenzitású havazás kezdődik, mely egyre nagyobb területre terjed.

100 fokos hőmérséklet-különbség alakult ki a Föld két pontja között

Kiderül
-
  19.01.19 07:00 Tudomány Ausztrália

Oroszország egyes részein -60 fok környékére zuhant a hőmérséklet. Eközben Ausztráliában nyári forróság tombol, 50 fokos hőséggel.

Fagyos éjszakák jönnek

A rövid tavaszi pihenő után ismét téliesre fordult időjárásunk. Szombaton melegfront éri el az országot, estétől egyre többfelé havazás kezdődik.

Hideg levegő árasztja el Nyugat-Európát

Kiderül
-
  19.01.18 13:23 Időjárás

A hétvégén kialakuló viszonyoknak köszönhetően Nyugat-Európa jelentős részén lehűlés és sokfelé havazás várható a következő napokban.