Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Szerdán kezdődik a csillagászati tavasz

Kiderül
-
  Tegnap 14:02 Időjárás

A meteorológusok az évszakokat 3 hónapos időszakokra bontják, a csillagászati felosztás azonban a Föld és a Nap viszonylagos helyzetén alapul.

Nem jön eső a héten

Kiderül
-
  Tegnap 12:59 Időjárás

Tovább nő a csapadékhiány, az elmúlt napok kisebb, néhány milliméteres esői is elmaradnak a héten. Vasárnap néhol szemerkélhet, de a lehullott mennyiség várhatóan nem éri el az 1 millimétert sem.

Májusi meleg lesz ezen a hétvégén is

20 fok környékére melegszik az idő a hétvégén az ország legnagyobb részén. A meleg a jövő hét folyamán mérséklődik, a jövő hét közepe táján pedig akár egy rendkívül hideg légtömeg is elérheti hazánkat.

Csütörtökig marad az átlagos márciusi idő

Kiderül
-
  19.03.18 12:58 Időjárás

A következő három napban valódi márciusban lesz részünk, csütörtök éjjel még fagyni is fog. Pénteken és szombaton azonban átmenetileg ismét melegedés körvonalazódik, nagy területen 18 fokos maximumokkal.

Mutatjuk, hol, mennyi eső várható hétfő késő estig

Kiderül
-
  19.03.18 05:20 Időjárás

Hétfő hajnalban hidegfront érkezett, melynek csapadékzónája a nap folyamán vonul át az országon. Kisebb mennyiségű eső várható.

Keleten tart ki legtovább a meleg

Hajnalban hidegfront érkezett, mely az ország nagy részén visszaveti a hőmérsékleteket. Nagy különbség alakul ki azonban kelet és nyugat között: a Tiszántúlon még hétfőn is jóval melegebb lesz a megszokottnál.

15 fokos lehűlés érkezik hétfőre

A rendkívül enyhe vasárnapot követően az éjszaka érkező hidegfront hatására a Dunántúlon jelentősen visszaesik a hőmérséklet, helyenként mindössze 6, 7 fok lesz hétfőn a maximumhőmérséklet.

Viharos erejű széllökésekre figyelmeztetnek négy megyében

Kiderül
-
  19.03.17 10:08 IdőjárásOMSZ

Hétfő hajnalban északnyugat felől hidegfront éri el hazánkat, amely előtt a délnyugati, majd átvonulását követően az északnyugati szélből fordulhatnak elő viharos erejű széllökések.

Hétfőn markáns hidegfront rontja el az időt

Kiderül
-
  19.03.17 05:13 Időjárás

Amilyen gyorsan érkezik a vasárnapi enyhe idő, ugyanolyan gyorsan véget is ér, hétfőn ugyanis egy hidegfront hoz jelentős lehűlést.

Sándor, József, Benedek, késve hozzák a meleget

Március közepén, a tavaszi napéjegyenlőséggel egy időben, a népi hiedelem szerint megérkezik a jó idő. Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget. Lássuk, idén igaz lesz-e a jövendölés.

Egy napra beköszönt a május

Kiderül
-
  19.03.16 12:16 IdőjárásHétvége

Vasárnapra gyökeres változás áll be időjárásunkban, túlnyomóan napos időre számíthatunk 20 fok körüli hőmérséklettel. Az enyhe idő nem tart azonban sokáig, hétfőn újabb lehűlés érkezik.

Közel 100 km/órás szelet okozott a hidegfront Budapesten

Kiderül
-
  19.03.16 08:16 Időjárás

Az északi országrészben élők közül többen ébredhettek a hajnali órákban a viharossá fokozódó szél süvítésére.

Nagyot változik vasárnapra időjárásunk

A szombati esőt és felhős időt okozó front vasárnapra elhagyja hazánkat. Országszerte sok napsütésre, kellemes, tavaszi időre van kilátás.

Az esőzés várható érkezése, óráról órára

Kiderül
-
  19.03.15 15:26 IdőjárásOMSZ

A péntek délutáni órákban nyugat felől újabb front éri el hazánkat, amelynek hatására egyre több helyen kell esőre számítani, mutatjuk merre várható csapadék.

Szombaton délelőtt még többfelé esni fog

A péntek este érkező hidegfront térségünk felett jelentősen lelassul, emiatt szombaton délelőtt még esőre kell számítani, majd délutántól javul az idő, egyre több helyen kisüt a nap.