Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Heves esőzések várhatók keleten, másodfokú figyelmeztetés érvényes

A Dunántúl nagy részére északnyugat felől már szárazabb levegő áramlik, ugyanakkor a keleti tájakon még mindig kiváló feltételek adódnak intenzív zivatarok kialakulásához.

Strandidővel zárul a hét

Pénteken még egy hidegfront határozza meg időjárásunkat, hatására a Dunától keletre fekvő területeken még záporok, zivatarok kialakulására számíthatunk, majd a hétvégén már jóval kevesebb helyen várható csapadék.

A hőség megszűnik, de meleg marad az idő

Kiderül
-
  Tegnap 12:48 Időjárás

Az átvonuló hidegfront hatására kissé mérséklődik a nappali felmelegedés, de a július elsején szokásos hőmérsékletnél hűvösebbre nem kell számítanunk a következő napokban sem.

Másodfokú figyelmeztetés érvényes a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt

A Kárpát-medence felett egy hidegfront húzódik, amelynek hatására csütörtökön és pénteken is többfelé számíthatunk zivatarok kialakulására.

Viharos napok elé nézünk

Csütörtökön és pénteken ismét változékonyabbra fordul időjárásunk, amelyet egy felettünk átvonuló hidegfrontnak köszönhetünk. Többfelé várható intenzív záporok, zivatarok kialakulása.

Hamarosan érkezik az újabb hidegfront

Kiderül
-
  20.07.01 13:06 Időjárás

Csütörtökre virradó éjszaka nyugat felől egy hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására többfelé alakul ki zápor, zivatar. Északnyugaton már több fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés.

Heves zivatar, felhőszakadás és hőség veszélye fenyeget

Csütörtökön egy hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására többfelé kell intenzív zivatarok kialakulására felkészülni az országban.

Nem rontja el hidegfront a hétvégénket

Csütörtökön újabb hidegfront éri el a Kárpát-medencét, amelynek hatására átmenetileg több lesz felettünk a felhő és néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, de a hétvégén már ismét napos időre számíthatunk.

35 fokkal tetőzik a hőség

Kiderül
-
  20.06.30 12:50 Időjárás

Dél felől egyre melegebb léghullámok érkeznek a Kárpát-medencébe, ennek köszönhetően jelentősen erősödik a nappali felmelegedés a következő két napban.

Heves zivatarokra és fokozódó hőségre figyelmeztetnek

Kiderül
-
  20.06.30 11:43 Időjárás

Szerda délután nyugat felől egy újabb hidegfront közelíti meg hazánkat, amelynek hatására a Dunántúlon helyenként kedvezővé válnak a feltételek zivatarok kialakulásához.

Néhány napra visszatér a hőség

Kiderül
-
  20.06.30 05:16 Időjárás

A hétfőn átvonult hidegfront után rövid időre felfrissül a levegő, majd szerdától ismét jelentősen erősödik a nappali felmelegedés.

Csak rövid időre nyugszik meg időjárásunk a hidegfront után

Kiderül
-
  20.06.29 13:21 Időjárás

Keddre a hidegfront elhagyja hazánkat. Mögötte néhány napig szárazabb levegő érkezik hozzánk, majd csütörtökön újabb hidegfront érkezésére számíthatunk.

Heves zivatarok érkeznek, másodfokú figyelmeztetés érvényes

Kiderül
-
  20.06.29 11:31 Időjárás

Hétfőn délután, este egy gyors mozgású hidegfront halad át hazánk felett, amelynek hatására heves zivatarok alakulnak ki az országban.

Mutatjuk, mikor vonulnak át a viharok az országon, óráról órára

Kiderül
-
  20.06.29 10:18 Időjárás

A hétfő délutáni órákban egy gyors mozgású hidegfront robog át hazánk felett. Mutatjuk, merre várhatók belőle zivatarok.

Szélviharral, heves zivatarokkal töri meg a hidegfront a hőséget

Markáns hidegfront vonul át hazánkon. Zápor, zivatar kialakulására kell számítani, a délután második felében heves szélrohamokkal kísért zivatarok is előfordulnak.