Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Fülledt idő váltja majd a kánikulát

Kiderül
-
  Ma 05:21 Időjárás

Egészen a jövő hét közepéig nem várható lényeges változás időjárásukban. Akkor nyugat felől egy hullámzó frontrendszer közelíti meg hazánkat, kedvezővé válnak a feltételek záporok, zivatarok kialakulásához.

Még jó ideig kitart a strandidő

Kiderül
-
  Tegnap 12:40 Időjárás

A következő egy hétben markáns front nem éri el hazánkat, így a meleg, nyári idő még sokáig kitart térségünkben.

Újra hóban ugrálhatnak a kenguruk Ausztráliában

Kiderül
-
  Tegnap 11:28 Időjárás

Úgy tűnik idén elhúzódik a tél Ausztráliában. Victoria és Új-Dél-Wales államokban újabb havazás várható a hét legvégén.

Nemzeti ünnepünkön éri el a kánikula a csúcspontját

A hosszú hétvége folyamán egyre melegebbre fordul időjárásunk, majd jövő hét szerdán nyugat felől egy hidegfront közelíti meg hazánkat, amelynek hatására néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Keleten lesz melegebb a következő egy hétben

Kiderül
-
  19.08.16 12:59 Időjárás

A következő napokban erősödik a nappali felmelegedés, egyre nagyobb területen 30 fok feletti maximum hőmérséklet várható. Végig a keleti területeken számíthatunk a magasabb értékekre.

Mutatjuk, merre várhatók záporok, zivatarok a délutáni, esti órákban

Kiderül
-
  19.08.16 11:07 Időjárás

Az átvonuló front hatására a délutáni, esti órákban egyre kedvezőbbek lesznek a feltételek záporok, zivatarok kialakulásához.

Az ország nagy részén zivatarok kialakulására figyelmeztetnek

Kiderül
-
  19.08.16 10:35 Időjárás

Nyugat felől egy gyengülőben lévő front érte el hazánkat, amelynek hatására egészen az esti órákig zivatarok kialakulására számíthatunk.

Az ország keleti felére még visszatér a hőség

Kiderül
-
  19.08.16 04:50 Időjárás

A jövő hét elején északnyugat felől egy újabb hidegfront közelíti meg hazánkat, amely azonban nem vonul át az ország felett. Emiatt a keleti területekre visszatérnek a 35 fok közeli hőmérsékleti maximumok.

Zivatarok veszélye miatt tizenhárom megyében elsőfokú figyelmeztetés érvényes

Kiderül
-
  19.08.15 13:45 Időjárás

Pénteken északnyugat felől egy hidegfront éri el hazánkat, amelyből főként a nyugati és középső területeken alakulnak ki záporok, zivatarok.

Szombatra mindenhonnan elvonulnak a viharok

Kiderül
-
  19.08.15 12:34 Időjárás

Péntek délelőtt északnyugat felől egy hidegfront éri el az országot, amely lehűlést ugyan nem hoz, de elszórtan záporok, zivatarok kialakulására számítani kell. Szombaton már sehol sem valószínű eső.

Még egy hidegfront jön a hosszú hétvége előtt

Kiderül
-
  19.08.15 04:48 Időjárás

Pénteken északnyugat felől egy gyengülő front éri el hazánkat, amelynek hatására elszórtan alakulnak ki záporok, zivatarok, majd szombattól már túlnyomóan napos időre van kilátás.

Visszatér a kánikula a hosszú hétvégére

A hidegfront átvonulását követően egyre melegebbre fordul időjárásunk. A hosszú hétvége folyamán napról napra fokozódik a kánikula.

Nagy esőre figyelmeztetnek tizennégy megyében

Kiderül
-
  19.08.14 07:54 Időjárás

A lassan átvonuló hidegfront nyomán ma még nagy területen érvényes figyelmeztetés a jelentős mennyiségű eső és felhőszakadás kialakulásának veszélye miatt.

Ősziesre fordítja időjárásunkat a hidegfront

Az átvonuló front egy napra hűvös, csapadékos, őszies időjárát okoz hazánkban. Csütörtöktől viszont már melegszik az idő, a hétvégén ismét 30 fok feletti hőmérséklet várható az ország jelentős részén.

Évszaknyi hőmérséklet különbség van az országon belül

Kiderül
-
  19.08.13 17:19 Időjárás

Az átvonuló hidegfront hatására a Dunántúlon már felfrissült a levegő, ugyanakkor az ország keleti részén még tombol a hőség.