Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Mutatjuk, mikor várható eső a következő két napban, óráról órára

Országszerte csapadékosra fordul időjárásunk. Képsorozaton mutatjuk be, mikor kell esőre, havas esőre, havazásra számítani.

Szükség lesz még a télikabátra a következő napokban

Egészen péntekig egy ciklon alakítja időjárásunkat, amely gyakran hoz esőt, havazást hazánkba. A hőmérséklet a február közepén szokásos érték körül alakul majd.

Szélviharral érkezik a hideg, másodfokú figyelmeztetés érvényes

Hétfő estétől egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a légmozgás, majd kedden napközben tovább fokozódik a szélvihar.

Az időjárást illetően nem sok jót ígérhetünk

Hétfő délután nyugat felől egy ciklon éri el hazánkat, amelynek hatására több napon keresztül csapadékos, hideg, télies időre kell számítanunk. Lassú javulás hétvégén valószínű.

Több napra visszakanyarodunk a télbe

Hétfő estétől komoly változás következik be időjárásunkban, ugyanis nyugat felől egy ciklon helyeződik a Kárpát-medence fölé, amely több napon keresztül hideg, csapadékos időt okoz.

Zivatarra és viharos szélre figyelmeztetnek északnyugaton

Az északnyugati megyékben a hidegfront előtt a déli, majd hétfőn este a front betörésével az északnyugati szelet kísérhetik akár 70 km/órát meghaladó széllökések.

Szeméthegyek borítják Bolívia gyöngyszemét

Kiderül
-
 21.04.11 10:17Tudomány

A Bolíviában található Uru-Uru-tó nagy veszélybe került a hatalmas mennyiségű műanyag-szennyezés miatt. A megnyugtató megoldás még várat magára.

Hétfőn lesz a legmelegebb, de ami utána jön, azt jobb nem látni

Már csak két nap van hátra a kellemes, tavaszi időből. Hétfő este északnyugaton erős lehűlés veszi kezdetét. A hét közepén pedig már országszerte télies időre számíthatunk.

Viharos szél kíséri az enyhülést északnyugaton, figyelmeztetés érvényes

Kiderül
-
 21.04.10 14:35Időjárás

Délnyugat felől egyre intenzívebben áramlanak az enyhe légtömegek fölénk, a Kisalföldön viharos széllökések is kialakulhatnak.

Jövő héten megint havazhat

Egészen hétfőig tovább melegszik az idő, majd keddre virradó éjszaka nyugat felől egy ciklon éri el hazánkat, ismét télies hangulatba fordítja időjárásunkat.

Megint csak néhány napot kapunk a tavasz kellemesebb arcából

Kiderül
-
 21.04.10 05:22Időjárás

A hétvégén enyhe időre számíthatunk, a hőmérséklet az április közepén szokásos érték körül alakul. Hétfő este nyugat felől egy ciklon éri el hazánkat, újabb lehűlést okozva.

Jövő héten is kellemetlenkedik kicsit a tél

Keddig melegszik az idő, majd kedden hidegfront érkezik; éjszaka ismét fagypont közelébe süllyed a hőmérséklet, főleg a Dunántúlon. A hét második felében lassú enyhülés kezdődik.

Kiadós esőt kapunk a jövő héten

Kiderül
-
 21.04.09 05:05Időjárás

Hazánk legnagyobb részén átlagosan 40 milliméter eső hiányzik a földekből. A jövő hét közepén jelentős eső érkezhet, országszerte enyhül a szárazság.

Hiába makacskodik a tél, jelentős időjárás-változás közeleg

Péntektől délnyugat felől melegebb légtömegek érik el hazánk területét. A változással azonban sok felhő és élénk szél is érkezik, nem lesz zavartalan a napsütés.

Európa-szerte fagyos, téli idővel indult a nap

Kiderül
-
 21.04.08 11:09Utazás

Több helyen hópelyhek hoztak téli hangulatot reggel hazánkban, gyakorlatilag országszerte fagyos idővel telt az éjszaka. Európa nagy részén sem kíméli az időjárás a virágzó növényeket.