Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

A 20 fokra jövő hétig még várunk kell

Kiderül
-
  Ma 05:21 Időjárás

A következő napokban fokozatosan melegszik időjárásunk, a hőmérséklet jövő hét elejére eléri az április elején szokásos értéket.

Az esernyőkre jó ideig nem lesz szükségünk

Kiderül
-
  Tegnap 13:01 Időjárás

Időjárásunkat hosszú időn keresztül anticiklon fogja meghatározni, az érkező frontok csak nagyon legyengülve érik el a Kárpát-medencét, számottevő eső ezekből nem várható.

Országos hidegrekorddal indult az április

Nem áprilisi tréfa, valóban -12 fokos hőmérsékletet mértek szerda reggel az ország több pontján, ezzel pedig új minimum hőmérssékleti rekord született.

Már nem kell sokat várnunk az igazi tavaszra

Kiderül
-
  Tegnap 05:17 Időjárás

Szerdán fokozatosan megszűnik a hideg levegő utánpótlása térségünk felett. A hét második felében jelentősebb enyhülésre számíthatunk, mérséklődnek az éjszakai fagyok is.

Rekord hideg lehet a következő reggeleken

Kiderül
-
  20.03.31 13:10 Időjárás

Szerdán és csütörtökön hajnalban még komoly fagyokra kell számítanunk, helyenként -10 fok közelébe csökkenhet a hőmérséklet, amellyel mindkét esetben megdőlhet a napi minimum hőmérséklet rekordja.

Zivatarok kialakulására figyelmeztetnek három megyében

A délutáni órákban erősödő gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, amelyből elsősorban az Északi-középhegység térségében záporok, zivatarok kialakulása várható.

-12 fokos reggellel búcsúzott a március

Kedd hajnalra nyugalomba jutott hazánk felett a sarkvidéki eredetű, hideg légtömeg, ennek eredményeként csaknem az egész országban komoly fagyok alakultak ki.

Ritka, látványos időjárási jelenséget láthatnak délután a szerencsések

A felettünk található hideg légtömegben a délutáni órákban kedvezővé válnak a feltételek záporok, hózáporok képződéséhez, helyenként akár látványos hózivatar is kialakulhat.

Mutatjuk, merre kell komolyabb fagyokra számítani

A hétfő hajnalban érkezett hidegfront után a múlt hetihez hasonlóan ismét sarkvidéki eredetű léghullámok érkeztek a Kárpát-medencébe.

Egyáltalán nem vicces az időjárás áprilisi tréfája

Kiderül
-
  20.03.30 13:11 Időjárás

Az átvonult hidegfront után nagy területen kitisztul az ég és mérséklődik a szél, így országszerte fagyos reggelekre kell felkészülnünk, helyenként akár -10 fokig csökkenhet hajnalra a hőmérséklet.

Viharos erejű a szél északkeleten, figyelmeztetés érvényes

Kiderül
-
  20.03.30 09:07 Időjárás

Az átvonuló hidegfronttal erős, északkeleten viharos szél kíséretében áramlik be a levegő hazánk területére. A szél mérséklődésére estétől számíthatunk.

Néhány napig elkel még a télikabát

Kiderül
-
  20.03.30 05:05 Időjárás

A hajnali órákban észak felől erős hidegfront érte el hazánkat. A hét első felében komoly éjszakai fagyokra és hűvös nappalokra kell felkészülnünk.

A hét első része februári időjárást hoz

Hétfő hajnalban markáns hidegfront éri el hazánkat, amely az elmúlt napokhoz képest 10-12 fokos lehűlést hoz magával. Javulásra majd a jövő hét második felében számíthatunk.

Zivatarokra és viharos széllökésekre figyelmeztetnek keleten

Kiderül
-
  20.03.29 11:20 Időjárás

Vasárnap délután még a keleti megyékben kell helyenként zivatarok kialakulására számítani, majd hétfőn a hidegfront érkezésével már viharos széllökések is kialakulhatnak.

A hét végével a jó időnek is befellegzik

Kiderül
-
  20.03.29 05:33 Időjárás

Vasárnap még igazi, kellemes, tavaszi időre számíthatunk, majd hétfőn markáns hidegfront vonul át felettünk, a hőmérséklet a február második felében szokásos értékre esik vissza.