Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Sűrű köd kialakulására figyelmeztetnek több északi megyében

A derült, szélcsendes időben éjszaka kedvezővé válnak a feltételek köd kialakulásához, amely helyenként pénteken délelőtt is tartósabban megmaradhat.

Újabb napos hétvége közeleg

A gyenge hidegfront már elhagyta hazánkat, a hét hátralévő részében nyugodt, kora őszi időre számíthatunk. Tartósabban felhős tájak a nyugati megyékben lehetnek.

A jövő hét elejéig kitart az enyhe idő

A gyenge hidegfront átvonulását követően ismét nyugodtabb, naposabb időre van kilátás. Jelentősebb változásra leghamarabb a jövő hét közepén kell számítani.

Szerdán a zivatarok, csütörtökön a sűrű köd miatt érvényes figyelmeztetés

Kiderül
-
  Tegnap 11:13 Időjárás

Szerdán az átvonuló hidegfront hatására még zivatarok is kialakulhatnak, majd csütörtökre megnyugszik időjárásunk, ezzel együtt viszont ismét erősödik a ködhajlam.

Merre várható eső a hidegfrontból, óráról órára

Kiderül
-
  Tegnap 09:23 Időjárás

Szerda reggel nyugat felől egy hidegfront érte el hazánkat. Mutatjuk, hogy átvonulásakor merre lehet eső belőle.

Ez a hidegfront még nem vet véget a vénasszonyok nyarának

Kiderül
-
  Tegnap 05:13 Időjárás

A szerdai nap folyamán egy fokozatosan gyengülő hidegfront vonul át hazánk felett. A Dunántúlon megerősödő szél, illetve záporok követik útját.

A hidegfront hatására az ég is megdördülhet

Kiderül
-
  19.10.15 12:27 Időjárás

Szerdán gyenge hidegfront éri el hazánkat, amely jelentősebb lehűlést nem hoz, de átvonulásakor a Dunántúlon helyenként zápor, zivatar előfordulhat.

Zivatar kialakulására figyelmeztetnek nyugaton

Kiderül
-
  19.10.15 11:10 Időjárás

Szerdán egy gyenge hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására a nyugati megyékben átmenetileg kedvezővé válnak a feltételek záporok, zivatarok kialakulásához.

Grizzlyk pusztultak el egy korán jött hóviharhoz kapcsolódóan

Kiderül
-
  19.10.15 10:53 Állatvilág

A korán jött hideg időjárás elvette a medvék természetes őszi táplálékát, a bogyós gyümölcsöket. Így szarvasmarhák tetemére szorultak, amely később a vesztüket okozták.

Rekord közeli meleg várható a hidegfront érkezése előtt

Kiderül
-
  19.10.15 05:16 Időjárás

Szerdán gyenge hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására néhány fokkal mérséklődik a meleg. Előtte azonban helyenként 26, 27 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Intenzív ciklon veszi ostrom alá Nyugat-Európát

Kiderül
-
  19.10.14 16:39 Időjárás

Míg kontinensünk nagy része fölé szokatlanul meleg levegő áramlik, az Atlanti-óceán felett már egy markáns ciklon van kialakulóban, amely hamarosan eléri Nyugat-Európát.

A nagy időjárási fordulat még várat magára

A hét nagy részében a mostanihoz hasonló napos időben lesz részünk, csak a Dunántúlon okoz felhősödést és záporokat a szerdán érkező gyenge hidegfront.

Helyenként nyárias magasságokba emelkedik a hőmérséklet

A hét első napjaiban az ország legnagyobb részén napos időre számíthatunk, a csúcshőmérséklet a déli, délkeleti tájakon a 25 fokot is meghaladhatja.

Időjárásunk több napig a szeptembert idézi

A következő napokban lényeges változás nem várható időjárásunkban. Az éjszaka képződő köd feloszlását követően napközben több órás napsütésre számíthatunk.

Merre kell ködre számítanunk hétfő reggel?

Kiderül
-
  19.10.13 11:07 Időjárás

A Dunántúl északi területein a hétfőre virradó éjszaka ismét kedvezővé válnak a feltételek köd kialakulásához, amely helyenként csak lassan oszlik fel.