Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Délen fogjuk megérezni leginkább az enyhülést

Kiderül
-
  Ma 05:06 Időjárás

A hétfőn délután érkező hidegfront előtt egyre enyhébb léghullámok érkeznek fölénk. A sok felhő miatt az ország északi felén kevésbé fogjuk érezni a melegedést, de a déli megyékben hétfőn akár 10 fok is lehet.

Esős idő váltja fel a ködöt

Kiderül
-
  Tegnap 13:09 Időjárás

A december eleji hideg, téli időnek a jövő hét elején vége szakad, az enyhüléssel együtt viszont több alkalommal kell esőre számítani.

Nagy ködre, helyenként ónos eső veszélyére figyelmeztetnek

A hétvégén hazánk nagy részén továbbra is borult, ködös időre kell számítani, többfelé szitálással. Nagy területen figyelmeztetés érvényes.

Fokozatos enyhülés kezdődik

A Kárpát-medencét kitöltő ködöt és rétegfelhőzetet a hétfőn érkező hidegfront fogja kisöpörni térségünkből, akkor a Dunántúlon nagyobb területen akár a nap is kisüthet.

Ónos esőre figyelmeztetnek északon

Kiderül
-
  19.12.06 15:53 Időjárás

Három északi megyében gyenge ónos esővel kezdődhet a hétvége. A következő napokban rendre számítani lehet ónos eső kialakulására.

Meggyűlhet a bajunk az ónos esővel

Kiderül
-
  19.12.06 12:30 Időjárás

Vasárnap enyhébb légtömegek érkeznek, a csapadék hétfőtől jellemzően eső lesz. Északon, a jövő hét első napján ónos eső nehezítheti a közlekedést.

Hamarosan vége szakad a ködös időnek

Kiderül
-
  19.12.06 05:03 Időjárás

Hétfőn éri el hazánkat az a hullámzó frontrendszer, mely átalakítja időjárásunkat. Megszűnik a köd, és az ország legnagyobb részén elered az eső.

Olvadást és esőt tartogat az időjárási fordulat

Kiderül
-
  19.12.05 12:28 Időjárás

Jelenleg anticiklon okoz viszonylag változatlan időt. A ködös reggelek azonban hamarosan tova tűnnek, enyhe légtömegek érkeznek. Jövő hét elején nagy területen esőre is számítani kell.

Hét keleti megyében sűrű ködre figyelmeztetnek pénteken

Kiderül
-
  19.12.05 11:27 Időjárás

Jelentősen romlanak a látási viszonyok a keleti megyékben a pénteki nap során. A sűrű köd helyenként tartósan is megmaradhat.

Nem hoz havat a Mikulás

Kiderül
-
  19.12.05 05:05 Időjárás

Bár elszórtan hószállingózás előfordulhat, jelentős, kiterjedt havazás nem várható pénteken. A már lehullott hó azonban még kitarthat északon.

Visszatér a 10 fokos, szokatlanul enyhe idő a déli országrészben

Kiderül
-
  19.12.04 13:12 Időjárás

A fagyos, ködös időt követően a hétvégére enyhébb légtömegek érkeznek délnyugat felől. Délen akár +10 fokos maximumokat is mérhetünk a hét utolsó két napján.

Sűrű ködre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Lassan északnyugatra is megérkezik a ködös idő. Csütörtökön az alacsonyszintű rétegfelhőzet és a ködfoltok egy része helyenként egész nap megmarad. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes.

Enyhül az idő a hétvégére

Kiderül
-
  19.12.04 05:03 Időjárás

Jelentős, országos faggyal telnek a következő éjszakák, majd a hétvégén dél felől enyhébb légtömegek érkeznek. Vasárnap hajnaltól jelentősen kevesebb helyen lehet fagyos az éjjel, napközben pedig délen akár +10 fok is lehet.

Lássuk, mikor éri el a lehűlés a mélypontját

Kiderül
-
  19.12.03 12:29 Időjárás

Az előttünk álló napokban több helyen a napi maximumok sem emelkednek fagypont fölé. A hétvégére enyhülés érkezik.

Sűrű köd rontja a látási viszonyokat északkeleten

Kiderül
-
  19.12.03 06:26 Időjárás

Tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat három északkeleti megyére.