Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Szélviharnak, 12 fokos melegnek adja át a helyét a tél

Kiderül
-
  Ma 05:01 Időjárás

Gyakori vendég lesz az erős, olykor viharos szél a jövő héten, emellett záporokra és a normálnál jelentősen enyhébb időre számíthatunk.

Északkelet kimaradhat a pénteki napsütésből

Kiderül
-
  Tegnap 13:33 Időjárás

Pénteken négy északkeleti megyében valószínű sűrű köd kialakulása, mely napközben is nehezen oszlik, akár tartósan megmaradhat. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes.

Visszatér az ősz

Kiderül
-
  Tegnap 13:02 Időjárás

12 fokig melegszik a levegő a jövő héten a legmelegebb órákban, ám sok felhőre, néhol esőre is számítani kell. Bár sokan örülnek az enyhe időnek, a január végén szokásos értékeknél 10 fokkal is melegebb lehet.

Megszűnhetnek az éjszakai fagyok a jövő héten

Kiderül
-
  Tegnap 05:03 Külföld

Jelentős enyhülés veszi kezdetét a hétvégét követően: jövő hét közepén akár 12 fokot is mérhetünk és az ország legnagyobb részén éjszaka sem süllyed fagypont alá a hőmérséklet.

A nap képe: irizáló felhők

Kiderül
-
  20.01.22 18:37 Utazás

Az alábbi felvétel nem a Photoshop műve: légköroptikai jelenséget kaptak lencsevégre Horvátországban.

A megszokottnál melegebb tavasz jöhet

Kiderül
-
  20.01.22 17:57 Tudomány

Az elmúlt évszakok rendre a megszokottnál melegebbnek adódtak hazánkban, sőt, 2019 a legmelegebb év volt 1901 óta. Felmerül a kérdés: vajon folytatódik a tendencia 2020 tavaszán is?

Érkezik a ködös időt felszámoló front

Kiderül
-
  20.01.22 12:05 Időjárás

Hidegfront érkezik a következő órákban, mely átkeveri a levegőt az ország nagy részén. Kitisztul az idő, pár napig napsütésnek örülhetünk.

Csak rövid ideig élvezhetjük a napsütést

Kiderül
-
  20.01.22 05:01 Időjárás

Hamarosan megérkezik az a markáns hidegfront, mely átkeveri a levegőt, feloszlik a köd és csütörtöktől sokfelé kisüt majd a nap. Hétvégére azonban ismét borongós idő várható.

Sok napsütésben bízhatunk

Az elmúlt napokban az időjárást a zúzmara borította természet tette különlegessé, azonban a sűrű köd jelentősen rontott a közlekedési feltételeken. Hidegfront söpri el a ködöt néhány napra, napfénnyel szusszanhatunk.

Nagy területen sűrű ködre figyelmeztetnek

Sokfelé futószalagon érkeztek az elmúlt időszakban a ködös, párás, zúzmarás napok. Szerda délután egy hidegfront hozhat átmeneti felfrissülést, néhány napig nagy területen derült időt.

Eltelhet a január jelentős havazás nélkül

Kiderül
-
  20.01.21 05:03 Időjárás

Északkeleten a legvalószínűbb hózáporok kialakulása a következő napokban, kiterjedt, az egész országot érintő, jelentős mennyiségű hó azonban nem várható. A hónap legutolsó napjaiban hullhat még a hó.

A hét közepén komolyabb változás várható időjárásunkban

Kiderül
-
  20.01.20 13:12 Időjárás

Szerda délután, este újabb hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására országszerte felszakadozik a felhőzet. Csütörtökön és pénteken már sok napsütésre számíthatunk.

Estétől jelentősen romlanak a látási viszonyok

Kiderül
-
  20.01.20 11:46 Időjárás

Az átvonult hidegfront után az ország nagy részén hétfő estére felszakadozik a felhőzet, amely újra kedvező feltételeket biztosít nagyobb területen köd képződéséhez.

Hamar visszatér a köd a hidegfront után

Az átvonult hidegfront után a hétfő déli óráktól az északi tájakon egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, de keddre virradóra ismét többfelé kell sűrű köd kialakulására számítani.

A hét közepén érkezik az újabb hidegfront

Kiderül
-
  20.01.19 13:26 Időjárás

A hét elején még csendes időre számíthatunk, majd szerdán markáns hidegfront éri el hazánkat viharos szél kíséretében. Jelentősebb csapadékkal várhatóan nem jár a front átvonulása.