Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Jövő hét elején akár havazhat is

Kiderül
-
  Tegnap 12:09 Időjárás

A következő egy hétben kelet, északkelet felől több hullámban hideg levegő áramlik fölénk. Jövő hét elején a hegyekben és az Alpokalján már akár havazhat is.

Kelet-Európa megtapasztalja a tél első fuvallatát

Kiderül
-
  Tegnap 11:25 Időjárás

A következő napokban jelentősebb átrendeződést tapasztalhatunk Európa időjárási képében. Mi is megérezzük a változást, egy komolyabb lehűlés formájában.

Rekord meleggel kezdődött a hét

Kiderül
-
  Tegnap 10:39 Időjárás Melegrekord

Már az elmúlt hét végén is rekord közeli meleg volt az ország délnyugati tájain, hétfőn viszont meg is dőlt a napi országos melegrekord.

Hamarosan szükség lesz a télikabátokra

Kiderül
-
  Tegnap 04:59 Időjárás

A hét második felében észak, északkelet felől több hullámban hideg levegő áramlik fölénk. Jövő héten már télies időjárási körülményekre számíthatunk.

Szerdától lejtmenetbe kapcsol a hőmérséklet

Kiderül
-
  18.11.12 13:01 Időjárás

Kedden délután észak felől hidegfront éri el hazánkat, átvonulását követően egyre hűvösebb léghullámok áramlanak a Kárpát-medencébe.

Északnyugaton tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek

Keddig még nem változik lényegesen az időjárási helyzet térségünkben, emiatt éjszaka ismét több helyen kell köd kialakulására számítani, amely az északnyugati megyékben tartósabban megmaradhat.

Rossz minőségű a levegő a nagyvárosainkban

Kiderül
-
  18.11.12 10:29 Időjárás

A nyugodt, párás időben a légkör alsó vékony rétegében feldúsult a szennyező anyagok koncentrációja. Javulásra a hét közepén számíthatunk.

180 fokos változás előtt áll időjárásunk

Komoly változás előtt áll időjárásunk. Az utóbbi hetekben szinte folyamatosan a mediterrán térségből érkezett hozzánk az enyhe levegő. A hét második felében komoly változás jön, észak felől csap le ránk a hideg.

Jövő héten hidegfrontok robognak át felettünk

Kiderül
-
  18.11.11 13:09 Időjárás

A jövő hét közepén, majd a hét végén hidegfrontok átvonulására kell számítani. Az enyhe időjárásnak néhány nap múlva vége szakad.

Estétől északon jelentősen romlanak a látási viszonyok

A nyugodt időjárás következtében az esti óráktól újból nagy területen kell köd képződésére számítani, amely északon, északnyugaton hétfőn napközben tartósabban megmaradhat.

Egyre fagyosabbak lesznek az éjszakák

Kiderül
-
  18.11.11 05:18 Időjárás

A jövő hét második felében hidegebb levegő érkezik fölénk. Visszaesik a nappali felmelegedés, éjszakánként pedig az ország nagy részén már fagyni fog.

Már nem fognak egy hurrikántól kártyavárként összedőlni a floridai házak

Kiderül
-
  18.11.10 16:00 Otthon

Miután a Michael nevű hurrikán átrobogott a Floridai-félszigeten, sokan úgy vélték, hogy Floridának még szigorúbb építési szabályokra van szüksége.

Még négy napja van az enyhe időnek

Kiderül
-
  18.11.10 12:48 Időjárás

A jövő hét második felében mozgalmasabbá válik időjárásunk, az átvonuló hidegfronttal több fokkal hűvösebb levegő érkezik a Kárpát-medencébe.

Négy északkeleti megyében sűrű ködre figyelmeztetnek

Kiderül
-
  18.11.10 10:52 Időjárás OMSZ

Az éjszakai órákban ismét jelentősen növekszik a köddel borított területek nagysága, amely vasárnap az északkeleti megyékben tartósan megmaradhat.

Jövő hét közepén hidegfront vet véget az enyhe, őszi időnek

A következő napokban még az október elején szokásos hőmérsékletet tapasztalhatjuk hazánkban, majd a jövő hét közepén érkező hidegfront meghozza az igazi novemberi időjárást.