Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Holnapra lecsillapszik a viharos szél

Kiderül
-
  Ma 05:05 Időjárás 

Kedden még szeles, hűvös, barátságtalan időre van kilátás, majd szerdától nyugodtabbra fordul az időjárás. Péntekig kissé melegszik az idő, de 20 fok fölé már nem elekedik a hőmérséklet.

Keddre elvonulnak az esőfelhők

Kiderül
-
  Tegnap 12:30 Időjárás 

A ciklon elhagyja hazánkat, megszűnik az esőzés. Mögötte erős, viharos szél kíséretében áramlik hozzánk a hűvösebb levegő. Majd csak az esti órákra mérséklődik a légmozgás.

Rendkívül veszélyes most Horvátországban útra kelni

Kiderül
-
  Tegnap 11:39 Időjárás 

Hétfő estétől a ciklon mögött fokozódik a hideg levegő beáramlása térségünkben, amely nagy széllel jár. A hideg levegő hatalmas erővel tör az Adriai-tenger fölé.

Az eső mellett nagy szélre is figyelmeztetnek

Az éjszaka érkezett ciklon nagy mennyiségű csapadékot és viharos szelet okozva örvénylik hazánk felett, figyelmeztetés érvényes emiatt az egész országban.

A ciklon szeme hazánk felett örvénylik

Kiderül
-
  Tegnap 10:24 Időjárás 

A vasárnap érkezett hidegfronton hazánktól délre egy önálló ciklon képződött az éjszaka folyamán. Hajnalra a ciklon középpontja hazánk fölé helyeződött.

Holnap nagyon szeles napunk lesz

Kiderül
-
  Tegnap 05:16 Időjárás 

A hétfői nap időjárását meghatározó légörvény kedden elhagyja térségünket, mögötte viharos szél kíséretében hűvösebb levegő áramlik a Kárpát-medencébe.

Kiadták a piros figyelmeztetést, mutatjuk, mit is jelentenek a színek pontosan

Kiderül
-
  17.10.22 13:55 Időjárás 

Az ország egész területén veszélyjelzés érvényes, bemutatjuk mi a különbség a sárga, narancs és piros fokozatok között.

Több helyen ez lesz az év legnagyobb esője

A fölénk helyeződő hidegfront és az abból kifejlődő ciklon a Kárpát-medencében nagy mennyiségű csapadékot okoz. Helyenként 50 millimétert meghaladó mennyiség is lehullhat.

Így öntötte el a Brian nevű viharciklon Írországot - képekben

Kiderül
-
  17.10.22 11:51 Időjárás 

Ofélia után, egy hét alatt a második komoly viharral kellett megküzdeniük a szigetország lakóinak. Ezúttal kisebb széllel és károkkal megúszták a természeti csapást.

A legmagasabb fokú figyelmeztetést adták ki az özönvízszerű esőzés miatt!

Kiderül
-
  17.10.22 10:45 Időjárás  Fejér

Intenzív csapadékhullás kezdődik a délutáni óráktól, az OMSZ a legmagasabb fokú figyelmeztetést adta ki a hatalmas esőzés miatt.

Rengeteg eső várható

Kiderül
-
  17.10.22 05:07 Időjárás 

Az átvonuló hidegfront térségünk felett jelentősen lelassul, nagyon komoly eső kíséretében vonul át az országon, helyenként akár az egész havi mennyiség is lehullhat 24 óra alatt.

100 km/órás széllel zúdul be a hideg jövő hét elején

Vasárnap hidegfront éri el térségünket, hétfőre országos esőzést és lehűlést hoz. Nagy területen kell viharos szélre számítani, a legerősebb széllökések a 100 km/órát is meghaladhatják.

A Brian viharciklon trópusi esőt, 100 km/órás szelet küld hozzánk

Kiderül
-
  17.10.21 09:41 Időjárás 

A Brian névre keresztelt viharciklon az éjszaka érte a Brit-szigeteket és nagy sebességgel tart Közép-Európa felé. A ciklon hidegfrontja vasárnap hozzánk is megérkezik.

Jövő hét közepén elő kell venni a téli ruhákat

Kiderül
-
  17.10.21 05:09 Időjárás  Debrecen Hajdú-Bihar

A vasárnap átvonuló hidegfront elsöpri az enyhe levegőt térségünkből. Erős, viharos szél kíséretében érkezik hozzánk a hideg, jövő hét közepén a legtöbb helyen 10 fok alatt marad napközben a hőmérséklet.

Mutatjuk, hol lehet a felhők mellett látni a meteorzáport

Kiderül
-
  17.10.20 16:08 Időjárás 

Az Orionida meteorzáporról köztudott, hogy a legfényesebb és a leggyorsabb az egész évben. A meteorhullás több hétig is el szokott tartani, de ezen a hétvégén éri el csúcspontját.