Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Így ültess harangvirágot a kertedbe!

A harangvirág (campanula persicifolia) egyre népszerűbb a kertbarátok körében, épp ezért nem csoda hogy évről évre újabb fajták jönnek ki a kertészetbe.Változatos méretei és virágai miatt, érdemes a kertünkbe ültetni a harangvirágokat, mutatjuk, hogyan.

A leander metszése és szaporítása

Kertvarázs Magazin
-
  19.04.16 05:37 Otthon

A leander dús nyári virágzásának egyik feltétele, a megfelelő metszés. Megmutatjuk, hogyan kell helyesen metszeni a leandert és hogyan tudjuk szaporítani a levágott hajtásokból ezt a csodás mediterrán dísznövényt.

5+2 Húsvéti dekorációs ötlet,amelyeket a gyerekkel együtt is készíthetünk

Hamarosan itt a tavaszi szünet kezdete, így lesz időnk a gyerekekkel együtt elkészíteni néhány gyönyörű húsvéti dekorációt otthonunkba. Mutatunk néhány igazán egyszerű, mégis ötletes húsvéti dekorációs tippet, hogy mire megérkeznek a vendégek és a locsolkodók, húsvéti díszben pompázzon a lakás.

Így ültessünk balkonparadicsomot az erkélyre!

Kertvarázs Magazin
-
  19.04.15 05:00 Otthon

A legkisebb erkéllyel rendelkező lakástulajdonosok is ültethetnek balkonparadicsomot cserépbe vagy balkonládába, így nyáron szüretelhetik az ízletes finom paradicsomot. Megmutatjuk, hogyan lehet ízletes és zamatos balkonparadicsomot és koktélparadicsomot ültetni és gondozni, még a legkisebb erkélyen is.

A leander tavaszi gondozása

Kertvarázs Magazin
-
  19.04.15 05:00 Otthon

A leander (Nerium oleander L.)  az egyik legismertebb hazai mediterrán dísznövényünk, megmutatjuk, hogyan kell tavasszal átültetni és metszeni, és virágzásra bírni.