Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Szivárgott a szén-monoxid Érsekcsanádon

Érsekcsanádon egy Meggyfa utcai nyugdíjasházhoz riasztották a bajai hivatásos tűzoltókat, mert szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt vittek kórházba onnan egy embert. Az egység a fűtés bekapcsolása után méréseket végzett az épületben és az étkezőben magas koncentrációban mutatta ki a mérgező gázt. A helyszínre érkeztek a gázszolgáltató…

Lángolt egy kincsesbányai hétvégi ház

Kigyulladt egy hétvégi ház Kincsesbányán, a Rákóczi utcában. Teljes terjedelmében égett a mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű épület. A székesfehérvári hivatásos, valamint az iszkaszentgyörgyi és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat. Az egységek két gázpalackot is kihoztak az épületből, amelyben senkit sem találtak.

Felborult egy autó a 12-es főúton, Vácott

Lesodródott az útról és felborult egy személyautó a 12-es főúton, Vác határban. A jármű a tetején állt meg. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit.

Nádas lángol Szentpéterszeg külterületén

Kigyulladt egy nádas Szentpéterszeg külterületén. Mintegy négy hektárt érintenek a lángok, amelyeket a berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltanak. A helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A munkálatokat nehezíti az erős szél.

Kigyulladt egy terménytároló Zalaszentgróton

Tűz ütött ki egy terménytárolóban, Zalaszentgróton, a Városmajor utcában. A mintegy háromezer négyzetméter alapterületű épületben több tonna kukorica van. A tűzben kiégett két rakodógép. A zalaegerszegi és a keszthelyi hivatásos, valamint a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat, amelyek két munkagépet is veszélyeztetnek. Az…

Egymásba futott két gépkocsi Budapest IX. kerületében

Összeütközött két személygépkocsi Budapest IX. kerületében, az Ecseri úton, az Epreserdő utcai elágazásnál. Az egyik autón egy oszlopnak is nekicsapódott. A járműből a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki egy embert és átadták őt a mentőknek. Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat, amelyek a villamosforgalmat…

Baleset az M3-ason

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Bag térségében. A balesetnél az aszódi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította az egyik járművet és biztosítja a helyszínt. A mentők is kivonultak a karambolhoz, amely miatt félpályán lezárták az érintett…

Tűz van egy verpeléti lakóházban

Kigyulladt egy lakóház Verpeléten, a Sallai Imre úton. A mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű épület hátsó része ég. Az egri hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat. Az egységek kihoztak a házból egy gázpalackot, amelyet hűtenek. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Fának ütközött egy autó Egyházasfalunál

Fának hajtott egy személyautó Egyházasfalu közelében, az Újkérre vezető úton. A fa kitört és a járművel együtt akadályozza a forgalmat. A balesethez a soproni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit.

Ég egy ház tetőszerkezete Gyálon

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Gyálon, a Pozsonyi utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és négy vízsugárral megkezdték a lángok oltását. Az oltási munkálatokat a gyáli önkéntes tűzoltók is segítik.

Autótűz az M3-ason

Kigyulladt egy konténeres tehergépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezetőoldalán, Gödöllő közelében. Teljes terjedelmében égett a rakomány nélküli jármű vontató része. A tűzesethez az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek elfojtották a lángokat és megkezdték a jármű felhevül elemeinek hűtését.

Karambol történt a 76-os főúton

Karambolozott két személygépkocsi a 76-os főúton, Alsónemesapáti térségében, a búcsúszentlászlói elágazásnál. Az egyik járműbe hárman beszorultak. Őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző zalaegerszegi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat…

Összeütközött két autó Batén

Egymásba futott két személyautó Batén, a Fő utcában, azaz a 61-es főút belterületi szakaszán. Az egyik jármű az árokba sodródott. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Melléképület tüzét oltották el Törökszentmiklóson

Kigyulladt egy melléképület Törökszentmiklóson, a Bocskai úton. A mintegy ötven négyzetméteres építmény, amelyben tűzifát tároltak, leégett. A tűz a szomszéd ház tetejére is átterjedt. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók megfékezték és eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

Személyautó ütközött vonattal Dévaványán

Személyautó ütközött össze vonattal Dévaványán, a Mezőtúri utcában. Az ütközés következtében az autó egy vízelvezető árokba csúszott. Az esethez a szeghalmi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.