Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Felborult egy kamion a Csemő és Lajosmizse közötti úton

Felborult egy kamion szerda kora délelőtt Pest megyében, a Csemő és Lajosmizse közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a ceglédi hivatásos és a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Motorkerékpárossal ütközött egy gépkocsi Budapest XIII. kerületében

Motorkerékpárossal ütközött egy gépkocsi szerda kora délelőtt Budapest XIII. kerületében, a Béke utca és a Fáy utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Árokba borult egy autó a 45-ös főút kunszentmártoni szakaszán

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szerda reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 45-ös főút kunszentmártoni szakaszán. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Összeütközött két autó Székesfehérváron

Két személyautó karambolozott Székesfehérváron, a Sarló utcában. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Felborult egy autó Abonynál

A tetejére borult egy gépkocsi a 4-es főúton, Abony térségében. A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből, majd átadtak a mentőknek.

Kerítésnek ütközött egy autó a XIII. kerületben

Betonkerítésnek ütközött egy személyautó Budapest XIII. kerületében, a Meder utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsit.

Kigyulladt egy építmény a III. kerületben

Egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, hajléktalanok által használt építmény égett Budapest III. kerületében, a Flóra utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kamionok karamboloztak az M1-esen Óbaroknál

Összeütközött két kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 43-as kilométernél, Óbarok térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati és a bicskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Árokba csúszott egy autó Nagyatádnál

Árokba csúszott és a tetejére borult egy személyautó a Nagyatád és Háromfa közötti úton. A balesethez a nagyatádi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tároló égett a X. kerületben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egy körülbelül száz négyzetméteres tároló Budapest X. kerületében, a Kismartoni úton. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy családi ház Böhönyén

Bútorok égtek egy családi ház szobájában, Böhönyén, a Dózsa György körúton. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az épületet, amelyből egy gázpalackot is kihoztak. A tetőt is megbontva, sikeresen eloltották a lángokat. A munkálatokba, amelynek irányítását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat átvette, a marcali hivatásos és a helyi önk

Kigyulladt egy épület tetőszerkezete Medgyesegyházán

Egy körülbelül hetven négyzetméteres épület tetőszerkezete égett Medgyesegyházán, a Fáy András utcában. A tűzhöz a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, de senkit nem találtak odabent.

Két autó karambolozott Mezőberényben

Két személyautó ütközött össze Mezőberényben, a Luther utca és a Rákóczi sugárút kereszteződésénél. A járműveket a helyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják. A helyszínre mentőt is kértek.

Felborult egy kamion a 7-es és a 8-as főutak csomópontjában

Lehajtott az útról és árokba borult egy kamion a 7-es és a 8-as főutak csomópontjában, Székesfehérvárnál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon a forgalom egy sávon halad.

Felborult egy autó a 61-es főúton Dalmandnál

Felborult egy személyautó a 61-es főút 79-es kilométerénél, Dalmand térségében. A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.