Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

Felborult egy autó a 37-es főúton Sárospataknál

A tetejére borult egy személyautó a 37-es főút 68-as kilométerénél, Sárospatak térségében. Az esethez a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.

Baleset történt az Árpád híd pesti hídfőjénél

Lecsúszott a hídról, átszakította a szalagkorlátot és egy parkolóba zuhant egy személyautó Budapest XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfőjénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet.

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva Bács-Kiskun megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Meteorológiai riasztás visszavonva

Az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonta a korábban zivatar veszélye miatt kiadott riasztást Veszprém megye területén.

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva 3 megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva 4 megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Kigyulladt egy ház Simaságon

Egy körülbelül hatvan négyzetméteres lakóépület égett Simaságon, a Táncsics Mihály utcában. A helyszínre a sopronkövesdi és a sárvári hivatásos, valamint a csepregi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből.

Átszakította egy ház kerítését egy autó Karancslapujtőn

Átszakította egy ház kerítését és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó Karancslapujtőn, a Rákóczi úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók elszorították a megrongált gázcsonkot, megszüntették a gázszivárgást. Az egység áramtalanította a járművet.

Tűz ütött ki egy lakóházban Szamostatárfalván

Tűz volt egy lakóház huszonöt négyzetméteres szobájában Szamostatárfalván, az Ady Endre utcában. A csengeri önkormányzati tűzoltók a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Baleset történt Andrásfánál

Egy személyautó szenvedett balesetet a Petőmihályfa és Andrásfa közötti úton. A helyszínre a vasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit és egy embert kiemeltek belőle. A mentők is kiérkeztek.

Kigyulladt egy ház Magyon

Egy körülbelül harmincöt négyzetméter alapterületű lakóház égett Magyon, a Mohosi utcában. A tűzhöz a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Újra versenybe szálltak a belügyi dolgozók

Idén kegyes volt a résztvevőkhöz az időjárás, napsütéses időben teljesíthették a csaknem huszonnyolc kilométeres távot a BM Triatlon Országos Bajnokság versenyzői szombaton, a Deseda-tó partján.

Karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Összeütközött két személyautó Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Sibrik Miklós úti felüljáró közelében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert a mentőkkel közösen kiemeltek az egyik autóból. Az egység áramtalanította a járműveket.

Gázolt a vonat Balatonbogláron

Elgázolt egy embert egy személyvonat Balatonbogláron, a Rigó utca közelében. A helyszínre műszaki mentés céljából a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Szemét ég Kerepes külterületén

Mintegy kétszáz négyzetméteren ég a hulladék egy szeméttelepen Kerepes külterületén, az M31-es autóút közelében. A tűzhöz a gödöllői, a fővárosi és a váci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral oltják a lángokat.