Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

A Tápióba hajtott egy gépkocsi a Tápióbicske és Nagykáta közötti úton

A balesethez a nagykátai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Lesodródott az úttestről és a Tápióba hajtott egy gépkocsi csütörtök délelőtt Pest megyében, a Tápióbicske és Nagykáta közötti úton. A balesethez a nagykátai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Személyautóval ütközött egy vasúti szerelvény Mezőkovácsháza határában

A baleset a Végegyházi úti vasúti átjáróban történt. Személyautóval ütközött egy vasúti szerelvény csütörtök délelőtt a Békés megyei Mezőkovácsháza határában, a Végegyházi úti vasúti átjáróban. A balesethez a mezőkovácsházi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Két gépkocsi karambolozott Szeged külvárosában

A baleset a Dorozsmai út és a Fonógyári út kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi csütörtök délelőtt Szeged külvárosában, a Dorozsmai út és a Fonógyári út kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Felborult autót mentenek a tűzoltók a Dad és Császár közötti úton

A balesethez az oroszlányi önkormányzati és a császári önkéntes tűzoltók érkeztek ki. Felborult egy személyautó csütörtök délelőtt Komárom-Esztergom megyében, a Dad és Császár közötti úton. A balesethez az oroszlányi önkormányzati és a császári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, majd feszítővágó berendezés…

Összeütközött két gépkocsi Debrecen külvárosában

A baleset az Őz utca és a Knézich Károly utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi csütörtök délelőtt Debrecen külvárosában, az Őz utca és a Knézich Károly utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Árokba hajtott egy autó Kerkáskápolnán

A baleset a Vas megyei település Fő útján történt. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó csütörtök délelőtt a Vas megyei Kerkáskápolna Fő útján. A balesethez a lenti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Embert gázolt egy személyautó Budapest III. kerületében

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották. Embert gázolt egy személyautó csütörtök kora délelőtt a Budapest III. kerületében húzódó Lőpormalom utcában. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Villamossal ütközött össze egy autó Debrecenben

A baleset a Károlyi Mihály utcában történt. Villamossal ütközött össze egy személyautó Debrecenben, a Károlyi Mihály utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az autót. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Tűz keletkezett egy XVII. kerületi lakóépületben

A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a XI. utcában keletkezett lángokat. Kigyulladt egy négyszáz négyzetméteres családi ház egyik helyisége csütörtök reggel Budapest XVII. kerületében, a XI. utcában. A tűzesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltási munkálatok közben az egységek egy em

Kisebb tűz keletkezett egy dunakeszi csarnok tetőszerkezetén

A munkálatok idejére a dolgozók elhagyták az épületet. Kisebb tűz keletkezett egy üzem tetőszerkezetének szigetelésében Dunakeszin, a Hegyrejáró utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység megbontotta a tetőt és eloltotta a lángokat. A munkálatok idejére mintegy száz ember hagyta el a csarnokot.

Falnak ütközött egy autó a II. kerületben

A baleset a Margit körúton történt. Falnak ütközött egy személyautó csütörtök reggel Budapest II. kerületében, a Margit körúton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Lakókocsi és melléképület égett Csepelen

A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Kigyulladt egy lakókocsi és egy melléképület Budapest XXI. kerületében, a Fügefa utcában. A tűzesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Árokba hajtott egy autó Fonyódon

A baleset következtében a jármű kidöntött egy kerítést a Köztársaság utcában. Árokba hajtott és felborult egy személyautó Fonyódon, a Köztársaság utcában. A baleset következtében a jármű kidöntött egy kerítést. Az esethez a balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési…

Teljes terjedelmében égett egy melléképület a XXI. kerületben

A tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű melléképület Budapest XXI. kerületében, a Lámpás utcában. A tűzesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Kigyulladt egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.