Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 155 hír

Tűzcsapnak ütközött egy gépkocsi Budapest XVI. kerületében

Tűzcsapnak ütközött egy gépkocsi csütörtök délelőtt Budapest XVI. kerületében, a József utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, és a vízművek munkatársai is kiérkeztek.

Az ózdi csapat nyerte az országos tekeversenyt

Idén is Nyíregyháza adott otthont a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság meghívásos tekeversenyének. Az ország tekéző tűzoltóit és rendvédelmi alkalmazottjait megmozgató viadalon húsz csapat mérte össze erejét.

Műhely égett Gyulán

Kigyulladt egy száz négyzetméteres asztalosműhely Gyulán, a Henyei Miklós utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Gázolt a vonat Budapesten

Elgázolt egy embert egy személyvonat Budapest XIV. kerületében, a Hungária körút és az M3-as autópálya bevezető szakaszának csomópontjánál. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik segítettek a szerencsétlenül járt embert a mentőautóhoz vinni. Az egység a vonat utasainak is segített átszállni a mentesítő járatra.

Kisebb tűz volt egy V. kerületi lakásban

Szemét égett körülbelül egy négyzetméteren egy Váci utcai társasházi lakásban, Budapest V. kerületében. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat, majd megkezdték a lakás átszellőztetését.

Felrobbant a cserépkályha egy acsai lakóházban

Felrobbant egy családi ház cserépkályhája Acsán, a Petőfi úton. A berceli hivatásos tűzoltók eltávolították cserépkályhából a még benne lévő égésterméket és hőkamerával átvizsgálták a kéményt. Az egység egy emberhez mentőt kért.

Nagy területen gyulladt meg a száraz fű Eger külterületén

Körülbelül tizenöt hektáron kapott lángra a száraz fű Eger külterületén, a 24-es főút mellett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói és az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport tagjai körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

Fűtőolaj égett egy családi ház pincéjében Sümegen

Tartályban tárolt fűtőolaj gyulladt meg egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. A tűzhöz a sümegi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a helyiséget.

Kigyulladt egy helyiség egy kunszentmiklósi lakóházban

Kigyulladt egy helyiség egy lakóházban, Kunszentmiklós külterületén. Az esethez a kunszentmártoni önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók vonultak és eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Tűz volt egy sümegi pincében

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. Az esethez a sümegi önkormányzati tűzoltók vonultak és két vízsugárral eloltották a lángokat. Több gázpalackot kihoztak az épületből, melyeket visszahűtenek. Jelenleg utómunkálatokat végeznek és hőkamerával átvizsgálják az épületet.

Újabb baleset történt Győrben

Két személyautó ütközött össze Győrben, a Hűtőház utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak és áramtalanították a járműveket. Feszítővágó segítségével három embert kiemeltek a járművekből és átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tűz volt egy kadarkúti kazánházban

Tűz volt egy családi ház mellé épített kazánházban Kadarkúton, a Kossuth Lajos utcában. Az esethez a kaposvári hivatásos és a kadarkúti önkormányzati tűzoltók vonultak. Az egységek három vízsugárral eloltották a lángokat és egy gázpalackot kihoztak az épületből. A tűz a főépületre nem terjedt át. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Fának csapódott egy személyautó Nyírbátorban

Letért az úttestről és fának hajtott egy személyautó Nyírbátorban, az Akácfa utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Tűz volt egy családi házban, Monostorpályiban

Tűz ütött ki egy családi ház fürdőszobájában, Monostorpályiban, a Vasvári Pál utcában. A bojler gyulladt ki. A tűzesethez a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak és egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz nem terjedt tovább a fürdőszobából. Jelenleg az egységek utómunkálatokat végeznek és hőkamerával…

Két személyautó karambolozott Győrben

Két személyautó karambolozott Győrben, a Szigethy Attila úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak és áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.