Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Kisteherautó karambolozott autóval Solymáron

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Solymáron, a Vasút utca és a Tersztyánszky Ödön utca találkozásánál. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is. Az érintett szakaszon a fél útpályát lezárták.

Összeütközött két autó a 7-es főúton Galamboknál

Két személyautó karambolozott a 7-es főút 196-os kilométerénél, Galambok térségében. A balesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Lakókocsi égett Nyírtura határában

Teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Nyírtura határában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották.

Baleset történt a II. kerületben

Fának ütközött egy betonkeverő Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Küküllő utca kereszteződésénél. A fa rádőlt két személyautóra és egy buszra. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszínelés után eltávolítják a fát. Az egység mentőt kért a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kel

Két autó karambolozott a 6-os főúton, Bonyhádnál

Ráfutásos baleset szenvedett két személyautó a 6-os főút 160-as kilométere közelében, Bonyhád térségében, Mecseknádasd felé, a dombóvári elágazásnál. A műszaki mentést a bonyhádi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon a forgalom félpályán halad.

Kerítésnek ütközött egy autó Hatvanban

Távközlési oszlopnak hajtott, majd kerítésnek ütközött egy személyautó Hatvanban, a Kisfaludy utcában. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy embert kézi erővel kiszabadítottak a gépkocsiból.

A hétvégén is több helyre riasztották a tűzoltókat szén-monoxid-mérgezés és lakástűz miatt

Pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két ilyen esetnél is be kellett avatkozniuk a katasztrófavédelem tűzoltóegységeinek, vasárnap kora reggel a Baranya megyei Dencsházán, délután pedig Pest megyében, Dunakeszin volt halálos tűz. Ezek mellett többen megsérültek, holott mindegyik eset könnyen megelőzhető lett volna.

Baleset a 35-ös főút tiszaújvárosi szakaszán

Két személyautó ütközött össze a 35-ös főút tiszaújvárosi szakaszán. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A Dózsa György utcai kereszteződés közelében forgalmi akadályra kell számítani.

Felborult egy autó az M3-ason Kálmánházánál

Lesodródott az úttestről és felborult egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 215-ös kilométernél, Kálmánháza térségében. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsit.

Kamion ütközött autóval az 52-esen

Kamion karambolozott személyautóval az 52-es főút 11-es kilométerénél, a kerekegyházai elágazás közelében. A kerekegyházai önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és feszítővágóval két embert kiszabadítottak a kamionból. A balesetnél a fél útpályát lezárták.

Karambol a 76-os főúton Hegyhátsálnál

Összeütközött két teherautó a 76-os főúton, Hegyhátsál és Hegyháthodász között. A balesethez műszaki mentés céljából a körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Tehergépkocsik égtek Érden

Teljes terjedelmében égett két tehergépkocsi Érden, a Tolmács utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két habosított vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a helyszínen.

Összeütközött két autó az M3-as autópályán, Görbeháza térségében

Összeütközött egy kistehergépkocsi és egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Görbeháza térségében, a 185-ös kilométerszelvénynél. A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a…

Melléképület égett Szekszárdon

Kigyulladt egy melléképület Szekszárdon, a Bor utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Karambol történt Jakabszálláson

Összeütközött két személyautó Jakabszálláson, az Dózsa György utcában. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.