Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 170 hír

Baleset a 3-as főúton

Árokba hajtott, majd visszatért az úttestre egy személyautó a 3-as főútion, Hévízgyörk közelében. A járműben hárman utaztak, mindannyian ki tudtak szállni. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Kigyulladt egy épület Tiszakécskén

Teljes terjedelmében égett egy épület Tiszakécskén, a Damjanich utcában. Kigyulladt a mellette lévő fóliasátor és egy fából épített tároló is. A helyi önkormányzati tűzoltók előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd elfojtották a lángokat. A helyszínre érkeztek a kecskeméti hivatásos tűzoltók is.

Oszlopnak ütközött egy autó Budapest XIII. kerületében

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Budapest XIII. kerületében, a Váci úton, a Gács utca közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A Váci út érintett szakaszán, a városból kifelé vezető oldalon két forgalmi sávot lezártak.

Felborult egy gépkocsi Dunavarsány közelében

Felborult egy személyautó a Taksonyt Bugyival összekötő, 5202-es úton, Dunavarsány közelében. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt…

Karambolozott két autó az M3-ason, Kálnál

Összeütközött két személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kál közelében. Az egyik járműbe beszorult két ember, őket feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző füzesabonyi és hevesi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszt a…

Összeütközött két gépkocsi Tiszakécskén

Karambolozott két személyautó Tiszakécskén, a Béke utcában. Az egyik jármű az árokba borult. Ezt megtámasztották a műszaki mentést végző helyi önkormányzati tűzoltók. Az egység áramtalanította a gépkocsikat, amelyekből ki tudtak szállni a bennük utazók. A baleset következtében kidőlt egy távközlési oszlop is.

Karambol történ Kerekegyházánál

Összeütközött két személyautó Kerekegyháza közelében, a Hetényegyháza felé vezető, 5218-as úton. A balesethez a kerekegyházi önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket.

Árokba csúszott egy gépkocsi Solymáron

Árokba hajtott egy személyautó Solymáron, a Rókus utcánál. A balesethez a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egység kivontatja az árokból a járművet, amely akadályozza a forgalmat. A munkálatok idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Kigyulladt egy pince Győrújbaráton

Tűz keletkezett egy háromszintes családi ház pincéjében, Győrújbaráton, az Arany János utcában. Tűzifa és hungarocell égett az egyik helyiségben, mintegy két négyzetméteren. A győri hivatásos és a győrújbaráti önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat. A tűz következtében megtelt füsttel a lakótér is, amelyet egy emb

Árokba borult egy autó Dubicsányban

Árokba hajtott, és az oldalára borult egy személyautó Dubicsányban, a Kossuth Lajos úton, azaz a 26-os főút belterületi szakaszán. Egy ember utazott benne, őt a műszaki mentést végző kazincbarcikai hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki. Az egységek felitatják az úttestre kifolyt üzemanyagot és motorolajat. Az érintett útszakaszt…

Autó égett Gelsén

Kigyulladt egy gépkocsi egy autószerelő-műhely területén, Gelsén, a Kossuth Lajos utcában. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a pacsai hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a tüzet, és elvégezte az utómunkálatokat. Kivonultak a káresethez a gelsei önkéntes tűzoltók is.

Egymásba futott két autó a 8-as főúton

Összeütközött két gépkocsi a 8-as főúton, Vasvár közelében. Utoléréses baleset történt. A vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekből mindenki ki tudott szállni. A karambolban egy harmadik autó is megrongálódott. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Teherautók karamboloztak az M0-son

Összeütközött két tehergépkocsi az M0-s autóúton, Halásztelek térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A baleset akadályozza a forgalmat. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre.

Lakástűz volt Farkaslyukon

Tűz keletkezett egy kétlakásos ház egyik lakásában. Farkaslyukon, az Erkel Ferenc utcában. Berendezési tárgyak égtek egy mintegy tizenöt négyzetméteres helyiségben. Az ózdi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat. A lakásban senki sem tartózkodott.

Felborult egy kamion a 6-os főúton

Az oldalára borult egy sódert szállító kamion a 6-os főút Szekszárd és Tolna közötti szakaszán. A jármű a szántóföldön van, és oda, valamint az út mellé szóródott le a rakománya is. A balesetnél a szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit.