Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 225 hír

Utoléréses baleset az M5-ösön

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hernád közelében. Utoléréses baleset történt. Az egyik jármű a belső, a másik pedig a leállósávban van. A karambolnál a dabasi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. Az érintett…

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Domaszéken

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat Domaszékre, egy Margaréta úti lakóházhoz, ahol rosszul lett egy ember. Az egység a gázszolgáltató munkatársaival közösen végzett méréseket, amelyek kimutatták a mérgező gázt az épületben. A ház két lakóját a mentők kórházba viszik. A szolgáltató az…

Égett egy autó Dunaharasztiban

Kigyulladt egy személygépkocsi Dunaharasztiban, a Bercsényi utcában. Teljes terjedelmében égett a gépkocsi, amikor a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók helyszínre érkeztek. Az egység elfojtotta a lángokat.

Hármas karambol Kőbányán

Összeütközött három személygépkocsi Budapest X. kerületében, az Újhegyi út és a Maglódi út kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Kamion és személyautó ütközött össze Cegléden

Karambolozott egy kamion és egy személyautó Cegléd határában, a Pesti úton, az Áfonya utca közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanítja a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

Karambol történt az M3-ason

Egy kamionmentő által vontatott, műszaki hibás kamionnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hejőpapi térségében, a 157-es kilométerszelvényben. Az autóba beszorult egy ember. Őt a műszaki mentést végző mezőcsáti hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki. Az egység áramtalanította a…

Gázolt a vonat Dorognál

Elgázolt egy embert a vonat Dorog határában, a Leányvár felé vezető szakaszon. A műszaki mentést végző esztergomi hivatásos tűzoltók az utasoknak is segítenek majd átszállni a mentesítő személyvonatra. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Kigyulladt egy ház a Somogyvárhoz tartozó Vityapusztán

Egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kapott lángra a Somogyvárhoz tartozó Vityapusztán, a Szabadság utcában. A lángokat a kaposvári és a marcali hivatásos tűzoltók eloltották.

Ég egy épület Székesfehérvár külterületén

Kigyulladt egy elhagyatott ház Székesfehérvár külterületén, a 8-as főút közelében. Teljes terjedelmében ég a mintegy ötven négyzetméteres épület. A város hivatásos tűzoltói oltják a lángokat. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Hármas karambol Óbudán

Két személyautó és egy busz ütközött Budapest III. kerületében, a Flórián téri felüljárón, az Árpád híd felől a Szentendrei út felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Karambol a 47-es főút debreceni szakaszán

Két személyautó ütközött össze a 47-es főút debreceni szakaszán, a Mikepércsi úton. A város hivatásos tűzoltói a járműveket, amelyek a forgalmat nem akadályozzák, áramtalanítják.

Tűz ütött ki egy seregélyesi melléképületben

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül húsz négyzetméteres melléképület a Fejér megyei Seregélyesen, az Ady Endre utcában. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Két autó karambolozott Pusztaszabolcson

Két személyautó ütközött össze a Fejér megyei Pusztaszabolcson, a Szilágyi Erzsébet utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Összeütközött két autó Szerencsen

Karambolozott két személygépkocsi Szerencsen, a Gyár úton, azaz a 37-es főút belterületi szakaszán, az Arad utcánál. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt a mentősök segítségével kiemelték a műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították is az autót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy kastélyban csaptak fel a lángok Mendén

Egy régi kastélyépület tetőszerkezete gyulladt ki Mende határában, Gyömrő felé, a 31-es főút közelében. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugárral megkezdték az oltást. A helyszínre tartanak a nagykátai, a gödöllői és a fővárosi hivatásos tűzoltók is.