Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

Fabódé égett Nagykanizsán

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Teljes terjedelmében égett egy huszonnégy négyzetméteres fabódé Nagykanizsán, a Csengery úton. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Tűz volt egy IX. kerületi lakóházban

Ágy égett az egyik Páva utcai ingatlanban. Tűz keletkezett egy lakóházban Budapest IX. kerületében, a Páva utcában. Egy ágy és a környezete égett az egyik szobában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a tüzet. A helyszínen vannak a mentők is.

Karambol az M5-ösön Soroksárnál

A baleset a sztráda Szeged felé vezető oldalán történt. Összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Soroksárnál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják az autókat. A munkálatok ideje alatt a sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.

Két gépkocsi ütközött össze a 68-as főúton Balatonújlaknál

Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom. Összeütközött két személyautó a 68-as főúton, Balatonújlak térségében. Műszaki mentés céljából a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek áramtalanították a járműveket, és felitatják az útra kifolyt olajat. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. A munkálat

Tűz volt egy debreceni ingatlanban

Hűtőszekrények égtek az egyik helyiségben. Tűz ütött ki egy körülbelül százhatvan négyzetméter alapterületű debreceni ingatlan tetőterében, a Szabó Pál utcában. Négy hűtőszekrény égett, és a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd…

Baleset Badacsonytördemicen

A Római úton forgalomkorlátozásra kell számítani. Összeütközött egy személyautó és egy robogó Badacsonytördemicen, a Római úton. A karambolhoz a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Karambol történt a XIV. kerületben

A Hungária körút érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani. Összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Hungária körúton. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentés idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tűz ütött ki egy balatonlellei családi ház konyhájában

A helyiségben a szagelszívó égett. Tűz ütött ki Balatonlellén, egy Munkácsy utcai családi ház konyhájában. A helyiségben a szagelszívó és környezete égett. Az esethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral megfékezték a lángokat. Az épület füsttel telítődött, ezért az egység megkezdte az ingatlan…

Motorossal ütközött össze egy busz a 82-es főúton Zircnél

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy motorkerékpár és egy autóbusz az 82-es főúton, Zirc térségében. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében…

Árokba csapódott egy autó az 55-ös főúton

A baleset Mórahalom és Domaszék között történt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Árokba csapódott egy személyautó az 55-ös főút Mórahalom és Domaszék közötti szakaszán. A balesethez a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik a helyszínen. A…

Két autó ütközött össze a 861-es főúton

A baleset Kópháza térségében történt. Összeüközött két személyautó 861-es számú főúton, Kópháza térségében. A baleset következtében az egyik gépkocsi az árokban az oldalára borult. A helyszínre a soproni és a csornai hivatásos, valamint a nagycenki önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az egyik járművet. A helyszínre a…

Karambol Vácdukán

A baleset a Kossuth Lajos úton történt. Összeütközött két személyautó hétfő délután Vácdukán, a Kossuth Lajos úton. A balesethez műszaki mentés céljából a váci hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Szalma ég Kővágószőlős külterületén

Több száz bála kapott lángra. Kockákból álló szalmakazal kapott lángra Kővágószőlős külterületén. A tűzesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Az egységek megakadályozzák, hogy a tűz átterjedjen a területen lévő többi kazalra.

Tűz ütött ki egy IX. kerületi lakóházban

Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók. Tűz ütött ki egy társasházban Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a lángok oltását. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Nyárikonyha égett Zalakaroson

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt egy nyárikonyha Zalakaroson, a Diófa utcában. A tűzesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltás során egy gázpalackot is kihoztak az épületből.