Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Félmilliós kárt okozott a Kárpáti Bioszféra Rezervátum vezetője

A Máramarosi természetvédelmi terület vezetője a meghatározott normánál 121,81 köbméterrel több fenyő-, bükk- és juharfát vágatott ki, melyet később harmadik személyeknek értékesített illegálisan.

Diplomaátadó ünnepség a Rákóczi-főiskola Felsőfokú Szakképzési Intézetében

Február 27-én került sor a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (II. RF KMF) Felsőfokú Szakképzési Intézetének (FSZI) diplomaátadó ünnepségére. Az eseményen 15 végzős diák kaphatta kézhez diplomáját, akik az intézmény turizmus szakának voltak a hallgatói.

Sajtótájékoztató a koronavírussal kapcsolatban (videó)

A koronavírustól ugyanúgy kell tartani, mint bármelyik influenzától - mondja a megyei infekciós kórház igazgatója. A kínai vírus miatti halálozások száma közel három százalékos. Eközben az influenza miatt sokkal több ember hal meg.

Nyílt napot tartott a csapi Mese Óvoda (videó)

A nap nem titkolt célja a két nemzet egymás tiszteletére való nevelés, az ukrán és a magyar kultúra kölcsönös elfogadása, hogy a magyar gyerekek az ukrán, az ukrán gyerekek pedig a magyar kultúrához kerüljenek közelebb.

A koronavírusról szóló dalt vett fel négy ukrán zenész Kínában

Hidd el címmel rögzített a koronavírusnak szentelt szerzeményt négy ukrán zenész kínai nyelven Kínában – adta hírül a strana.ua hírportál.

Hamisított bankjegyekkel kereskedett egy munkácsi járási lakos

A munkácsi járási Gorond egyik lakosa 50-es, 100-as és 200-as hamisított bankjegyekkel kereskedett. A férfit 5 év és 7 hónap szabadságvesztésre ítélték, továbbá vagyonelkobzás is vár rá.

Magyarország körözi Ungvár expolgármesterének lányát

A magyar kormány körözést adott ki Ungvár expolgármesterének a lányára Magyarország körözést adott ki Szerhij Ratusnyak, Ungvár egykori polgármesterének lányára.

Koronavírus: Újabb megdöbbentő amatőr videofelvétel került elő (videó)

Egy most előkerült felvétel tanulsága szerint egy nőkből álló csoport volt az, aki megdobálta a Vuhanból hazatérő és karanténba tartó ukránok buszait.

Ellenzi a prostitúció és a könnyű drogok ukrajnai legalizálását Timosenko

A prostitúció és a könnyű drogok hazai törvényesítése ellen foglalt állást Julija Timosenko, a Batykivscsina (Haza) párt vezetője a NAS televízió csütörtök esti politikai vitaműsorában.

Megvált autójától egy magyar férfi a csempészcigaretta miatt

A csapi Tisza határátkelőn csempészcigarettát találtak egy szlovák rendszámú, Mercedes típusú járműben. A csempészárut Magyarország területére próbálták meg átjuttatni.

Támogatói körében jelent meg az idézésre Porosenko a nyomozóhatóságnál

Lelkes támogatóitól övezve jelent meg Petro Porosenko elnök beidézésének eleget téve a Nemzeti Nyomozóiroda (DBR) központi épületénél pénteken Kijevben, ahol megköszönte híveinek, hogy nem közömbösek „janukovicsi idők és a politikai megtorlás visszatérése” iránt.

Kárpátaljai pedagógusokkal találkozott az ukrán oktatási miniszter helyettese (videó)

Ljubomira Mandzij a középszintű oktatásról szóló törvényről, a tanárok szakmai fejlődésének lehetőségéről és az oktatás számára biztosított állami szubvenciók felhasználásáról beszélt Munkácson.

Elkapta a koronavírust egy ukrán nő Olaszországban

Olaszország területén regisztrálták az első koronavírusos beteget az ukrán állampolgárok között. A hírt az UNN közölte az olasz fanpage.it és cremonaoggi.it hírportálokra, illetve Marjana Szoronevics újságíróra hivatkozva.

Máris 12,5 ezer kórházi ággyal várja a koronavírus megjelenését Ukrajna – Danilov

A koronavírus előbb vagy utóbb fel fog bukkanni Ukrajnában, a hatóságok erre az esetre 12 500 kórházi ágyat állítottak készenlétbe a lehetséges fertőzöttek kezeléséhez – jelentette ki Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára.

Ismét elnapolták a KMKSZ székháza elleni merénylet ügyének bírósági tárgyalását (videó)

Mint korábban számos alkalommal, most is valamelyik fél távolmaradása miatt kellett elhalasztani az ülést. Most a vádlott nem jelent meg a tárgyalóteremben.