Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 154 hír

Ketchuppal öntötték le az orosz nagykövetséget Prágában

A tettesek a sajtónak elmondták, hogy a ketchuppal a vért akarták szimbolizálni, s „Putyin rezsimje miatt terrorcselekmény történt Csehországban”.

96 millió hrivnyás bírságról szóló bírósági ügyet nyert meg a kárpátaljai vámszolgálat

A kárpátaljai vámszolgálat megnyerte az ügyet a megyei fellebbező bíróságon, melyet bizonyos árucikkek határon át történő törvénytelen szállítása miatt indítottak. A bírság összege az árucikkek lefoglalásán kívül 96 millió hrivnyát tesz ki.

Kerékpáros vesztette életét egy balesetben a Técsői járásban

Halálos kimenetelű baleset történt a Técsői járásban, a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. A járműveket lefoglalták, a bíróságot megelőző nyomozás megkezdődött.

Tűz ütött ki egy faraktárban a Volóci kistérség területén

Tűzeset történt április 18-án az esti órákban a volóci kistérségi Zúgón. Lángra kapott egy faraktár, mely közvetlenül egy üzlethelyiség mellett helyezkedett el. A tüzet a szomszédok már csak akkor vették észre, amikor az már-már átterjed a boltra ...

Kétszer lőtte meg magát egy férfi Zsitomirban, miközben menekült a rendőrök elől

A nyomozók lefoglalták a fegyvert, az előzetes információk szerint a lövéseket egy flóbert revolverből adták le.

Kárpátaljai katona vesztette életét Donbászon

Életét vesztette a kelet-ukrajnai harcokban a kárpátaljai 128-as gépesített lövészdandár csapat egyik katonája.

Megérkezett Kárpátaljára a Pfizer

Megérkezett Kárpátaljára az 1170 adag Comirnaty koronavírus elleni vakcina, melyet a Pfizer/Biontech cég gyártott, s melyet Ukrajna a COVAX globális program keretein belül kapott.

Kettős állampolgárság miatt bocsátottak el állásából három állami tisztségviselőt Ivano-Frankivszk megyében

Ivano-Frankivszk megye végrehajtó hatalmi szerveinek három vezető beosztású, bizalmas információkhoz jutásra jogosult munkatársát menesztették állásából, mert az ukránon kívül más állampolgárságuk is volt.

Kuleba Oroszország elleni új szankciók bevezetéséről tárgyalt EU-s partnereivel

Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter az EU-tagországok külügyminisztereivel folytatott hétfői online megbeszélésén felkérte az Európai Uniót, hogy készítsen elő új ágazati szankciókat Oroszországgal szemben, amiért utóbbi csapatokat vont össze a ha...

Koronavírus-helyzet Ukrajnában

Ukrajnában hétfőre a korábbi napokénál jóval kevesebb, mintegy 6 és fél ezer új beteget jegyeztek fel, az átmeneti visszaesésnek viszont általában az az oka, hogy hétvégenként kevesebben fordulnak orvoshoz, és kevesebb tesztet végeznek, a halálos ...

6 506 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba Ukrajnában az elmúlt nap folyamán

A Közegészségügyi Központ április 19-i adatai szerint az országban 1 953 016 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig.

Könnyű motoros repülőgép zuhant le Párizs közelében, négyen meghaltak

Négy személy vesztette életét egy repülőgép-katasztrófában a francia főváros közelében.

Újabb lövöldözés az Egyesült Államokban

Öt ember megsebesült egy lövöldözésben az egyesült államokbeli Louisiana államban helyi idő szerint vasárnap késő este – számolt be az MTI a KSLA helyi televízióra hivatkozva.

Kuleba: Ukrajna katonailag is felkészült az orosz agresszió visszaverésére

Ukrajna felkészült az orosz agresszió mind politikai-diplomáciai, mind pedig katonai visszaverésére – jelentette ki Dmitro Kuleba külügyminiszter.

Kárpátaljai önkéntes központ nyílt Ungváron

Kárpátaljai Önkéntes Központ nyílt Ungváron. Felújított helyiséget, új technikai felszerelést és otthoni körülményeket biztosító irodát kaptak a kárpátaljai önkéntesek, akik mostantól kényelmes körülmények között végezhetik munkájukat.