Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Harcos meccsen vannak túl

Kanizsa Újság
-
  Ma 17:28 Sport 

Ismét nemzetközi felkészülési labdarúgó összecsapást vívott az NB III-as FC Nagykanizsa együttese, ezúttal Barna László tanítványai utaztak Szlovéniába.

Súlyosan megsérült a biciklivel segédmotorossal ütköző komári férfi

Egy 42 éves férfi Zalakomárban, a Kossuth utcában biciklizett a kerékpárúton, amikor nekiütközött egy szemből érkező segédmotorosnak. A balesetben a kerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Ők lettek az Anna-bál szépei

193. Anna-bál Balatonfüreden. Mónus Áron fotói a bál szépeiről.

Új földtörténeti korszakként határozták meg jelenkorunkat a tudósok

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:51 Színes  India

Új földtörténeti korszakként határozták meg jelenkorunkat a tudósok: az északkelet-indiai Meghálaja államról elnevezett korszak 4200 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy óriási aszály világszerte számos civilizációt elpusztított, és még ma is tart.

Idén lesz-e Zala megyei győztes? – Már több mint egy hónapja tart Az Év Fürdője szavazás

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:31 Megyei 

Idén nyáron már negyedik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a hétfőtől vasárnapig tartó fokozott közúti ellenőrzés Magyarország egész területére kiterjed.

Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:16 Megyei 

Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében.

A 23. Krisna-völgyi búcsú

Kanizsa Újság
-
  Ma 06:50 Kultúra 

Huszonöt éves a Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm.

Vihar Nagykanizsa közelében

Kanizsa Újság
-
  Ma 06:31 Megyei 

Viharfelhő Kanizsa közelében. Varga György fotói.

Több mint 8 millió gyermek jött már világra mesterséges megtermékenyítéssel

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 12:03 Színes 

Több mint 8 millióra nőtt a mesterséges megtermékenyítéssel született gyerekek száma 1978 júliusa óta, amikor világra jött Louise Brown, az első lombikbébi.

Külföldi rendőrök Zala megyében

Szakmai tapasztalatcsere érdekében szlovén és horvát egyenruhások érkeznek Zala megyébe.

Az EU 193 millió euróval támogatja a dél-balatoni vasútvonal újjáépítését

Az Európai Unió a kohéziós alap forrásaiból 193 millió eurót (mintegy 61,5 milliárd forintot) biztosít a Székesfehérvár és Keszthely közötti, 123 kilométer hosszú balatoni vasútvonal újjáépítésére és korszerűsítésére - közölte az Európai Bizottság.

Takács Zsuzsa költő kapta az idei Hévíz Irodalmi Díjat

Takács Zsuzsa költő a Hévíz irodalmi folyóiratban tavaly megjelent A Vak Remény gyöngülése című költeményével nyerte el az idei Hévíz Irodalmi Díjat - közölték pénteken a városban tartott irodalmi fesztiválon.

Nagykanizsán rendezik meg a nemzetközi Piarista Ifjúsági Találkozót

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:19 Megyei 

A kecskeméti után öt évvel ismét Magyarország ad otthont a nemzetközi Piarista Ifjúsági Találkozónak (Piarist Youth Meeting - PYM), amelyet július 23-29. között rendeznek meg Nagykanizsán és Budapesten. A többéves hagyományokkal bíró eseményre a magyar résztvevőkkel együtt több mint 250 fiatal érkezik közép-európai országokból…

Villámcsapás elleni védekezés

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:04 Baleset-bűnügy 

Az elmúlt években jól érzékelhető fordulatot vett az időjárás és ezzel összefüggésben a villámcsapások gyakorisága is drasztikusan megemelkedett.