Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

„Ma szikra, holnap láng, majd tűzerdő…”

Kanizsa Újság
-
  Ma 11:53 Megyei 

Ha nagy történeti távlatokban gondolkodunk, ’56 októbere szinte karnyújtásnyira van tőlünk. Ehhez képest mégis sokkal kevesebb tárgyi emlék maradt fenn abból az időszakból, mint amennyi ténylegesen lehetne.

Forgalomkorlátozás Nagykanizsán október 23-án

Kanizsa Újság
-
  Ma 10:56 Megyei 

Fáklyás felvonulás miatt 2017. október 23-án Nagykanizsán, az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani: Kossuth tér - Széchenyi tér – Hunyadi utca - Rozgonyi utca.

Tetejére borulva állt meg a 69 éves szuzukis

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Árokban kötött ki a pénzszállító autó

A gépkocsi megcsúszott a lejtős, nedves úton, majd egy hídfejnek ütközött, végül oldalára borulva állt meg. Vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Több mint négymilliárd forintból korszerűsíti intézményhálózatát Egerszeg

Több mint négymilliárd forintból korszerűsíti egészségügyi, szociális és oktatási-nevelési intézményeit Zalaegerszeg önkormányzata, a munkálatok jelentős része már le is zárult.

Történelem a képzelet és valóság határán

Kanizsa Újság
-
  Ma 05:18 Színes 

Október 23. és november 4. között megvalósulni látszott az a nemzeti egység, amiről olyan sokan álmodoztak. A forradalom hangulata, szellemisége hirtelen nagyon közel hozta egymáshoz az embereket - mondta a Kanizsának adott interjújában Prof. Dr. Fejér László.

Új köntöst kap a sportcsarnok

Kanizsa Újság
-
  Ma 04:53 Megyei 

Modern szigetelést, majd ezután egy teljesen új külalakot kap a nagykanizsai Olajbányász-stadion területén lévő sportcsarnok.

Az '56-os forradalom és szabadságharcra emlékezik Kanizsa

Idén is megemlékeznek az 1956-os forradalom és szabadságharcról Nagykanizsán. Október 23-án már reggel fél kilenckor elkezdődnek a programok. Tíz órakor emlékbeszédet mond Dénes Sándor polgármester a Medgyaszay Házban.

Továbbra is menetel az UFC

Kanizsa Újság
-
  Ma 04:31 Sport 

Folytatja menetelését a Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban az UFC Nagykanizsa. Szombaton délután Gombos Zsolt csapata a Lentit verte hazai pályán 5:0-ra.

Menő képviselő!

Kanizsa Újság
-
  Ma 04:19 Színes 

Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő nyerte a Mozdulj, Letenye! jótékonysági sportverseny kerékpáros számának férfi kategóriáját. A programot a Hóvirág óvoda támogatására szervezték, a bevételt játszó- és fejlesztő eszközökre fordítják.

Négyen kerültek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották tegnap késő délután a helyi hivatásos tűzoltókat Lentibe, a Boglárka utca egyik lakóépületéhez.

Emlékfutás Szepetneken a reformáció tiszteletére

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 16:30 Megyei 

A futók között ott volt Bérces Edit ultramaratoni világ- és Európa-bajnok futó, valamint Zsugyel Kornél evangélikus lelkész is.

Fiatalok, idősebbek jó hangulatú "országfutása"

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 15:52 Sport 

A mostani eseményen a fürdő környékén kialakított körpálya várta a résztvevőket, akik között szép számmal voltak a környező településekről érkezők is.

Nagykanizsa múltja és jelene Kanizsai József kötetében

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 15:46 Színes 

Bemutatták Kanizsai József több könyvét és egy hangos CD-t is a városi könyvtárban. Az író legújabb alkotása novellákat tartalmaz, másik könyve pedig képekben mutatja be Nagykanizsát.

Intenzív harmónia

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 15:46 Színes 

Hazalátogatott a fiatal festőművész.