Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 90 hír

Hét vízitúra megállóhely újult meg a Balatonon

Siófokon, Zamárdiban, Balatonszemesen, Fonyódon, Keszthelyen, Révfülöpön és Tihanyban történtek infrastrukturális és eszközfejlesztések.

Félpályás forgalomkorlátozás a 74-es főúton Kanizsa térségében

Egy kigyulladt kamion műszaki mentése miatt forgalmi torlódásra kell számítania a közlekedőknek Nagykanizsa térségében.

Újabb Volánbusz-állomásokon kötelező a jegyelővétel december 1-től

A társaság a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében a pénztári nyitva tartás időszakában kötelező elővételt vezet be december 1-től a következő autóbusz-állomásokon: Baja, Barcs, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Harkány, Hévíz, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Lenti, Marcali,…

Véradás

A héten a következő helyszínen várja a véradókat a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsai Területi Szervezete.

Többször is várható havazás december első hetében

Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő.

Koronavírus - Kurz: a teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában

Továbbra is szigorú korlátozásokra lehet számítani, és a kormány nem tervez elsietett nyitást. "Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy még heteken, hónapokon át megszorítások mellett kell élnünk" - hangsúlyozta Kurz. 

Fejtetőn állt meg autójával egy salomvári nő

Zalalövőn közlekedett személyautóval egy 32 salomvári nő, Egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a gépkocsija felett, letért az úttestről és a menetiránya szerinti bal oldali vízelvezető árok falának ütközött, majd felborult.

Gyakorlatok a szabadabb légzésért – segítség a vírusos időkben

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 09:25Színes

Nagy munkának van kitéve az ember immunrendszere. A legfontosabb feladata a szervezet védelme, az immunválasz következménye pedig a „betolakodók”, így többek között a vírusok elpusztítása. A felsőlégúti betegségek, a jelenleg az emberiséget megbénító koronavírus tüneteinek enyhítésére légzőgyakorlatok is a segítségünkre lehetnek.

Merre csörög a dió, és merre a mák? – Rossz volt a termés, emelkedik a dióbél ára a piacon

Járvány ide vagy oda, de hamarosan kezdődik az adventi időszak. Bizonyára szűk családi körben, mindenki a maga módján megünnepli a karácsonyt. Az ünnepi készülődés meghatározó része pedig a tervezés mind az ajándékok vásárlásánál, mind a karácsonyi menü esetében.

Történelmi múltja van Csáktornya és Nagykanizsa kapcsolatának

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 07:05Megyei

Csáktornya és Nagykanizsa közötti kapcsolatoknak történelmi múltja van, a közelség a XIX. század óta a gazdasági és kulturális kapcsolatok sokaságát eredményezte – kezdte a testvérvárosi kapcsolataink kialakításáról Gerencsér Tibor, a Polgármesteri Hivatal akkori külkapcsolati referense.

30 éves az önkormányzatiság – Városunk jövőjét nem csak négy évre kell tervezni…

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 06:00Megyei

Párton kívüliként, az MSZP támogatásával Szányiné Kovács Mária 2002-2006 között volt önkormányzati képviselő.

Mondjunk nemet a téli depresszióra!

Kanizsa Újság
-
 20.11.28 15:00Színes

A tél közeledtével korábban sötétedik, kevesebbet süt a nap, az emberek ilyenkor inkább bezárkóznak az otthonaikba. A lehangoltság érzése egyidős az emberiséggel, évszakváltáskor különösen jellemző a depresszió tüneteinek a megjelenése.

Karácsonyi készülődés – Beteg a világ, nagy beteg...

Ady Endre Karácsony című költeményéből vett idézet fémjelzi jelen cikket, amit lehet akár a szó szoros értelmében is tolmácsolni. Az előttünk álló hetek nem a megszokott, hagyományos rendben zajlanak majd, a karácsonyi készülődés sem lehet úgy, mint eddig. Nem lesz közös hangolódás, nem lesz vásár, koncert és műsor, ám a jótékonyság…

Kanizsa Aréna – Elérték a legmagasabb pontot

Kanizsa Újság
-
 20.11.28 13:00Megyei

Megtartották a Kanizsa Aréna bokrétaünnepségét. A keddi sajtóeseményen Balogh László polgármester, Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő és Dormán József, a kivitelező ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója mondott köszöntőt. Az egészen pontosan 5035 fő befogadására képes aréna hivatalos átadása várhatóan 2021 októberének…

Bemászott a plébánia ablakán, több százezer forinttal távozott

Bakon, a plébánia egyik épületéből ismeretlen személy több százezer forintot vitt el. A helyszíni szemle során a nyomozók megállapították, hogy az elkövető az ablakon keresztül mászott be, majd az épület átkutatása során megtalált pénzt elvitte.