Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

A túlzott kávéfogyasztás csökkentheti az agytérfogatot és növelheti a demencia kockázatát

A túlzott kávéfogyasztást az agytérfogat csökkenésével és az időskori elbutulás (demencia) kockázatának növekedésével hozta összefüggésbe a témában készített eddigi legnagyobb tanulmány.    

Halálra gázolt egy embert a vonat Balatonboglár közelében

A baleset miatt a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon hosszabb menetidőkre lehet számítani.

Elhajtott az igazoltatás elől, üldözőbe vették a rendőrök, a bíróság 30 napra letartóztatta

Több mint félórás autós üldözés után fogtak el a zalaegerszegi rendőrök egy szabálysértő férfit, akit korábban már eltiltottak a vezetéstől.  A bíróság harminc napra elrendelte a letartóztatását a büntetett előéletű szabályszegőnek.

Sokakat érdekelt az érkezők kiskanizsai bemutatkozása

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 16:27Sport

A szokásos edzésprogramon túli élénk mozgást tapasztalhattunk szombaton délelőtt a Kiskanizsai Sportkertben, ahol a Sáska megyei első osztályú labdarúgó együttese meccs, illetve – a gólok nyilvántartása mellett - egymás közötti játék keretében fogadta a Letenye SE legénységét.

A hídfej állította meg az ittas sofőrt Letenyén

Letenyén, a Petőfi Sándor utcában közlekedett autóval egy 25 éves helyi férfi. A  68-as szám előtti áttért a  menetiránya szerinti bal oldalra, majd behúzta a kéziféket, amitől a jármű irányíthatatlanná vált és egy betonhídfejnek csapódott.    

Több mint félmilliárd forint támogatás balatoni klímavédelmi fejlesztésekre

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 07:16Megyei

Több mint 538 millió forint pályázaton elnyerhető támogatás áll rendelkezésre a balatoni önkormányzatok számára. Az elnyerhető forrás a klímavédelmi intézkedésekkel összefüggő beruházások megvalósítását segíti.

Július utolsó napján rendezik a 196. Anna-bált

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 07:06Megyei

Július utolsó napján rendezik meg a 196. Anna-bált Balatonfüreden. A rendezvényt a hagyományokhoz híven az Anna fesztivál programjai színesítik.

Hőség - Meteorológiai szolgálat: újabb hőhullámra kell számítani

Ismét szaharai por érkezik a térségbe, így ha hétfőn lesz zápor, zivatar, az saras esőt is okozhat.

Ráncfelvarráson esett át a Kalmár utcai SPAR, az árukészlet is bővült

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 17:31Megyei

Teljesen megújult a Kalmár utcai SPAR áruház. A 780 millió forintos projektnek köszönhetően a vállalat aktuális koncepciója szerint kialakított belső tér várja már a vásárlókat, valamint az árukészlet is jelentősen bővült.

„Az a szép zöld gyep!” - ami idén nem szép és nem is zöld

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 17:09Megyei

A gyepnek sem tesz jót a nagy szárazság. Rengeteg panaszt lehet olvasni különböző kertészkedéssel foglalkozó fórumokon. Sokan ápolnak ugyanis pázsitot a területükön, ám a gyep idén nem szép és nem is zöld.  

Ha gyümölcsfagyi, akkor készüljön Kanizsa környéki gyümölcsből

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 16:57Színes

A kanizsai fagylaltkészítők a minőségi alapanyagokra esküsznek. Többen azt is fontosnak tartják, hogy a gyümölcsfagyik ne csupán igazi, hanem helyi, zalai termésekből készüljenek.

A tűzoltó a nyári viharok, felhőszakadások veszélyeire, a viharvadász az égbolt szépségeire hívja fel a figyelmet

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 16:41Megyei

Nem szabad fa alá menekülni a vihar elől és az esernyő használata sem tanácsos felhőszakadás, villámlás esetén – mondja a tűzoltó. Van, aki ennek ellenére több száz kilométert autózik, hogy lencsevégre kapjon egy villámcsapást.

Bikini bemutatóval, sörivó versennyel várták a vendégeket a medence partján

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 16:25Megyei

Pool partyval várta a vendégeket csütörtökön a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő. A megszokott nyitvatartási idő helyett este 10 óráig fogadták az érdeklődőket az intézményben, ahol a sörivó verseny és a bikini bemutató mellet Náksi Attila szórakoztatta a közönséget.

Kétszáz kanizsai bérlakás téli fűtése megoldatlan egyelőre

Kanizsa Újság
-
 21.07.23 15:18Megyei

200 bérlakás kéményét zárja le a katasztrófavédelem, ha nem bélelik ki. A Platán sor különösen érintett utca. 31 ingatlan esetében már a határozat is megszületett arról, hogy a lakók a továbbiakban nem használhatják a tüzelőberendezést.

Koronavírus - Nincs újabb áldozata a járványnak, 85-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Az elhunytak száma változatlanul 30 020, és 745 277 ember tekinthető gyógyultnak.