Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 112 hír

Aktív öregdiákok – Az alma mater visszahívta

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:18 Kultúra 

Csőgörné Kenese Mária azon nyugalmazott pedagógusok közé tartozik, aki a vegyészmérnöki és mérnöktanári diplomája megszerzését követően egykori középiskolájába, a Zsigmondy Vilmos Kőolajbányászati és Mélyfúróipari és Winkler Lajos Vegyipari Szakközépiskolába mehetett vissza tanítani. Az alma mater visszahívta, és 31 évi tanítás után…

A bolhán beszélik: Gyerekeink, unokáink biztonsága a tét

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:03 Megyei 

„Most nem pártokra szavazunk, hanem arra, akarjuk-e itthon azt, ami tőlünk nyugatabbra mindennapos. Még bomba se kell, hiszen kés, letört üveg nyaka, bandában támadó túlerő is megteszi. Csak ez a kormány akarja megállítani a migrációt, az az érdekünk, hogy maradjon. Gyerekeink, unokáink biztonsága a tét”, hallani a bolhán, kanizsai…

Happy Faces, Happy Big Band

Kanizsa Újság
-
  Ma 06:35 Kultúra 

Évadnyitó koncertet adott március 24-én Nagykanizsán a Kanizsa Big Band. A Tavaszi Művészeti Fesztivál programsorozatában megrendezett koncert két vendége Pecze Balázs trombitaművész és Pecze Zsófia énekes volt.

Pintyőke fesztivál Kiskanizsán

Kanizsa Újság
-
  Ma 06:06 Megyei 

Óvodások énekétől volt hangos szombaton délelőtt Kiskanizsa. A 19. Pintyőke Fesztiválon kanizsai és környékbeli gyermekek népi játékokat és gyermektáncokat adtak elő.

Napos Mesék

Kanizsa Újság
-
  Ma 05:56 Kultúra 

Kanizsai szerző meséje is olvasható a pénteken bemutatott mesekönyvben.

Találkozás Istennel

Kanizsa Újság
-
  Ma 05:48 Kultúra 

Háromnapos lelkigyakorlat kezdődött csütörtök este a Felsőtemplomban.

URBACT Change!

Kanizsa Újság
-
  Ma 05:41 Megyei 

A szociális közszolgáltatások területén már működő jó gyakorlatokat és a fiatalok lakóhelyükhöz való kötődését is vizsgálták a programban.

Lomtalanítás

Kanizsa Újság
-
  Ma 05:28 Megyei 

Hamarosan elkezdődik a tavaszi lomtalanítás Kanizsán.

Fölényes győzelmet arattak a kanizsai pólósok

11-4-re győztek a kanizsai pólósok az UVSE ellen a férfi OB1/B-s bajnokság szombati fordulójában.

Foltvarrók kiállítása

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 14:23 Megyei 

A Kanizsa Folt tárlata a Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében nyílt meg tegnap. Az Ősze András Galériában látható kiállítást április 15-ig lehet megnézni.

NAV – Kiemelt ellenőrzések Zala megyében

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 14:07 Megyei 

A  NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2018. március 26. és április 1. között fokozott ellenőrzést végeznek a húsvéti ünnepekhez kapcsolódó termékeket (sonka, tojás, édesség, illatszer, alkohol stb.) értékesítőknél.

Húsvétváró Vásár(olj) Kanizsán!

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 13:42 Megyei 

A húsvétváró piaci forgatagban az őstermelők bőséges portékája és a kézműves mini műhelyek mellett helyi fellépők szórakoztatták a vásárlókat és a családokat.

TehetségM/Kutató – Mindig más bőrébe bújik…

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 04:09 Kultúra 

Határozott fellépés, jó improvizációs készség és szakmai alázat – ezekre a tulajdonságokra a Zsigmondy-iskolában tanuló Gerencsér Gergőnek nemcsak leendő rendészként, hanem versmondóként is szüksége van. A 16 éves fiú tavaly az ország legjobb diákszónoka lett egy versenyen, jelenleg pedig a Helikoni Ünnepségekre készül, amelyet április…

Péter Árpád: Csókolom

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 03:52 Színes 

Talán nincs is olyan területe az életnek, amelyen brit tudósok, intézetek ne végeztek volna kutatást. Nos, a magyarok e tekintetben is jönnek fel, mint a talajvíz, mert lassan nálunk is hasonló a helyzet. Most például elkészült Magyarország csóktérképe.

Góbé

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 03:43 Kultúra 

Családi játszó- és táncház, valamint Góbé-koncert várta az érdeklődőket a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. A forráshű népzenét játszó együttesben két nagykanizsai születésű zenész, Vizeli Máté és Czupi Áron is muzsikál.