Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Nem volt kérdéses

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 17:00 Sport 

Egy-egy győzelmet és remit engedélyezett csupán ellenfelének a sakk NB I címvédő együttese, az Aquaprofit-NTSK, így továbbra is listavezető a bajnokságban.

Jótékonykodnak a zeneiskolások és a református gyülekezet tagjai

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 16:48 Megyei 

Jövő kedden a művészeti intézmény növendékei és a Csillagfény Kórus tagjai közös koncertet adnak a Kálvin téri templomban.

Már a Spartan Race kanizsai futamára edzenek

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 16:31 Sport 

Már javában edzenek azok a próbázok, akik teljesíteni szeretnék a Spartan Race elnevezésű verseny jövő áprilisi nagykanizsai futamát.

Állatok karácsonya a menhelyen

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 16:16 Megyei 

Több mázsa élelmiszer gyűlt össze idén a nagykanizsai Élettér Állatmenhely állatok karácsonya elnevezésű gyűjtési akciójában.

Óvatosan az erdőkben, itt a hajtóvadászatok szezonja

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 15:48 Megyei  Vaddisznó

A földekről lekerültek a termények, amelyek már nem nyújtanak menedéket a vadnak. Ilyenkor az őzek, a szarvasok és a vaddisznók is behúzódnak az erdőkbe – így komoly szervezési munka előzi meg a vadászatot.

Mindent kiadtak magukból

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 12:59 Sport 

Szombaton a korai kezdés után mind jobban belelendültek az V. Kustán és Társai Öregfiúk Teremlabdarúgó Tornán a csapatok és több esetben is csontzenétől volt hangos a Zsigmondy-csarnok.

Ősbemutató Kodály születésnapján

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 10:26 Megyei  Zala Nagykanizsa

Ünnepi hangversenyt tartott Nagykanizsa Város Vegyeskara és a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar. Kodály Magyar rondóját első alkalommal hallhatták Nagykanizsán a kanizsai zenészek jóvoltából.

Belvíz Murarátka közelében

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 08:14 Megyei  Zala

Az elmúlt napok esőzését követően belvízzel elárasztott terület Murarátka közelében.

A hét képe: Világsztár

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:34 Színes 

A Franciaországban élő Nicolle Rochelle hétéves kora óta áll színpadon: darabokban játszik, énekel és táncol.

Zalai táj, zalai ecsettel - Miért viselünk álarcot…?!

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 05:31 Kultúra 

Mondják, aki a munkája során gyerekekkel foglalkozik, sokkal könnyebben megőrzi saját gyermeki énjét. Talán ezzel is magyarázható, honnan az a játékosság, nyitottság és vidámság, ami a Csellengők Közösségi Házában dolgozó Horváth Györgyi festményeit jellemzi.

Holttestet találtak a tűzoltók egy kiégett családi házban Zalaszentbalázson

Az oltást követően egy holttestre bukkantak szombaton a tűzoltók Zalaszentbalázson, egy kiégett családi házban - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Karácsonyra hangolták a híveket az elmúlt napokban Kanizsán

Kanizsa Újság
-
  17.12.16 15:29 Megyei 

Az adventi esték elnevezésű programsorozat célja, hogy megpróbálják felkészíteni az embereket a közelgő ünnepre. A tegnap esti záróalkalmon egy siófoki lelkész, Bartha Béla szolgált.

Ünnepeltek és elismeréseket adtak át a roma nemzetiségi napon

Kanizsa Újság
-
  17.12.16 15:14 Megyei 

A hagyományokhoz híven idén is négy segítő munkáját ismerték el. Díjat kapott Ádám Zsolt, Horváth Ferenc, Kiss József és Teleki László.

Generációs sakkbajnokság

Kanizsa Újság
-
  17.12.16 14:54 Sport 

A BLG-Hevesi-Függönyös csapata nyerte a II. Nagykanizsai Generációs Sakk Csapatbajnokságot, a Honvéd-Tungsram-BLG együttese előtt.

Autópályává építik át az M70-es autóutat 2019-re

Az M7-es autópályát Tornyiszentmiklóstól a magyar-szlovén határon lévő Letenyével összekötő útszakaszt 2019-re építik át autópályává.