Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

A tini-alkoholizmus 11 jele

KamaszPanasz
-
  Ma 19:12 Életmód

Gondolkodtál már valaha azon, hogy mikor beszélünk valójában alkoholizmusról? Jó helyen jársz, ha értékes információhoz szeretnél jutni a tinédzserkori alkoholizmussal kapcsolatban.

Mindent a hüvelyi folyásról

KamaszPanasz
-
  Ma 15:14 Életmód

A nők egyik leggyakoribb nemi szervekkel kapcsolatos panasza, amely sajnos már gyermekkortól kezdve előfordulhat. Ismerd meg jobban a hátterét, és azt is, hogyan védheted ki!

8 érdekes orvosi tévhit

KamaszPanasz
-
  Tegnap 19:36 Egészség

Eltűnhet a kontaktlencse vagy a tampon? Aknét okoz a csoki? Úgy éreztük, érdemes listát készíteni a leggyakoribb orvosi tévhitekről, és pontot tenni a legabszurdabb dolgok végére!

A szavaknak súlya van! Vigyázz, hogyan használod őket!

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:14 Életmód

A bebiflázott versnek egyetlen sora sem jut eszedbe feleléskor. Ciki. Elfeledkeztél édesanyád születésnapjáról. Ciki. Sárga harisnyát vettél fel az iskolai ünnepségre. Ciki. Mi lehet ezeknél is cikibb? A cikizés. Annak is a durva, parttalan fajtája.

Nyílt levél a szülőkhöz

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:07 Életmód

Kedves Anyukák és Apukák! Tudom, nem egyszerű beszélni a szexről, higgyetek nekem. Ne várjatok sok kérdést a gyermekeitektől, és ne várjátok, hogy nyitott könyvként viselkedjenek. A szemforgatás és a távolságtartás nem azt jelenti, hogy nem hallják, amit mondotok. A testünk változásairól és a szexről beszélni egy szülővel nem túl…

Te mennyire engeded közel magadhoz a kutyádat?

KamaszPanasz
-
  20.04.03 19:02 Életmód

Vannak gazdik, akik szinte rajongásig szeretik a kedvencüket...és ezt oly módon teszik, hogy rendszeresen puszilgatják, ölelgetik a kutyusaikat, sőt megosztják még az ágyukat is velük. De vajon nem veszélyes ez?

A szem védelme és a sport

KamaszPanasz
-
  20.04.03 15:14 Életmód

A fiatalok rajonganak a sportokért, és imádják azt is, ha divatosan néznek ki. Gyakran ragaszkodnak ahhoz, hogy a kettő együtt járjon, néha akár a saját testi épségük árán is. Noha a tenisznél és a baseballnál a védőszemüvegek használata talán már nem számít furcsának, gondolj bele, hogy milyen fontos a szemed védelme más sportágak…

Hasznos tudnivalók a kalciumról

KamaszPanasz
-
  20.04.03 09:23 Életmód

Gyermekként biztosan sokat hallottad azt a mondatot a szüleidtől, hogy „idd meg a tejet”. Nem véletlenül: tele van kalciummal, ami az erős csontok és fogak felépítéséhez szükséges.

Tanulást elősegítő szerek

KamaszPanasz
-
  20.04.02 19:31 Életmód

Matekdoga, szintfelmérő, érettségi, felvételi, vizsgaidőszak. Ez csupán néhány példa azokra az igencsak stresszes napokra, melyek a serdülők felnőtté válásának rögös útját szegélyezik.

Házibuli nálatok?! Ismerd az alapszabályokat!

KamaszPanasz
-
  20.04.02 15:50 Életmód

12 tipp, hogy biztonságban tudd kamasz gyermekeid, úgy, hogy közben jól is érzik magukat.

Átlagos péniszméret tini korban

KamaszPanasz
-
  20.04.02 09:03 Életmód

Sok tinédzser fiúban felmerülnek kérdések a serdülőkorral kapcsolatban, ezek közül az egyik legégetőbbnek az átlagos, normális péniszméret bizonyul. Honnan tudd, mi a normális? Valami baj van veled, ha túl kicsi? Cikkünkben ezen kérdésekre kapsz választ!

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?

KamaszPanasz
-
  20.04.01 15:14 Életmód

Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?

5+1 tipp tavaszi fáradtság ellen

KamaszPanasz
-
  20.04.01 09:14 Egészség

A nem megfelelő táplálkozás, a túl kevés alvás és a változékony, egyre melegebb időjárás mind hozzájárulhat a tavasz érkezésével elhatalmasodó tompultság érzéséhez. Dr. Vida Zsuzsanna, neurológus, szomnológus tanácsai a tavaszi fáradtság leküzdéséhez.

7 dolog, ami kiváltja a cigi utáni vágyat

KamaszPanasz
-
  20.03.31 19:14 Életmód

Sok olyan teljesen hétköznapi tevékenység van, amely felkeltheti bennünk a dohányzás iránt vágyat. Ha tudod, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, könnyebben fogsz tudni ellenállni, és egyszerűbb dolgod lesz a leszokással.

Mire jó a jóga?

KamaszPanasz
-
  20.03.31 09:14 Életmód

A jóga a reneszánszát éli. Próbáld ki te is ezt az elképesztően hasznos és relaxáló sportot, hiszen az alapokat nem nehéz elsajátítani, és nem kell hozzá semmilyen drága felszerelés.