Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Nyári cipőkalauz - Hogyan válassz megfelelő lábbelit?

KamaszPanasz
-
  Ma 09:27 Életmód

Az egész testedre hatással van, hogy milyen cipőt viselsz. Sokan nem gondolják, hogy nemcsak boka-, térd, vagy éppen hátfájdalmakat okozhat a magas sarkú viselése, hanem akár fejfájáshoz is vezethet. Nyáron pedig különösen fontos, hogy milyen cipőt választunk.

8 kommunikációs tipp a mindennapokra

KamaszPanasz
-
  Tegnap 15:20 Életmód

Sok ember küzd azzal, hogy elsajátítsa a korrekt érvelés képességét. Egy kapcsolatban alapvető dolog, hogy ki tudjunk állni az igazunkért úgy, hogy közben nem dühítjük fel a partnerünket. Íme, néhány kommunikációs eszköz az ellentétek feloldására és a társas érintkezés megkönnyítésére.

Nyelvvizsgára készülsz? Teszteld a tudásodat!

KamaszPanasz
-
  Tegnap 09:36 Életmód

A gyakorláshoz elengedhetetlen, hogy nyelvi tesztekkel bizonyosodj meg arról, hol is tartasz a tanulásban. Német és angol nyelvű tesztjeinkből kiderülhet, mely területeken kell még erősítened, mielőtt élesben is számot kell adnod a tudásodról.

6 tévhit a másnaposságról

KamaszPanasz
-
  19.05.21 19:10 Életmód

Biztosan te is hallottál már kutyaharapást szőrével, erős kávé vagy zsíros kenyér-féle jó tanácsokat a másnaposság ellen. Nos, íme pár igazán hasznos tipp, hogy a buli után ne bánd meg az előző éjjelt!

Eper, a csodagyümölcs

KamaszPanasz
-
  19.05.21 15:13 Életmód

Az eper nem csak a legzamatosabb gyümölcsök egyike, de fontos antioxidáns-forrásként egészségünk és szépségünk egyik őre is, és még sok minden más... Lássuk hát, miért együk degeszre magunkat belőle, amíg lehet, hiszen most tele van vele a zöldséges stand.

Milyen a jó napszemüveg?

KamaszPanasz
-
  19.05.20 19:25 Életmód

Ki ne szeretne jól kinézni egy vagány napszemüvegben? A divatos forma és lencseszín azonban még nem véd meg a nap káros sugaraitól, vagy egy később kialakuló szürkehályog kockázatától. A jó napszemüvegnek a divaton túl más tényezőknek is meg kell felelnie. Íme, néhány tipp, hogy okosan válassz!

Tavaszi zsongás: ha szeretnél rátalálni a szerelemre

KamaszPanasz
-
  19.05.20 15:34 Életmód

Végre újra melegszik az idő, virágba borultak a fák. Egyre több időt lehet a szabadban tölteni, barátokkal könnyebb kint a suli előtt dumálni. A szerelem is valahol benne van a levegőben. Téged is eltalált Cupido nyila?

12 trükkös tornagyakorlat

KamaszPanasz
-
  19.05.20 09:10 Életmód

Cikkünkben 12 egyszerű gyakorlatot találsz, amivel minden nap mozgásban tarthatod magad, anélkül, hogy különösebben leizzadnál. Te melyiket próbálnád ki?

Pattanások a háton: így szabadulj meg tőlük

KamaszPanasz
-
  19.05.19 15:14 Egészség

A hátadon a bőr vastagabb, mint a test többi részén, ráadásul sok faggyúmirigyet is tartalmaz, közvetlenül a bőrfelszín alatt. Mit tehetsz, ha visszatérő pattanások éktelenkednek a hátadon?

A tanulási zavar jelei

KamaszPanasz
-
  19.05.19 09:20 Életmód

Régen lustasággal vagy butasággal vádolták az iskolában rosszul teljesítő diákokat. Időközben kiderült, hogy a lustaság mellett a kamaszok tanulási nehézségei is okolhatók a nem megfelelő teljesítményért.

Gazdaságos utazás kalandoroknak

KamaszPanasz
-
  19.05.18 19:04 Életmód

Tanuld meg, hogyan lehet könnyebben utazni mindkét értelemben: könnyebb poggyásszal és megmaradó zsebpénzzel. Olvasd el a gazdaságos utazás hét aranyszabályát.

Fogamzásgátlás spirállal- ezeket érdemes tudnia róla

KamaszPanasz
-
  19.05.18 09:04 Életmód

A fogamzásgátlás a legtöbb esetben legalább annyira központi kérdés, mint a családtervezés. Nem csoda, hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi, ráadásul olyat, ami kevésbé terheli a szervezetet. Az egyik ilyen lehetőség a spirál, melyről dr. Hetényi Gábor, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyásza beszélt.

Alkoholfüggőség: a tünetek

KamaszPanasz
-
  19.05.17 19:30 Életmód

Lehet, hogy észre sem veszed, hogy problémáid vannak az ivással. Lehet, hogy nem iszol minden nap, és amikor iszol, akkor sem túl nagy mennyiséget. Néha napokig vagy hetekig megvagy alkohol nélkül. Azt állítod magadról, hogy csak társaságban iszol?

Különleges tanulási trükkök érettségizőknek

KamaszPanasz
-
  19.05.17 15:10 Életmód

Már javában tart az érettségi, valaki még az utolsó pillanatokban is tanul a következő vizsgára. Persze minden perc számít. Hogyan véssünk be valamit hatékonyan az agyunkba? Tanácsok a felkészüléshez.

7 ok, ami miatt szakítanod kell

KamaszPanasz
-
  19.05.17 09:23 Életmód

A szakítás nehéz. Könnyeket, frusztrációt, dühöt és felfordulást eredményez. A klasszikus „beszélnünk kell” szakító mondattól az „ez nem működik” magyarázatig végtelennek tűnő módok vannak arra, hogyan vethetünk véget egy kapcsolatnak. Mikor nem érdemes halogatni ezt a lépést?