Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Legyen óvatos! A csalók továbbra is visszaélnek az E-ON nevével

Az E-ON csütörtöki közlése szerint az áramszolgáltató ügyfélszolgálatára - a januári figyelemfelhívást követően is - még mindig érkeznek jelzések arról, hogy ismeretlenek a cég logójával visszaélve pénzt próbálnak kicsalni az ügyfelektől, de olyan személyektől is, akik nem is ügyfelei a cégnek.

Távozik a Vodafone elnöke

Április végén lejár Beck György mandátuma, május elsejétől a vezérigazgató, Amanda Nelson váltja.

Erre nem árt odafigyelni az iparűzési adóval kapcsolatban

Hamarosan lejár a helyi iparűzési adó bevallásának és befizetésének határideje. A vállalkozásoknak oda kell figyelniük arra, hogy idén utoljára lehet élni a 2018-ra még érvényesíthető, a foglalkoztatás növeléséhez kapcsolódó adóalap-mentességgel.

A legjobbkor ment le a tojás ára, de ennek még meglehet a böjtje

Idén húsvét előtt sok helyen csökkentek a tojásárak, ami az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva szinte példátlan - írta a Világgazdaság csütörtökön.

Dübörög a lakáshitel-piac

A tavalyi évben újra elérte a 2008-as szintet a lakáshitel-piac, a 166 ezer lakás adásvétel 45 százalékát finanszírozták hitelből a vevők.

Megint sztrájkoltak a Metro dolgozói

A Metro Kereskedelmi Kft. dolgozói újabb sztrájkot tartottak szerdán délután 12 és 16 óra között, a közelmúltbeli figyelmeztető sztrájk után.

Négyszáz programmal várja a közönséget a Nemzetközi Könyvfesztivál

KamaraOnline
-
  Ma 13:56 Gazdaság

Négy nap alatt mintegy 400 programmal, könyvbemutatókkal, dedikálásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal és képregénykészítéssel várja a közönséget április 25. és 28. között a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a fővárosi Millenáris Parkban.

Hónapról hónapra jobban teljesít az építőipar

KamaraOnline
-
  Ma 11:05 Gazdaság

Hónapról hónapra jobban teljesít az építőipar, februárban 6,7 százalékkal volt több a teljesítés, mint januárban - idézte a KSH adatait az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke az M1 aktuális csatornán.

A magyarok több mint fele készpénzzel fizet

Magyarországon még mindig népszerű a készpénzhasználat, mivel az emberek több mint fele napi szinten készpénzzel fizet - derül ki az Intrum követeléskezelő fizetési szokásokról szóló reprezentatív kutatásából.

Csak a legjobb elfogadható

KamaraOnline
-
  Ma 09:53 Gazdaság

Gyaraki Józseffel, a közel három évtizede alapított, mára piacvezetővé vált REGIO Játék ügyvezetőjével a magyar piac sajátosságairól, a versenyben maradás és a generációváltás kihívásairól beszélgettünk.

Az édességgyártók 1-3 százalékos forgalomnövekedésre számítanak az ünnepi időszakban

A tavalyi 2-3 százalékos növekedési várakozásokkal szemben 10 százalékkal, 4,5 milliárd forintról 5 milliárd forintra nőtt az eladott húsvéti szezonális édességek értéke.

Mégsem kell kicserélni a vásárlók könyvét a GDPR miatt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint nem kell majd kicserélni a vásárlók könyvét az üzletekben. Az új uniós adatvédelmi előírások miatt módosulnak ugyan a vásárlók könyvével kapcsolatos szabályok, azonban a gyakorlatban ez mindössze annyit jelent, hogy a fogyasztók a jövőben már nem láthatják egymás…

Ötéves technikummá alakulnak a szakgimnáziumok

A szakképzés megújítása érdekében 2020 szeptemberében a mostani szakgimnáziumok ötéves technikummá, a szakközépiskolák pedig hároméves szakképző iskolákká alakulnak - jelentette be Pölöskei Gáborné.

A kormány támogatja a rugalmas foglalkoztatási formákat is

A 2014 és 2020 közötti programozási időszakban a kormány a rugalmas foglalkoztatás ösztönzésével is elősegíti az atipikus foglalkoztatási formák széleskörű elterjedését.

Már nem kérhetnek bárkitől erkölcsi bizonyítványt a munkáltatók

KamaraOnline
-
  Tegnap 14:35 Gazdaság

Az Országgyűlés által a napokban elfogadott adatvédelmi „salátatörvény" módosította a Munka törvénykönyvét is, az új szabályok pontosan meghatározzák, hogy a munkáltatók milyen feltételek mellett kezelhetik a munkavállalók erkölcsi bizonyítványát, azaz különleges adatnak minősülő bűnügyi személyes adatát.