Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

A Novohrad-Nógrád Geopark csatlakozott az UNESCO helyi termék programjához

KamaraOnline
-
 Tegnap 12:53Gazdaság

A Novohrad-Nógrád Geopark is csatlakozott az UNESCO Globális Geoparkok nemzetközi helyi termék programjához, amelynek célja a geológiai értékek és a helyi ízek közötti kapcsolatok bemutatása, a helyi gazdaság segítése.

Lezárult a Samsonite beszállítói fejlesztési projektje

KamaraOnline
-
 Tegnap 10:33Cégvilág

Lezárult a Samsonite Hungária Bőrönd Kft. magyarországi beszállítóinak versenyképességét fejlesztő projektje, amelyet 919 millió forintos költséggel valósítottak meg - közölte az utazó bőröndöket gyártó, szekszárdi székhelyű kft.

Grafikákból és kortárs művekből rendez árveréseket a Virág Judit Galéria

KamaraOnline
-
 Tegnap 09:42Cégvilág

Első alkalommal kizárólag grafikai munkákból és kortárs művekből álló tematikus online árveréseket rendez a Virág Judit Galéria április 23-án és 24-én.

A héten rendezik a Budapest Startup Safarit

A Budapest Startup Safarit, Magyarország eddigi legnagyobb online konferenciáját április 21-23 között rendezik, az eseményen több mint 150 előadással, workshoppal és interaktív programmal várják az érdeklődőket.

Gyorsabb és olcsóbb lesz a hitelfolyósítás

Gyorsabb és olcsóbb lesz a hitelfolyósítás, hamarosan számos új jelzáloghitel-kihelyezéshez is alkalmazzák majd a bankok a statisztikai alapú értékbecslés módszerét - közölte a Magyar Bankszövetség.

Már elérhetők a felvételi ügyintézési funkciók

A felsőoktatásba jelentkezőknek lehetőségük van adataik ellenőrzésére, módosítására, az esetleg még hiányzó dokumentumaik pótlására, illetve - egyetlen alkalommal - eredeti jelentkezési sorrendjük megváltoztatására.

Adókönnyítésekre, kedvezményekre tett javaslatot a Nemzeti Versenyképességi Tanács

A turizmus és vendéglátás újraindítását segítve a turizmusfejlesztési hozzájárulás elengedésének meghosszabbítását, adókönnyítéseket, kedvezményeket javasol a versenyképességi tanács - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a Nemzeti Versenyképességi Tanács ülését követően.

Új elnök áll a Nyomda- és Papíripari Szövetség élén

Orgován Katalint, a Pátria Nyomda vezérigazgatóját választották meg a Nyomda- és Papíripari Szövetség új elnökének a testület áprilisi közgyűlésén.

A jegybank felfüggesztette az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását.

16 százalékkal csökkent tavaly a reklámozásra fordított összeg

A hirdetők összességében 401,9 milliárd forintot fordítottak reklámozásra Magyarországon tavaly, ami 15,8 százalékkal volt kevesebb, mint 2019-ben, a médiába befolyó reklámbevétel 240 milliárd forint volt, 2,8 százalékkal csökkent az előző évihez képest.

Hamarosan zárhatják pályázataikat a magán- és egyéb szálláshelyek

KamaraOnline
-
 21.04.19 09:41Cégvilág

Hamarosan benyújthatják a támogatási folyamatot lezáró beszámolójukat azok a pályázatnyertesek, akik befejezték magán- vagy egyéb szálláshelyük fejlesztését. Az elektronikus beszámoló benyújtásához minden fontos tudnivaló már olvasható a Kisfaludy Program honlapján.

A kiskereskedelmi cégek körében megnőtt a kereslet a diák munkavállalók iránt

Az elmúlt napokban több száz diáknak tudtak állást biztosítani a kiskereskedelemben, ugyanis a szektorban tevékenykedő cégek körében az újranyitás miatt megnőtt a kereslet a diákmunka iránt - közölte az euJobs HR-Group, amely a diákok toborzását végezte.

Szélesíti fenntarthatósági programját a Közbeszerzési Hatóság

KamaraOnline
-
 21.04.19 08:49Gazdaság

A Közbeszerzési Hatóság (KH): fenntarthatósági munkacsoportot hoz létre annak érdekében, hogy tovább erősítse a zöld, szociális és innovatív szempontok érvényesülését a magyarországi közbeszerzésekben.

Fehér könyvvel segíti a kutatás-fejlesztési projektek sikerét az SZTNH

Az eljárás megkönnyítése érdekében a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) Fehér könyvet készített, amely a kutatás-fejlesztést végzőknek és a pályázatok elbírálóinak is útmutatást ad.

Hétfőtől újra elérhetőek a gyógykezelések négy budapesti fürdőben

Április 19. hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szent Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt.