Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Hol és kik számíthatnak revizorokra a 4. héten – Itt a friss lista

KamaraOnline
-
  Ma 09:31 Gazdaság 

A NAV igazgatóságai az ADÓtraffipaxban tették közzé, hol kell „teljes bizonyossággal” operatív ellenőrzésekre számítani.

Trump ott lesz, Putyin nem lesz ott Davosban

KamaraOnline
-
  Ma 08:58 Gazdaság  Svájc

Kedden kezdődik és négy napon át tart a 48. Világgazdasági Fórum a svájci Davosban, ahol számos állam- és kormányfő mellett a gazdaság és a pénzügyi élet kiemelkedő képviselői vesznek részt.

Az adatcsomagoknál többet várnak a fogyasztók az 5G hálózatoktól

A világ okostelefon-felhasználóinak 44 százaléka fizetni is hajlandó az 5G szolgáltatásokért, ugyanakkor az 5G-alapú jövőben a díjazást már nem az elfogyasztott gigabájtok száma fogja meghatározni.

Tállai: ötmillió forintig adómentesen támogatható a dolgozók lakásvásárlásra

A vállalkozások 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakásvásárlását, építését, bővítését, korszerűsítését vagy akadálymentesítését. Az akár havi 83 ezer forintos juttatás cafeteria elemként is választható – tájékoztatott Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős

Strasbourgban történt: Európa jövője, Brexit, megújuló energia, bolgár elnökség

Vita Európa jövőjéről és az orosz propaganda hatásáról, szavazás a tiszta energia csomagról és a terrorizmus elleni harcról: az Európai Parlament idei első plenáris ülésének főbb eseményei.

Kiköltözés: csökkenhetnek az adóterhek

Tudatos tervezéssel komoly adómegtakarítás érhető el a kiköltözés során, ráadásul elkerülhetők lehetnek az indokolatlan adó- és járulékterhek is – hívja fel a figyelmet a Jalsovszky Ügyvédi Iroda.

Magyar szakembert választott tagjai közé a RICS

KamaraOnline
-
  18.01.19 18:59 Gazdaság  Ingatlan London

A világ egyik leghíresebb ingatlanszervezete, a londoni székhelyű Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagjává választották Ódor Dánielt, a Taylor Wessing Ügyvédi Iroda ügyvédjét.

A negyvenesek igénylik a legtöbb lakáshitelt

KamaraOnline
-
  18.01.19 17:58 Gazdaság  Ingatlan Hitel

A 40-45 évesek vették fel a legnagyobb összegű lakáshitelt, átlagosan 9,6 millió forintot a K&H-nál. A fiatalabb, 25-30 éveseknél az átlagos lakáshitel-összeg 8,4 millió forint volt 2017 első tíz hónapjában. A bank által folyósított csok-os támogatások többségét, 80 százalékát viszont a 30-45 évesek kapták.

Forraltborfőző-verseny és kézműves vásár is lesz a hétvégi Etyeki Pikniken

KamaraOnline
-
  18.01.19 16:59 Gazdaság  Etyek

Téli programokkal, disznóvágással, kézműves vásárral, forraltborfőző-versennyel és számos érdekességgel várják a látogatókat a hétvégi Etyeki Pikniken.

A napokban döntenek idei cafeteria-csomagjukról a munkavállalók

Az Union Biztosító 1300 fős, reprezentatív felmérése szerint a 25-55 év közötti korosztályból jelenleg a lakosság mindössze 12 százaléka kap cafeteria-juttatásként egészségbiztosítást, noha 46 százalékuk élne ezzel a lehetőséggel.

Ők jelentkezhetnek gyermekvasutasnak

KamaraOnline
-
  18.01.19 15:02 Gazdaság 

Február 3-án indul a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút tavaszi tanfolyama. A négyhónapos képzést követően a gyerekek a nyáron állhatnak először szolgálatba.

Európai top 5-ben a magyarországi lakásárak emelkedése

KamaraOnline
-
  18.01.19 13:58 Gazdaság  Eurostat

Az Eurostat adatai szerint Magyarország 27 vizsgált európai ország között az ötödik helyen állt az inflációval korrigált éves reál lakásár változásában a tavalyi harmadik negyedévben.

Hogyan ajándékozhat az örökhagyó?

KamaraOnline
-
  18.01.19 13:30 Gazdaság 

A végintézkedés leggyakoribb formája a végrendelet, amelyben az örökhagyó egyoldalú nyilatkozatával rendelkezik halála esetére. Vannak a végintézkedésnek nem egyoldalú, hanem szerződéses formái is, amelyek egyike a halál esetére szóló ajándékozás. Mit kell tudni a halál esetére szóló ajándékozásról? Miként adózik a megajándékozott?

Szalai Piroska: hiba démonizálni a külföldi munkavállalást

Hozzávetőleg háromszázezerre tehető azon magyarok száma, akik külföldön dolgoznak, közülük nagyjából 72 ezren a határ menti területeken élnek.

Fiatalkori munkanélküliség: javul a helyzet, de még van mit tenni az Európai Parlament szerint

KamaraOnline
-
  18.01.19 12:10 Gazdaság 

A gazdasági válság kirobbanásával párhuzamosan emelkedett a munkanélküli fiatalok száma Európában. Hogyan kezeli a problémát az EU, és mit javasol az Európai Parlament?