Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Elindította 5G mobilhálózatát a Vodafone

A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Vodafone Magyarország belföldön elsőként, Budapest belvárosára kiterjedően megkezdte a kereskedelmi 5G-szolgáltatást.

Tőkét és hitelt kombináló, fix kamatozású hitelprogramot jelentett be az MFB

A Magyar Fejlesztési Bank megjelentette a megújított MFB versenyképességi hitelprogramot, amely a tőke és a hitel konstrukció kombinálásával finanszírozást biztosít olyan vállalkozásoknak is, amelyek kockázati tőkeprogramokat vesznek igénybe.

Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság kiválásának feltételeiről

KamaraOnline
-
  Tegnap 12:57 Gazdaság

Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.

Magyar fejlesztésű fitneszgépet gyárt és visz világpiacra a Tungsram

KamaraOnline
-
  Tegnap 10:51 Cégvilág

A Tungsram megkezdte egy magyar startup cég fitneszgépének gyártását és piacra vitelét - jelentette be a vállalatcsoport.

Új esti és éjszakai járatok közlekednek a váci és a ceglédi vasútvonalon

Szombattól új esti és éjszakai járatok közlekednek Budapestről a váci és a ceglédi vasútvonalon, így a közvetlen térségben élő mintegy százezer ember számára tervezhetőbbé, biztonságosabbá válik az éjszakai utazás - közölte a MÁV Zrt.

Alapszakmákat bemutató kiadványt jelentetett meg az ITM és az MKIK

Alapszakmákat bemutató kiadvánnyal segíti a pályaválasztás előtt állókat az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

November 5-én bemutatják az elfogadott kkv-stratégia részleteit

A szaktárca kidolgozta, a kormány elfogadta a vállalkozások megkérdezésével készült kkv-stratégiát, amelynek részleteit november 5-én mutatják be - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Augusztusban 5,9 százalékkal nőtt az építőipari termelés

KamaraOnline
-
  19.10.17 13:47 Gazdaság

Augusztusban az építőipari termelés 5,9 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, amikor 24,7 százalékos volt a növekedés. A két építményfőcsoport termelése ellentétesen alakult: az épületek építése 14,1 százalékkal emelkedett, az egyéb építményeké 3,5 százalékkal csökkent.

A NAV közzétette a novemberben elszámolható üzemanyagárakat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban novemberben alkalmazható üzemanyagárakat.

Megállapodás a magyar találmányok jogvédelmi folyamatának támogatására

KamaraOnline
-
  19.10.17 09:38 Cégvilág

Megállapodást kötött a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Valor Hungariae Zrt. az innovatív magyar találmányok és termékek iparjogvédelmének, ezen belül a gyors ügyintézés és a szabadalmaztatás folyamatának támogatására.

Megnyílt az Automotive Hungary járműipari beszállító szakkiállítás

A magyar járműipar az elmúlt kilenc évben több mint duplájára növelte kibocsátását, és ez idő alatt 34 százalékkal nőtt a szektorban foglalkoztatottak száma - mondta György László.

137 milliárd a vállalati digitalizáció fejlesztésére

KamaraOnline
-
  19.10.17 08:11 Cégvilág

A pénzügyminiszter a X. Infotér konferencián, Balatonfüreden elmondta, hogy a kormány jelentős forrást, 137 milliárd forintot biztosít a vállalati digitalizáció fejlesztésére.

Több mint 4500 vállalkozás értékesít online piactéren

KamaraOnline
-
  19.10.17 07:51 Gazdaság

Magyarországon több mint 4500, jellemzően kis- és közepes vállalkozás vesz részt az internetes kereskedelemben online piactereken keresztül, és 2018-ban már közel 12 milliárd forintos nettó forgalmat realizáltak ezeken a felületeken, ami a teljes belföldi online kiskereskedelmi forgalom 2-3 százaléka.

Európai innovációs megállapodásokat kötött az ITM

KamaraOnline
-
  19.10.16 13:44 Cégvilág

A fenntartható növekedés és a versenyképesség kulcstényezője az innováció, ennek élénkítését szolgálja az a két megállapodás, amelyet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT).

A Posta 14 százalékkal több csomagot kézbesíthet az idén

KamaraOnline
-
  19.10.16 12:47 Gazdaság

A Posta előrejelzése szerint 14 százalékkal emelkedhet a csomagok és csomagjellegű küldemények száma idén az előző évhez képest, a forgalmat elsősorban a nemzetközi online rendelések növelik - áll a Magyar Posta és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közös közleményében.