Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Kalocsán is elérhető az első 3D-s nyomtatású, látás-centrikus szemüveg – Bemutató a Vicai Látás és Hallásközpontban

Kalohírek
-
  19.05.18 21:33 Megyei

Arcszkenneléssel rögzítésre kerülnek a páciens arcvonásbeli adottságai, ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen, de lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus, forma, szín, stílus és mintázat kiválasztását is.

Léleklibikóka 2. – „SHOW-HAJ”, avagy a párválasztás misztériuma és a női fodrászatok titkos élete

Kalohírek
-
  19.05.18 21:16 Megyei

Novellasorozatának mostani epizódjában Szűcs Brigitta Z. a női fodrászüzletek sajátos hangulatát idézi meg, és az ott folyó beszélgetések, ne mondjam, a pletykálkodás mélységeit tárja nem csak női olvasóink okulására, miközben esküvőre készülnek a hajköltemények. Arról pedig van mit csevegni…

Partfallal biztosítják a hajósi Pincefalu Csárda sorát - A Belügyminisztérium vis-major keretéből finanszírozzák

Kalohírek
-
  19.05.18 14:18 Megyei

Estók Mihályné Salczer Erzsébet polgármester arról tájékoztatta portálunkat: egy Facebook poszt miatt a pénteki napja nagy része az Orbán napi előkészületek helyett újságírói, katasztrófavédelmi megkeresésekre reagálásokkal telt

Város épülhet a városban: jöhetnek az oroszok! – Megadta az önkormányzat a hozzájárulást a Foktői úti laktanya betel…

Kalohírek
-
  19.05.18 11:25 Megyei

Akár ötezer, a Paksi Atomerőmű új blokkjainak építésére érkező munkás számára létesíthetnek munkásszállást. Elő az orosz nyelvkönyvekkel és szótárakkal! Igaz, nem csak oroszok jönnek… Tanuljunk nyelveket!

Partfallal biztosítják a hajósi Pincefalu Csárda sorát

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán elnyert pályázati forrásból partfalat, ha úgy tetszik, támfalat építenek a hajósi Pincefalú Csárda során elhelyezkedő épületek biztonsága érdekében.

Szanyi Tibor (MSZP): Elmarad a szélsőséges erők áttörése az EU Parlamentjében

Kalohírek
-
  19.05.17 14:54 Megyei

„Az MSZP a „hazatalálásának” egy elég nyögvenyelős folyamatában van. Azt gondolom, ha az EU parlamenti választásnak annyi az eredménye, hogy stabilizálni tudjuk magunkat, akkor már nagyon nem fogok panaszkodni.”

A bajnok skalpját is övükre tűzhették

Kalohírek
-
  19.05.17 11:38 Sport

Huszárcsínnyel felérő tettet hajtottak végre a Kalocsai SE II. asztalitenisz-csapatának tagjai, hiszen a már bajnok STE Tóth együttesét győzték le, ráadásul nem is akármilyen arányban.

Kék Lámpás Majális hétvégén

Kalohírek
-
  19.05.17 11:35 Megyei

Éjszakai fürdőzéssel egybekötött hagyományos majálisra és kék lámpás egységek programjaira várják az érdeklődőket a Kalocsai Gyógyfürdő és Uszodába szombaton.

Szanyi Tibor alelnök (MSZP): „Márki-Zay Péter az ellenzéket akarja leváltani, ebből a szempontból kártékony ”

Kalohírek
-
  19.05.17 10:07 Megyei

„Egyelőre nem látok egyetlen olyan működő pártközi együttműködést sem, amit a Márki-Zay féle mozgalom hozott volna tető alá. Ők becsatlakoznak már működő folyamatokba, ami hasznos is tud lenni, de hogy dominálna, vagy irányítana bármit is, attól nagyon messze vannak.”

Rekord az UltraBalaton futóversenyen – A kalocsai Jakab Kinga a Balatont megkerülő szervátültetettek váltójában

Egyedülálló rekordot állított fel az FMC Hősök csapata: XIII. NN UltraBalaton sporteseményen egymást váltva harminchét szervátültetett és két dializált futó teljesítette a 220,1 kilométeres távot, mégpedig szintidőn belül.

Farkasné Bekes Rita az idei kalocsai Kunszt József-díjas

Kalohírek
-
  19.05.16 16:37 KultúraMúzeum

A Kunszt József egykori kalocsai érsek emlékére létrehozott díjat Kalocsa Város részéről Farkasné Bekes Rita, a Kalocsai Szent István Gimnázium intézményvezető-helyettese vehette át tegnap, május 15-én az Astriceum Érseki Múzeumban. Az elismerést az alapító dr. Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsek és dr. Várszegi Asztrik püspök,…

Farkasné Berkes Rita az idei kalocsai Kunszt József-díjas

Kalohírek
-
  19.05.16 16:37 KultúraMúzeum

A Kunszt József egykori kalocsai érsek emlékére létrehozott díjat Kalocsa Város részéről Farkasné Berkes Rita, a Kalocsai Szent István Gimnázium intézményvezető-helyettese vehette át tegnap, május 15-én az Astriceum Érseki Múzeumban. Az elismerést az alapító dr. Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsek és dr. Várszegi Asztrik püspök,…

Jótékonysági koncert műtárgy-árveréssel egybekötve egy kalocsai kislányért – Őssejtkezelésre gyűjtenek

Kalohírek
-
  19.05.16 13:37 Megyei

Noémi születési oxigénhiány miatt agyi károsodást szenvedett, most nyolcévesen nagyon tud küzdeni azért, hogy megtanuljon járni – VIDEÓ!

A szép és nagy győzelmek ugyan elmaradtak, de lányaink küzdőszellemére azért nem panaszkodhatunk

Kalohírek
-
  19.05.16 12:45 Sport

A 2018/19-es NBII-es női röplabdabajnokság küzdelmei a Kalocsai SE együttese számára a felejthető kategóriába tartoznak a szakosztály történetében, hiszen a lejátszott mérkőzések során kevesebb öröm jutott és több bánat.

Kézilabdás gyermeknap lesz Kalocsán – Ráadásként örömkézilabdás öregfiúk mérkőzéseken szurkolhatunk a Gézengú…

Kalohírek
-
  19.05.16 11:58 Megyei

A kalocsai sportcsarnokban tartják a Tolna megyei felnőtt kézilabda kupa záró fordulóját. A gyerekek közben ugrálóvárban hancúrozhatnak. Lesz egy kis eszem-iszom is.