Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Roma közmeghallgatás volt Kalocsán – Jó az együttműködés a város és a cigány önkormányzat közt

A Kalocsai RNÖ október 16-án, pénteken délután tartotta évi rendes közmeghallgatását, amelyen Sztojka István elnök beszámolt az önkormányzat éves tevékenységéről. Az alkalmon részt vett és szólt a szerény létszámú megjelentekhez Filvig Géza polgármester is.

Félmilliárdos pályázati felhívást tett közzé a JETA – 47 önkormányzat, egyenként két pályázatot nyújthat be

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. által létrehozott és a Miniszterelnökség által támogatott Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány pályázati felhívását a polgármesterek körében kimondva vagy kimondatlanul komoly várakozás előzte meg.

Tűzifa-támogatás Kalocsán

Kalohírek
-
  Tegnap 14:51 Megyei

Kalocsa Város Önkormányzata Kulturális és Szociális Bizottsága elkezdte a téli tűzifa támogatás megszervezését, a közelgő határidő miatt érdemes mielőbb benyújtani a kérelmeket.

Kalocsai fotós sikerszériája – Török Töce Tibor pályázati arany és bronzérmes, képeit több tárlatba beválogatták az ide…

Kalohírek
-
  Tegnap 14:45 Utazás

Mondhatni, jó szürete volt eddig idén a fotói mellett a rendszeres, futóalkalmak megszervezéséről, valamint jótékonysági futásairól is ismert kalocsai „futógráfusnak”. Dabason, Szolnokon és Szentesen, valamint Biatorbágyon is beérett a termés.

Zsemberi Herman ezüstérmes a Serdülő OB-n

Kalohírek
-
  Tegnap 14:37 Sport

A kalocsai fiú az 52 kg-osok szabadfogású szakágában a dobogó második fokára állhatott.

Egy „Tök jó futást” a koronavírus sem ronthat el – Ahelyett, hogy otthon „tökölnél”, futás az Érsibe(n)!

Kalohírek
-
  Tegnap 09:48 Sport

A hónap utolsó napján idén is – immár negyedszer – megrendezésre kerül Kalocsán a Tök jó futás, amelynek már a neve is elmondja a lényeget, a szlogenje közérthetően kifejti, a részletek pedig a cikkben!

Szerencsére csak a kocsik törtek, no, meg a pénztárca bánta – Itt a hivatalos tájékoztatás a hétfői, Fajsz közelében tör…

Kalohírek
-
  Tegnap 09:03 Megyei

A Fajsz mellett az 51-esen történt balesetet egy bátyai illetőségű sofőr figyelmetlensége okozta, de szerencsére nem történt komolyabb baj.

Embernek lenni kitüntetés –Interjú Bábel Balázs érsek 70. születésnapján

Dr. Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke, főpásztor október 18-án ünnepelte 70. születésnapját. Az évforduló alkalmából nagyinterjút adott a Magyar Katolikus Hírportálnak, amelyben egyebek mellett azt mondja: Embernek lenni kitüntetés!

Kiskőrös maradandó emléket állít Petőfi születésének 200. évfordulójára

Kalohírek
-
  20.10.20 08:41 Megyei

Az Emlékbizottságba választott Font Sándor országgyűlési képviselő és Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei közgyűlés elnöke fontos nyilatkozatot tett az alakuló ülést követő sajtóeseményen.

Október 23. - Az '56-os forradalomra és szabadságharcra emlékezik Kalocsa

Kalocsa Város Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulója tiszteletére tart ünnepi megemlékezést és koszorúzást a börtön sarkánál található emlékműnél a nemzeti ünnepen. Beszédet mond: Font Sándor országgyűlési képviselő.

Borongós, borzongós időben, de szívmelengető győzelem Halason

Kalohírek
-
  20.10.19 15:26 Foci

Kilenc bajnoki ütközetéből már nyolcadik győzelmét szerezte a Kalocsa és ezzel továbbra is vezeti a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tabelláját.

Kiskőrös Petőfi szülőháza megnyitásának 140. évfordulójára emlékezett – Nagy ívű beszédek, országra szóló kezdemé…

Kalohírek
-
  20.10.19 10:44 Megyei

A nagy ívű beszédekkel is emlékezetessé tett ünnepségen a lánglelkű költő születésének 200. évfordulójának méltó megünneplésével kapcsolatos bejelentések is elhangzottak.

Kiütéses győzelmeket aratnak a KSE II. csapatának pingpongosai

Kalohírek
-
  20.10.18 15:34 Sport

Háromból már három csapatbajnoki találkozón nyertek Farkas Zoltán fiatal tanítványai.

Tovább nőtt a meghirdetett állások száma – Összesen 11 településre keresnek 96 munkavállalót

Kalohírek
-
  20.10.18 09:49 Karrier

Immár két hónapja növekszik a kiajánlott álláshelyek száma. Ha a tendencia folytatódik, jövő hétre elérheti a százat a meghirdetett munkahelyek száma.

Hajósi vesszőfutás, „Méhecskés” bánat

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában három klub – Dusnok, Hajós, Méhecskék SE – szerepel városkörzetünkből.