Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Fegyházbüntetés járt a pécsi drogwebáruházért

Jogerősen nyolc, illetve hat év fegyházbüntetéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal való, bűnszövetségben elkövetett visszaélés miatt pénteken két pécsi férfit, akik "kábítószer-webáruházat" működtettek.

Kötelező maszkviselés, szankciók, változó nyitva tartások, rövidebb házi karantén – Közlönyben a friss járványügyi vé…

Szeptember 21-étől kötelező lesz a maszkviselés, a maszkot nem vagy nem helyesen hordók szigorú szankciókra számíthatnak. 23.00 és 06.00 óra között nem lesznek zenés, táncos rendezvények és a vendéglátó üzletek is bezárnak (az új szabályozok érintik az esküvőket is). 14-ről 10 napra csökken a házi karantén időtartama, valamint…

720 millió forint támogatást igényeltek fiktív hallókészülékekre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) őrizetbe vette a csalás irányítóit, bankszámlákat, ingóságokat foglalt, és zár alá vett egy ingatlant, valamint a társaság alaptőkéjét.

Letartóztatták a soproni fegyveres rablás gyanúsítottjait

A Soproni Járásbíróság elrendelte mind a négy, külön időpontokban elfogott gyanúsított letartóztatását, akik menekülés közben a támadók nyomába késsel eredő sértettek irányába lövést adtak le.

Idős embert fosztottak ki Miskolcon

Jogászvilág
-
  20.09.18 11:12 Gazdaság

Milliós értéket vittek el egy pénzkazettában a gyanútlan nyugdíjastól.

Börtönt kértek 18 korrupt autópályarendőrre

Végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványoz 18 autópályarendőr ellen vádiratában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség.

Az árubamutatók eltűnésével új trükkökkel verik át az időseket

Az utazással és ebéddel egybekötött hagyományos termékbemutatók után itt az előfizetési csapda.

Közeleg a határidő

Jogászvilág
-
  20.09.18 09:30 Gazdaság

2020. szeptember 30-ig kell benyújtani a 2019. évi beszámolókat.

Nincs parancs! – Dokumentumfilm 1989 sorsfordító napjairól

Jogászvilág
-
  20.09.18 09:00 Életmód

Izgalmas alkotásban, eredeti felvételek és különleges visszaemlékezések segítségével idézhetjük fel a nyugati határnyitás történelmi eseményeit.

A társasági határozat bírósági felülvizsgálata

Jogászvilág
-
  20.09.18 07:41 Gazdaság

A társasági határozat felülvizsgálatára irányuló per vagyonjogi per. Nincs helye a felülvizsgálat engedélyezésének a joggyakorlat egységének vagy továbbfejlesztésének biztosítására hivatkozva, ha a fél nem jelöli meg azokat a határozatokat, amelyek miatt a joggyakorlatot széttartónak tekinti, illetve a felvetett jogkérdés különleges súlyára, illetv

Járványügyi ajánlást adtak ki a bírósági épületek használatáról

Bírósági épületekbe a hallgatóság, a kérelmet, indítványt előterjesztő ügyfél, illetve az iratbetekintési jogosultsággal rendelkező csak előzetes regisztráció után léphet be.

Vesztegetésre kért pénzt a volt NAV-dolgozó, de csak átverte a vállalkozókat

Adóhatósági eljárások befolyásolását ígérte vállalkozóknak az a két férfi és egy volt NAV-dolgozó, akinek a letartóztatását indítványozza a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség.

Kényszergyógykezelésre ítélték a feleséggyilkost

Jogerősen kényszergyógykezelésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön azt a férfit, aki brutálisan megölte feleségét, mert azt hitte, az ördög beszél hozzá.

Hamis választási ajánlóívek miatt emeltek vádat

A két nő hamis aláírásokkal nyújtott be ajánlóíveket a 2018-as országgyűlési választáson.

Börtönbüntetésre ítélték a bántalmazó mohácsi nevelőszülőket

Másfél, illetve két év börtönbüntetésre ítélték azt a mohácsi nőt és férfit, akik a nevelésükbe vett három gyermeket bántalmazták, elhanyagolták és érzelmileg kihasználták.