Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Új iPhone nélkül is szárnyalt az Apple

A harmadik negyedévben 64,7 milliárd dolláros bevételre tett szert az Apple az egy évvel korábbi 64 milliárd dollárral szemben, annak ellenére, hogy nem mutatott be új iPhone-modellt az időszakban.

Érdekes új funkciók az Excelben

IT Business
-
  Ma 14:15 Infotech

A Microsoft népszerű Excel táblázatkezelő programjának nagyszabású frissítése lehetővé teszi saját adattípusok létrehozását.

Nagy változások várhatók a Windows 10-ben

IT Business
-
  Ma 13:51 Infotech

A Microsoft a Windows 10 operációs rendszer felhasználó felületének “felpezsdítését” tervezi 2021-re.

Távközlési céget vett a Gloster

Október 30-án a Gloster Infokommunikációs Nyrt. és a MACROgate IPsytems Magyarország Távközlési Kft. tulajdonosa szerződést kötöttek a Macrogate 100 százalékos tulajdonrészének adásvételéről. A Macrogate az aláírás után Gloster Telekom Távközlési Kft. néven folytatja tevékenységét, az ügyvezetői feladatokat a továbbiakban Balogh…

Százezer embert vesz fel az Amazon

Egyelőre ellenállónak bizonyulnak a technológiai óriások részvényei a koronavírus-járványnak, az Apple piaci értéke augusztusban már átlépte a 2000 milliárd dollárt, és 40 százalék körüli erősödést tudott felmutatni a Microsoft is. Az Amazon befektetőit pedig az nyugtathatja meg, hogy annyira pörög az üzlet, hogy újabb 100 ezer embert kell…

Virtuális lesz a nemzeti kiberbiztonsági konferencia

Online tartják meg az idei nemzeti kiberbiztonsági konferenciát november végén.

Nyereségesebb lett a Nokia

A harmadik negyedévben a Nokia 5,294 milliárd eurós árbevételt ért el, 7 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál. Ugyanakkor a működési eredmény 2 százalékkal 486 millió euróra emelkedett, a bevételarányos jövedelmezőség pedig 9,2 százalékra javult 8,4 százalékról.

Rekordbevétel a Samsungnál

IT Business
-
  Tegnap 12:57 Infotech

A harmadik negyedévben 12,35 billió won működési nyereséget és 67 billió won bevételt ért el a Samsung Electronics.

Konferenciák résztvevőit támadták hackerek

Bejelentette a Microsoft, hogy meghiúsította a Phosphorus iráni hackercsoport kibertámadásait, amelyek két nagy horderejű nemzetközi konferencia résztvevőit célozták meg.

Tudatosabbá vált a tervezés az Ipar 4.0 projekteknél

IT Business
-
  Tegnap 07:51 Infotech

Sokat javult a helyzet az Ipar 4.0 projektek kapcsán Magyarországon, a néhány évvel ezelőttihez képest sokkal tudatosabban, több tervezéssel és a célok megfogalmazásával indulnak az ilyen fejlesztések. A COVID-19 járvány miatt még nagyobb figyelem irányul a kiberbiztonságra, ami kiemelt téma lesz a Com-Forth idei, Smart Factory ConnAction…

Gyilkos update érkezett a Windowshoz

Kiadta a Microsoft azt a frissítést, amely eltávolítja a rendszerből az Adobe Flash Playert, mielőtt annak támogatása 2020. december 31-ével megszűnik.

Az IT-kollaboráció tartja kezében a hatékony céges kommunikáció gyeplőjét

IT Business
-
  Tegnap 07:27 Infotech

Azonnali munkavégzés, bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről – a jól hangzó triász az billboardok ígéretéből munkaerő-piaci valósággá nőtt a koronavírus digitalizációs katalizátorszerepének köszönhetően. Az elmúlt hónapokban hihetetlenül felértékelődött az IT, azon belül pedig az IT-kollaboráció került kitüntetett szerepkörbe. A szóban forgó…

Nagy lehetőségek előtt a magyar gazdaság

A magyar gazdaság hatalmas lehetőségek előtt áll: a világjárvány miatt sok vállalat megszűnt, meggyengült, vagy kiszorult a világpiacokról, a magyar vállalatok azonban betörhetnek az új piaci résekbe, növelve bevételeiket, a foglalkoztatást, erősítve a magyar gazdaság egészét, mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Megszüntetik a jogkövető vállalkozások versenyhátrányát

A kormány kiemelt célja a jogszerű foglalkoztatás elősegítése, a gazdaság további fehérítése, ezért törvénymódosítási javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról, valamint a foglalkoztatás felügyeletéről, jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalk

Kötvénykibocsátásra készül a Magyar Telekom

IT Business
-
  20.10.28 16:31 Mobiltech

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési kötvényprogramjának keretében 70 milliárd forintos kötvénykibocsátást tervez a Magyar Telekom.