Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Új közösségi tér a startupoknak

IT Business
-
  Ma 19:21 Infotech 

Felnőni Bécs vagy Berlin szintjére a startup-közösségek kiszolgálásában – egyebek mellett ez a cél is vezette az ötletgazdákat, amikor létrehozták az egy hónap múlva megnyíló Millenáris Startup Campust.

Az üzleti modell a lényeg

IT Business
-
  Tegnap 12:04 Infotech 

Az új, diszruptív technológiák, mint a blokklánc vagy a mesterséges intelligencia csak a lehetőségét teremtik meg egy-egy iparág felforgatásának; a lényeg a technológiák által lehetővé tett új üzleti modellekben rejtőzik.

Digitális Esély újratöltve

IT Business
-
  18.05.25 17:08 Infotech  Pályázatok SAP

Ötödik alkalommal hirdeti meg közös pályázatát a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP szoftvercég, a „Digitális Esély 2018” célja a szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.

Közösségi médiával és ajánlási rendszerekkel pöröghet fel a munkáltatói márkaépítés

IT Business
-
  18.05.25 10:30 Infotech 

Az anyagi juttatások továbbra is meghatározóak, ha egy munkahely vonzerejéről van szó, de egyre fontosabbá válik a rugalmasság, valamint a jó elhelyezkedés is. A cégek még nem találták meg a tökéletes hangot a Z generáció bevonzására, de azért már vannak pozitív lépések.

Akik informatikusbőrbe bújtak

IT Business
-
  18.05.23 09:00 Infotech 

Ahogy egyre mélyebb az informatikushiány a piacon, úgy lesz egyre több IT-képzést biztosító iskola is, és egyre többen módosítanak pályát sikeresen – felnőtt fejjel. Összeállításunkban olyan informatikusokat mutatunk be, akik más szakmákból, egy vagy több diploma után képezték át magukat informatikussá.

Nagyok, akik nem féltek váltani

IT Business
-
  18.05.23 09:00 Infotech 

Ma már ritka, mint a fehér holló, hogy valaki élete első munkahelyéről menjen nyugdíjba. Azon sem kell meglepődni, ha egy menedzser váratlanul szektort vált – hosszú évek jól kiépített kapcsolatrendszerét, kiváló ágazati ismeretét és szakmai elismeréseit (némiképp) hátrahagyva. Mi a jó abban, ha valaki nem fél a „tutiból” felállni?

A legkeresettebb cikkek, posztok, emberek, cégek – április

IT Business
-
  18.05.22 11:00 Infotech 

Hogyan látja a legnagyobb hazai bank IT-vezetője a digitalizáció hatásait, illetve mit gondol a kihívásokról; és miért fontos a pszichológiai biztonság – ezek a témák keltették fel leginkább weboldalunk látogatóinak érdeklődését áprilisban. Persze az elmúlt hónapok nagy slágere, a GDPR is felkerült ismét a toplistára, de sokan találták izgalmas

Távolról megmondom, ki vagy!

IT Business
-
  18.05.21 10:30 Infotech 

Akár egy optikus szlogenje is lehetne a májusi ITB Clubunk címe, ám az éleslátáshoz csak annyi köze volt témaválasztásunknak, hogy ezúttal is olyan kérdéskör került terítékre, amely a közeli jövő nagy ígérete, és amellyel nagyon is kell foglalkoznunk.