Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Láncold magadhoz a virtuális világ összes pénzét!

IT Business
-
  17.10.20 18:25 Infotech  Virtuális pénz

Először tartanak hazánkban kizárólag a blokklánc témakörére épülő konferenciát. A szervezők ígérete szerint az interaktív esemény keretében a résztvevők megismerhetik, megérthetik és megtanulhatják az alapjait a világban már javában hódító blockchain technológiának.

A legkeresettebb cikkek, posztok, emberek, cégek – szeptember

IT Business
-
  17.10.20 14:00 Infotech 

A TOP 25-ös listánk éllovasait bemutató írások taroltak mostani rangsorunkban, igaz, a legolvasottabb cikkünk másról szólt, a vezetők és a tehetségek kapcsolatot boncolgató anyagunk augusztus után szeptemberben is az első helyen végzett.

Kihirdették a „Digitális Esély 2017” pályázat nyerteseit

A balatonfüredi Infotér konferencián, az infokommunikációs szektor és a kormányzati szereplők legnagyobb közös rendezvényén hirdették ki a „Digitális Esély 2017” pályázat eredményeit. Idén tizenegy, hátrányos helyzetű fiatalok digitális felzárkózását segítő non-profit szervezet projektjavaslatát díjazták.

Új marketing- és kommunikációs vezető igazolt az EY-hoz

IT Business
-
  17.10.20 11:09 Infotech  6 hír a témában

Idén szeptembertől Pellion Ágnes irányítja az EY Magyarország teljes körű kommunikációját. Az új brand-, marketing- és kommunikációs igazgató felelősségi körébe tartozik a klasszikus brandépítési feladatok mellett kiemelt stratégiai üzletfejlesztési projektek vezetése is.

Bemutatták az első 5G kapcsolatot Magyarországon

IT Business
-
  17.10.19 21:50 Infotech  Telekom Letöltés

Vannak, akik már a nagy 5G-jövőt készítik elő. Az első magyarországi 5G-s kapcsolat 22 Gbps letöltési sebességet ért el.

Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

IT Business
-
  17.10.19 21:14 Mobiltech  Telenor

Kiss Judit HR-igazgatóként irányítja november 1-től a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR-vezérigazgató-helyettes 15 év után távozik a vállalattól.

Elhunyt Sipka Júlia

IT Business
-
  17.10.19 20:28 Infotech 

Megrendüléssel értesültünk róla, hogy 2017. október 14-én elhunyt Sipka Júlia, az NJSZT volt alelnöke, közgazdász, egyetemi doktor, a hazai szoftver kereskedelem meghatározó személyisége, az SZKI és az IQSOFT vezető munkatársa.

Kilenc szokás, ami gátolja a sikerességet

IT Business
-
  17.10.19 14:00 Infotech 

Egyáltalán nem ártalmatlanok azok a bizonyos apró, mindennapi rossz szokások, beidegződések. Miattuk például lassabban, nehezebben végezzük el a munkánkat, nem vagyunk pontosak vagy nem tudunk megfelelően koncentrálni. A hatékony munka és a siker egyértelmű ellenségei a rossz szokások. De melyek ezek?

Fesztiválálló Zebra eszközök

IT Business
-
  17.10.18 09:00 Mobiltech 

Tűző napon és porban, esőben és sárban, éjjel-nappal biztosan működő Zebra mobil terminálokkal, vonalkód olvasókkal és nyomtatókkal buli lett a beléptetés és a logisztika a Sziget fesztiválon.

Óriási biznisz a feketepiacon az egészségügyi személyes adatok kereskedelme

IT Business
-
  17.10.17 12:27 Infotech  Egészségügy

Tízből négy kibertámadásnak már az egészségügy a célpontja, lévén, egyre inkább terjednek a vezeték nélküli eszközök ebben az ágazatban is. Használatuk nem igényel állandó orvosi felügyeletet, és műtéti beavatkozás nélkül is könnyen programozhatók. Éppen ezért éri egyre több támadás őket, az ellopott információk ugyanis értékesebbek …

Letye-petye-lepetye!

IT Business
-
  17.10.17 06:00 Infotech 

Ki ne skandálta volna már kiskorában Weöres Sándor sorait a pletykázó asszonyokról? Talán akkor még csak a ritmusa volt, ami miatt olyan nagy sebbel-lobbal mondtuk a mondókát.

Szex, hatalom, pénz – erről is szól a munkahelyi pletyka

IT Business
-
  17.10.17 06:00 Infotech 

A jó vezető uralja a pletykát, ha tisztában van azzal, hogy egy vállalaton belül van formális és informális kommunikáció. Mind a kettőnek megvan a hasznos és haszontalan része, a vezető feladata megfelelően a maga javára fordítani mindet. Az online világ megváltoztatta, kiben bízhatunk, de tematizálta is a pletyka világát.

Jön Lexi, a magyarul beszélő jogász chatbot

IT Business
-
  17.10.16 16:40 Infotech  Pécs IBM

Magyarul beszélő, jogi területen bevethető chatbotot mutatott be az iLex és az IBM Cloud; Lexi a Pécsi Tudományegyetem hallgatóival együtt tanulja a jogot.

Kevés a magyar tech cég a régió top 50-jében

A Deloitte CE TechnologyFast 50 listán szereplő cégek 2013–2016 között átlagosan 1127 százalékkal növelték árbevételüket, ami rekordnak számít a rangsor történetében. Magyar cég csupán kettő van az első ötvenben.

A digitális szakadék áthidalásáért: DJA, már a Vodafone-nál is

IT Business
-
  17.10.16 13:48 Mobiltech  Vodafone

A Vodafone is elindította saját Digitális Jólét Alapcsomagjának (DJA) értékesítését, amely azoknak az embereknek nyújt lehetőséget, akik korábban anyagi okokból voltak kénytelenek távol maradni az internet világától – jelentette be a szolgáltató hétfői sajtótájékoztatóján.