Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Két éve indult útjára a Modern Vállalkozások Programja

IT Business
-
  Ma 11:00 Infotech 

Mitől lesz modern egy vállalkozás, és mit takar a Modern Vállalkozások Programja? Hogyan működik, milyen technikai megoldások érhetők el a kkv-k számára? A projekt vezető IKT-tanácsadójával, Koleszár Péterrel beszélgettünk.

Évértékelés Krénusz Kornéllal

IT Business
-
  Tegnap 16:44 Infotech 

2017-ben sem unatkoztak az MVM NET Zrt. munkatársai, a sikeres évnek ez lehet az egyik titka, a másik pedig a jó stratégia. Ahogy Krénusz Kornél, a társaság vezérigazgatója az MVM NET Évzáró estjén fogalmazott: víziójuk, hogy 2020-ra a nemzeti távközlési infrastruktúra jelentős részét a vállalat szolgáltassa.

Ezek lesznek 2018 legfontosabb fogyasztói trendjei

IT Business
-
  Tegnap 14:37 Mobiltech 

A technológia emberi arcot ölt, a virtuális élmény pedig helyettesítheti a valós tapasztalatot vagy terméket, tudtuk meg az ITB decemberi klubján, ahol sorra vettük a közeljövőnket meghatározó ICT-trendeket, de azon is lehetett nagyokat ámulni, hogy jelenleg már több mobil-előfizetés van a világon, mint ahány ember él a Földön.

Építsünk smart cityt – de az igények szerint!

IT Business
-
  Tegnap 13:00 Infotech 

Merre tart a világ, jobban mondva a jövő városa? Okos épületek, okos lakóházak, okos parkolóhelyek és tömegközlekedés, valamint a megújuló energiafelhasználás felé. Sajnos, mindez még inkább a jövő és nem a jelen, bár kétségtelen, hogy vannak jó példák, pozitív előrelépések és törekvések smart city ügyben itthon is – állami, …

Kaszás Zoltán, T-Systems Magyarország: Digitális jövő építése – meghallva a közösség szavát

IT Business
-
  Tegnap 12:00 Mobiltech 

Számos új feladattal bővült idén a T-Systems Magyarország (TSM) tevékenységi köre: Magyarországra került az okos megoldások kompetenciaközpont, továbbá a Magyar Telekom kis- és középvállalatokat kiszolgáló üzletág integrációjával létrejött az új B2B szegmens a TSM-en belül. Kaszás Zoltán vezérigazgató elmondta, hogy a kihívásokra…

Március: Megvan, kik alapozzák meg az e-jegyet

IT Business
-
  Tegnap 11:00 Infotech 

Nyertest hirdettek az állami e-jegy platformot felépítő pályázatban, a nyertesek el is kezdték a munkát. A közösségi taxis vállalatról kiderült, külön szoftvert fejlesztettek a hatóságok megtévesztésére. Egy chipgyártó vállalat pedig önvezető autó technológiát gyártó céget vásárolt fel egy, milliárd dolláros üzletben.

Jókívánságok 2018-ra

IT Business
-
  17.12.14 16:29 Infotech 

Mozgalmas évet zárt a hazai ICT-szektor; digitális átállás, kompetenciafejlesztés, IT-biztonság, innováció, munkaerőhiány egyaránt a toptémák között szerepeltek idén. És vajon mit kívánnak mindannyiunknak az IT-telco piac szereplői az új évre? A videóból megtudhatja!

Stabilitás és fejlődés

IT Business
-
  17.12.14 15:00 Infotech 

Az elmúlt években egyértelműen megmutatkozott, hogy a versenyképesség kulcsa a digitalizáció, a technológiai újításokban rejlő lehetőségek felismerése és még alaposabb kiaknázása.

Február: Titánok összecsapása

IT Business
-
  17.12.14 12:00 Infotech 

Új szolgáltatóhoz került 200 ezer állami mobilszerződés, amit a vesztes szolgáltató peres úton igyekezett visszaszerezni. A barcelonai mobilipar seregszemléjén az 5G volt a középpontban, az újgenerációs hálózatot hazánk is korán be szeretné vezetni. Nemzetközi téren egy koreai óriás újabb botlása; egy sikeres tőzsdei bevezetés és a közösségi…

ITB Club november: Mire vigyázzunk, ha logót tervezünk?

IT Business
-
  17.12.13 17:29 Infotech 

Novemberi ITB Clubunkon a védjeggyel és a logóval kapcsolatos főbb tudnivalókat, illetve buktatókat vettük sorra jogi szempontból. Második videónkon dr. Horváth Katalin és Hennelné dr. Komor Ildikó a Sár és Társai Ügyvédi Iroda képviseletében a grafikussal kötött szerződés elemeit, az applikációk grafikai kérdéseit, valamint az online világban

Karácsonyi vásárlás – meghitt pillantok vagy őrültek háza?

Az ünnepi időszak a csend és a nyugalom ideje, de csak miután véget ért a karácsonyi ajándékok utáni hajsza. Pedig a legjobb ajándék a stresszmentes karácsony. Egy nemzetközi felmérésből kiderült: a magyarok is sokat nyugtalankodnak az ajándékozás miatt, például azért, hogy nem fogják tudni beszerezni a megfelelő meglepetést, vagy…

Változás a kábeltévés szakma érdekképviseleti rendszerében

IT Business
-
  17.12.13 15:30 Infotech  4 hír a témában

A vezető műsorterjesztők közül hatan a jövőben a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács keretein belül folytatják szakmai, illetve érdekképviseleti együttműködésüket, és ezzel egyidejűleg kilépnek a Magyar Kábelkommunikációs Szövetségből.

Kezdődik a nagyüzemi 5G tesztelés

IT Business
-
  17.12.13 11:00 Mobiltech 

A digitalizáció technológiai eszköztára rendelkezésünkre áll már most vagy a közeljövőben, a lehetőségek kihasználásához pedig képzett munkaerőre és befektetésbarát üzleti környezetre van szükség, mondja Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.