Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Határtalan lehetőségek, avagy mire képes az 5G?

IT Business
-
  Ma 08:00 Infotech 

A 4G mindenre elég lehet, amire manapság a hétköznapokban szükség lehet, az 5G-vel viszont olyan lehetőségek nyílnak meg, amelyekről ma még nem is álmodhatunk – hangzott el a technológia első, valós körülmények között tartott magyarországi bemutatóján.

Négy pilléren a biztonság

IT Business
-
  Tegnap 08:00 Infotech 

Az informatikai biztonság drága dolog, nem érdemes hát ész nélkül csinálni. Mint a vállalati informatika más területein, itt is az üzlet igényeiből kell kiindulni.

Kulcskérdés az emberi beszéd gépi megértése

IT Business
-
  18.08.20 08:00 Infotech 

Több ezer milliárd dollárnyi plusz bevételt hozhat pár éven belül a mesterséges intelligencia a vállalkozásoknak, így érthető, hogy egyre többen szállnak be az ezzel kapcsolatos fejlesztésekbe. A nagy technológiai cégek platformokat hoznak létre; a korai alkalmazók azt mutatják meg, hogyan lehet élni a kínálkozó lehetőségekkel, de az igazán nag

Megjelentek az első fecskék a Gdpr-biztosítás piacán

IT Business
-
  18.08.17 08:00 Infotech 

Bár még nem tülekednek a biztosítók a GDPR jelentette kockázatok csökkentésére kötött szerződésekkel (egyelőre kivárnak a hasonló termékek tömeges megjelenésével, hiszen az adatvédelem jelentette globális kockázat nehezebben számszerűsíthető), de a mozgolódás már beindult. Kereslet pedig van a vállalatok részéről.

Startup-főváros lehet Budapest

IT Business
-
  18.08.16 08:00 Infotech 

A magyar főváros jelentősége nemcsak a turizmusban, de a startupok világában is erősödött. A budapesti ökoszisztéma a nemzetközi terjeszkedés ugródeszkájává válhat. Segíti ezt az is, hogy július elején nyílt Kelet-Közép-Európa legnagyobb közösségi irodája a Millenárison. 2020-ra pedig, ha igyekszünk, az Európai Unió innovációs központja…

Biztosra veszik a kibertámadásokat a cégvezetők

IT Business
-
  18.08.15 08:00 Infotech 

A közgazdászokhoz képest visszafogottak a vállalatvezetők a növekedési kilátások kapcsán – derül ki egy friss felmérésből. A kiberbiztonság, a fogyasztók és a munkavállalók körében zajló generációváltás és az automatizáció hatalmas kihívásokat jelentenek a cégeknek.