Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

A szelfétis jelenség nyomában

IT Business
-
  Tegnap 11:00 Mobiltech 

A mai fiatalok nem létezhetnek mobiltelefon és szelfi nélkül, az önfotózás kötelező, amit sokan szelfétisnek neveznek és mentális rendellenességnek tartanak. A jelenség annyira kortünet, hogy már van „No Selfie Day”, vagyis szelfimentes nap is, amikor felszabadíthatjuk magunkat eme függőség alól, de tiltakozó mozgalmakat is indítottak a…

Ilyen volt a márciusi ITB Club

IT Business
-
  18.03.23 22:52 Infotech 

A PSD2 az a mozaikszó, ami forradalmasítani fogja az online bankolást. Márciusi ITB Clubunknak annak jártunk utána, miért és hogyan.

Ambiciózus tervek és gombamód szaporodó programozó-iskolák

IT Business
-
  18.03.23 11:00 Infotech 

További gyors növekedést és nemzetközi terjeszkedést terveznek az ITBEHAVIOUR által megkérdezett, programozó képzéssel foglalkozó vállalkozások. Az általuk nyújtott szolgáltatásra óriási a kereslet, de szigorúan szűrik a jelentkezőket, talán ennek is köszönhető, hogy a végzősök többsége megtalálja a helyét az ICT-munkaerőpiacon.

Nem vágynak pozitív diszkriminációra, csak a szakértelem elismerésére

IT Business
-
  18.03.22 13:42 Infotech  3 hír a témában

Az időmenedzsment-bajnok kisgyermekes anyák a programozói munkaerő-kínálat rejtett tartalékai lehetnek.

ITBusiness & Technology 2018: A HR és az IT találkozása

IT Business
-
  18.03.22 13:32 Infotech 

A digitális forradalomban a HR-szervezetek radikálisan megváltozott elvárásokkal találják szembe magukat munkavállalói és vezetői oldalról egyaránt, melyeknek csak új gondolkodással, paradigmaváltással tudnak megfelelni. Új szabályok vannak, máshogy kell a 21. századi munkaerőt vezetni, irányítani, motiválni, ami minden sikeres üzleti…

Eljött az agilis HR ideje és a nyolcórás robot vége!

IT Business
-
  18.03.22 12:30 Infotech 

Hálás téma a jövőkutatóknak felvázolni a HR evolúcióját. A hagyományos megoldások végnapjaikat élik, a jövő új technológiákat igényel. Az iparág sokkal szélesebb spektrumot kapott, tovább kell lépni a munkatársak felvételén és menedzselésén. Különösen igaz ez a mai, digitális átállás közbeni fura céges ex-lex állapotokra. A…

Március 15. alkalmából kitüntetettek

IT Business
-
  18.03.21 15:00 Infotech  Seszták Miklós

Március 15. alkalmából Áder Jánosköztársasági elnök és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az ICT-társadalom több prominens képviselőjének adott át díjat.

Cseh milliárdos viszi a Telenor régiós érdekeltségeit

A leggazdagabb cseh, Petr Kellner által alapított PPF Group vásárolja meg a Telenor közép-keleti-európai érdekeltségeit, a vételár 2,8 milliárd euró. A Telenor Magyarországot is tartalmazó portfólióval középméretű európai mobilszolgáltatóvá válna a társaság.

A legkeresettebb emberek, cégek, cikkek, posztok – március

IT Business
-
  18.03.21 12:30 Infotech 

A legsikeresebb hazai ICT-cégeket bemutató TOP 52-es rangsorunk keltette fel leginkább olvasóink érdeklődését februárban, de a tipikus magyar jelszavak és az informatikus fizetések alakulása is sok kattintást hozott, nem beszélve az ötmillió dolláros Starschema-befektetésről.

ITBusiness & Technology 2018: MI az üzletben

IT Business
-
  18.03.21 09:00 Infotech 

A mesterséges intelligenciát sokan korunk Szent Gráljának tartják. A magánembereket (félelemmel vegyes érzések mellett) lenyűgözi, ahogy a gépi elme fejlődik, ám a vállalatoknak a sok érdekesség és az elképzelt lehetőségek önmagukban még kevesek.

ITBusiness & Technology 2018: Kerekasztal-beszélgetés a kiberbiztonságról

IT Business
-
  18.03.20 09:46 Infotech 

Látványos és egyben veszélyes kibertámadásoknak lehettünk tanúi 2017-ben. A zsarolóvírusok és a GDPR vészesen közelgő határideje vajon elég lesz az üzleti vezetők meggyőzésére, hogy többet kell a biztonságra fordítani? És ha igen, merre induljunk el?

Jump in!

IT Business
-
  18.03.20 06:00 Infotech 

Ki merem jelenteni: azon emberek közé tartozom, akik tudnak dönteni. Nem különösebben halogatom a dolgot; mérlegelek, figyelembe veszek egy sor tényezőt és többnyire magabiztosan döntök. Persze üzleti kérdésekben hamarabb születik meg nálam a döntés, mint magánéleti vonatkozásban – utóbbinál már inkább jellemző, hogy egy ideig …

A változás kulcsa

IT Business
-
  18.03.20 06:00 Infotech 

Az életben csak egyetlen dolog állandó, a változás – tartja a mondás. Helyzetfüggő, hogy ez jó vagy rossz hírt jelent-e. Ha egy diktatúra elmúlását nézzük, előbbi; ha szerettünk elvesztését, utóbbi. A fordulatokat fel kell ismernünk és folyamatosan alkalmazkodnunk kell hozzájuk életünk során, ennek sikeressége pedig leginkább azon múlik, hogyan

Mindent a szemnek!

IT Business
-
  18.03.19 10:00 Infotech 

Minél több, annál jobb – tartja a mondás. A 8K-s technológia terjedésével azonban felmerül a kérdés: minek ilyen nagy felbontás, ha az emberi szem már nem látja a különbséget? Az Integrated System Europe (ISE) 2018 amsterdami kiállításán sem adtak erre megnyugtató választ.

Észrevétlenül harcol a bothadsereg

IT Business
-
  18.03.18 17:00 Infotech 

Növeli a hatékonyságot, csökkenti a költségeket – az IoT-eszközök a vállalati digitalizáció elengedhetetlen kellékei. Nem megfelelő telepítésük biztonsági kockázatot jelentenek, a DDoS, vagyis a szolgáltatás megtagadással járó támadások a legsúlyosabb következmények.