Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Leállás a DIGI-nél

IT Business
-
 Tegnap 20:30Infotech

Szeptember 29-én karbantartási munkálatokat végez debreceni hálózatában a távközlési szolgáltató vállalat.

Innovációs szakadék a fejekben

IT Business
-
 Tegnap 16:02Cégvilág

Nagy a baj. Valami nem egészen megy úgy a nagyvilágban, ahogyan sokunk szeretné, ha hinni lehet a McKinsey & Company egyik elemzésében foglaltaknak. A nemzetközi üzleti tanácsadó cég mellbevágó megállapítást tesz abban a dolgozatában, amely az innováció és az üzleti növekedés viszonyát, pontosabban az üzleti vezetők percepcióját…

Marketing automatizációval készüljünk a negyedik járványhullámra!

IT Business
-
 21.09.25 08:57Cégvilág

A márkák még mindig alkalmazkodnak a járványhelyzetben megváltozott fogyasztói kommunikációs preferenciákhoz. A küzdelemben a marketing automatizáció eszközei segítenek.

Menedzseljük egyszerűen az adatközpontot!

IT Business
-
 21.09.25 08:00Cégvilág

Egy új üzleti szolgáltatás bevezetése még akkor is tarthat hetekig-hónapokig, ha nem kell hozzá új szoftver(ek)et fejleszteni. Pedig megfelelő környezetet használva akár tíz perc alatt is megoldható lenne.

Szükség van a kkv-k digitalizációjára

A digitális technológia vállalati integráltságának hiánya a hazai kkv-k versenyképességének egyik fontos korlátja. A magyar kis- és közepes vállalkozások közül jobbára csak a nagy termelési láncokba bekapcsolódni képes cégek törekszenek digitalizáltságuk erősítésére, derül ki a Századvég Gazdaságkutató által készített kutatásból.

Új technológiák a gazdasági növekedeséért

Az a célunk, hogy a világ ipari termelését meghatározó technológiai trendek Magyarországon ne csak megjelenjenek, a fejlesztés és a gyártás is itt valósuljon meg, hogy mindez a magyar gazdaságot szolgálja, közölte Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

A Gyurós Tibor-díj 2021. évi nyertesei

Az IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is a MENTA konferencián jelentette be az év menedzsere, az év digitalizációs projektje, az év innovációja díjak nyerteseit, és nevezte meg 2021 digitálisoktatás-nagykövetét. 

Egy elfelejtett forradalom

IT Business
-
 21.09.24 10:09Cégvilág

A mai magyar vállalatoknak is van mit tanulniuk a húsz év előtti autóipartól – a folyamatok kezelése és folytonos optimalizálása terén mindenképpen.

Adózni könnyen is lehet

IT Business
-
 21.09.24 07:36Cégvilág

„Az adózás és az adóhatóság további digitalizációja nemcsak az állampolgárok és a vállalkozások életét könnyíti meg, de a gazdaság kifehérítésével a gazdaság egészének hasznára válik. A digitalizációs újításokat pedig az adatvagyon kiaknázása vezérli majd”, mondja Vágujhelyi Ferenc, a NAV nemrégiben kinevezett vezetője.

Baj van a céges kibervédelemmel

IT Business
-
 21.09.23 19:04Infotech

A vállalatok nagy része nem fordít elég figyelmet a kibervédelemre, a társaságok vezetőinek többsége még csak nem is egyeztet a kiberbiztonsági osztállyal, amikor új üzleti tevékenységbe kezd, olvashatjuk az EY közleményében, amely a Global Information Security Survey (GISS) kutatás eredményeit ismerteti.

Sokakat érintő, lényeges bejelentés a Telekomtól

A Magyar Telekom 2022 második félévétől nem tartja fent tovább 3G hálózatát; a 3G technológia kivezetése a korlátos frekvenciakészlet szempontjából hatékonyabb kihasználást jelent, hiszen a felszabaduló sávokat hosszabb távon 4G-re, 5G-re lehet majd használni.

Ennek minden mobilhasználó örülni fog

A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása céljából az Európai Bizottság az elektronikus eszközök egységes töltésével kapcsolatos jogszabályt terjesztett elő.

Összefogás a Digitális Magyarországért

Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a digitalizáció kiaknázásának fontosságára, az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért a MENTA konferencián kiadott kiáltványában a gazdasági szektor mellett a hazai digitális ökoszisztéma összes szereplőjét – a hazai kis-, közép-, és nagyvállalatokat, diákokat, pedagógusokat,…

A járvány utáni világban csak előre lehet menekülni

IT Business
-
 21.09.23 12:09Cégvilág

A pandémia radikálisan átalakította az emberierőforrás-ágazatot: már az adatvezérelt működés és a mesterséges intelligencia forradalmi megoldásai jellemzik. A jelöltélmény gondozása, a toborzás, a belső folyamatok automatizációja és a mobilapplikációs hibrid munkavégzést támogató vállalati személyi rendszerek mind kiválthatóak már MI-vel.

Mesterséges intelligencia és felhő a bankokban, BNPL-őrület és open banking – Jön a Banking Technology 2021!

IT Business
-
 21.09.23 10:42Cégvilág

A lemaradó bankok digitális ugrásra készülnek, a digitálisan fejlettebbek újabb innovációkon dolgoznak, hogy megtartsák a pozíciójukat, miközben a B2C fintechek és a bigtechek is egyre több területen szállnak ringbe a bankokkal, a verseny egyre kiélezettebb.