Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Egyre több az autóipari fejlesztés Magyarországon

Az autóipari vállalatok egyre több mérnöki, fejlesztési és szolgáltatási funkciót telepítenek Magyarországra, mondta Szijjártó Péter a Ford új logisztikai központjának átadásán.

Hatmilliárdot ruház be a Bosch

Regionális szolgáltatóközpontot hoz létre Vecsésen a Bosch, Magyarország legnagyobb ipari vállalata; a 6 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít, a fejlesztéssel 225 új munkahely jön létre.

Android az iPhone-okon

IT Business
-
 Tegnap 13:09Mobiltech

Trükkös módját találta meg a Samsung annak, hogy elhozza az Android mobil operációs rendszer élményét az Apple okostelefonjaira.

Nem kell tartani a robotoktól

IT Business
-
 Tegnap 07:36Infotech

Nem helyettesítik, sokkal inkább kiegészítik és támogatják a humán munkaerőt a szoftverrobotok. Egyetlen robot akár több tízmilliós éves megtakarítást is jelenthet.

Biztosra megy a Facebook

Tavaly 23 millió dollárt költött Mark Zuckerberg vezérigazgató biztonságára a Facebook, mivel azt tapasztalják, hogy a vállalattal szembeni ellenérzések gyakran Zuckerberggel szemben is megnyilvánulnak.

Óriási méretű mobil a Lenovótól

IT Business
-
 21.04.11 12:06Mobiltech

A kínai gyártó játékosoknak szánt Legion Phone Duel 2 okostelefonja áttervezett dizájnnal, megnövelt akkumulátor kapacitással és további újdonságokkal igyekszik vonzóvá tenni magát.

Az utcagyerek ökle

IT Business
-
 21.04.11 12:03Infotech

A magyarországi blues zene kőbányai hazájában megtanultam verekedni, állni az ütéseket, és ha olyat kaptam, hogy padlót fogtam, azt is el kellett sajátítanom, hogy az utca porából miként kell felállni. Tudom, hogy vannak jobb helyek, de ott, az elszakított területekről repatriált tisztviselőknek az 1920-as évek elején épített Pongrác út 17. szám al

Employer OF THE YEAR 2020: Kulcs-Soft

IT Business
-
 21.04.11 10:09Cégvilág

Évről évre nagy várakozással figyeljük toplistánk dinamikus alakulását, az idei voksolás pedig különösen izgalmasan alakult, hiszen a ranglista élére törő cég a szavazás négy hete alatt folyamatosan tartotta listavezető pozícióját, míg a top tízes élmezőny többször átalakult. A közönségszavazás jól mutatja, hogy az adott cég mennyire képes mozgósít

Az 5G-ben és IoT-innovációkban látják a telekommunikáció jövőjét

IT Business
-
 21.04.11 08:00Mobiltech

Az elmúlt egy évben alig akadt olyan hónap, hogy ne olvashattunk volna valamit a TOP 52 szavazás tízedik helyén végzett telekommunikációs cég digitális tevékenységeinek valamelyikéről. Otthoni oktatást támogató megoldások, 5G, előremutató innovációk felkarolása – a 2020-as évben sem volt megállás a vállalat háza táján, így nem véletlen,…

Fókuszban az 5G és a mesterséges intelligencia

IT Business
-
 21.04.10 10:03Infotech

A hazai ICT-piac meghatározó szereplője kihívásokkal teli egy évet tudhat maga mögött, a gyorsan változó próbatételeket azonban sikeresen vették, ipari és technológiai innovációs törekvéseik, az 5G- és a mesterségesintelligencia-fejlesztések egy pillanatra sem torpantak meg, sőt! Három meghatározó projekttel zárták az évet.

Gyorsítósávban robognak az önvezetés felé

IT Business
-
 21.04.10 09:03Infotech

Gyakori szereplője ranglistánknak, ahol tizenöt helyet javítva most a nyolcadikként végeztek az élmezőnyben. A hazai tech- és autóipar által is árgus szemekkel figyelt szervezet nevéhez a 2020-as évben olyan projektek fűződtek, mint a VISION-S elektromosautó-prototípus önvezető funkcióinak fejlesztése, az önvezető funkciók validálására fejlesztett

Veszélyben a magyar PC-használók

A Magyar Posta arculati elemeit felhasználó, kéretlen elektronikus levelekben elrejtett információgyűjtő kémprogramra hívja fel a figyelmet a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete. A rendőrség azt közölte: a levél nyelvezete eltér a megszokott hivatalos formulától, és már a megszólítás is gyanút ébreszthet.

Új lehetőségeket hozott a fintecheknek a digitális átállás

Jelentős szemléletváltozást okozott mind a pénzintézeteknek, mind a fogyasztóknak a Covid-járvány a pénzügyek területén, a digitális megoldásokra történő átállás pedig új lehetőségeket nyitott meg a hazai fintechek számára. A cégek igyekeznek élni az eséllyel, és a nemzetközi terjeszkedés is napirendre került.

Több mint 1000 milliárd forintos hiány az első negyedévben

A járványügyi védekezés, a vakcinabeszerzések és a gazdaság újraindítását szolgáló intézkedések következtében 1144,1 milliárd forintos hiánnyal zárt március végén az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszere, közölte gyorstájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).

Lényeges dologra figyelmeztet mindenkit a NAV

Az szja-bevallási tervezet már közel egy hónapja elérhető az interneten, a tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani és beküldeni, olvashatjuk a NAV közleményében.