Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

3D nyomtatóközpontot hoztak létre

A gyógyítást és az élettudományi kutatásokat segítő 3D nyomtatóközpontot alakítottak ki több mint 600 millió forintból, uniós támogatással a Szegedi Tudományegyetemen.

Új olcsó mobillal jött ki a Samsung

A Galaxy A02 6,5 hüvelykes, 720x1600 képpontos felbontású, PLS TFT LCD kijelzővel kerül forgalomba.

Sokat fizetett ki a YouTube

Az elmúlt három évben több mint 30 milliárd dollárt fizetett ki a tartalomkészítőknek, művészeknek és másoknak a világ legnagyobb videómegosztó szolgáltatása.

Tartós változásokra számítanak a magyar munkavállalók

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését, derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…

Ez esetben emelkedhet tovább még az idén a minimálbér

A februártól induló közel 4 százalékos minimálbér- és garantált bérminimum-emelkedést követően, félévkor további 1 százalékkal emelkedhet mindkét bérelem.

Az innovatív CIO titkai

Az előretekintő CIO nem az elavult IT-rendszereket újítja fel, hanem „újragombolja” az IT működését. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan válhat az informatikai vezető egyszerű IT-utasításokat végrehajtó beosztottból igazi, új generációs, innovatív prófétává.

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG

Adásvételi szerződést kötött a 4iG a Rotors and Cams (RaC) 24 százalékos kisebbségi részvénycsomagjának megvásárlására. A 4iG szakmai befektetőként jelenik meg a társaságban, a tulajdonszerzés célja szoros szakmai együttműködés kialakítása a vállalatok között az egyedi, pilóta nélküli repülőeszközök (UAV-k) informatikai és k+f…

COVID-páciensek adatait árulták az interneten

Két embert tartóztattak le Hollandiában, akik helyi COVID-19 rendszerekből származó adatokat kínáltak eladásra a Telegramon, Snapchaten és Wickr-en.

Jó hír az Excelt használóknak

IT Business
-
 Tegnap 13:54Infotech

Teljesítménynövelő változtatásokat hajtott végre a Microsoft az Excel táblázatkezelő webes változatában.

Kellemes Netflix újítás

IT Business
-
 Tegnap 12:27Mobiltech

Továbbfejlesztette Android-appját a Netflix, melynek révén javult a filmek hangminősége okostelefonokon való megtekintéskor.

Újabb digitalizált hangfelvételek érhetők el online

Több mint 2600 digitalizált hangfelvételt tett online elérhetővé az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) a Hangtár elnevezésű digitális adatbázisban. A legkorábbi felvételeken a legendás színésznőt, Blaha Lujzát hallhatják az érdeklődők.

ELTE informatikai kar: online nyílt nap

A felvételi döntés előtt álló középiskolások illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók tájékozódhatnak a választható képzésekről, az ipari együttműködő partnerekről, kutatásokról, a nemzetközi ösztöndíj-lehetőségekről, megismerkedhetnek az oktatókkal, érdekes előadásokon vehetnek részt.

Biotechnológia, távgyógyászat és nagyvállalati digitalizációs megoldások szerepelnek a befektetők kívánságlistáján

Többek között a távmunkához és távoktatáshoz, a biotechnológiához, a távgyógyászathoz, vagy éppen az 5G hasznosításához kapcsolódó megoldásokat fejlesztő startupok lehetnek a legvonzóbb célpontok idén a befektetők számára. A PortfoLion portfóliócégei sokat profitáltak abból, hogy 2020-ban még fontosabb lett a digitalizáció a banki és a…

20 000 000 eurót fektet a digitális készségek és oktatás fejlesztésébe világszerte a Vodafone Csoport

Az oktatás világnapja alkalmából a Vodafone Csoport bejelentette, hogy a Vodafone Alapítvány a következő öt évben 20 millió euróval támogatja a helyi alapítványok digitális készségeket fejlesztő és oktatási programjait. A támogatás így a hazai oktatás mellett az Albániában, Csehországban, Németországban, Görögországban, Írországban,…

Változás a mobilos Google-keresőben

IT Business
-
 21.01.25 13:03Infotech

A továbbfejlesztés célja az oksotelefonokon megjelenő keresési eredmények jobb áttekinthetősége.