Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Születhet élet a mellrák árnyékában is

Intima
-
  19.10.21 07:29 Életmód

Szokatlan, ugyanakkor megindító fotókiállítás nyílt október 3-án a Mária Magdolna Toronyban „Egy élet – két csoda címmel”. A kiállított fotókon bátor nők vállalták fel betegségüket azért, hogy bátorítsák az érintetteket arra, hogy a mellrák diagnózisa sem akadálya a gyermekvállalásnak, ugyanakkor tudatosítsák a nem érintettekben is a…

Mit jelent és kiket érinthet az STD? Te biztosan védve vagy?

Intima
-
  19.10.21 06:26 Életmód

Sokan, tévesen, úgy gondolják, hogy nemi betegséget csak az örömlányok, a kicsapongó életet élők, esetleg a melegek kaphatnak el, azonban fontos tudni, hogy STD-vel bárki megfertőződhet, aki szexuális életet él.

Ne késlekedjünk onkológiai másodvéleményt kérni!

Intima
-
  19.10.20 20:29 Életmód

Október hagyományosan a mellrák elleni küzdelem hónapja. Szeptember 29-én „Minden nő számít!” címmel tudományos rendezvényen vehettek részt az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémián, az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák ellen! Egyesület szervezésében. Összegyűjtöttük az előadások legfontosabb üzeneteit.

Hogyan növelheted a jó szülésélmény esélyeit?

Intima
-
  19.10.18 06:26 Életmód

Szinte minden kismama arra vágyik, hogy a szülése jó élmény legyen. Minden nőnek alapvető emberi igénye és joga méltósággal szülni, a babáknak pedig alapvető emberi joguk méltósággal megszületni. Ez az igény azért is természetes, mert a saját kisbabánk megszülése nem csupán a párkapcsolatunk, hanem az egyéni…

"Szeretném, hogy figyeljenek oda magukra a nők." - Mályvavirág történetek

Intima
-
  19.10.16 07:31 Életmód

"Mi volt a legnehezebb? Elfogadni azt, hogy meghalhatok. Az egész betegutamat végigkísérték a mélységek, a hullámvölgyek. Voltak pillanatok, mikor nem akartam élni." - Édua őszintén vallott a betegségéről, nehézségekről, műtétről, és arról, hogyan tanulta meg szeretni önmagát.