Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 488 hír

A "nagy öregek" is lestek: egy 15 éves újoncé lett a Moto3-győzelem

Óriási meglepetésre megnyerte élete első gyorsaságimotoros világbajnoki futamát a Moto3-as kategóriában a 15 éves Can Öncü a valenciai idényzárón.

Cafeteria: egy trükkel megmaradhat a kedvezményes bérlet

Infostart
-
  Ma 17:06 Belföld

A cégek a bérletvásárlásokkal spórolhatnak.

Emmanuel Macron az eltérő ütemek és szövetségek Európájáról beszélt

Az Európai Unió megújításáról, a szövetségekről, Franciaország és Németország vezető szerepéről beszélt a francia elnök a Bundestagban.

Belenéztek a fekete dobozba az ELTE kutatói

Infostart
-
  Ma 15:58 Tudomány

Egy olyan mélytanulási hálózatot alakítottak ki az ELTE kutatói, amelyik a gravitációs lencsézést ábrázoló térképekből az eddigieknél sokkal precízebben tudja meghatározni a kozmológiai paramétereket.

Kiderült, hol lesz a Nemzetek Ligája négyes döntője

Hivatalosan december 3-án jelentik be, és akkor lesz a négyes döntő sorsolása is.

Formalitás lehet Söder megválasztása, belső átalakítás kell

Markus Söder bajor tartományi miniszterelnök vasárnap a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy megpályázza a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöki tisztségét.

Több helyen is sózzák az utakat, a hétfői csúcsidőszakban is lesz havazás

Nagy hó nem várható, de kisebb havazás több helyen is. A várható csapadék és a hideg miatt megelőző sózást végez az érintett útszakaszokon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fennakadások lehetnek a hétfő reggeli csúcsidőszakban is.

Izgalmas rejtély: egy lopott Picasso lehet az elásott festmény

Névtelen levelet kapott egy Hollandiában élő román származású írónő, ennek nyomán indult szülőhazájába és ásta ki a festményt. A dolog pikantériája, hogy Mira Feticu egyik regényét Picasso ezen művének ellopása ihlette.

700 ezerrel cirkál a Nap körül az űrkocsi

Infostart
-
  Ma 14:04 Belföld

Soha nem járt még földi űreszköz olyan közel a Naphoz, mint a NASA Parker űrszondája, amely az adatokat csak decemberben tudja a Földre küldeni - mondta el Almár Iván űrkutató, csillagász.

Több száz sérült és egy halott a blokádoknál

Mintegy 3500 francia civil 87 helyszínen folytatta vasárnapra virradó éjjel az üzemanyag adójának emelése ellen előző nap meghirdetett tüntetést, s délután csaknem 150 helyen folytatódtak az útblokádok - közölte vasárnap Christophe Castaner belügyminiszter.

Újabb helyekről tiltották ki a régi dízeleket

Egy bírósági döntés értelmében jövőre újabb két német városból tiltják ki részben a régebbi dízelautókat, hogy ezzel is csökkentsék a légszennyezettség mértékét.

Döbbenetes videók: felrepült egy F3-as autó, gerincét törte a pilóta

Nagy balest történt az F3-as Makaói Nagydíjon: a német Sophia Floersch autója verseny közben hatalmas sebességgel szó szerint elszállt egy éles kanyar előtt. Összesen öt sérültről tudni.

Hatalmas tűz a Nyugatiban - itt a katasztrófavédelem videója

Vasúti kocsiban keletkezett tűz a Nyugati pályaudvar tárolóvágányán, mire a tűzoltók kiértek, lángokban állt az egész.

Az autonómiáért tüntettek a székelyek

Az utóbbi száz év jogküzdelmeit felidéző centenáriumi nagygyűlésre és a Székelyföldnek területi autonómiát követelő tüntetésre érkezett demonstrálókkal telt meg vasárnap kora délután a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) hívására Sepsiszentgyörgy főtere.