Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 497 hír

Tusk újabb halasztást javasol, szerdán dönthetnek

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke szerdai Twitter-bejegyzésében közölte, hogy az Európai Unióból való kilépés határidejének meghosszabbítását célzó brit kérelem jóváhagyását fogja javasolni az uniós tagállamok vezetőinek.

Újabb lépés a közös magyar választási lista felé Szlovákiában

Ötpárti egyeztetetést kezdeményez a Magyar Közösség Pártja (MKP) annak érdekében, hogy a szlovákiai magyarságot képviselő szervezetek közös választási listán induljanak a jövő februári parlamenti választáson - derült ki abból a sajtónyilatkozatból, amelyet a felvidéki magyar párt elnökségének éjszakába nyúló ülése után adtak ki.

Fürjes Balázs: a kormány nem gyámkodhat Budapest fölött

A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának működéséről és összetételéről, a Karácsony Gergellyel és Budapesttel való kormányzati együttműködésről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

Két év után találtak meg egy holttestet egy családi házban

A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy 61 éves nő ellen.

Durva baleset, két mentőhelikopter a helyszínen

Összeütközött három személygépkocsi az R67-es gyorsforgalmi úton, azaz a 67-es főút elkerülő szakaszán, a 68. kilométerszelvényben, Gamás-Vadépuszta közelében.

Halottakkal teli kamiont találtak Angliában

Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban a délkelet-angliai Essex megyében - közölte a szerdán a helyi rendőrség.

Újabb útszakasz újul meg

Megújul a Sörédet Bicskével összekötő, 8126-os jelű út mintegy 13,6 kilométeres szakasza, a felújítás 1,8 milliárd forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tizenöt évvel ezelőtti durva eset gyanúsítottját kapták el

Egy tizenöt évvel ezelőtt elkövetett bűncselekmény gyanúsítottját adták át a magyar rendőrségnek német kollégáik, miután a román férfit elfogták Németországban.

Lecserélhetik a hongkongi kormányzót

Peking le akarja váltani Carrie Lam hongkongi főkormányzót, aki tehetetlennek bizonyult a hónapok óta tartó, egyre erőszakosabb tüntetésekkel szemben - írta a Financial Times című brit napilap.

Rombolásról döntött Kim Dzsong Un

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető elrendelte a Dél-Korea által épített szállodák és más idegenforgalmi létesítmények lerombolását a Gyémánt-hegyen.

Felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren

Katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.

Főhet Trump feje a legutóbbi vallomás miatt

Donald Trump amerikai elnök ellenszolgáltatást kért az Ukrajnának adandó katonai segélyért - állította William B. Taylor, az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetségének attaséja a képviselőházi bizottsági meghallgatásán.

Szoboszlai és Gulácsi meccse is a tévében

Infostart
-
  Ma 09:08 Sport

Az öt BL-találkozó mellett tenisz, jégkorong, kosárlabda és röplabda is a kínálatban.

Lezárások, változások a közlekedésben - erre figyeljen

Változik a budapesti tömegközlekedés menetrendje az október 23-ai munkaszüneti nap és a fővárosi rendezvények miatt.

Újraszámlálást kérnek a lengyel választások után

A múlt heti lengyel parlamenti választást megnyerő Jog és Igazságosság (PiS) a felsőházi képviselőkre leadott szavazatok újraszámlálását kéri hat választókerületben, az ellenzéki Polgári Koalíció (KO) pedig három választókerületben vonta kétségbe kedden az eredményt.