Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 304 hír

Külföldiek is vannak a késelő által megtámadottak között

A bajor rendőrség őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit a szombat reggeli müncheni késes támadások ügyében - közölte a rendőrség. A hatóságok azt feltételezik, hogy a támadó zavart elmeállapotban követte el tettét.

Lövés dördült Budapesten

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy erzsébetvárosi társasházban gáz-riasztó fegyvert használt egy vita során.

Csehország: most a várakozás órái jönnek

Befejeződött szombaton délután a képviselőházi választás Csehországban, az első becslések szerint a választási részvétel 60 százalék körül alakult.

Inkább nem nézik a szakmai tapasztalatot

Inforádió
-
  Ma 14:39 Gazdaság 

Az egyik nagy állásközvetítő portál adataiban is jól látszanak az iparági gondok. Érdekes jelenségeket is megfigyeltek.

Megszavazták első körben a katalán kormány feloszlatását

A spanyol kormány kezdeményezi a katalán kormány feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megrendezését - jelentette be Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök a kabinet rendkívüli ülését követően Madridban szombaton.

Dopping: kilenc országot is eltiltott a budapesti székhelyű szervezet

Inforádió
-
  Ma 13:53 Sport  Dopping

Péntektől érvénybe lépett a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) fegyelmi döntése, amellyel egy évre felfüggesztette kilenc tagországa versenyzési jogát olimpiai doppingeseteik nagy száma miatt.

Müncheni késelés: elfogtak egy embert, íme a részletek

A bajor rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat a szombat délelőtti müncheni késes támadások ügyében - közölte egy rendőrségi szóvivő.

Egy lista, amiben a Fradi top20-as, és még két csapat is az élvonalban van

Inforádió
-
  Ma 13:11 Sport  Magyar foci FTC

A zöldek különösen előkelő helyen, a „vert” mezőnyben ott van a Milan, a Tottenham, az Inter és az MU is. Ők Európa gyors- és sorozatlövői. Íme, a CIES TOP100-as listája.

Elfoghatták a müncheni késelőt

A bajor rendőrség különleges erői elfogták azt a késes támadót, aki több embert megsebesített szombat délelőtt a dél-németországi Münchenben - a hírt a Bild című lap közölte internetes oldalán.

Rajtaveszthet a blokkolós házaspár

A terézvárosi nyomozók vádemelési javaslattal zárták le annak a házaspárnak az ügyét, akik laptopokat, műszaki cikkeket és készpénzt loptak az utcán parkoló autókból.

Különleges felvételek kerültek elő 1956-ról

Eddig ismeretlen, korabeli felvételek felhasználásával készült dokumentumfilm arról, hogy a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház dolgozói milyen hősiesen álltak helyt az 1956-os forradalom és szabadságharc idején.

Hajsza indult - öt helyszínen támadt a müncheni késelő

Több embert megsebesített egy ismeretlen késes támadó szombat délelőtt a németországi Münchenben, a sérültek közül senki nincs életveszélyben - közölték a hatóságok.

Most dől el Katalónia sorsa - frissülő cikk

A spanyol kormány szombat délelőtt megkezdte rendkívüli ülését, amelyen végleges döntést készül hozni arról, hogy a katalán függetlenségi törekvésekkel kapcsolatban pontosan milyen intézkedéseket terjeszt be a parlament felső házának, az alkotmány 155-ös cikkére hivatkozva.