Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus - már karantén Bécsben és Zürichben is

Egyre hevesebben terjed a koronavírus. A kórokozó már több mint egytucatnyi országban 2794 embert fertőződött meg. Kínában már 80 halálos áldozata van.

Az utolsó szó jogán beszélt nyolc vádlott a tábornokperben

A vádlottak többsége tagadta bűnösségét a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa előtt hétfőn abban a másodfokú büntetőperben, amelyben összesen tizenhét embert, köztük három tábornokot vádoltak meg vesztegetéssel.

Kamionnal ütközött, nem élte túl

Kamion ütközött személygépkocsival hétfőn délelőtt Vas megyében a 86-os számú főúton Balogunyom közelében. A személyautó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Brutális pusztítást végez a magyar vizekben egy ragadozó, uniós összefogást sürgetnek ellene

A halgazdálkodók szerint a madarak kilövése is hatásos, de hosszabb távon inkább a költés korlátozása jelenthetne megoldást az észak-európai költőhelyek mellett a hazai fészektelepeken is.

Nem lankad az érdeklődés, lépett a Szépművészeti

Több mint százezer látogatót vonzott a Szépművészeti Múzeum Rubens, van Dyck és a flamand festészet fénykora című kiállítása, amely a nagy érdeklődésre való tekintettel a hét minden napján.

Kormányválság Szlovéniában

Marjan Sarec miniszterelnök sajtótájékoztatón bejelentette lemondását, és új választások kiírását kezdeményezte.

Megdöbbentő részletek derültek ki a sztárkosaras helikopterbalesetéről

Akkora volt a köd a tragédia idején, hogy a rendőrségi helikoptereket is a földre parancsolták, Kobe Bryant gépe mégis felszállt.

Durbán büntetett a Magyar Nemzeti Bank

Az MNB a jogosulatlanul végzett alkuszi tevékenységért rótt ki 110 millió forint bírságot.

Már vinnék az újabb szuperolcsó agrárhitelt a gazdák

Infostart
-
  Ma 10:43 Gazdaság

Folytatódik a beruházási láz a mezőgazdaságban, igaz, inkább olcsó hitelre támaszkodnának ebben a gazdák, kevésbé az önerőből kigazdálkodható forrásokra. A legújabb támogatott hitel még el sem érhető, de máris igényelnék.

Tömegkarambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Nagy a torlódás a fővárosból kifelé.

Faragó Tamás az Eb-titokról: a vízben is volt egy edzőnk

Infostart
-
  Ma 10:15 Sport

A magyarok csapatok vesztett állásból is fordítani tudtak, a hazai szurkolók pedig irigylésre méltó hangulatot teremtettek a budapesti Európa-bajnokságon - értékelte a viadalt az InfoRádióban Faragó Tamás olimpiai és világbajnok pólós, a női válogatott korábbi szakvezetője.

Meglepő elemekkel bővült a Márai Emlékkiállítás Kassán

A Márai Sándor Emlékkiállítás megnyitásának első évfordulója és a Magyar Kultúra Napja alkalmából új helyiséggel bővült a kassai Mészáros utcában megtekinthető Márai-tárlat. A múzeumpedagógiai segédeszközök és fejlesztések megvalósítása az Emberi Erőforrások Minisztériuma anyagi támogatásával jött létre.

Durva dolog került elő egy osztrák autóból Röszkén

A sofőrülés előtti szőnyeg alól került elő a tiltott holmi.

Durvul a helyzet, szigorítottak az időjárási riasztáson

A délkeleti országrészben, Csongrád és Békés megyében már másodfokú riasztást adtak ki az ónos eső miatt, több északi megyében és a fővárosban az ónos esővel egy időben köd is nehezítheti a közlekedést. Kedden is többfelé várható ónos eső, a főváros sem ússza meg.

Koronavírus: hat kínai magyart figyel a magyar külügy

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egyelőre nincs magyar érintettje a Kínából kiinduló koronavírusnak - közölte az InfoRádióval Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.