Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 477 hír

Gázolt a vonat, áll a forgalom Ceglédnél

Infostart
-
  Ma 10:02 Baleset-bűnügy 

Pótlobuszok sincsenek, egyes vonatok akár másfél órát is késhetnek.

Németország történelmet írhat

Infostart
-
  Ma 09:39 Foci VB 

A német válogatott a világbajnokságok történetében még soha nem esett ki a csoportmérkőzéses szakaszban. Most ez fenyeget, miután a címvédő elveszítette a mexikóiak elleni nyitómérkőzését. Ha ma a svédek legyőzik a Nationalelfet, s a mexikóiak is győznek a dél-koreaiakkal szemben, Joachim Löw csapata csomagolhat.

Több százan választották a kegyes halált

Kaliforniában a gyógyíthatatlan beteg kérheti az eutanáziát. Amióta a törvény lehetővé teszi, egyre többen választják ezt az utat.

Törökországi választások: Erdogan esélyei

Vasárnap választ Törökország. Az nem kérdés, ki nyer, csak az, mennyire. Ezzel együtt pedig új rendszere is lesz az országnak.

A belgák bebiztosíthatják továbbjutásukat

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság első mai mérkőzését Belgium és Tunézia játssza. Amennyiben a „Vörös Ördögök” nyernek, nagy lépést tesznek a továbbjutás felé – biztosítják helyüket a nyolcaddöntőben, amennyiben vasárnap Panama nem győzi le Angliát. Valljuk be, erre kevés az esély.

Már csaknem minden tizedik orvos kizárólag a magánszférában dolgozik

Már csaknem minden tizedik orvos kizárólag a magánszférában dolgozik Magyarországon, és a tavalyi volt az első év, amikor több orvos választotta a hazai magánszektort, mint a külföldi klinikákat - olvasható a szombati Népszavában.

Kisiklott egy olajszállító tehervonat, veszélyben az ivóvíz

Kisiklott egy kőolajat szállító tehervonat az Egyesült Államokban. Senki sem sérült meg, de több tartálykocsi megrongálódott, és félő, hogy szennyeződik az ivóvíz a baleset környékén.

Már a nyár végén jöhet az új különadó

Ha az Országgyűlés megszavazza a kormány javaslatát, már a nyár végén életbe léphet a 25 százalékos bevándorlási különadó - mondta a Magyar Időknek a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Sokat fejlődtek a Design Terminal mentoráltjai

Infostart
-
  Ma 07:55 Gazdaság 

‭Lezárult a Design Terminal újabb három hónapos, kis innovatív cégek számára szóló fejlesztőprogramja - közölte az üzleti tehetséggondozást végző szervezet üzletfejlesztési vezetője. Jónás László szerint a csütörtök esti zárórendezvény is újabb lehetőséget adott arra, hogy a nagyvállalatok együttműködést alakítsanak ki a kis cégekkel.

Korszerűbbek lesznek a budapesti gyógyfürdők

Infostart
-
  Ma 07:30 Belföld 

Többek között a Palatinust és a Széchenyit is korszerűsítik, öt intézményben napelemeket is felszerelnek.

Sosem látott állatra bukkantak egy ősi sírban

Infostart
-
  Ma 07:05 Tudomány  Kína BBC

Eddig ismeretlen majomfaj egyedének maradványaira bukkantak egy ősi kínai sírban - adta hírül a BBC News.

Globális tragédia fenyeget

Évente több mint 87 ezer négyzetkilométerrel csökkent a világ őserdeinek területe 2014 és 2016 között, ami 20 százalékkal gyorsabb ütemű pusztulást jelent az előző tíz évhez képest - figyelmeztettek a kutatók.

Ilyen még nem történt az idei vb-n

Infostart
-
  Tegnap 22:16 Foci VB  Argentína Nigéria

A svájci válogatott fordított, és 2-1-re legyőzte a szerbeket a labdarúgó-világbajnokság E csoportjában.

Bezárt London legrégebbi magyar étterme

Infostart
-
  Tegnap 21:17 Külföld 

Csütörtök este, hatvanöt évi működés után, megszűnt London patinás magyar vendéglője, a Vidám Huszár, ahová híres írók és művészek mellett évtizedek óta rendszeresen jártak el jó gulyást enni és beszélgetni a brit Munkáspárt vezető politikusai is.

Kevesebb a problémás hitel

Infostart
-
  Tegnap 21:05 Gazdaság 

Magyarország azok között az országok között van a térségben, amelyekben a leginkább csökkent a problémás banki követelésállomány.