Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 469 hír

A palesztin-izraeli konfliktus rendezésére az amerikai képviselőház kétállami megoldást szorgalmazott

Infostart
-
  Tegnap 22:31 KülföldUSAIzrael

Az amerikai képviselőház kétállami megoldást szorgalmazott a palesztin-izraeli konfliktus rendezésére pénteken elfogadott, nem kötelező érvényű határozatában.

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat - nyert az InfoRádió műsorvezetője is

Tíz kategóriában kapták meg a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten. Magyar sajtó kategóriában Exterde Tibor szerkesztő-műsorvezető, az InfoRádió munkatársa vehette át az elismerést.

Hatalmas kockázat Budapest körül

A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, a vírust két elhullott vaddisznóból mutatta ki a hatóság.

Őrületes sebességgel száguld, egyre fényesebb és nagyobb Borisov

Infostart
-
  Tegnap 21:14 Tudomány

Az üstökös vasárnap képrögzítőkkel felszerelt, nagyobb amatőr csillagászati távcsövekkel lesz megfigyelhető.

Botrány a Balaton körül: így alakul a vitatott beruházások sorsa

Szinte 100 százalékban teljesülnek a 2016-os balatoni kormányhatározatban megfogalmazott, 263,7 milliárd forintos uniós forrásból megvalósítandó fejlesztések, azonban a vízvédelmi feladatokra szánt 41,5 milliárd forintos hazai forrás még nem nyílt meg - hangzott el a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki ülésén Siófokon, ahol szóba…

Íme a piros, ami nem érdekli a szegedi buszvezetőket

Infostart
-
  Tegnap 20:20 Belföld

Pontosabban érdekli, csak egyszerűen rövid ideig sárga a lámpa a zöld után, ezért gyakori a szabálytalankodás - szól a magyarázat.

Hosszú Katinka megszerezte az ezredik érmet

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 100 méter vegyesen pénteken a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Megválasztották új vezetőiket a német szociáldemokraták

Megválasztották a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) új vezetőit pénteken Berlinben a párt tisztújító kongresszusán, döntöttek arról, hogy tárgyalásokat kell kezdeni a koalíciós társ Kereszténydemokrata Unióval (CDU) és testvérpártjával, a bajor Keresztényszociális Unióval (CSU) a kormány politikájának módosításáról és elutasították a párt…

Láperdő lábasfákkal és egy vár, ami útjában van az ördögnek – ne hagyja ki!

Infostart
-
  Tegnap 19:18 Életmód

Koporsó alakú tanúhegy, láperdő lábasfákkal, rejtélyes kaptárkövek és egy vár, amit az ördög el akart bontatni – útvonalajánlatok azoknak, akik túrázással szeretnék tölteni a hétvégét.

Hosszú Katinka aranyérmes a rövidpályás úszó Eb-n

Rövidpályás úszó Eb: Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 200 méter pillangón.

Fellőttek két új magyar kutatóműholdat

Infostart
-
  Tegnap 18:46 Tudomány

A SMOG-P az elektroszmog után kémkedik, az ATL-1 egy szigetelőanyag tulajdonságait teszteli.

Már nem csupán peren kívül, belül is meg lehet egyezni - íme az eredmények

Infostart
-
  Tegnap 18:32 Belföld

A bírósági közvetítésről rendez nemzetközi konferenciát az Országos Bírósági Hivatal jövő kedd-szerdán a Magyar Igazságügyi Akadémián. Az alternatív vitarendező eljárásról Tolnai Kata, az Országos Bírósági Hivatal országos közvetítői koordinátora beszélt az InfoRádióban.

Nagy összegű szerződést írt alá az adóhatósággal a 4iG

Infostart
-
  Tegnap 18:20 GazdaságNAVDell

A 4iG Nyrt. nagy összegű szerződést kötött a Nemzeti Adó és Vámhivatallal (NAV) pénteken - tette közzé az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Infostart
-
  Tegnap 18:10 Belföld

Hallható lesz mások mellett Gulyás Gergely miniszter, Roska Botond kutatóorvos, Orbán Gábor (Richter Gedeon Nyrt.), Kovács Ákos előadóművész, Skardelli György, a Puskás Aréna vezető tervezője és Vinkó József (Magyar Konyha) is.

Nagy bírságot szabott ki a Facebookra a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében.