Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Könnyebbé tették a honvédség utánpótlási lehetőségeit

Infostart
-
  Ma 15:35 Belföld

A Magyar Honvédség az ország legnagyobb munkáltatójává és megrendelőjévé válhat.

Szélesre tárta a kapukat Olaszország

A járvány enyhülésével intenzívvé vált a forgalom az olaszországi autósztrádákon és a pályaudvarokon a tartományok közötti és a külső határok megnyitásával szerdán, amivel teljesen szabaddá vált az országon belüli mozgás, valamint eltörölték a karanténkötelezettséget is az EU-tagállamokból érkezők esetében.

Változtattak a magyar fegyvertartási szabályon is

Infostart
-
  Ma 15:18 Belföld

Számos határozatot hozott szerdán az Országgyűlés, a fentiek mellett például döntöttek a felnőttképzési ösztöndíj- és hitellehetőség bevezetéséről, valamint arról, hogy segítik mezőgazdasági termelőket.

Új részletek derült ki a Harmat utcai gyilkosról

A BRFK befejezte a Harmat utcai gyilkosság nyomozását.

Meghalt Göncz Árpád özvegye

Göncz Árpádnét 97. évében családja körében érte a halál.

Mentőövet kér a logisztikai szakma

Tízpontos javaslatcsomagot készített, és nyújtott be a kormánynak a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) a logisztikai ágazat egyre súlyosbodó problémáinak megoldása érdekében.

Szlovák kormányfő: a történelmi Magyarország a szlovákoké is volt

A trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójára emlékeztek szlovákiai magyarok részvételével a pozsonyi várban, Igor Matovič szlovák kormányfő meghívására. Az évforduló kapcsán szervezett találkozóra politikusok, civilek alkotta száz fős vendégsereg volt hivatalos. Szlovákiában ezidáig egyetlen kormányfő sem kezdeményezett hasonló…

Pangó, depresszív régiók sorát is „köszönhetjük” Trianonnak

A területi és lélekszámbeli veszteségeken túl máig ható gazdasági következményei is vannak az 1920-as trianoni békediktátumnak. A szerződés aláírásának közelgő századik évfordulója kapcsán Ablonczy Balázs történész, a Trianon 100 MTA-Lendület Kutatócsoport vezetője volt az Aréna vendége.

Változtatott Németország, már nem korlátozzák az utazás világbajnokait

A német kormány június 15-től visszavonja a koronavírus-járvány miatt az Európai Unió (EU) valamennyi tagországára kiadott utazási figyelmeztetését - jelentette be Heiko Maas külügyminiszter.

Szijjártó Péter: a vállalatok beruházásaikkal már az új világgazdasági korszakra készülnek

Szijjártó Péter a program nyomán a következő hónapokban megvalósuló 377 milliárd forintnyi beruházást egy kisebb csodaként értékelte, mert - mint mondta - a jelenlegi világgazdasági körülmények között nagyon kevés olyan nemzetgazdaság van, ahol hasonló összértékű fejlesztésekkel számolhatnak a következő hónapokban.

Szlovák kormányfő: éjféltől kezdve felújítjuk Csehszlovákiát

Csehország és Szlovákia megnyitják egymás között államhatáraikat.

Horrorisztikus részletek a gyulai késeléses gyilkosságról

Megszólalt az a szemtanú, aki elsőként ért a tragédia helyszínére és megtalálta a holttestet.

Nagy lépés Ausztriától: vége az ellenőrzéseknek a határon

Az osztrák külügyminiszter szerda délben bejelentette, június 4-én csütörtöktől minden határellenőrzést megszüntetnek hét szomszédos ország irányába, amelyeket a koronavírus-járvány miatt vezettek be. Az egyetlen kivétel Olaszország, mert ott még mindig magasak a napi fertőzéses esetszámok.

Megvan az időpont, kezdődhet a lengyel kampány

Június 28-án tartják meg a koronavírus-járvány és a politikai konszenzus hiánya miatt korábban elhalasztott lengyel elnökválasztás első fordulóját - jelentette be szerdán Elzbieta Witek, a szejm elnöke.

Magyarországra menekült a Kleinheislert kiállító bíró

Igor Pajacnak több súlyos tévedése volt a HNK Rijeka–NK Osijek horvát kupaelődöntőn, és a népharag elüldözte hazájából.