Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 124 hír

Amerika Kapitány a jelek szerint a Fortnite-ban piheni ki a Bosszúállók akciói miatti fáradtságát

Újabb együttműködés a Disney és az Epic között. Filmvetítések, zenei koncertek és persze sok más együttműködés után most a Bosszúállók vezére költözik be a népszerű battle royale játékba, igaz, a speciális képességeit azért otthonhagyja.

Danny Glover szerint a Halálos fegyver 5-ben "valami rendkívüli" fog történni

IGN
-
  Ma 12:03 Film

És nagyban fog utalni korunk történéseire. Január végén röppent fel a hír, miszerint elkészülhet a Halálos fegyver ötödik része, ráadásul Mel Gibson és Danny Glover visszatérésével.

Ingyenes játékok a hétvégére – Száguldás és színvariálás

Amikor a Ubisoft cserbenhagyott minket. A Ubisoft frissen bejelentett battle royale játékának bétáját nálunk sajnos nem lehet kipróbálni, de azért így is van mit kipróbálni.

Nagyon úgy néz ki, hogy új Shadow Warrior játék készül

IGN
-
  Ma 11:03 Gaming

A hivatalos Twitteren bukkant fel egy bejegyzés, amelyet nehéz másként értelmezni. Négy év telt el a második epizód óta, de úgy tűnik, ennél jóval többet már nem kell várni, a játék hivatalos Twitter-csatornáján ugyanis felbukkant egy bejegyzés, amelynek biztosan örülni fognak a rajongók.

Henry Cavill csak a Vaják forgatása közben eszközölt egy fontos finomhangolást Geralt megformálásában

IGN
-
  Ma 10:57 Film

Vajon ezt a változtatást a kész sorozatban is ki lehet szúrni?. A változtatást a vezető producerrel is megdumálta, és bár tudták, hogy eddig máshogy csinálták, de úgy döntöttek, hogy útközben módosítanak.

A fantasy földet kolonizálós GreedFall fejlesztői hamarosan bejelentik következő játékukat

IGN
-
  Ma 10:09 Gaming

Egy képpel hergelnek minket. A közepes költségvetésű szerepjátékairól ismert Spiders új projekten dolgozik, amit nemsokára meg is ismerhetünk. Addig is egy képpel hergelnek minket.

A Marvel két ikonikus sci-fi franchise képregényes jogait is megszerezte

IGN
-
  Ma 10:09 Film

Vajon a Bosszúállókkal is összefutnak majd?. Elég komoly címekből vásárolt be a Marvel Comics – de vajon ez azt jelenti, hogy az újoncok a Bosszúállókkal is összefuthatnak majd?

Videó: Milyen szuperhős játékon dolgozik a Rocksteady? - AZT Beszélik

IGN
-
  Ma 09:33 Gaming

Superman? Batman? Valami más?. Az Azt beszélik új epizódjában a Arkham-játékokról ismert Rocksteady következő nagy projektjét próbáljuk megfejteni.

Eredeti szereplője szerint sorozat készül az Idétlen időkigből

IGN
-
  Ma 09:24 Film

Amibe őt is beinvitálták. Úgy látszik, immár nemcsak megidézni fogja az otthoni képernyő, hanem ténylegesen át is költözik arra az 1993-as klasszikus.

Az Evo verekedőjátékos torna online változata is elmarad, miután a szervezet vezetőjét zaklatással vádolták meg

Több kiadó is elhatárolódott. A verekedőjátékos közösség több tagját is zaklatással vádolták meg, minek hatására több kiadó is sorra visszalépett játékaival a rendezvénytől.

Magasságos egek! - 35 éves a Vissza a jövőbe

IGN
-
  Ma 08:06 Film

Öreg nyuszi már ez a McFly. Nehéz elhinni, de több idő telt már el azóta, hogy Marty és a doki első időutazós kalandját bemutatták, mint amennyit visszautaztak a múltba az első film sztorija szerint. Hagyunk időt feldolgozni...

Itt az Epic Games Store heti ingyenes játéka, jövő hétre egyenesen 3-at is ígérnek nekünk

IGN
-
  Tegnap 23:09 Gaming

Már megint nem jött be. Az Epic Games Store szokás szerint felfedte heti ingyenes játékát, és vele együtt a tervezett, jövő heti három címet is.

Teória: A The Last of Us Part 2 ismeretében értelmet nyerhet Neil Druckmann egyik korábbi tweetje, amelyet a készülő s…

IGN
-
  Tegnap 21:33 Gaming

SPOILER is feltűnhet benne?. A június második felében végre megjelent The Last of Us Part 2 megosztotta a rajongótábort sztorija miatt, és lehet, hogy a megosztottság legfőbb oka is benne lesz a készülő HBO-s sorozatban.

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is akárkik vezényletével

IGN
-
  Tegnap 20:36 Gaming

Cyberpunk után posztapokaliptikus sci-fi. "Háború... A háború soha nem változik" – ez vált a Fallout-játékok legendás szlogenjévé, és reméljük, ennek szellemében készül a tévésorozat is!

Hagyjuk emészteni: Jason Momoa lesz Fagyoska, a hóember a rajzfilmkarakter új, élőszereplős filmjében

IGN
-
  Tegnap 16:57 Film

Amikor azt hittük, hogy 2020-ban már semmin se lepődünk meg.... Amikor azt hittük, hogy 2020 már nem lehet szürreálisabb, kiderül, hogy Aquaman fogja „megszemélyesíteni” minden idők egyik legkedveltebb rajzfilmfiguráját.