Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Az Activision játékainak esport-tornáit mostantól csakis YouTube-on közvetítik

IGN
-
  Ma 12:00 Gaming

Kiharaptak egy darabot a Twitch kínálatából Az utóbbi évek során egyre nagyobb verseny alakult ki a játékközvetítő oldalak között, a YouTube is bekeményített.

Miért nem lett Oscar-jelölt Adam Sandler?

IGN
-
  Ma 10:39 Gaming

A mai adásban szó lesz arról, hogy miért késik a Cyberpunk 2077, hogy miért lett bukás a Dolittle és hogy alapjaiban változhatnak meg a Ubisoft játékai. Csapassuk!

Élőszereplős remake készül a Bambiból is, méghozzá Az oroszlánkirály stílusában... Élőszereplőst írtunk volna?

IGN
-
  Ma 10:24 Film

Jöhet a fotorealisztikus CGI? A Disney sokadik rajzfilmje is új feldolgozást kap, ezúttal az 1942-es Bambira esett a választásuk.

Ewan McGregor és Chris Messina nagy nehezen kinyögte: Elvileg mindketten meleg gonosztevők lesznek a Ragadozó m…

IGN
-
  Ma 09:27 Film

Na de látni fogunk ebből bármit is? Most már csak az a kérdés, hogy ez ki fog-e derülni bármilyen módon a filmből.

Beszéljük MEG: Ti milyen PlayStation-exkluzív játékot látnátok szívesen PC-n?

IGN
-
  Ma 07:00 Gaming

Változások szele A jelek arra utalnak, hogy a jövőben a Sony is nyitottabb lesz, már ami a platformok közötti átjárhatóságot illeti. Úgyhogy itt az ideje fantáziálni!

Körvonalazódik az Élősködők minisorozat: Olyan lesz, mint egy hatórás film

IGN
-
  Tegnap 23:18 Film

A mozifilm rendezője beszélt a szériáról Nemrég derült ki, hogy az HBO sorozatot készít Bong Joon-ho dél-koreai rendező díjnyertes filmjéből, az Élősködőkből - a direktor most elmesélte, milyen tervei vannak a szériával.

3D-nyomtatás segítségével "szólaltattak meg" egy 3000 éves múmiát, hangja egy videojátékba is beillene

IGN
-
  Tegnap 22:51 Gaming

Az Assassin’s Creed Origins oktatómódjának készítői is megirigyelnék A 3D-nyomtatás igazi forradalmat csinált, hiszen rendkívül sok hasznos dolgot hoztak létre ennek az eljárásnak a segítségével. Újabban egy múmia hangképző szerveinek reprodukálásához, így kvázi megszólaltatásához használták a technológiát.

Úgy néz ki, a Doctor Strange folytatása ezt a kisebbségi szuperhőst vezeti be

IGN
-
  Tegnap 22:24 Film

Újabb Marvel-karakter debütálhat a filmben Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Doctor Strange második részében a főhős oldalán feltűnik majd Skarlát Boszorkány, és az újabb hírek alapján úgy néz ki, benne lehet majd egy másik Marvel-karakter is.

Colin Trevorrow rendező végre reagált a Duel of the Fates szivárgásokra

IGN
-
  Tegnap 20:45 Film

A Star Wars IX. eredeti rendezője a kiszivárgott képekről posztolt Az elmúlt napokban felkerült a netre egy forgatókönyv és több koncepciós vázlat arról, hogyan képzelhette el a Star Wars IX-et eredeti rendezője, Colin Trevorrow - a direktor most reagált a szivárgásokra.

Bill Murray visszatér Peter Venkmanként a Szellemirtók: Az örökségben

IGN
-
  Tegnap 19:57 Film

A színész megerősítette, hogy benne van a filmben Idén tovább bővül a Szellemirtók-franchise, és bár a következő rész egy új csapatra fókuszál majd, visszatérnek benne régi ismerősök is - köztük a Peter Venkmant játszó Bill Murray.

A God of War rendezője véleményezte a Cyberpunk 2077 késését

IGN
-
  Tegnap 19:42 Gaming

A játékok nagyon csúfak egy bizonyos pontig Ha valaki, hát a God of War rendezője, Cory Barlog tudja, mennyi minden befolyásolja egy játék fejlesztését. Ennek fényében mondott véleményt a Cyberpunk 2077 késéséről, illetve késésének körülményeiről.

Nem akárki írja a sokat halogatott Mega Man forgatókönyvét

IGN
-
  Tegnap 19:00 Film

Első nagyjátékfilmes munkái máris a topligába röpítik 2018 óta nincs új hírünk a Capcom által bejelentett élőszereplős Mega Man-filmről. Ezzel végre új erőre kap a projekt?

Ez fájni fog: Kiszivárgott egy rakás kép egy soha el nem készülő The Last of Us animációs filmből

IGN
-
  Tegnap 17:51 Gaming

Azt is tudjuk, milyen célt szolgált volna Egy animációs stúdió honlapján különös képek bukkantak fel a semmiből: alkotóik egy The Last of Us animációs kisfilmen dolgoztak, amit a Sony végül törölt.

Az Escape From Pretoria feszült előzetese megmutatja, hogy akar Daniel Radcliffe megszökni a börtönből

Nem a Guns Akimbo lesz idén az egyetlen filmje Új előzetest kapott az Escape From Pretoria – a thrillerben, ahogy azt a címe is sejteti velünk, egy, a való életből merített szökési kísérletet követhetünk végig.

Jesse Eisenberg és Imogen Poots egy rémálomkertvárosban reked a Vivarium első előzetesében

IGN
-
  Tegnap 15:39 Film

Idilli thriller A Vivarium tavaly debütált Cannes-ban, egész pozitív kritikai visszhanggal. Idén végre a nagyérdeműnek is bemutatják a darabot.