Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Távozik a Pixartól a Toy Story 3. és a Coco rendezője

IGN
-
  Tegnap 22:42 Film 2 hír a témában

25 év után hagyja ott Lee Unkrich a vállalatot 25 év után hagyja ott Lee Unkrich a vállalatot, amelynek sikerében óriási része volt - közleményéből az is kiderül, miért.

Két halott karakter is visszatérhet a Mission: Impossible-folytatásokba

IGN
-
  Tegnap 21:06 Film 2 hír a témában

Christopher McQuarrie még nem engedte el az Utóhatást meghatározó figuráit Christopher McQuarrie még nem engedte el az Utóhatás meghatározó figuráit: egyes pletykák szerint két sztárt is visszavár a 7-8. részekbe.

Az Üveg a várakozások alatt teljesít majd a kasszáknál

IGN
-
  Tegnap 18:45 Film

Aggodalomra azért semmi oka a producereknek A rossz kritikák hatása már az első néhány nap eredményén is megmutatkozni látszik, de aggodalomra azért semmi oka a producereknek.

Még akár tévésorozat is lehet a Hegylakó-rebootból a rendező szerint

IGN
-
  Tegnap 17:54 Film

Chad Stahelski nem kötelezte el magát egy formátum mellett Chad Stahelski alaposan akarja feldolgozni a mitológiát, éppen ezért nem is kötelezte el magát egy formátum mellett sem.

A hétvégén ingyen játszható a Metro 2033 és a Last Light Xbox Live Gold-tagsággal

IGN
-
  Tegnap 17:30 Gaming

Felkészülés az Exodusra Hamarosan megjelenik a Metro-sorozat következő epizódja, az Exodus, és többek között az Xbox Free Play Days keretében készülhetünk a kivonulásra a széria két korábbi részével.

Eltolták a Legendás állatok 3. forgatását... Jöhet a Flash?

IGN
-
  Tegnap 17:06 Film

A Warner behúzta a kéziféket Várható módon a rosszabbul teljesítő második rész után a stúdió behúzta a kéziféket - de ennek a Flash szempontjából is nagy jelentősége lehet.

A The Last of Us és az Uncharted 4 fejlesztője kritizálta a Red Dead Redemption 2-t

IGN
-
  Tegnap 15:30 Gaming

Egy bizonyos dolog nagyon nem tetszett neki A Red Dead Redemption 2-t még a konkurencia képviselői is agyondicsérték, azonban egy egykori Naughty Dog-fejlesztő bizonyos szempontból elmarasztalta a játékot.

Jól vigyázz: A LEGO-kaland 2-ben is lesz egy dal, amit nem tudsz kiverni a fejedből

IGN
-
  Tegnap 14:45 Film

Itt a Minden szupi-szuper! utódja Már meghallgathatjuk a Minden szupi szuper utódját - de csak saját felelősségre, hiszen ez a dal is könnyedén belemászik a fülünkbe.

Egy klasszikus karakter visszatérésére utalhatott a Mortal Kombat 11 fejlesztője

IGN
-
  Tegnap 13:30 Gaming

Az lenne a meglepő, ha nem térne vissza Nemrég leleplezték a Mortal Kombat 11 játékmenetét, és kiderült, hogy milyen karakterek lesznek benne. Persze nem mindről tudunk, így érdekes lehet az egyik alkotó elszólása.

Pénzbüntetést kapott a Sony, mert félrevezető a PS Plus-előfizetés leírása

IGN
-
  Tegnap 11:30 Gaming

Valóban megtévesztő? A Sonyt szeretjük, mert PS 4-en igen jó játékokkal játszhattunk tavaly, és még több finomság érkezik a platformra 2019-ben. Ám egy európai hatóság nem osztozott a szeretetben.

Az Aquaman sikere mégiscsak a DCEU végét jelentheti

IGN
-
  Tegnap 11:30 Film

A DC/Warner most már nem erőlködik a közös univerzumon A film ugyan kihúzta a csávából a DC/Warnert, de a stúdió éppen azt a következtetést vonta le belőle, hogy nem érdemes erőlködni a közös univerzumon.

The Hummingbird Project: Jesse Eisenberg és Alexander Skarsgård kábelépítéssel akarnak nagyot kaszálni a tőzsdén

IGN
-
  Tegnap 10:45 Film

Előzetes érkezett a színészpáros új filmjéhez Pörgős előzetes érkezett Kim Nguyen új filmjéhez, amiben Jesse Eisenberg és Alexander Skarsgård próbálnak jó sok pénzhez jutni a tőzsdén.

Kritika: Marvel’s The Punisher - 2. évad

IGN
-
  Tegnap 10:33 Film

Megtorlóból szuperhős Hiába ritkítja folyamatosan a Netflix a Marvel-sorozatait, Frank Castle még mindig talpon van, a The Punisher második évada pedig alig pár órája debütált. Mi pedig elmondjuk, mit gondolunk róla.

Az EA jól betett a Star Wars-rajongóknak

IGN
-
  Tegnap 10:30 Gaming

Az eheti weeklyben kiderül, hogy 2018-ban mely játékokat töltötték le a legtöbben PS4-re, hogy miként lehet a kulcs Marvel Kapitány Thanos legyőzésében és hogy mit érdemes tudni a Mortal Kombat 11-ről. A hét legfontosabb hírei egy helyen!

Nézettségi rekordot döntött a Pókember: Idegenben előzetese

IGN
-
  Tegnap 10:00 Film

Mindenki kíváncsi a hálószövő legújabb kalandjára A héten debütált a Pókember második részének első előzetese, amire olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy még a Sony előzeteseinek nézettségi rekordját is meg tudta dönteni.