Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

Daisy Ridley szerint a Skywalker kora körbejárja a "Reylo" teóriát

IGN
-
  Tegnap 20:48 Film

Ő már biztos tudja, mi lesz ennek a vége Rey megformálója kíváncsian várja, milyen reakciók fognak érkezni a két karakter közti történetszál, valamint a Skywalker saga lezárásához.

Rendezője szerint kész van A holnap határa 2. forgatókönyve

IGN
-
  Tegnap 19:51 Film

Vagyis újra kész van Két éve már elkészült egy véglegesnek hitt verzió, azonban egy új ötlet miatt teljesen újradolgozták az egészet.

Hoppá, megbízható források szerint Jared Leto annyira ki volt akadva az új Joker-filmre, hogy ki akarta nyírni azt

IGN
-
  Tegnap 18:57 Film

Elvileg minden követ megmozgatott Állítólag a színész olyannyira bepöccent az új film és annak szintén új Jokere hallatán, hogy azonnal el akarta meszelni a projektet.

Pinokkió: Legendás rendező csatlakozhat a Disney következő élőszereplős filmjéhez

IGN
-
  Tegnap 16:30 Film

Lehet, hogy ő lesz a végleges befutó? A Disney élőszereplős feldolgozása már a harmadik neves rendezőjét fogyasztja el – lehet viszont, hogy ő már a végleges befutó lesz.

Pletyka: Két nagy, Diablóval kapcsolatos bejelentés is lesz az idei BlizzConon

IGN
-
  Tegnap 16:00 Gaming

A gyűrűző botrány árnyékában Hamarosan ismét színpadra kell, hogy lépjenek a Blizzard emberei, és ezúttal a rajongók elvárják, hogy a Diablo 4 bejelentésre kerüljön. Egy nem hivatalos forrás szerint ez meg is fog történni.

Ööö, Barney, a dinoszaurusz film készül az ööö... Tűnj el! sztárjával

IGN
-
  Tegnap 14:48 Film

Öööööö... A színész nemrég produkciós céget alapított, melynek első munkája a népszerű tévés figura filmadaptációja lesz.

Valódi fotón láthatjuk a PlayStation 5 fejlesztői készletét

IGN
-
  Tegnap 14:30 Gaming

Persze még mindig nem hivatalos forrásból Nyáron kaptunk pár nem hivatalos képet a PlayStation 5 fejlesztői készletéről, és nemrég felbukkant egy fotó is, amelyen nagyon valószínű, hogy a valódi gép látható.

Már meg is van, ki játssza Shrieket a Venom 2-ben?

IGN
-
  Tegnap 14:03 Film

Jelenleg róla pletykálnak A magyarul Sikolyként ismert karakter nem az egyedüli gonosz lenne a 2018-as képregényfilm folytatásában.

Kritika: Sebek

IGN
-
  Tegnap 13:21 Film

Több sebből vérzik A remek Under the Shadow rendezőjének legújabb műve igazi horror-válogatásalbum, csak éppen az nem világos, mi volt vele a cél.

Részletek derültek ki a Star Wars Jedi: Fallen Order 4 nehézségi szintjéről

IGN
-
  Tegnap 13:00 Gaming

Nem kell félni a Souls-októl Nemrég újabb infók szóltak arról, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order a Dark Souls-játékokra fog hasonlítani, azonban friss részletek derültek ki a nehézségi szintekről, amelyek alapján megnyugodhatnak azok is, akik nem szeretik kínozni magukat.

A Call of Duty: Modern Warfare új, 4K-s előzetese a PC-verzió specialitásait mutatja be

IGN
-
  Tegnap 12:42 Gaming

Ütős látvány Közeleg a Call of Duty: Modern Warfare megjelenése, ami visszahozza a kampányt, és egy egészen új kooperatív módot is bemutat majd. A legújabb előzetesben ezek is megjelennek, de ezúttal a PC-verzió extrái a főszereplők.

A Kínában totális érdektelenséggel övezett Star Wars így próbálja megvetni a lábát az országban

IGN
-
  Tegnap 12:24 Film

A médiumokon átívelő Erő Nem tűnhet elsőre olyan erősnek a Disney új stratégiája, de ha jobban megvizsgáljuk, elég nagy tömegeket lenne képes így elérni a franchise Kínában is.

Ismét kiszivároghatott a PlayStation 5 ára

IGN
-
  Tegnap 11:02 Gaming

Ismerős webboltok adatlapjain, forintban is Az elmúlt hetekben igen sok mindent megtudhattunk a PlayStation 5-ről. Ami még homályba vész, az a konzol ára, azonban egy újabb szivárgásnak köszönhetően erről is kialakulhat bennünk egy kép.

Lady Gaga azt se tudja, mi az a Fortnite

IGN
-
  Tegnap 10:45 Film

A mai adásban szó lesz arról, hogy ki játssza majd Rébusz karakterét a készülő Batman-filmben, hogy milyen játékokkal bővül a League of Legends univerzuma és hogy Jennifer Aniston miért szólt be a Marvel Moziverzumnak. Sőt, a műsor végén egy kupont is kaptok, amit minden termékre felhasználhattok az IGNshop-ban. A mai adásban…

Tarantino bemutatott Kínának: Nem hajlandó újravágni a Hollywoodot ama kérdéses jelenet miatt

IGN
-
  Tegnap 10:45 Film

Ezúttal nem enged A Volt egyszer egy... Hollywoodnak az a végleges változata, amit mi is láthattunk itthon – a rendező nem fogja a kínai cenzorok kedvéért újravágni a filmjét.