Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Vélemény: A Dishonored 2 egy fenomenális játék, de valami hiányzik belőle

IGN
-
 Ma 07:42Gaming

Mielőtt még megérkezne az Arkane Studios következő játéka, a Deathloop, nézzük meg, hogy mit hagytak ki a 2016-os játékukból!

Ahogy jósoltuk: Tarolt A nomádok földje a BAFTA-n, de azért jutott másnak is díj

Tarolt A nomádok földje a BAFTA-n, mellyel még egy díjjal közelebb került az Oscarhoz: íme, a brit filmes díj idei nyertesei!

A Peter Pan & Wendy forgatásáról kiszivárgott képeken láthatjuk Jude Law-t Hook kapitányként

Ha akarjuk, ha nem, lesz egy új élőszereplős Pán Péter-film is a Disney-től, amelynek forgatási fotóin a Hookká átvedlett Jude Law-t láthatjuk.

Folytatódik a sikertörténet: Akár 100M dollár is összejöhet a Godzilla Kong ellennek az amerikai piacon

IGN
-
 Tegnap 19:33Film

Úgy tűnik, a Godzilla Kong ellen kellett ahhoz, hogy megjöjjön az emberek moziba járási kedve a járvány csillapodását követően a tengerentúlon, mert csak hazai fronton nagyon közel jár a 100 milliós álomhatárhoz az óriásszörnyfilm.

Végső ítélet született a Detroit: Become Human fejlesztőjének régóta húzódó zaklatási ügyében

A Quantic Dreamről pár évvel ezelőtt érkezett egy jelentés, miszerint a stúdión belül a vezetőség rendszeresen megalázta, és zaklatta az alkalmazottakat. Az ügyben született egy bírósági döntés, amelyet követően felháborodottan reagált a QD a vádakra

Mark Wahlberg elárulta, hogy a következő szerepéért 6 hét alatt 14 kilót akar hízni: Azt is elárulta, hogyan

IGN
-
 Tegnap 16:54Film

Nem meglepő, hogy egyes sztárok annyira elkötelezettjeivé válnak egy-egy szerepüknek, hogy testüket sem kímélik. Mark Wahlberg is jelentős átalakuláson szeretne átesni egyik forgatás előtt álló filmje kedvéért.

Dwayne Johnson a lehető legközhelyesebb fotóval jelezte, hogy elkezdődött a Black Adam forgatása

IGN
-
 Tegnap 15:21Film

Sok viszontagság után Dwayne "a Szikla" Johnson bejelentette, hogy igen, a történelem nagy fordulatot vett, mert megkezdődött a Black Adam forgatása.

Kipróbáltuk: Resident Evil Re:Verse

IGN
-
 Tegnap 14:27Gaming

A hétvégén lezajlott a Resident Evil Village mellé csatolt online többjátékos móka nyílt bétatesztje, pár órára pedig mi is bezomboltunk a játékba.

A God of War alkotója és más források szerint a Sony már készül a Game Pass konkurenciájával

Ha exkluzív játékokkal nem is nagyon dicsekedhet eddig a Microsoft, ott a Game Pass, ami 100-nál is több remek címet kínál havi előfizetésért, és egyes források szerint a Sony is készül valami hasonlóval.

Ezért nem lesz benne Rocky a Creed 3-ban

IGN
-
 Tegnap 13:33Film

Nem tudtuk, de sajnos Sylvester Stallone megerősítette: az idős Rocky végleg elbúcsúzott a ringtől a Creed 2-ben. Michael B. Jordan színész-rendező pedig elmondta, mi áll ennek a hátterében.

Villámkritika: A lecsap csapat

IGN
-
 Tegnap 12:51Film

Ben Falcone és Melissa McCarhy ötödik filmje pontosan olyan, mint az azt megelőző négy, csak ebben szuperhősök esnek hasra.

A klasszikus Assassin's Creedek alkotója keményen bírálta az új AC-ket és a Ubisoftot

IGN
-
 Tegnap 12:06Gaming

Az új Assassin's Creedek már csak nyomokban emlékeztetnek a sorozat első epizódjaira, ami a széria megalkotója szerint szégyen.

Moon Knight: Friss kép bizonyítja, hogy Oscar Isaac és Ethan Hawke megérkeztek Budapestre - Isaac ráadásul egy újab…

IGN
-
 Tegnap 11:18Film

Hogy a Moon Knight jó sorozat lesz-e, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy kemény közelharci összecsapások lesznek benne, mint azt Oscar Isaac újabb tréningvideója bizonyítja. Na, meg a filmet Budapesten forgatják!

Így emlékszik vissza Matt Smith és Tobias Menzies a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegre, akit mindketten eljátszo…

Gyönyörű kort ért meg II. Erzsébet királynő férje, Edinburgh hercege, Fülöp, ám így is fájdalmas a halála nemcsak a családja, hanem az őt eljátszó színészek számára is.

Megvan, ki játssza majd az Indiana Jones 5. női főszerepét, John Williams pedig visszatér zeneszerzőként

IGN
-
 21.04.10 19:30Film

Habár Steven Spielberg stábja és sztorija úgy tűnik, szétesett, az Indiana Jones 5. nincs veszélyben, sőt: kiderült, ki játssza a női főszerepet, és az is, hogy John Williams szerzi a zenét.