Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

Kiderült, ki veszi át Kevin Spacey helyét a Szigorúan bizalmas-sorozatban

IGN
-
  Ma 15:39 Film 

Alakul az L.A. Confidential stábja A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy kiderült, ki alakíthatja Jack Vincennes karakterét a kultikus film sorozat verziójában.

A videojátékok legpusztítóbb szuperfegyverei

IGN
-
  Ma 15:33 Gaming 

Veszélyt jelentő csodák Emberméretű kardok a Monster Hunterben? Plazmavető BFG 9000-es a Doomban? Ugyan, a videojátékos történelemben megannyi veszélyesebb megoldással találkozhatunk.

Új rendezőt kapott az élőszereplős Pinocchio

IGN
-
  Ma 15:12 Film 

Nagyon jó kezekben landolt a film Sam Mendes néhány hónappal ezelőtt hátat fordított a produkciónak, ám a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney megtalálta az utódot.

Fontos biztonsági újítást kap az Android

IGN
-
  Ma 14:18 Infotech 

Nincs több kukkolás A Google következő Android főverziója egy olyan aprónak tűnő, ám illetéktelenek által könnyen kihasználható biztonsági problémát orvosol, amely már régóta terítéken van.

Újabb remek játékok lettek visszafelé kompatibilisek Xbox One-on

IGN
-
  Ma 13:53 Gaming 

Az akciójáték, a platformer és az apadtáció A Microsoft tovább bővíti régebbi játékainak felhozatalát, a mostani kínálatban is van legalább egy remek cím.

TOP 10: A legmenőbb képregényfilmes jelenetek

IGN
-
  Ma 13:45 Film 

Nem hiába virágzik a műfaj... A képregényfilm műfaja már több mint egy évtizede virágzik, többek között azoknak az elképesztően ütős jeleneteknek köszönhetően, melyeket most összeszedtünk nektek.

A Falcon Heavy rakéta kilövése

IGN
-
  Ma 13:30 Infotech 

Elon Musk űrtechnológiával foglalkozó cége, a SpaceX, újabb mérföldkőhöz ért idén. Legújabb, Falcon Heavy rakétájuk sikeres kilövése több szempontból is hatalmas technológiai áttörés, amely forradalmasíthatja az űrközlekedést.

Sivatagos kiegészítőt kap a Total War: Rome 2

IGN
-
  Ma 13:00 Gaming  3 hír a témában

Négy frakcióval bővül a történelmi stratégiai játék Az Empire Divided kiegészítőt követően újabb bővítést kap a még 2014-ben megjelent stratégiai játék.

Ez a két DC/Warner-film követheti a Wonder Woman folytatását

IGN
-
  Ma 12:54 Film 

A fiataloké a jövő! A The Hollywood Reporter értesülései szerint kezd összeállni a menetrend a stúdió következő 2 évére, valószínűleg ez az 5 film készülhet el elsőként.

Battlefield 1 Apocalypse: 5 perc csata a Somme völgyében

IGN
-
  Ma 12:45 Gaming 

Az új DLC három térképet ad a játékhoz, ez az egyik Az Apocalypse DLC a repülős játékmód mellett három szárazföldi térképpel is megtámogatja a játékot. Az itt látható Somme-i csata lesz az egyik.

Különleges vendégszereplő teszi tiszteletét az Agymenők új évadában

IGN
-
  Ma 12:31 Film 

Stephen Hawking és Elon Musk után szabadon Az Agymenők, azaz a Big Bang Theory mostanáig sem volt híján a nagy meglepetést okozó vendégszereplőknek, a 11. évad pedig folytatja a hagyományt.

Hardcore akció-szerepjáték érkezik Immortal: Unchained címen

IGN
-
  Ma 11:45 Gaming 

A sötét sci-fi kaland tesztjére már fel is lehet iratkozni Március elején fog megkezdődni a kicsit sem barátságos sci-fi RPG zárt alfatesztje, amelyre már fel is lehet iratkozni.

Kiváló szerep- és kalandjátékokat kínál a Humble Bundle új akciója

IGN
-
  Ma 10:57 Gaming 

Négy ingyen játék, plusz amit ráfizetsz Ismét beindult a Humble Bundle, ezt a csomagot is érdemes lesz szemügyre venni.

Oscar-díjas rendező állhat a Bond 25 élére?

IGN
-
  Ma 10:31 Film 

Újabb izgalmas név merült fel a projekt kapcsán Egy ideje gyanúsan nagy a csend a következő Bond-film körül, ám a Variety értesülései szerint a stúdió egy újabb, rendkívül ígéretes nevet szemelt ki a rendezői posztra.

Így végződött volna eredetileg a Fekete Párduc

IGN
-
  Ma 09:31 Film  4 hír a témában

A rendező beszélt a film alternatív befejezéséről Ryan Coogler, a Marvel Moziverzum legújabb felvonásának rendezője egy interjú során elárulta, hogy a film alternatív befejezését tulajdonképpen már láttuk is.