Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 145 hír

FIFA 21: Hollandiában betiltották a FUT játékmódot, méretes bírságot kapott az EA

IGN
-
  Ma 15:15 Gaming

A kiadó valószínűleg nem roppan bele a dologba, de nem is örülnek neki. Újabb országban mentek neki a népszerű futballszimulátornak és bár valószínűnek tartjuk, hogy ettől a kiadó nem fogja átgondolni a koncepciót, azért nem is esett nekik jól a dolog.

A 10 leghorrorisztikusabb jelenet videojátékokban

IGN
-
  Ma 15:15 Gaming

Eljött a rettegés ideje!. A rettegésre kihegyezett ünnep apropóján összeszedtünk néhány olyan pillanatot, melyek szerintünk különösen idegtépőek voltak a videojátékokban.

Sacha Baron Cohen elárulta, hogy min úszott el majdnem a Borat 2. hírhedt jelenete

IGN
-
  Ma 14:54 Film

3%-on múlt. A komikus szerint – aki a jelenet alatt a gardróbban bújt el – mindössze három százalékon múlt a dolog.

Megérkezett a Microsoft kalózos őrületének, a Sea of Thievesnek a legújabb frissítése

IGN
-
  Ma 13:27 Gaming

A Fate of the Damned címre keresztelt tartalmak természetesen továbbra is ingyenesek. Továbbra sem áll le a Rare a finoman szólva is döcögősre sikerült startot vevő játék tartalmi bővítgetéseivel, ezúttal a Fate of the Damned hajózott be a virtuális kikötőbe.

Two Weeks to Live előzetes: Maisie Williams azt hiszi, két hét múlva vége a világnak, ezért két mit sem sejtő nímand old…

IGN
-
  Ma 13:24 Film

Apokaliptikus akció-komédia. Főszereplőtársa, pontosabban karakterének az anyja a Fleabagből is ismert Sian Clifford.

Cyberpunk 2077: Zseniális és vicces reakciókat is szült a késés híre

IGN
-
  Ma 12:03 Gaming

Nem csak a rajongók, de még jó néhány marketinges és felült a mémvonatra. Szerencsére nem csak halálos fenyegetőzést hozott magával a CD Projekt RED bejelentése, összegyűjtöttünk pár igencsak jól sikerült mémet a dologgal kapcsolatban.

Hogy legyen egy csodás hír is mára: A Ted Lassónak már a 3. évadát is megrendelték, pedig még a 2. sincs sehol

IGN
-
  Ma 11:15 Film

Hurrá!. Ideje volt már, hogy a sok elkaszált sorozat után valamelyiket inkább meghosszabbítsák, és szerencsére az Apple TV-nek az idei év egyik legkellemesebb meglepetésére esett a választása.

A Cyberpunk 2077 késése miatt egy másik szerepjáték nagyobb kiegészítőjét is elhalasztották

Láncreakció. A CD Projekt Red játéka olyan népszerűnek ígérkezik, hogy az újabb csúszása más fejlesztők számára is problémát jelent. Az egyik csapat őszintén be is vallotta, hogy inkább félreállnak az útjából.

Az Öngyilkos Osztag felrúghat egy olyan szabályt, amivel kiakaszthatja a képregényrajongókat, a filmrajongókat viszont…

IGN
-
  Ma 09:51 Film

Ha valakiről, hát James Gunnról el tudjuk képzelni, hogy bevállalja. James Gunn 2021 augusztusában érkező filmje több szempontból is újszerűnek ígérkezik, és két, az Empire-ben debütált friss kép még inkább arra enged következtetni, hogy a direktor előtt nem voltak átléphetetlen határok.

A CD Projekt főnöke szerint egyáltalán nem olyan rossz a helyzet a túlórákat illetően, mint ahogyan azt híresztelik

A csapat állítólag örül a plusz munkaidőnek. A Cyberpunk 2077 késését követően felrepült a hír, hogy a fejlesztőcsapat iszonyatosan sokat dolgozik a kitolt határidő mellett is.

Videó: John Goodman egy orrban is turkáló ujjat alakít ebben a nagyon bizarr reklámban

IGN
-
  Ma 08:48 Film

"Végre, IZGALOM!". Idén már többször is elérkezett az a pont, amikor úgy éreztük, hogy a 2020-as év ennél tényleg nem lehet bizarrabb, csak hogy a valóság - vagy jelen esetben egy mobiljáték reklámja - ránk cáfoljon.

Ez így nem OK: A showrunner elárulta, miért kaszálta el a Netflix a sorozatot, mikor egyszer már megrendelte a folytatá…

IGN
-
  Ma 08:06 Film

Azért ez így sem OK. Jonathan Entwistle az Insidernek mesélt arról, hogy milyen terveik voltak a második évaddal kapcsolatban és arról is, hogy miért jelentett problémát a koronavírus-járvány.

Az Amazon többé-kevésbé elárulta, hányan nézték meg a Borat 2-t az első hétvégén

IGN
-
  Tegnap 22:42 Film

Megdobhatta a sok botrány. A Borat 2. része az elsőre mindenképp rálicitált azzal, hogy még annál is nagyobb port kavart az amerikai társadalmi-politikai színpadon, amelynek egyenes ági következménye lett a magas nézettség.

Sienna Miller szerint manapság egy hadseregnyi nő menne neki Hitchcocknak a módszerei miatt

IGN
-
  Tegnap 22:21 Film

Ragadozó madarak. Alfred Hitchcock, a thriller nagymestere hírhedt volt Tippi Hedren-fixációjáról, és női karaktereit is sokan kritizálták. Naná, hogy Sienna Miller szerint ma már Hitch nem úszná meg szárazon.

Vaják S2: Lelepleződött a nilfgaardiak új páncélja, és örömmel jelenthetjük, hogy ez végre nem ronda!

IGN
-
  Tegnap 20:48 Film

Na, ez már közelít a játékokban látottakhoz!. Főleg a játékos nézők kifogásolták a Vaják 1. évadában látott nilfgaardi páncélok kinézetét, azonban ahogy az alkotók ígérték, a 2. évadban szignifikáns lesz a javulás. Íme, az első képi bizonyíték erre!