Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 197 hír

Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

IGN
-
  Tegnap 21:48 Film 

Ezúttal nem egy régi esetről van szó Egy színésznő állítja azt a rendezőről, hogy megerőszakolta, és az őszi botrányokkal ellentétben nem régi, hanem egészen friss esetről van szó.

A Netflix adott egy fricskát a Cannes-i Filmfesztiválnak

IGN
-
  Tegnap 20:12 Film 

Szerepelni lehet, hogy tilos, de vásárolni nem Szerepelni lehet, hogy tilos, de vásárolni nem: a streaming szolgáltató így gyorsan rátette a kezét két díjazottra is.

10 okosmobil, amelyre érdemes még idén várni

IGN
-
  Tegnap 18:48 Infotech 

A versenynek még koránt sincs vége Az okostelefon-piac legnagyobb kérdése évről-évre, hogy melyek lesznek a legerősebb, legkorszerűbb és legegyedibb készülékek, ezért összeszedtük, hogy 2018-ban még mire lehet számítani.

Deadpool pürrhoszi győzelmet aratott a Bosszúállók felett

IGN
-
  Tegnap 18:30 Film 

Box Office-figyelő: 2018/20. hét Hiába szerezte meg az elsőséget és döntött meg egy-két rekordot, a Deadpool 2-t övező hatalmas érdeklődés szombat-vasárnapra erősen lanyhult.

Mit kell tudni a Birds of Preyről?

IGN
-
  Tegnap 17:45 Film 

Bemutatjuk a DC legkeményebb lánycsapatát Hamarosan Harley Quinn vezetésével vásznon a DC lánycsapata, összeszedtük tehát, mit lehet tudni róluk a képregények alapján.

Sci-fi felvonással bővül az Age of Wonders sorozat

IGN
-
  Tegnap 16:21 Gaming  Világűr

Meglepő játékot jelentette be a Paradox Sok mindenre számítottak valószínűleg a körökre osztott stratégiai játékszéria szerelmesei, de ilyesmire jó eséllyel azért nem.

Zöld utat kapott a Tűnj el! rendezőjének nácivadász sorozata

IGN
-
  Tegnap 15:51 Film 

Az Amazon nagyon bízik a műben Az Amazonon láthatjuk a The Hunt című szériát, amelynek hősei náci tiszteket fognak üldözni a 70-es években.

KRITIKA: Dark Crimes

IGN
-
  Tegnap 13:51 Film 

Állati rossz nyomozó Jim Carrey-t láthattuk már drámai szerepekben, de szakállas, mogorva nyomozóként még nem. Meglepő vállalás, de nem a Dark Crimes fogja újra beindítani a karrierjét.

Ők alakítják majd az Az szereplőit felnőttként

IGN
-
  Tegnap 12:03 Film 

Az összes bejelentés egy helyen Az elmúlt hetek során két kivétellel bejelentették, hogy kik fogják játszani a Vesztesek Klubja tagjait felnőttként, őket gyűjtöttük most össze.

A megjelenés után kaphat valamiféle kampányt a COD Black Ops IIII?

IGN
-
  Tegnap 11:33 Gaming 

Erre utalt legalábbis a játék producere egy interjúban Bár a rajongóknak a megjelenéskor nélkülözniük kell a klasszikus egyjátékos módot az új felvonásból, a játék producere arra utalt, hogy a debütálás után ez megváltozhat.

Az Az 2. felnőtt szereplői

IGN
-
  Tegnap 11:15 Film 

Íme a Cannes-i Filmfesztivál győztesei

IGN
-
  Tegnap 11:15 Film 

Egy magyar akad köztük Véget ért a Cannes-i Filmfesztivál, így kihirdették a legjobbakat, a díjazottak között pedig ismét egy magyar alkotásnak is örülhetünk.

KÉPREGÉNYKOCKÁK: Minden, amit az X-Force-ról tudni érdemes!

IGN
-
  Tegnap 08:54 Film 

A gátlástalan X-Men Hagyjuk a szemüveges, okostojás, tinédzserléttel küzdő mutáns lúzereket: itt torkolattüzek fényében igazi férfiak és nők osztanak igazságot!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: Dark Souls Remastered

IGN
-
  Tegnap 08:45 Gaming  2 hír a témában

Haljunk meg újra együtt! Ma délután nekiugrunk a From Software bitang nehéz játékának, így ha szeretnétek látni, hogyan halunk meg újra és újra, akkor tartsatok velünk a YouTube-csatornánkon.

Így verték át a közönséget a Deadpool 2. készítői

IGN
-
  18.05.19 21:24 Film 

Szándékosan hazudós marketing Aki már látta Wade Wilson legújabb ökörködését, az tudja, hogy az előzetesek alapján egy kicsit más történet körvonalazódott, legalábbis néhány karakter esetében egészen biztosan...