Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 189 hír

Korlátozott ideig ingyenes egy jó kis sci-fi kalandjáték, a Tacoma

IGN
-
  Ma 21:36 Gaming

Az űr magánya A Gone Home készítőinek sci-fi játéka, a Tacoma nem volt rossz, bár elődjéhez hasonlóan gyorsan végig lehetett játszani. Lényeg, hogy pár napig ingyenes ez az izgi sétaszimulátor.

A Devil May Cry 5 két szinkronszínészét rasszista és szexista megjegyzéseik miatt támadják

IGN
-
  Ma 21:16 Gaming

Dante és Morrison A Resident Evil 2 remake-je után a Devil May Cry 5 is bejött a Capcomnak, azonban két szinkronszínész is butaságot csinált, ami kicsit beárnyékolja Dantéék visszatérését.

A Mortal Kombat 11 új előzeteséből kiderül, kikkel harcolhatunk a zárt bétateszt során

IGN
-
  Ma 21:00 Gaming

Velük lépünk a küzdőtérre Közeleg a Mortal Kombat 11 zárt bétatesztje, és eddig nem volt világos, milyen karaktereket próbálhatunk ki ennek során. A legújabb előzetesben vethetünk rájuk egy pillantást.

A Ubisoft felfedte az Assassin’s Creed III Remastered gépigényét

IGN
-
  Ma 20:00 GamingUSA

Ilyen vasakon fut el Connor Hamarosan megjelenik az Assassin’s Creed III és a Liberation felújított változata, és a Ubisoft megmutatta, milyen gép kell az amerikai forradalom látványosabb verziójához.

Megvan A Setét Torony-sorozat két főszereplője

IGN
-
  Ma 19:36 Film

Hamarosan nekifuthatnak ennek az adaptációnak is A lebőgött filmváltozat után sokáig kérdéses volt a sorozat sorsa - most úgy tűnik, megvalósulhat a projekt, a két főszereplő legalábbis már megvan.

Új tévészpot érkezett a Bosszúállók: Végjátékhoz

IGN
-
  Ma 19:09 Film

Amerika Kapitány az elhunytakra emlékezik Amerika Kapitány az elhunytakra emlékezik a Bosszúállók eddigi legfontosabb összecsapásának legújabb képsorain.

Danny Boyle is megszólalt a Bond 25 kapcsán

IGN
-
  Ma 18:27 Film

A rendező is elmondta, miért távozott a projektből Hosszú hallgatás után most a rendező is elmondta, miért távozott a projektből - és azt is, hogy ez természetesen nem rajta múlt.

Imádják a kritikusok a FromSoftware új játékát, a Sekiro: Shadows Die Twice-t

A vártnál is jobb véleménnyel vannak a nemzetközi teszterek a kalandról A korábbi fogadkozás ellenére mégiscsak küldtek ki a premier előtt sajtópéldányokat a játékból, és bizony kiderült, hogy pont olyan jónak ígérkezik, mint amilyennek tűnt.

Ingyen válogathatunk a díjnyertes alkotások közül a Cirko Film online videotékájában

Néhány napig ingyen elérhetőek lesznek a forgalmazó filmjei Elindult a Cirko Film online videotékája, ahol most néhány napig ingyenesen megtekinthető lesz a forgalmazó utóbbi években bemutatott filmjeinek jelentős része.

Try Again - Dead Space

IGN
-
  Ma 16:24 Gaming

A rég nem folytatott játékszériákat bemutató sorozatunkban, most az EA horror sorozata, a Dead Space kerül terítékre.

Idő előtt kiszivároghatott egy lemezmeghajtó nélküli Xbox One csomag leírása

IGN
-
  Ma 16:00 Gaming

A hivatalos leleplezésre továbbra is várnunk kell Bár hivatalos leleplezés még mindig nem történt, egyre több dolgot tudunk a Microsoft forradalminak szánt új masinájáról.

Kritika: Testvérlövészek

IGN
-
  Ma 15:57 Film

Nem lőnek mellé Kevés olyan western készült, mint amilyen a Testvérlövészekhez. Sőt, kevés olyan film készült, mint amilyen a testvérlövészek.

Megérkeztek a Dóra, a felfedező filmváltozatának első plakátjai, rajtuk az új Csizivel is!

IGN
-
  Ma 15:57 Film

A kismajom is szerepel a plakáton A Dóra, a felfedező élőszereplős változatának eddig csak a címszereplőjéről láthattunk képet, a most érkezett plakátokon azonban legjobb barátja, a Csizi nevű majom is szerepel.

Új előzetest és karakterplakátokat kapott a John Wick 3.

IGN
-
  Ma 15:36 Film

Tik-tak, Mr. Wick! Új trailer érkezett a harmadik John Wick-filmhez, a Parabellumhoz, és közzé tettek jó néhány plakátot is, amelyekről megismerhetjük az új karaktereket.

A Nyughatatlan özvegyek színésznője is csatlakozott Christopher Nolan új filmjéhez

IGN
-
  Ma 15:03 Film

Már egy női főszereplő is van A hosszú titkolózás után a napokban végre elkezdtek szivárogni a hírek Christopher Nolan következő filmjéről. Kiderült, hogy ki lesz a két férfi főszereplő, és időközben egy színésznő neve is felmerült a projekt kapcsán.