Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Két éven belül másfélszeresére nőhet az e-sport nézőinek száma

HWSW
-
  18.03.23 17:09 Infotech 

Egyre több korosztályban népszerű az e-sport, és ez a márkákat is csábítja a támogatásra. A szabályozói területen viszont még felmerülhetnek kérdések. Többek közt ezek kerültek szóba a Future Sports konferencián.

HWSWeekly: Facebook botrány, IBM-Google partnerség, Uber gázolás

HWSW
-
  18.03.23 16:28 Mobiltech 

Facebook botrány, IBM-Google partnerség, Uber gázolás, illetve Microsoft Dynamics az adás témája.

Házi VPN-t adtak ki az Alphabet biztonsági szakértői

HWSW
-
  18.03.23 16:19 Infotech 

A Jigsaw csapata kifejezetten az újságírók online védelmét célozza a nyílt forrású, egyszerűen használható Outline projekttel.

Licenceléssel állna talpra a GoPro

HWSW
-
  18.03.23 14:28 Infotech 

A kameragyártó a Jabillel kötött több éves megállapodást technológiáira és szellemi tulajdonaira. A vállalatnak az új üzleti modell mankó lehet az elmúlt évek gyenge teljesítménye után.

Újabb pénzügyi rekordokat ostromol a Micron

HWSW
-
  18.03.23 13:58 Infotech 

Tovább lubickol a memória-bumm pénzügyi hatásaiban a Micron. A vállalat természetesen elégedett, a következő negyedévre pedig még jobb eredménnyel számol.

IBM POWER processzorok költöznek a Google adatközpontjába

HWSW
-
  18.03.23 09:32 Infotech 

Több nagyvállalatnak is megtetszett a Nagy Kék új processzorcsaládja, amelyek közül a Google már keresője alá is betette a vasat. Az IBM az érdeklődésen felbuzdulva egy nagyobb szeletet hasítana ki a linuxos szerverek piacából, elsősorban az x86, illetve az Intel kárára.

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2018-as számok!

HWSW
-
  18.03.23 08:25 Infotech  2 hír a témában

Az adattudós és mobilfejlesztői csoportok vezetői több mint bruttó 1,5 millió forintos havi fizetést is megkaphatnak, de egyre több helyen tűnik fel a bruttó 1 millió fizetés már a tapasztalt fejlesztőknél is. A 2018-as Hays Salary Guide kiadványa a korábbiaknál részletesebb fizetési adatokat közöl.

A MuleSoftra is lecsap a Salesforce

HWSW
-
  18.03.22 15:19 Infotech 

Az alkalmazásintegrációs platformot kínáló cég már nyáron a CRM-óriás birtokába kerülhet, mintegy 1200 potenciális új ügyfelet hozva a vállalatnak.

Egyszerhasználatos virtuális kártyákat vezet be a Revolut

HWSW
-
  18.03.22 15:01 Infotech 

A brit fintech startup az online vásárlók köré húzna védvonalat a funkcióval - legalábbis a prémium felhasználók esetében.

Pár héten belül foltozza platformjainak szűk réseit az AMD

HWSW
-
  18.03.22 11:40 Infotech 

Bár a múlt héten, rendhagyó módon publikált hibák alacsony biztonsági kockázatot jelentenek, az AMD pedig dolgozik azok betömésén, a javítás pár héten belül megérkezhet.

Ez lehet a kapocs a Telenor és Mészárosék közt

HWSW
-
  18.03.22 11:22 Mobiltech  Befektető Csehország

A Telenor Csoport tegnap jelentette be, hogy eladja kelet-európai érdekeltségeit a cseh milliárdos, Petr Kellner csoportjának, a PPF Groupnak. A befektető megjelenésével rövid távon lekerülhet a napirendről az a forgatókönyv, hogy a mobilszolgáltató magyar kormányközeli üzleti körök tulajdonába kerüljön. Az alapjai ugyanakkor már most megvannak…

Frissítéscunami a Microsoft üzleti appjainál

HWSW
-
  18.03.22 10:31 Infotech 

Folytatja hosszú menetelését a Microsoft az üzleti alkalmazások oldalán. A cég számára még mindig viszonylag friss területen teljes pályás offenzíva zajlik, a célpont az Oracle és az SAP.

300 millió dollárt akar költeni a Google a hírekre

HWSW
-
  18.03.22 08:56 Infotech  Google

A Google úgy döntött, közbe kell avatkoznia "a minőségi újságírás megerősítéséhez" a szaporodó álhírek ellen. A kezdeményezést arra fogja, hogy a digitális világ sok mindent túl gyorsan megváltoztatott, de a 300 millió dolláros ráfordítás jó irányba terelné a folyamatot.

A portolás miatt nem halad a Wunderlist leváltásával a Microsoft

HWSW
-
  18.03.21 16:21 Mobiltech 

Az app eredeti fejlesztőcsapatának alapítója Twitteren beszélt a nehézségekről. Egyelőre nem tudni mikor válik teljes értékű alternatívává a Microsoft saját, To-Do appja.

Felvásárolja a Lytrót a Google?

HWSW
-
  18.03.21 14:47 Infotech  Google Virtuális valóság

A céghez közeli források szerint a keresőóriás 40 millió dollárt fizet a plenoptikus kameráiról ismert Lytróért. Az értesüléseket a felek egyelőre nem erősítették meg.