Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Eltörölte a netsemlegességet az Egyesült Államok

HWSW
-
  Tegnap 16:06 Infotech  9 hír a témában

Hiába kérte az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságot (FCC) a szavazás elhalasztására számos politikus, civil szervezet és cég, a testület a pártvonalak mentén megosztva, 3-2 arányban a hálózatsemlegesség eltörlése mellett döntött.

Nem sikerült elég jól az Oracle negyedéve

HWSW
-
  Tegnap 15:13 Infotech 

A cég bár tovább növekedett, az elemzők jobb számokat vártak. A részvényárfolyam esett kissé, pedig a cég igen egészséges.

A Spotify és a Deezer együtt támadja az Apple kapuőr-szerepét

HWSW
-
  Tegnap 14:52 Infotech  Svédország Apple

A Spotify és az Apple már régóta harcban áll egymással, most pedig a svéd szolgáltató mellé állt a Deezer és más kisebb cégek is. Arra kérik az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja meg az Apple Store piaci erőfölénnyel való visszaélését.

Nyit a Lollipop felé a Google Assistant

HWSW
-
  Tegnap 12:54 Mobiltech 

Andorid Lollipopot futtató okostelefonokon és Nougat, illetve Marshmallow rendszerű tableteken is elérhető lesz a Google Assistant - a földrajzi terjeszkedés ugyanakkor nem akar felpörögni.

Képfelismerést kapott a Windows 10-es fotóalkalmazás

HWSW
-
  Tegnap 11:20 Infotech 

Már személyekre, helyszínekre és tárgyakra is lehet keresni a Microsoft Photos alkalmazással, de a videószerkesztő is kapott az AI funkciókból.

AMD: hamarosan itt a második generációs Ryzen

HWSW
-
  Tegnap 09:30 Infotech  Generáció AMD

Jövő év első negyedévében jelenik meg az asztali Ryzenek második szériája.

Bűnösnek vallották magukat a Mirai botnet készítői

HWSW
-
  17.12.14 15:49 Infotech  Hacker

Megvannak a Mirai botnet társkészítői, az IoT eszközökből zombihadsereget készítő malware kiterjedt DDoS támadásokért és klikkcsalásokért is felel.

Az Intel Inside is megsínyli a költségcsökkentéseket

HWSW
-
  17.12.14 15:15 Infotech 

Jelentősen átalakul az Intel Inside, a legnagyobb processzorgyártó partnereket ösztönző marketingprogramja. Nem hivatalos információk szerint az Intel átpozicionálja a fókuszt, illetve központilag is csökkenti a marketingkiadásokat. Megérzi-e a változást a gyártó, vagy még így is sikerül hárítani az éppen erősödő konkurenciát?

390 millió dollárt kap a Face ID egyik fő komponensgyártója

HWSW
-
  17.12.14 13:35 Infotech 

Több mint 500 új munkahelyet hoz létre a Finisar, az Apple arcfelismerési megoldásához használt technológia egyik kulcskomponensének gyártója, miután a cupertinói cégtől 390 millió dolláros befektetést kap.

Visszavonta a Patreon a félresikerült díjrendszert

HWSW
-
  17.12.14 13:32 Infotech 

Egy hét telt el, mióta a Patreon bemutatott egy újfajta díjazási rendszert, amellyel az alkotók kiszámíthatóbb jövedelmet kaptak volna a tervek szerint. Azonban a cég azzal nem számolt, hogy a kis összeget adományozók számára kedvezőtlen lett volna a modell.

OpenSSH-klienst kap a Windows 10

HWSW
-
  17.12.14 11:12 Infotech 

Egyelőre bétában érhető el a Windows 10 opcionális OpenSSH-kliense - érdemes kipróbálni. 2015-ben ígérte meg a Microsoft, immár GUI-ból is telepíthető.

Megérkeztek a legújabb Intel Atom processzorok

HWSW
-
  17.12.14 09:30 Infotech 

A Gemini Lake kódnevű fejlesztés az elődhöz hasonló csendben került piacra.

Megkapja a Teams a Skype for Business hívásfunkcióit

HWSW
-
  17.12.13 14:51 Infotech 

Sikerült a Microsoftnak az előrejelzett időpontban elkészülni a hagyományos telefonhálózatokba indított és abból fogadott hívások teamses támogatásával. Ezenkívül viszont még sok hívási funkció hiányzik, amelyet jövőre ígér a vállalat.

A Synaptics már gyártja a kijelző mögötti ujjlenyomat-olvasókat

HWSW
-
  17.12.13 14:39 Mobiltech  Samsung

Már szállítja a kijelző mögé építhető ujjlenyomat-szenzorokat a Synaptics, az öt legnagyobb okostelefon-gyártó egyikének. A technológia jövőre kerül a felhasználók kezébe.

Elássa a csatabárdot a Western Digital és a Toshiba

HWSW
-
  17.12.13 12:57 Infotech 

Megegyezett az ádáz licitharcban alulmaradt Western Digital és a Toshiba. Előbbi végül nem kapott szeletet a hőn áhított tortából, mintegy vigaszdíj gyanánt azonban új megegyezéseket köthetett partnerével.