Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Neumann Labs: Az új fertőzések 90 százaléka brit variáns

A koronavírus dél-afrikai mutációját is kimutatták Magyarországon, a variánst a Neumann Diagnosztikai Laboratórium mutatta ki, és elküldte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) labornak megerősítő vizsgálatra. A fertőzött egy korábban Zambiában járt kollégájával érintkezett - mondta Müller Cecília, országos tisztifőorvos.

Nagy csatában értékes Kosársuli-győzelmek Sopronban

Kemény meccsek az ország nyugati felében, de soha rosszabb napot: U20-asaink is hozták a kötelezőt.

Márciusban is jár a munkáltatói adómentesség

Dehir
-
 Ma 07:50Megyei

Budapest - A vendéglátásban, turizmusban dolgozók, és a magántulajdonú buszos vállalkozók vehetik igénybe.

Tragédia: egy 16 éves lány fulladt bele a jeges tóba

Indirekt
-
 Ma 07:50Színes

A borzalmas balesetnek egy tinédzser fiú is szemtanúja volt, aki azonnal a lány után vetette magát, de nem tudta megmenteni, saját maga is nehezen jutott ki a jég fogságából. Késő este esett egy jeges tó fogságába a fiatal lány a Highland County Nemzeti parkban. A hatóság munkatársai 23 óra magasságában érkeztek ki a helyszínre, akiknek

Budapesti buszos késelés: megtudtuk, miért rántott kést a buszsofőr!

Péntek éjjel, tizenegy óra körül történt az eset a Hungária körút és a Thököly út sarkánál, a rendőrök nagy erővel vonultak ki a helyszínre.

Így lehet gyorsabban panírozni – Ezzel a módszerrel még a mosogatást is megúszod

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

A panírban sült ételeket nagyon sokan szeretik, gyakran lehet is hallani, hogy rántva minden sokkal finomabb lesz, ahogy az is köztudott, hogy a panírozás a konyhatündérek rémálma.

Krumpli diéta alatt? Kiderült: a keményítő az új fogyókúrás csodaszer

Femcafe
-
 Ma 07:50Életmód

A krumpli általában minden fogyókúrás étrendből száműzetésre kerül. Sőt, ha a szigorú diéta alatt, becsúszik egy adag sültkrumpli, akkor kemény önostorozásba kezdünk és bűntudattal küzdünk egész álló nap. Pedig nem kellene! Eláruljuk azt is, hogy miért.

Azt ugye tudjuk, hogy sokmilliárdnyi közpénzt kap a vajdasági média, hogy népszerűsítse a Fideszt?

Természetesen ezt sem a magyar kormány adja tudtunkra, hanem szerb oldalról érkeztek a pontos információk. Nincs is jobb helye a magyar közpénznek, mint ott, ahol a kormánypártokat népszerűsíthetik külföldön. Nem az első eset. A Szerbiai Oknyomozó Újságírói Központ (CINS) szerint 2011 és 2019 között 12 millió euróval (4,3 milliárd…

Történelem érettségi: azt is számon kérik majd, ami a kerettantervben és a történelemkönyvekben sincs benne?

Repárszky Ildikó, a Történelemtanárok Egyletének alelnöke szerint az új, 2024-től érvényes történelem érettségi vizsgakövetelmény nagyon sok plusz fogalmat, évszámot, adatot kér számon az emelt szinten érettségizőktől. Ez az egész négy éves gimnáziumi oktatásnak a folyamatát befolyásolja. Ráadásul az emelt szintű érettségin plusz olyan adatok…

A férfiak spermiumszámának romlása nagyobb gond, mint a klímaváltozás

Liner
-
 Ma 07:49Életmód

Termékenységi válsághoz vezethet az egyre csökkenő hímivarsejtszám a világ egyik legelismertebb epidemiológus szakembere szerint.

Harry hercegék úgy távoztak, hogy nem léptek le

Index
-
 Ma 07:49Külföld

A brit sajtó megmérgezte a hercegi pár életét.

A Magyar Posta lépése miatt megsérülhet az információhoz jutás alkotmányos alapjoga a lapkiadók szerint

Media1
-
 Ma 07:47Média

A Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) állásfoglalása szerint amikor a Posta megszünteti a napilapok kiszállítását, akkor figyelembe kellene vennie, hogy az Alaptörvény által is biztosított alapjog az információhoz jutás, és a szolgáltatás megszüntetésével ez sérülni fog.

7 nagyon húsos rakott étel a tökéletes családi ebédekhez

Nosalty
-
 Ma 07:47Recept

Nem tudod még, mi legyen az ebéd azokon a napokon, amikor összegyűlik a népes család? Mutatunk pár húsos rakott variációt, amelyek közül mindegyik telitalálat!

Késik a 830 km hatótávú Lucid Air

Tavasszal már nem, de még az idén piacra kerül a Lucid Air Dream Edition. A teljes anyag Késik a 830 km hatótávú Lucid Air címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.