Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

A Continental és a NVIDIA mesterséges intelligencián alapuló önvezető autókat fejleszt

A Continental technológiai vállalat és az NVIDIA bejelentették, hogy partneri együttműködést kötnek a mesterséges intelligencián (AI) alapuló önvezető autók rendszerének létrehozására az NVIDIA DRIVE™ platformja alapján. A 3. szint piaci bevezetését 2021-re tervezik.

Rekordszámú személyautót adott el tavaly a cseh Skoda Auto

Rekordszámú, 1,2 millió személygépkocsit adott el tavaly a legnagyobb cseh autógyár, a német Volkswagen konszernhez tartozó Skoda Auto. Éves szinten ez 6,6 százalékos növekedés - írja csütörtökön a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap.

Szünetelteti közúti robotautó-kísérleteit a Toyota

Holvezessek
-
  Ma 13:45 Autó-motor 

Határozatlan időre felfüggeszti észak-amerikai autonóm mobilitási tesztprogramját a Toyota. Saját technológiájukban teljes mértékig bíznak, de nem akarják lelki tehernek kitenni tesztpilótáikat.

Luxus kiegészítőket dobott piacra a Mercedes-Maybach S-osztályhoz a MAYBACH - ICONS OF LUXURY

Holvezessek
-
  Ma 09:54 Autó-motor 

Egyedülálló, a megújult Mercedes-Maybach S 650 modell stílusában megálmodott kollekciót mutatott be a MAYBACH - ICONS OF LUXURY és a Mercedes-Benz. A termékcsaládban az elegáns táskáktól kezdve a prémium minőségű kulcstartóig számos, az utazáskor hasznos kiegészítő kapott helyet.

A Toyota bemutatta a világ első etanollal is működő hibridjét

A brazíliai Sao Paulóban megrendezett eseményen mutatta be a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota a világ első, etanollal is működő hibrid autójának (Hibrid FFV) prototípusát.

Az I.D. család legújabb tagja: a Pikes Peak hegyi felfutó versenyre készült I.D. R Pikes Peak

Bemutatkozott a Volkswagen legújabb motorsport újdonsága, az I.D. R Pikes Peak. Ezzel a tisztán elektromos tanulmány versenyautóval áll ugyanis rajthoz a Volkswagen a 2018. június 24-án megrendezésre kerülő Pikes Peak-i Nemzetközi Hegyi Felfutó versenyen az egyesült államokbeli Colorado államban.

Nyers, kezeletlen biogázzal tesztelik a Scania motorokat

Holvezessek
-
  Tegnap 13:36 Autó-motor 

Innovatív biogázos kísérletek terén folytat együttműködést a Scania Engines hulladékból kommunális célra energiát előállító svéd vállalatokkal. Nem új keletű, hogy hulladékból biogázt állítanak elő, amelyet járművek üzemanyagaként, illetve fűtésre hasznosítanak.

A ŠKODA VISION X a ŠKODA történetének első földgáz-, benzin- és elektromos üzemű hibridmodellje

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal: így fest a jövő ŠKODA nagyvárosi crossover (Urban Crossover) modellje.

A londoni rendőrség a hidrogén hajtású Toyota Miraira szavazott

Holvezessek
-
  Tegnap 09:03 Autó-motor 

Tizenegy darab üzemanyagcellás Toyota Mirai szerdánt állított forgalomba a londoni Metropolitan rendőrség. Nemcsak tisztábbak, mint az eddigi dízelek, de üzemeltetésük mindössze fele annyiba kerül.

Az M1-es autópályán augusztusig nehezebb lesz közlekedni felújítás miatt

Holvezessek
-
  Tegnap 08:42 Autó-motor  Autópálya

Augusztusig állandó munkavégzésre lehet számítani az M1-es autópálya fővároshoz közeli szakaszán. A sztráda tavaszi-nyári javítására mintegy 4,5 milliárd forintot fordítanak - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

A Pappas Auto Magyarország forgalma erőteljesen nőtt 2017-ben

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2017-ben 99,5 milliárd forintos árbevételével az egyik legjelentősebb autókereskedelmi cégcsoport volt Magyarországon, a cég vezetése szerint a tavalyi 38,55 százalékos árbevétel-növekedést a strukturális átalakítások és stratégiai beruházások alapozták meg.

Magyarországon is bemutatkozott a vadonatúj BMW X2-es

Holvezessek
-
  18.03.20 14:51 Autó-motor  BMW Innováció

Márciusban debütált a kereskedésekben és a hazai közönség előtt a BMW X modellcsalád legújabb tagja, a BMW X2. A mind design mind technikai megoldások terén rengeteg izgalmas innovációt hozó vadonatúj BMW X2 modellel a bajor prémiumgyártó elsősorban a korban és lélekben fiatal, kalandokat kereső ügyfeleket szólítja meg.

Védelmezi utasait: Az új generációs Hyundai Santa Fe

Holvezessek
-
  18.03.20 10:18 Autó-motor 

Az új generációs Santa Fe egy erős, elegáns SUV a kategóriájában legjobbnak számító biztonsági berendezésekkel és kivételesen tágas belső térrel.

Az autószervizeknek csak a fele végez szerviztevékenységet

Az országban felmért több mint ötezer autószerviz ötöde már nem létezik a bejelentett telephelyén, és kevesebb mint fele folytat szerviztevékenységet, illetve rendelkezik az ehhez szükséges műszerekkel, berendezésekkel - derült ki egyebek között a Garvisor által készített felmérésből, amelyet a Bárdi Autó Zrt. megbízásából végzett.

Az AMTS-en mutatja be Európa-bajnoki esélyes versenykamionját az OXXO Hungary Truck Racing Team

Holvezessek
-
  18.03.20 08:54 Autó-motor  Anglia Kamion

Teljes felújításon esett át és már túl van első, Angliában végzett tesztjén a kétszeres Európa- és angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team versenykamionja.