Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

A Hyundai i30 N nyerte az „Auto Bild Év Sportautója” olvasói díjat

Holvezessek
-
  Tegnap 13:39 Autó-motor

A Hyundai i30 N a kisautó és kompakt kategóriában a „ nyertes import autó” díjat kapta. Az i30 N hét, tradicionális import versenytárssal szemben győzött. Több mint 6000 i30 N gépjárművet adtak el a németországi piacon.

A CUSTOM WORKS ZON japán motorépítő műhely egy vadonatúj boxermotor prototípussal szerelt motorkerékpárt mut…

Holvezessek
-
  Tegnap 09:06 Autó-motor Japán

Az egyedi motordizájnok japán specialistája, a CUSTOM WORKS ZON december 2-án mutatott be egy, a BMW Motorrad megbízására készültegyedi modellt. A lenyűgöző alkotás központi eleme egy teljesen új BMW boxermotor prototípusa.

A Ford kifejlesztett egy intelligens megoldást, ami segíthet azonosítani a helyeket, ahol komoly esély van közlekedési bal…

A holnapi balesetek helyszíne már ma is azonosítható: a Ford bemutatta, hogy a big data adatelemzés hogyan teheti biztonságosabbá a városokat.

Nemzetközi élvonalban az Audi Hungária magyar szakmunkástanulója

Holvezessek
-
  18.12.10 14:33 Autó-motor Volkswagen

A Volkswagen Konszern az idei évben is „Best Apprentice Award“ elismeréssel díjazta legjobb szakmunkástanulóit Wolfsburgban, a duális képzésben nyújtott teljesítményükért és kiemelkedő szakmai kompetenciáikért.

Detroitban jön a vadonatúj Lexus RC F

Holvezessek
-
  18.12.10 09:39 Autó-motor

A Lexus októberben, a Párizsi Autószalonon leplezte le népszerű sportkupéja, a környezetbarát hibrid elektromos motorral szerelt Lexus RC legújabb generációját.

Újabb taggal bővülhet a Toyota GR sportmodell-család

Holvezessek
-
  18.12.07 09:12 Autó-motor

Dél-Amerikában mutatták be a Yaris GR Sport helyi verzióját, amely jóval harciasabban és dögösebben néz ki, mint az Európába szánt kiadás.

A Honda bemutatja az új, 1.5 VTEC TURBO motorral felszerelt HR-V Sportot

Holvezessek
-
  18.12.07 08:30 Autó-motor Honda

Tekintettel a nagy érdeklődésre, a Honda nyilvánosságra hozta az új HR-V Sport műszaki adatait.

A NIT és az OXXO Hungary Truck Racing Team hosszú távú együttműködést írt alá

Holvezessek
-
  18.12.06 15:18 Autó-motor Kamion Anglia

Együttműködési megállapodást írt alá a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete(NIT) és Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team.

A Volvo S60 és V60 ötcsillagos minősítést szereztek az Euro NCAP biztonsági vizsgálatán

Az új Volvo S60 szedán és a V60 kombi a mai napon maximális ötcsillagos minősítésben részesült a 2018-as Euro NCAP járműbiztonsági teszteken, folytatva a Volvo modellkínálatának ötcsillagos sikerszériáját.

Airbus-szimulátort adtak át a csepeli műszaki szakgimnáziumban

Holvezessek
-
  18.12.06 10:03 Autó-motor

Airbus A320 repülőgép-szimulátort, valamint plug-in hibrid és villamos meghajtású járművek tanulmányozását segítő oktatólabort adtak át pénteken Budapesten a csepeli Kossuth Lajos Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnáziumban.

Széles motorválasztékkal érkezik az új Audi Q3

Holvezessek
-
  18.12.06 09:42 Autó-motor Audi

A kompakt SUV modell hét motor/váltó változatban érhető el. Quattro hajtás az optimális vonóerőért akár a járatlan utakon is. A modell alapára Németországban 33 700 eurótól indul, a kiszállítások 2018. év végére várhatóak.

Tovább nőtt az eladott új autók száma Horvátországban

Horvátországban az év elejétől november végéig 57 ezer 629 új személygépkocsit adtak el, ami 18,5 százalékkal több, mint tavaly ugyanebben az időszakban - közölte a Promocija Plus intézet szerdán.

Értékesítése bővítését várja a Jeep Magyarországon

Holvezessek
-
  18.12.06 09:21 Autó-motor Fiat Chrysler

A Fiat Chrysler Automobiles-hoz tartozó Jeep a leggyorsabban bővülő márka Európában, ezt a pozícióját 2019-ben is szeretné megőrizni, modelljei új változataitól pedig a magyarországi eladások további növekedését várja - mondta Andrew Higgins, a Fiat-Chrysler (FCA) régióvezetője.

650 kilométeres hatótávval hódít ez az új 7 személyes elektromos terepjáró

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy egy 2009-ben alapított és jelenleg mintegy 600 alkalmazottal rendelkező amerikai cég a Los Angeles-i Autószalonon komoly meglepetést okozott azzal, hogy megelőzte a Teslát a saját igencsak ígéretesnek tűnő villanymotoros pickupjával.

A Hyundai helyreigazítást tett közzé a Kona Electric hatótávolságára vonatkozóan

Holvezessek
-
  18.12.05 10:12 Autó-motor

A Hyundai helyreigazítást tett közzé, amellyel korrigálni kívánja a Kona Electric-re vonatkozó hivatalos, a WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure - Világszinten Összehangolt Könnyűgépjármű-vizsgálati Eljárás) szerint megállapított kombinált, teljesen elektromos üzemű hatótáv (AER) értékét.