Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 213 hír

A gabona kapott lángra Győr külterületén

Egy kombájnt is kigyulladt. Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál. A tűz egy kombájnt is érintett. A város hivatásos tűzoltói mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Mosonmagyaróvárról és Csornáról is elindultak hivatásos egységek a tűzhöz, valamint a helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szol

Kigyulladt egy személyautó Polgárdiban

A város önkormányzati tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt egy személyautó Polgárdiban, a Kossuth utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Tűz volt egy pincében az Andrássy úton

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Tűz ütött ki egy négyemeletes társasház pincéjében Budapesten, az Andrássy úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és egy vízsugárral eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Oldalára borult egy autó a Németvölgyi úton

A tömegközlekedés forgalmát is akadályozza a baleset. Oldalára borult egy gépkocsi a XII. kerületi Németvölgyi úton, a Vas Gereben utca közelében. A baleset két parkoló járművet is érintett. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók szüntetik meg a forgalmi akadályt, amely a tömegközlekedésben is gondot okoz.

Trágyakazal kapott lángra Csépa külterületén

A tűzoltók két vízsugárral szüntették meg a lángokat. Mintegy százhatvan négyzetméteren égett a trágyakazal Csépa tanyasi külterületén. A helyszínre kiérkezett kunszentmártoni hivatásos tűzoltók megállapították, hogy a trágyakazal erősen beizzott. A tüzet két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték. A munkálatok még tartanak, jelenleg e

Személyautó és villamos ütközött Szegeden

A villamoson hatan utaztak. Személyautó és villamos ütközött össze Szegeden, a Kálvária sugárúton. Az esethez a városi hivatásos tűzoltók vonultak és egy vízsugár fedezete mellett áramtalanították a személyautót. A villamoson hatan utaztak. A mentők is a helyszínen vannak.

Hármas karambol Bélapátfalva és Szilvásvárad között

Lezárták a balesettel érintett útszakaszt. Három gépkocsi ütközött össze a Bélapátfalvát és Szilvásváradot összekötő úton. A balesethez kiérkezett bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók feszítővágóval dolgoznak a műszaki mentésen, valamint áramtalanítják a karambolos autókat. A társhatóságok is a helyszínen tartózkodnak, ahol lezárták az érintett…

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó az M2-esen

A kisteherautó rakománya megborult az ütközés következtében. Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó az M2-es autóút 22-es kilométerszelvényénél, Dunakeszi és Fót határában. Az ütközés következtében a kisteherautó rakománya megborult, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók darut kértek a helyszínre. A baleset miatt forgalmi akadály van, a…

Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete Kiskunfélegyházán

A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Tűz ütött ki egy szállodához tartozó melléképület tetőterében Kiskunfélegyházán, a Jókai utcában. A város hivatásos tűzoltói megállapították, hogy a nádszövet ég. Az egységek megbontották a tetőt és két vízsugárral eloltották a tüzet. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Nem mindig jó, ha rendőrei jogszerűen járnak el- mondta a karcagi rendőrkapitány

Az Index szerkesztőségéhez eljutott egy felvétel, amin a karcagi rendőrkapitányságot vezető Teleki Zoltán rendőr alezredes hallható, amint a „differenciált intézkedés” lehetőségére emlékezteti beosztottait.

Előzés mözben borult fel

Letért az úttestről, és egy táblának, majd egy közúti jelzőtáblát tartó oszlopnak ütközött és felborult.

Nyakláncot téptek ki

Egy 35 éves férfit a józsefvárosi járőrök a helyszín közelében elfogták.

Karambol történt a 8-as főúton, Veszprém közelében

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből. Összeütközött két személygépkocsi a 8-as főúton, Veszprém közelében, a város és a litéri kereszteződés közötti szakaszon. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók. A helyszínen vannak a mentők is.…

Égett egy autó Csepelen

A motor- és az utastér gyulladt ki. Kigyulladt egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd úton, a Corvin úti csomópont közelében. A jármű motor- és utastere égett. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység eloltotta a lángokat.

Kandelábernek ütközött egy autó a 38-as főúton

Nyírtelek és Nyíregyháza között történt a baleset. Lesodródott az útról és egy kandelábernek ütközött egy személyautó a 38-as főút Nyírtelek és Nyíregyháza közötti szakaszán, Felsőpázsit közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelyben egy ember utazott. A helyszínen vannak a mentők is.