Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 207 hír

Egy 15 éves fiú szurkálta halálra az apját Orgoványon

Késő este az egész család italozott, aminek során az éjjeli órákban a fiú szülei összevesztek és bántalmazták egymást.

Tűzhelyen felejtett étel égett egy budapesti lakásban

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg egy XI. kerületi lakás konyhájában, a Bocskai úton. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd átszellőztették az ingatlant.

Tűz keletkezett egy hajdúböszörményi lakóépületben

Kigyulladt egy lakóház egyik szobája Hajdúböszörményben, a Görgey Artúr utcában. A tűzesethez a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az épületrészből két gázpalackot kihoztak, ezeket visszahűtik. Az egységek az…

Karambol történt Pilisvörösváron

Összeütközött két személyautó hétfő délelőtt Pilisvörösváron, a Csokonai utca és a Tavasz utca kereszteződésében. A baleset következtében az egyik autó egy fának csapódott. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Gázolt a vonat Gárdony térségében

Elgázolt egy embert egy vonat hétfő délelőtt Gárdony térségében. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik segítenek az utasoknak átszállni a mentesítő járatra. Az érintett vonalon a vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kamion és személyautó ütközött össze a 86-os főúton

Összeütközött egy nyerges vontató és egy személyautó a 86-os főúton, Petőfitelep és Balogunyom között. A balesethez a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Összeütközött négy személyautó XVIII. kerültben

Utoléréses balesetet szenvedett négy személygépkocsi Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották. A műszaki mentési munkálatok idején az érintett útszakaszon egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom.

Kigyulladt egy ház Csepelen

Kigyulladt egy körülbelül százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap délután.

Ököllel és egy kalapáccsal bántalmazta a feleségét, majd késsel többször megszúrta

A 23 éves nő a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit a mentőszolgálat munkatársai a kórházba szállítottak

Tűz volt egy nagyrédei lakóházban

Tűz ütött ki egy családi házban hétfő reggel Nagyrédén, a Kossuth Lajos utcában. Berendezési tárgyak égtek az ingatlan egyik helyiségében. A tűzesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Összeütközött két autó Budapest XXI. kerületében

Összeütközött két személyautó hétfő reggel Budapest XXI. kerületében, a Szabadság utca és Kölcsey utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Teljes terjedelmében égett egy kétszintes családi ház Budapest XXI. kerületében

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül százötven négyzetméteres, kétszintes családi ház hétfő kora reggel a Budapest XXI. kerületében húzódó Páfrányos úton. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik több oldalról támadva, hat vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Segesden

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméteres melléképület hétfőre virradó éjjel a Somogy megyei Segesd Vasút utcájában. A tűzhöz a nagyatádi hivatásos, a böhönyei önkormányzati és a segesdi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik közös erővel, több oldalról támadva, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a…

Kigyulladt egy családi ház Nagykanizsa külterületén

Kigyulladt egy családi ház hétfőre virradó éjjel Nagykanizsa külterületén. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Fennakadt a HÉV-síneken egy autó Budapest XXIII. kerületében

Fennakadt a HÉV-síneken egy személyautó vasárnap este Budapest XXIII. kerületében, a Haraszti út és az Ócsai út találkozásánál. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.