Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 194 hír

Szivárgott a szén-monoxid Budapest III. kerületében

Egy Bécsi úti lakásban mértek gázkoncentrációt a tűzoltók. A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat Budapest III. kerületébe, egy Bécsi úti lakáshoz. Az egység méréseket végzett és kimutatta a mérgező gázt az ingatlanban, amelynek lakója nem panaszkodik rosszullétre. A helyszínre érkeztek és szintén gázkonce

Fának ütkközött egy autó az 51-es főúton

A Dömsöd és Tass közötti szakaszon lassítja a forgalmat a baleset. Letért az úttestről és fának csapódott egy személygépkocsi az 51-es főút Dömsöd és Tass közötti szakaszán. Az autóban egy ember utazott. Őt a műszaki mentést végző ráckevei önkormányzati és dömsödi önkéntes tűzoltók a mentőkkel együtt emelték ki a járműből. A…

Gázolt a vonat Nyírbogdányban

A tűzoltók segítenek az utasok átszállításában. Gázolt a vonat Nyírbogdányban, az Állomás köznél. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a nyírbogdányi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek segítenek az utasok átszállításában a mentesítő járatra. A mentők is a helyszínen vannak.

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Tízezer adag kábítószer

Jelentős mennyiségű amfetamin piacra kerülését akadályozták meg a rendőrök.

Oldalára borult egy személyautó a 8-as főúton

Csór térségében forgalomkorlátozásra kell számítani. Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 8-as főúton, Csór térségében. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanítják a járművet. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Hármas karambol történt az 53-as főúton

Akasztó közelében félpályán halad a forgalom. Összeütközött három személyautó az 53-as főút 13. kilométerszelvényében, Akasztó közelében. A balesethez a solti hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította az autókat, amelyek egyikéből olaj folyt az úttestre. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalo

Épületek égtek Vaján

Az egyik melléképület teljes terjedelmében égett, míg a mellette álló épületnek a teteje kapott lángra. Kigyulladt két melléképület Vaján, az Őri utcában. Az egyik teljes terjedelmében égett, míg a másik épületnek a tetőszerkezete kapott lángra. Az esethez a baktalórántházi és a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak és két vízsugárral…

Személyautó ütközött villamossal a Belgrád rakparton

Mindkét irányban áll a villamosforgalom. Személyautó ütközött össze villamossal Budapesten, a Belgrád rakparton, a Fővám tér közelében. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. A mentők is a helyszínen vannak. Mindkét irányban áll a villamosforgalom.

Két autó karambolozott Sárváron

A Szombathelyi utca egy szakaszát félpályán lezárták. Összeütközött két személygépkocsi Sárvár határában, a Szombathelyi utcában. Az egyik az árokba sodródott. A műszaki mentést végző sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Kigyulladt egy hétvégi ház Bicskén

A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. Tűz ütött ki egy hétvégi házban, Bicskén, a Galagonyás II. dűlőn. Teljes terjedelmében ég a mintegy harmincöt négyzetméteres épület belső tere, és a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat.

Egymásba futott négy autó Dunaújvárosban

A Petőfi Sándor utcában történt a baleset. Egymásba futott négy személyautó Dunaújvárosban, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanította az egyik gépkocsit. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ég egy ház Cserkúton

A tűzoltók oltják a lángokat. Kigyulladt egy faépítésű családi ház Pécs-Cserkúton, a Kis-Má dűlőn. Teljes terjedelmében ég a mintegy százötven négyzetméter alapterületű épület. A pécsi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Egy gázpalack felrobbant, két másikat pedig az egységek hoztak ki a házból.

Égett egy autó Tét közelében

A tűzoltók eloltották a lángokat. Kigyulladt egy személyautó Tét közelében, a Koroncóra vezető úton. A motortérben keletkezett tűz. A téti önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat. A helyszínre érkeztek a győri hivatásos tűzoltók is, akik elvégezték az utómunkálatokat.

Összeütközött két autó a 89-es főúton

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből. Összeütközött két személyautó a 89-es főúton, Szombathely közelében. Az egyik jármű az árokba csapódott. A műszaki mentést végző szombathelyi hivatásos tűzoltók egy fát kivágtak, hogy hozzáférjenek a gépkocsihoz, amelybe egy ember beszorult. Őt a rajok kiszabadították, majd átadták a…