Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 223 hír

Két autó karambolozott a 81-es főúton

Két személyautó ütközött össze a 81-es főút 76-os kilométere közelében, Töltéstava térségében, az M1-es autópálya felé vezető szakaszon. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A munkálatok és a helyszínelés idejére az utat lezárták.

Négyes karambol az M1-esen

Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó az M1-es autópálya 172-es kilométere közelében, Hegyeshalom térségében, a határ felé vezető oldalon. A mentést a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a munkálatok idején a forgalom a leállósávon halad.

Lesodródott egy autó a 32-es főútról

Lesodródott az útról, majd egy kerítést és egy villanyóraszekrényt is kidöntött egy személyautó a 32-es főút 69-es kilométere közelében, Szolnok határában, az Újszász felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A fertőzöttek száma 193,6 millió, a halálos áldozatoké 4,15 millió a világon

A fertőzöttek száma 193,6 millió, a halálos áldozatoké 4,15 millió a világon  

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M7-esen Kajászónál

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 33-as kilométernél, Kajászó térségében. Az esethez riasztott váli önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Felborult egy autó a 37-es főúton Sárospataknál

A tetejére borult egy személyautó a 37-es főút 68-as kilométerénél, Sárospatak térségében. Az esethez a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.

Baleset történt az Árpád híd pesti hídfőjénél

Lecsúszott a hídról, átszakította a szalagkorlátot és egy parkolóba zuhant egy személyautó Budapest XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfőjénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet.

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva Bács-Kiskun megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Meteorológiai riasztás visszavonva

Az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonta a korábban zivatar veszélye miatt kiadott riasztást Komárom-Esztergom megye, Somogy megye területén.

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva 3 megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Másodfokú (narancs) meteorológiai riasztás kiadva 4 megye területére

Az érintett területen veszély! hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. a villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is!

Kigyulladt egy ház Simaságon

Egy körülbelül hatvan négyzetméteres lakóépület égett Simaságon, a Táncsics Mihály utcában. A helyszínre a sopronkövesdi és a sárvári hivatásos, valamint a csepregi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották a tüzet. Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből.

Átszakította egy ház kerítését egy autó Karancslapujtőn

Átszakította egy ház kerítését és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó Karancslapujtőn, a Rákóczi úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók elszorították a megrongált gázcsonkot, megszüntették a gázszivárgást. Az egység áramtalanította a járművet.

Tűz ütött ki egy lakóházban Szamostatárfalván

Tűz volt egy lakóház huszonöt négyzetméteres szobájában Szamostatárfalván, az Ady Endre utcában. A csengeri önkormányzati tűzoltók a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Baleset történt Andrásfánál

Egy személyautó szenvedett balesetet a Petőmihályfa és Andrásfa közötti úton. A helyszínre a vasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit és egy embert kiemeltek belőle. A mentők is kiérkeztek.