Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 180 hír

Baleset történt a 8-as főúton Devecsernél

Az érintett útszakaszt lezárták. Összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó a 8-as főút 84-es kilométerénél, Devecser közelében. Az esethez riasztott ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tűz ütött ki egy IX. kerületi lakásban

A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet. Egy Ferenc körúti társasház egyik lakásában csaptak fel a lángok csütörtökön este, Budapest IX. kerületében. A lakók megkezdték a tűz oltását, a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a végleges oltást. Az egységek a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit.

Kigyulladt egy lakatlan épület Pápán

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Tűz keletkezett egy körülbelül negyven négyzetméter alapterületű, lakatlan épületben Pápán, a Gróf úton. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Összeütközött két autó az M2-esen Vácnál

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Két személyautó karambolozott az M2-es autóút Vác felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél, a rádi lehajtó közelében. A balesethez a váci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az autóúton mindkét irányban…

Ismét idős ember lett áldozata egy trükkös csalónak Szolnokon

A gyanútlan sértettnek csak 2 óra elteltével vált mégis gyanússá az eset, és értesítette a rendőrséget.

Droglabort számoltak fel

Több helyszínen tartottak kutatást a Csongrád megyei nyomozók, melynek során nagyobb mennyiségű amfetamint és új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

Szivárgott szén-monoxid egy szekszárdi lakóházban

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Egy lakóházban jelzett a szén-monoxid-érzékelő Szekszárdon, a Béketelepen. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek az ingatlanban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre mentők is érkeztek.

Összeütközött három autó Székesfehérváron

A Csóri Új út és a Szent Flórián körút kereszteződésénél forgalomkorlátozásra kell számítani. Három személyautó csúszott egymásnak Székesfehérváron, a Csóri Új út és a Szent Flórián körút kereszteződésénél. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanítottak két gépkocsit. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell…

Három személyautó karambolozott az M7-es felüljárón, az Egér útnál

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Három személyautó karambolozott Budapesten, az M7-es felüljárón, az Egér útnál. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Fának hajtott egy autó a 82-es főúton Bakonypéterdnél

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a gépkocsiból. Fának hajtott egy személyautó a 82-es főút 47-es kilométerénél, Bakonypéterd térségében. A balesethez a pannonhalmi és a kisbéri hivatásos, valamint a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből. A helyszínre mentők is…

Oszlopnak csapódott egy gépkocsi Kiskőrösön

Az eset a Mészáros Lőrinc utca és a Mátyás király utca kereszteződése közelében történt. Oszlopnak csapódott egy személygépkocsi Kiskőrösön, a Mészáros Lőrinc utca és a Mátyás király utca kereszteződése közelében. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek.

Árokba hajtott egy autó az 5-ös főúton Balástyánál

A tűzoltók áramtalanítják a járművet. Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó az 5-ös főút 143-as kilométerénél, Balástya térségében. A helyszínre a kisteleki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet.

Tűz ütött ki egy lakóházban Szécsénkén

A rétsági és a berceli hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Egy lakóház szobája égett körülbelül harminc négyzetméteren Szécsénkén, a Rákóczi úton. A tűzhöz a rétsági és a berceli hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből

Berendezési tárgyak égtek Sajópüspökiben

Egy családi ház egyik szobájában csaptak fel a lángok. Tűz keletkezett egy családi ház használaton kívüli lakrészében, Sajópüspökiben, a Rákóczi Ferenc utcában. Az esethez az ózdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Baleset történt az M5-ös autópályán, Csengelénél

Egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött. Szalagkorlátnak hajtott egy kisteherautó az M5-ös autópályán, Csengelénél, Szeged irányában. Rakománya átszóródott a szemközti sávba is. Az esethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.