Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Ütős estek a Kodály Iskolában

Hiros
-
  Tegnap 19:17 Zene

Ma este egy négykoncertes sorozat indult a  Kecskeméti Kodály Iskolában. A nyitó és a sorozat többi koncertjének helyszíne az iskola Nemesszeghy Márta terme. 

Diákolimpián tarolt a Bolyai Gimnázium

Hiros
-
  Tegnap 18:55 Megyei

Kecskemét adott otthont a hétvégén az Atlétika ügyességi és váltófutó csapatbajnokság Diákolimpia Országos Döntőjének az Atlétika Centrumban. A versenyen kiválóan szerepeltek a Bolyai János Gimnázium növendékei. Több számban is a dobogó tetejére állhattak.

Jó és rossz között mindig lehet választani

Hiros
-
  Tegnap 18:20 Színpad

A rendszerváltás évében írta Schwajda György a Ballada a 301-es parcella Bolondjáról című színművét. Harminc év elteltével a kecskeméti Katona József Színház társulata viszi színre a darabot, Cseke Péter rendezésében. Október 23-án díszbemutatóra, október 25-én rendes premierre várják a közönséget.

Melegrekordok dőltek meg hétfőn

Hiros
-
  Tegnap 18:03 Időjárás

A hajnali után további melegrekordok dőltek meg hétfőn. Az új országos napi rekord 28 Celsius-fok lett - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-t.

Felgyorsul a digitalizálás a megyei könyvtárban

Hiros
-
  Tegnap 15:00 Megyei

Egy a mai (hétfő) napon elnyert pályázati forrásnak köszönhetően, felgyorsul a digitalizálás folyamata a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban. Az intézmény több mint 26 millió forintból, 2020 februárjáig 12 000 oldalt dolgoz fel, és tesz elérhetővé a honlapján.    

100 fényes érem és az I. helyezettnek járó kupa a BÁCSVÍZ KVSC-nél

Hiros
-
  Tegnap 14:32 Szex

A Mercedes-Benz Gyár, a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében került sor a Mercedes-Benz Gyár Őszi Kupa Úszóversenyre a hétvégén, október 19-20-án. A BÁCSVÍZ KVSC úszói 31 arany, 38 ezüst és 31 bronzéremmel gazdagodtak a hétvégén, és megnyerték az I. helyezettnek járó kupát is.

Öt és fél év fegyházat kapott a virágrabló

Hiros
-
  Tegnap 14:04 Baleset-bűnügy

Öt év hat hónap szabadságvesztésre ítélték ma (hétfőn) a Kecskeméti Járásbíróságon azt a férfit, aki virágokat lopott társasházakból tavaly áprilisban, és két lakóra rá is támadt, hogy megvédje zsákmányát. R. Béla többszörös és különös visszaesőnek minősült.

Másodszor gázolt a nyugdíjas férfi Kiskunhalason

Zebrán gázolt el egy nőt egy idős férfi Kiskunhalason a Kossuth és a Köztársaság utca kereszteződésében. A nyugdíjas rendőrnek szeptemberben is volt egy hasonló balesete, akkor a Városháza egykori sajtósát és kisfiát ütötte el.  

Tetris Challange: "kifeküdt" a Kecskemét Táncegyüttes

Hiros
-
  Tegnap 13:25 Megyei

Néptáncosaink sem tudtak ellenállni a kísértésnek, és egy fantasztikus fotóval válaszolt a népszerű kihívásra.

Nagyszabású faültetést tervez a 10 millió Fa Kecskemét csoportja

Hiros
-
  Tegnap 12:52 Megyei

Közeleg az Élet Napja. November 9-én 40 kecskeméti intézményben már egészen biztos, hogy lesz faültetés a 10 millió Fa kezdeményezéshez kapcsolódóan. Óvodák, bölcsődék, iskolák és a Neumann János Egyetem is csatlakozott az akcióhoz.

Leesett egy kamion felépítménye a körforgalomban

Hiros
-
  Tegnap 12:25 Megyei

Valószínűleg rosszul volt rögzítve annak a kamionnak a rakománya, mely a Szolnoki út és az elkerülő találkozásában megbillent az íven, majd egy lámpaoszlopot kidöntve leborította felépítményét. 

Ma este csillaghullás

Látványos csillaghullás lesz ma (hétfő) éjjel, mivel bolygónk közelében halad el az Orionidák meteorraj. A csillagászok szerint éjfél körül van a legnagyobb esély, az óránként 15-20 felvillanás megfigyelésére.

Legyél te a Hírös.hu legszebb menyasszonya – és nyerd meg álmaid ruhakölteményét a nagy napra!

Hiros
-
  Tegnap 10:53 Megyei

Már kislányként is tudtad, milyen menyasszonyi ruhában szeretnél az oltár elé vonulni – és most eljött az ideje, hogy valóságosan is magadra öltsd azt? Vagy korábban sose képzelted el magad mátkaként – most ellenben arra készülsz, hogy „holtomiglan-holtodiglan” igent mondj a párodra? Akár egy uszályos, romantikus csipkecsodát, akár egy…

Tűszúrással a tűszúrás nélküli sárgaságmérésért

Hiros
-
  Tegnap 10:09 Megyei

Több mint 800 ezer forint gyűlt össze október 19-én, szombaton a kecskeméti kórház újszülött osztálya javára Kiskunfélegyházán, a második jótékonysági tetováló és motorépítő fesztiválon. Az adománnyal tűszúrás nélküli sárgaságmérő készülék vásárlását támogatták.

Nagy sikerrel kezdték a bajnokságot az U15-ösök

Hiros
-
  Tegnap 09:56 Foci

Kecelen kezdték meg a megyei futsalbajnokság küzdelmeit az U15-ösök. Móra Viktor tanítványai 36(!) gólt rúgtak, és mindössze egyet kaptak.