Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Elütöttek egy kerékpárost Kiskunhalason

Figyelmetlenség okozhatta azt a reggeli balesetet, amelyben egy kerékpáros súlyosan megsérült Kiskunhalason.  

Újra kinyílt a Gazdasági Ablak

Hiros
-
  Ma 08:39 Gazdaság

Az idei első Gazdasági Ablakban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  rendezvényeiről; a Pályaorientációs Szakmai Konferenciáról, a kamarába érkező török delegáció fogadásáról és a kamara 12. alkalommal megrendezett jótékonysági báljáról számolt be a Kecskeméti Televízió.

Már csak két napja maradt!

Hiros
-
  Ma 07:10 Megyei

Figyelem! Hamarosan lejárnak az éves autópálya-matricák.  

A szakértő szerint teszt volt a röszkei áttörés

Ismét illegálisan akartak átjutni a bevándorlók Röszkénél. Kedd hajnalban hatvan-hetven migráns rohamozta meg a határátkelőt.

Két koronavírus-gyanús eset volt Magyarországon, de ezek nem igazolódtak

Hiros
-
  Tegnap 18:28 Belföld

Kásler Miklós hozzátette: az esetleges betegek elkülönítésére a budapesti Szent László kórházat jelölte ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (Nnk).

Virtuális képkiállítás a Wojtylában

Hiros
-
  Tegnap 17:41 Kultúra

Harsányi Zsuzsanna festőművész, a Kecskeméti Szent László Lions Club elnöke több tucat festményét „hozta” magával a Wojtyla Barátság Központba. Kedd délelőtti előadásában ugyanis kivetítőről szemlélhették alkotásait a népkonyha gondozottjai. 

Kovács Réka Éva fotográfus kiállítása az Iparkamarában

Hiros
-
  Tegnap 17:11 Kultúra

2020. február 4-28-ig látható Kovács Réka Éva fotográfus kiállítása a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Aki az alkotót is szeretné látni, nem csak kiváló alkotásait, azt várják a megnyitóra februás 4-én 17 órakor. A kiállítást megnyitja Péjó Zoltán, a Dunatáj Fotókör elnöke. 

Letartóztatásban a borok rablásával gyanúsított férfi

Hiros
-
  Tegnap 15:02 Baleset-bűnügy

A Bajai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 27 éves kalocsai férfinek a letartóztatását, akit rablással gyanúsítanak.

Kárpát-medencei református iskolatörténeti vetélkedő

Hiros
-
  Tegnap 14:11 Kultúra

Január 25-én adták át a "Peregrin - Az elveszett adatok nyomában" című, református iskolatörténeti vetélkedő díjait a Magyarországi Református Egyház Zsinati Székházában. A Kecskeméti Református Gimnázium diákjainak három csapata is bekerült a legjobb 20 közé, de a Legaktívabb mentor és a Legaktívabb iskola cím is a gimnáziumhoz került.

Lebukott a drogkereskedő

Hiros
-
  Tegnap 14:02 Megyei

Egy 60 éves kiskunfélegyházi kábítószerkereskedőt füleltek le a rendőrök hétfőn.

Milliós támogatás és szakmai mentorálás várja a jövő bajnokait

Hiros
-
  Tegnap 12:33 Megyei

Idén harmadik alkalommal rajtol a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával a Szentkirályi Tehetségprogram, amelynek célja a tehetséges utánpótlás-sportolók támogatása. A díjnyertes ásványvízmárka négymillió forint összdíjazású programjára 14-18 év közötti kajak-kenus, vívó vagy öttusázó fiatalok jelentkezhetnek. A támogatást…

Baleset a Kisfaludy utcában

Hiros
-
  Tegnap 11:54 Megyei

Baleset történt kedd délelőtt Kecskeméten, a Kisfaludy utcában. A balesetben senki nem sérült meg, az anyagi káros baleset helyszínelésének idejére a rendőrség lezárta az utca egyik sávját, így a forgalom lassan haladt. 

Az ország legjobbjai között a kecskeméti kosárlabda akadémia

Hiros
-
  Tegnap 11:10 Kosárlabda

Működésének hét éve alatt bekerült az ország legjobb akadémiái közé a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia. Erről beszélt a Kecskeméti Televízióban hétfőn este Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Szín-Tér Projekt – A test gyógyulása a lélek nyugalmával kezdődik

Hiros
-
  Tegnap 10:55 Megyei

Elkezdődött a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház előcsarnokának átalakítása, mely során az impozáns tér változatos, színes és hasznos funkciókkal bővül.

Figyelmeztető lövéseket adtak le a röszkei határon a migránsok miatt

Egy nagyobb migránscsoport megpróbált jogellenesen Magyarország területére bejutni, a rendőrök megakadályozták őket ebben. A szolgálatban lévő fegyveres biztonsági őr több figyelmeztető lövést adott le - közölte a rendőrség kedd reggel a honlapján.