Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Sok diáknak nem jött össze a felvételi, a pótfelvételi még segíthet

Hiros
-
 Ma 07:44Megyei

75 748-an örülhettek csütörtök este abban a pillanatban, amikor kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat. Ennyi jelentkezőt vettek fel valamelyik egyetemre vagy főiskolára, többségüket államilag finanszírozott képzésre. Közel 26 ezer felvételiző diáknak nem sikerült a bejutás, de a pótfelvételivel még nekik is lehet esélyük.

Itt várható áramszünet Kecskeméten

Hiros
-
 Ma 07:06Megyei

A következő héten Kecskemét több pontján is lesznek kisebb-nagyobb áramszünetek. A szolgáltató szerint fejlesztés, karbantartás miatt van szükség a hálózat lekapcsolására. Mutatjuk az érintett utcákat: 

Hetvenhárom újonc tűzoltó tett esküt

Hetvenhárom frissen végzett tűzoltó tett esküt péntek délelőtt a katasztrófavédelem székháza előtt. Az újoncok a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ öthónapos kiképzését tudhatják maguk mögött, amit sikeres vizsgákkal zártak.

Madarász Dóra kiesett az olimpia nyitónapján

Hiros
-
 Tegnap 19:10Sport

A kecskeméti születésű Madarász Dóra kikapott első mérkőzésén és kiesett az asztaliteniszezők tornájának szombati nyitónapján a tokiói olimpián – közölte az Mti.

Még hosszú ideig kitart a hőség

Hőséget tartogat a jövő hét, délen, délkeleten 36-38 fokig emelkedhet a hőmérséklet, fel kell készülni mindenkinek aki nehezen viseli. 

Kitüntetéseket osztottak a Bíróságok Napja alkalmából

Hiros
-
 Tegnap 17:05Megyei

A Bíróságok Napja alkalmából az idei évben is ünnepélyes keretek között vehették át elismerésüket az ország bíróságainak kitüntetettjei 2021. július 15-én, az Országos Bírósági Hivatalban. 

Ősök Napja: Érkezik a Kárpát-medence legnagyobb seregszemléje

Hiros
-
 Tegnap 15:58Kultúra

Augusztus 13-15. között rendezi meg a Magyar Turán Alapítvány a Vi. Ősök Napját, Bugacon. A háromnapos esemény idén is rendkívül változatos és érdekes programmal várja a vendégeket, több mint 50 önálló műsorszám közül lehet majd válogatni.

A túlzott kávéfogyasztás növelheti a demencia kockázatát

A túlzott kávéfogyasztást az agytérfogat csökkenésével és az időskori elbutulás (demencia) kockázatának növekedésével hozta összefüggésbe a témában készített eddigi legnagyobb tanulmány.

Megvan az első olimpiai érem! - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok!

Megvan az első magyar érem az olimpián! Fantasztikus teljesítményt nyújtott, 15:7 arányban győzte le ellenfelét, így Szilágyi Áron triplázó olimpiai bajnok! Szilágyi sorrendben 16 olimpiai meccset nyert meg.

Halálos baleset az M5-ös autópályán

Hiros
-
 Tegnap 13:32Baleset-bűnügy

Trélert vontató kisbuszba hajtott nagy sebességgel egy autó az M5-ös autópályán, majd a baleset következtében ketten életüket vesztették.

Kettős tragédia az M5-ös autópályán

Trélert vontató kisbuszba hajtott nagy sebességgel egy autó az M5-ös autópályán, majd a torlódásban újabb karambol történt, amelyben ketten vesztették életüket. 

Verrasztó Dávid a döntőben!

Beúszta magát a döntőbe Verrasztó Dávid, így a 400 méter vegyes fináléját vasárnap, magyar idő szerint 3.30 órakor izgulhatjuk át.

Szilágyi Áron megnyerte az elődöntőt! - Az arany a cél

Hiros
-
 Tegnap 12:25Sport

Szoros meccsel zárult a grúz versenyzővel szembeni elődöntő a mai napon.

Csökkent a várakozási idő a tompai határátkelőhelyen

A korábbi 180 perces várakozási idő, 60 percre csökkent a tompai határátkelőhelyen.

Hétfőn indul a „Varázstáska” jótékonysági tanszergyűjtő akció

Hiros
-
 Tegnap 11:30Megyei

Hétfőn veszi kezdetét a "Varázstáska" jótékonysági tanszergyűjtő akció, a nehéz helyzetben lévő családok megsegítésére. Mutatjuk a gyűjtőpontokat!